صفحه 1:
صفحه 2:
سامانه نظر سنجی معاونت دانشجویی
دفتر پرنمه ریزی و انفررماتیک
صفحه 3:
clic) ENN سر اشير سلف اساتید
صفحه 4:
نظر سنجی در رابطه با غذای سر آشپز
أداره تفذيه در نظر دارد به متظور تتوع و فزیش کیفیت غنایی: منوبی با آلیز و قیمتهایذیل رنه
نماد نظرات شايسته شما اساتيد كرانقدر مى توائد كامى موثر در ارائه خدمات به حساب آيد
REE Lee
خوراک .| میکو ۲۰۰ گرم سروغن تم مغ -زعفران یس - خی
:- ميكو -أرد سوخارى
گرم" برنج ایرانی 7
0010 | حيوقى Md -شوید خشک "پیز -زعفران >
7 آبلیمو نان -فلفل دلمه ای - هویج
ب عيبي | راسته گوسفندی ۱۵۰ گرم -برنج یی -زعفران -گوجه
۳ - کره ۱۰ گومی - روغن -روغن حیونی -.
قفقازی
بختیاری
قیمت ( ريال )
thee
Deen
۶
Overs
Ww
صفحه 5:
62
36 58%
26 42%
نمودار موافقت یا مخالفت با طرح
سس
صفحه 6:
هو را
د موافقن
صفحه 7:
Comments 27
بسیار خوبست ولی تا حدی که امکان دارد قیمتها را تعدیل بفرمائید
موافق هستم که غذا یک هفته قبل رزرو شود ولی به این معنی نباشد که غذا فقط به افرادی که
رزرو کرده اند داده شود بلکه به عنوان آماری برای میزان پخت غذا استفاده شود. خسته نباشید
پیشنهاد میکنم از غذاهای رژیمی و با تنوع بیشتر استفاده گردد. اکثر اساتید دارای مشکلات
کلسترول و چربی خون میباشند. البته خواهشمند است قدری بلحاظ طعم غذاهای رژیمی مثلا
خوراک سبزیجات توجه بیشتری شود بنحوی که فقط موضوع مواد غذائی در نظر گرفته نشود و
.خوش طعمى آن نيز مد نظر باشد 1
با توجه به سن اساتید دانشگاه و پرهیز از غذاهای گوشت قرمز پيشنهاد ميكردد غذاهاى دريائى
.مخصوصا ماهی در دستور فيز قرار كيرد
بهتر است برنامه هفتگی ثابت نماند و روزهای هفته هم جابجا شوند. منلا من چهارشنبه ها نیستم و
هبجوقت غذاهای انروز را نخورده ام 11
غذای اساتید باید سالم باشد نه مجلسی اگر به دنبال صلامت اساتید هستیم باید فمرست غذاهای
ی و0۱ وموالسی ز۱ فراموشی کنیم و مزاهای ساده نز و کم ضوز تر در فهرنن مایم
با مورد اول و آخر موافقم
صفحه 8:
خبر حوفقلینکه سکموسسه آموزشیشیر دولنو(د-ازاد) در پونکاخیرا حنووهتنوع و یلیگانسولی(2
وفله هل ٍتضاوهباع ام وله نودهاستنتیجه کیرواینکه آباها در علمو صنعنبسه بسیولهه
لیست غذاها بسیار عالی اما قیتمها نسبتا بالا است. لطفا در حد 1.۵۰ تعدیل بفرمائید. متشکرم
گران است
در صورتیکه منوی قبلی نیز حفظ شود این کار شایسته اعضای هیات علمی است
خدمت تمامی زحمتکشان دانشگاه بویژه معاونت محترم دانشجویی و پرسنل خدوم سلف اساتید.
علیرغم کیفیت بالای منوی پیشنهادی» قیمتها کمی گران هستند و علاوه بر آن ممکن است برای
دانشجویان ایجاد شبهه نماید که اساتید» غذاهای خیلی گرانقیمت و متفاوت از غذاهای دانشجویی میل
میکنند. لذا بنده موافق نسیتم. با تشکر
در خصوص آنکه منوی رستوران نیاز به اصلاح دارد هیچ شکی نیست اما
به نظر می رسد در برخی موارد از لیست فوق کمی اغراق آمیز است. شاید حتی برخی رستوران ها هم
ماهیچه ۳۰۰ گرمی سرو نکنند.
.به نظر می رسد کمی جنبه اسراف دارد
صفحه 9:
.در مقايسه با اركانهاى مشابه غذا ها فوق العاده کران هستند
غذاى غير كوشتى نيز در منو منظور شود. همجنين غذاى خورشتى و سوب اضافه شود. از سوى ديكر
افزودن ماهى در منو مورد علاقه عده اى ميباشد. نيم نكاهى نيز به غذاهاى از قبيل همبركر ميتواند
.نظر عده ای را جلب کند
با منو اول و آخر موافقم
اینجانب بهتر است با کاستن برخی از اقلام جانبی غذاهای فوق» قیمت تمام شده تعدیل شود؛
بنظر بنده قیمت ها باید حد اقل ۴۰ درصد کمتر در نظر گرفته شود. ضمنا پیشنهاد می شود هر روز
حد اقل یک نوع غذای آماده نیز سرو شود
تنها با مورد اول
اگر مورد آخر هم غذای کامل است
el ste nd a BO Hl a لوکس در سطح شهر با مناطقتوریستی
است
قيمت مورد اول مناسب است.مابقی گران فروشی است
كلا با ایجاد جو اشرافی گری وتجملاتی تحت هر عنوانی مخالفم
صفحه 10:
با قیمت های مذکور مخالفم. هنر مسئولین بایستی در ارائه خدمات برتر با قیمت مناسب باشد.
.سالن غذاخوری اساتید را با رستوران های نسبتا لوکس در سطح شهر اشتباه
متأسفانه من غذای رژیمی مصرف می کنم. البته فقط هفته ای یک روز بیشتر در دانشگاه غذا
مصرف نمی کنم در حال حاضر
غذا بالای ۴۰۰۰ تومان نباشد
دانشگاه باید غذایی با ارزش غذایی » کیفیت و قیمت مناسب در اختبار کارکنان و اساتید
قراردهد. منوی بالا شروع افزایش قیمت و حتی گران تر از سیاری رستورانه و غذا
خوریهاست. که معمولا پس از افزایش قیمت به تدریج از کیفیت کاسته میشود. بدیهی است
ررانی که هر روز بیش از ۳۰۰ مشتری ثابت داشته باشد؛ قیمتهایی ارزانتر از منوی فوق
صفحه 11:
نمودار موافقت یا مخالفت با رزرو
صفحه 12:
2
0
71
29
مد
62
>
18
lll ll ع سار عدبت مس ف صيم
صفحه 13:
سایر پیشنهادات و انتقادات
صفحه 14:
لطفا بیشتر از غذاهای گوشتی به فکر تهیه غذاهای با سبزی به طور متنوع باشیدٍ
غذاهای با کیفیت و مواد اولیه خوب مشتری بیشتری جذب خواهد نمود و با شعار سود کمتر منفعت
بيشتر موفق خواهید بود.
در قسمت بالا نظرات خود را بیان نمودم.
برخی از غداهای منوی فعلی با توجه به نظر اساتید قابل حذف می باشند
غذا میتواند متنوع با سبزیجات باشد
با توجه به این که اساتید محترم شاید تنها غذای گرمی که در طول روز میل می کنند در دانشگاه
باشد این وعده غذا اهمیت زیادی برای سلامتی ایشان دارد. لذا باید دقت فراوانی در کیفیت مواد
اولیه و طبخ آن مبذول گردد. بخصوص برای همکاران محترم با سنین بالا موارد ی مانند چربی
وهیدرو کربورها و غیره مد نظر قرار گیرد. البته متخصص تغذیه اینگونه موارد را کنترل می کند.
بيشنهاد می شود در بارهمواد اولیه بکار رفته در طبخ غذا نیز اطلاع رسانی شود- مثلا نوع روغن و
برنج در ته جين .
همانطور یکه در بالا نیز آمده است در مقام مقایسه با ارگانهای مشابه نرخ غذا ها گران است. حتی با
مقایسه با رستورانهای اطراف دانشگاه نیز گران هستند و با نازل تر متاسفانه
> نامه ازب مفید است» ولی ممکن است عدهای
فراموش کنند از یک هفت رزرو نمایند.غذای روزانه نیز لازم بنظر می رسد
صفحه 15:
پیشنهاد میشود مثل اکثر رستورانهای خوب»
سرد نشود
سینی های سلف بسیار بد شکل و کج و غر هستند. خوب است از سینی های زیباتر و شکیلتر
استفاده شود /
کیفیت غذاهایی همچون ماکارانی و کتلت بسیار پایین است /
دسرهای سالم و تازه به منو اضافه شود |
/میتوان منوهای فصول سرد و گرم سال بیش از انچه هست با هم تفاوت داشته باشد
ازتلاش شماء توجه تان و سرویس فعلی تان نیزتشکر فراوان دارم. بخصوص آقا مهدی زحمتکش
در صورت امکان هر روز یک غذای خورشتی هم در نظر گرفنه شود
لطفا با توجه به شان دانشگاه و اساتید محترم نسبت به جایگزینی سینی ها و قاشق و چنگال
.موجود كه سالها مورد استفاده قرار گرفته است اقدام فرمائید
با تشكر
mM لطفا رسيدكى
۳3 مواردی که مهمانی از بیرون داشته باشیم یا روز قبل سفارش بدهیم خوب است ولی بنظر
می رسد موارد آو ۴ و ۴ در بیرون دانشگاه با ارقام کمتری قابل تهیه باشد
قيمسقليتان بيشترلسك-1
۲- کیفیناغلبفنلهاء از eos جوجه کسبابو زوشکهاو از یستویلنهای
صفحه 16:
بعمل آورید. به نظر می آید که
لطفا در استفاده از روغن در موارد سرخ کردنی دقت
روغن های مصرفی از کیفیت خوبی برخوردار نمی با
در چند نوبت بعد از صرف ماهی برای اینجانب مشکل ایجاد شد
با تشکر
وجود غذای رژیمی واقعی بدون سیب زمینی و یا حداقل قابل انتخاب با با بدون سیب زمینی
.مزید تشکر است
لطفا نسبت به افزایش تنوع غذایی اقدام نمائید.
در خصووص غذا های کبابی کیفیت پخت در برخی موارد نامناسب استبخصوص بختیاری و
کیفیت گوشت هم پائین است.
در خصوص غذا های رژیمی هم تنوع را افزایش دهید.
غذای سالم و مختصر با قیمت مناسب مد نظر قرار گیرد