صفحه 1:
الله الرحمن ”
ene
صفحه 2:
صفحه 3:
e
ار تیار یا کاراموز شروع می کند.در
این سطح زمان زیادی را باید در آشپزخانه بوده و معمولا وظیغه ی آماده
كردن مواد اولیه مانند شست و , خردکردن مواد و... رابه عهده دارد.
با کسب تجربه ی , آشپز بخشی از آ ails. مى شود. در مرحله
ی بعدی دستیار سرا شیز ۲
در آخر نیز به عنوان سراشپز, مسئول تهیه و به روز کردن منوها و
نظرات بر تهیه ی غذاها خواهد بود.
صفحه 4:
6
* وظايف كسى كه اين شغل را به عهده دارد,جي
* 1.داشتن شناخت كافى و انتخاب مواد اوليه ى منا
* 2 تهیه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردها
* 3 کشیدن غذا در ظروف مناسب همراه با تزئینات
*. نظارت بر کیفیت و میزان مواد اولیه
» رعایت دستورالعمل sl بهداشتی,ایمنی و سلامت
صفحه 5:
* افرادی که این شغل را دارند, در جه مکان هایی
©
صفحه 6:
©
0
* کسی که این شغل را بر عهده می گیرد., بايذ جه
توانایی هایی داشته
باشد؟
* 1.حس بويايى و جشايى خوبى '
۶ با ul less
*. با تجربه باشد.
۶ دقیق باشد
6
صفحه 7:
صفحه 8:
©
6
ی هر سوه
ای
برا
ای
بهد
جا ۱
een
3 زا
ul. ا
:
3
می
بص
محصو
غذای
به
قمندان ,
35
©
صفحه 9:
صفحه 10: