تعداد اسلایدهای پاورپوینت : 10 اسلاید یک سرآشپز چه ویژگی هایی باید داشته باشد

بهزاد

صفحه 1:
الله الرحمن ” ‎ene‏

صفحه 2:

صفحه 3:
e ار تیار یا کاراموز شروع می کند.در این سطح زمان زیادی را باید در آشپزخانه بوده و معمولا وظیغه ی آماده كردن مواد اولیه مانند شست و , خردکردن مواد و... رابه عهده دارد. با کسب تجربه ی , آشپز بخشی از آ ‎ails.‏ مى شود. در مرحله ی بعدی دستیار سرا شیز ۲ در آخر نیز به عنوان سراشپز, مسئول تهیه و به روز کردن منوها و نظرات بر تهیه ی غذاها خواهد بود.

صفحه 4:
6 * وظايف كسى كه اين شغل را به عهده دارد,جي * 1.داشتن شناخت كافى و انتخاب مواد اوليه ى منا * 2 تهیه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردها * 3 کشیدن غذا در ظروف مناسب همراه با تزئینات *. نظارت بر کیفیت و میزان مواد اولیه » رعایت دستورالعمل ‎sl‏ بهداشتی,ایمنی و سلامت

صفحه 5:
* افرادی که این شغل را دارند, در جه مکان هایی ©

صفحه 6:
© 0 * کسی که این شغل را بر عهده می گیرد., بايذ جه توانایی هایی داشته باشد؟ * 1.حس بويايى و جشايى خوبى ' ۶ با ‎ul less‏ *. با تجربه باشد. ۶ دقیق باشد 6

صفحه 7:

صفحه 8:
© 6 ی هر سوه ای برا ای بهد جا ۱ ‎een‏ ‏3 زا ‎ul.‏ ا : 3 می بص محصو غذای به قمندان , 35 ©

صفحه 9:

صفحه 10:

10,000 تومان