ریاضیسایرتحقیق و پژوهش

سلامت،هرم های غذایی

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 25 اسلاید حاوی جدول،نمودار و اسمارت ارت حدود 50 عکس در 25 اسلاید بسیار ارزان با تخفیف ویژه حاوی میوه های ویتامینه و………

اقای محمدرضا نخ ساز

صفحه 1:
ee ۱" iw

صفحه 2:
5 ™ گیاهان علفی ‎iid‏ گندمیان‌علات گیاهانی از خانواده مصرف خوراکی دارد. و هستند, یعنی چرخة زندگی خود را در یک فصل .زراعی به پایان می‌رسانند کشت شده و دربهار و اوایل پاییز) در فصل < 7 هم پرداشت می‌شوند. گونه‌های بوذه و دانههاى ريز آنهاءتى ليها: ر و جو, گندم‌گونه‌های سردسیری غلات ( مسیری غلات (تابستان اواسط تا اواخر

صفحه 3:
براوود تقويبى علاقه مندى مودمان بستده ‎pipe) ree) td Fe Pree ee eel‏ ۳9۱ كواوا و اناناس ووکادو دراكون 00000

صفحه 4:
۱ خواص میوه جات بر اساس رنگ آن 1 ۲ در اولین قدم این رنگ اشیا است که شما را به طرف آن شیء جذب و یا از آن دور می‌کند.در واقع احساس ارامش,لذت ناراحتی,تنش,صلح و دوستی و ... همه و همه در پرتو زنگ‌هالییت:زنگا‌ها خماهی:مجنط ما و حتق خودما زا نیز فسخیر کزده‌اند وردر تمام چسم .جان و روح ما تاثیر گذارند. مثلا در مورد رنگ سیب سرخ و زیبا علاوه بر لذتی که از رنگ ‎Ul‏ در هنگام خوزدن فى بريم وردر:ها احساس:شادابق و نشاط ايجاد مئكند,در خواصق نير قاثير قراوانق دارد.تمامی سبزیجات و میوه‌هایی نگشان منافع كه ‎ate‏ مهبرف می کلید با تو تهب نوغ با خاصی برای,شما دازند.شاید عجت کنید اما فراموش نکنید .تمامی جوانب نفوذ دارند 9 ‎Law lg a‏

صفحه 5:
5 ™

صفحه 6:
مصرف. لیرانیان در این چند مورد برای رفم ‎Cnee Bron herrey‏ ۳ 0 مواد 0000 موز مواد شمیایی ا ل

صفحه 7:
OA, ‏میوه های استوایی‎ اووکادو دراگون منکوستین بلوبری میوه ی ستاره ای نوعی لیموترش نارگیل ow گواوا

صفحه 8:
بان تهتففالار کی اتدگزالترین موم تفای 7 یی

صفحه 9:
جدول اهرمی غذایی ایران Sey ort ren عه كدي 1 = ‎PSU.‏ ‏۰9۰۰ 2 pele ae ae

صفحه 10:
میوه های استوایی موثر در بالا بردن درصد ویتامین و امگا های مختلف ید و کلسیم و مخصوصا روی در این نوع میوه هار رایج است اکثر میوه های استوایی نرم و لطیف هستند برای رفع مشکلات گوارشی و اختلال در دستگاه عصبی و انهدام انواع ویروس ها .و جلوگیری از سرما خوردگی

صفحه 11:

صفحه 12:
“بين . موز: اين ميوه براى رفع سردرد بسيار موثر و قابل کاربرد است

صفحه 13:
أبى موجودات زنده را بايكديكر مىتوان به حلق هاى زنجير تشبيه كرد كه درآن انرؤى از حلقداى به حلقه دیگر منتقل می‌شود. . به عبارت ديكر هر موجود زنده حلقداى را تشكيل مى دهد كه اكر در ابتدا و در نداشته باشد. انرژی لازم جهت ادامه حيات را از موجود قبلی بدست می‌آورد. در حالی که خود 8 .موجود بعدی می‌باشد

صفحه 14:

صفحه 15:
رفع جين و چروک صورت , روی , کلسیم , امگا و ویتامین , منیزیم , فسفر و پتاسیم در این میوه هست

صفحه 16:
چگر مناسب کم خونی است . کسانی که مبتلا به کم خونی هستند می توانند با خوردن چند روز یک . بار درصد خونشان را بالا بکشند

صفحه 17:
از گروه ویتامین ۸ نیز هست. ویتامین ۸ جگر سیاه از منابع بسیار غنی ویتامین , بینایی و بالا رفتن‌سلامت پوست‌های محلول در چربی است که در رشد, .مقاومت ‎a‏ در برابر عفونت ها نقش بسزایی دارد تقريبا ماده ۸۵ و بتامین‌جگر سیاه یکی از مواد غذایی است که از لحاظ مقدار غذایی شبیه به آن وجود ندارد. در افرادی که دچار کمبود اين ویتامین هستند, را بر طرف مصرف کمی جگر یا عصاره آن می تواند به خوبی مشکل آز موجود در جگر موجب حفظ سلامتی مخاط دستگاه تنف.9

صفحه 18:
هندوانه هايى كه تازه با قالب های جدید در چین و ژاپن و کره چنوبی ساخته می ‎ .....‏ ار ۱ . های‌نوشته یا به طوری میسازند که بتواند تکه ای از ان خود هندوانه باشد و با الان در هال ساخت هندوانه ی مثلثی هم هستند

صفحه 19:
‎HK‏ وس تشکیل دهنده ی زنجیره ی غذاییاز لحاض دورنی در دستگاه ( کلروپلاست , تیلاکوئید , استرما , فتو سیستم و سنتربسیار مهم هستند .) ‎

صفحه 20:
آمروزه مهندسین ژنتیک سعی می‌کنند نا با اصلاح نیانات: غلاتی با پروتئین‌هاین که ضروری به‌اسبد امینه بیشتری داشته باشند, تولید نمایند. مقدار دو اسیدهای امینة ضرورء تلاش می‌کننداصلاح نباتات در غلات کم است و تمام متخصصین ایزولوسین و لیسین‌نام‌های .غلاتی که میزان بیشتری از این دو نوع اسید آمینه داشته باشند را تولید نمایند عرضه می‌کنند. استفاده از دانه کامل‌نشاسته‌غلات بیشترین شکل انرژی خود را به صورت می‌باشد. از برنج به صورت پخته یااسیدهای چرب ضروریغلات, منبع خوبی برای فیبر گیاهی و آرد برنج استفاده می‌شود. . معمولاً غلات را برای استفاده تبدیل به آرد می‌کنند . گندم یکی از اين پاستاغلات آرد آن به کار می‌رود. از انواع غلات آرد شده در تهية نان, | گاه ‎am‏ حبوبات کلوچه‌پیراشکی,

صفحه 21:
دوره رشد غلات شامل مراحل جوانه زنی, پنجه زنی, تشکیل روزت, ساقه رفتن, تشکیل گل و :تشکیل میوه است که هر کدام از اين مراحل را به اختصار در اینجا توضیح می‌دهیم جوانه زنی: این مرحله با نفوذ ريشه در پوست دانه و غشای تخمدان آغاز می‌شود. ريشة اولیه چندان پر پشت نیست, اما ریشه‌های ثانویه که شامل ریشه‌های نا بجا هم می‌شود, در مراحل اولیه رشد به وجود خواهند آمد که این ریشه‌های ثانویه قوی تر بوده و قدرت کافی برای نگه داشتن گیاه .در خاک را دارند پنجه زنی: : پس از آن که اولین برگ‌های گیاه سطح خاک را شکافت و ساقه اصلی شروع به رشد نمود, مرحله پنجه زنی آغاز می‌گردد؛ یعنی جوانه‌های موجود در محل اتصال برگ‌های پایینی به .ساقه, فعال شده و شروع به رشد می‌کنند تشکیل روزت: برگ‌های گیاه در فاصلةٌ دو مرحله پنجه زنی و ساقه رفتن رشد نموده و بلند .می‌شوند و مجموعه‌ای برگ را در ابتدای ساقه ایجاد می‌کنند. این مرحله را تشکیل روزت می‌نامند ساقه رفة : در اين مرحله ساقه طویل می‌شود. . در اوایل این مرحله, گل آذین هم تشکیل می‌شود. تشکیل گل آذین: در اين مرحله گل آذین بوته از داخل ‎BME‏ خارج می‌شود. گل کردن غلات معمولاً زمانی که گل آذین داخل غلاف است یا بلافاصله پس از تشکیل گل آذین صورت می‌گیرد. كل هاى گیاهان خانواده گرامینه, به صورت گروهی به وجود می‌آیند. منظور از كل آذين, مر تین ان 3 و سس

صفحه 22:
نگ ‎wh‏ که در سبزیجات و میوه های مختلف به کار می رود, دارای خواص منحصر بفرد خود هستند که به طریقی خاص به سیستم ایمنی بدن سود می رسانند. باید از رنگ های مختلف استفاده کنید تا بتوانید بالاترین نتیجه را بدست آورید. تحقیقات اخیر دانشمندان حاکی از اين امر هستند که مصرف میوه ها و سبزیجات با رك امنهر ابید ای ات ربراک ‎sal stage page aT A‏ تمام مواد مورد نیاز بدن را بدست آورند. امری که با وجود هیچ مکمل و يا ویتامین های ساختگی میسر نخواهد بود. در حدود . ۰ نوع فیتو کمیکال مختلف توسط داعتحراث تشفرشده ابت أماخااكتوة شيع مكملف ‎ih.‏ تشده تفيقيه أتهابرا دارا باشد. لازم به ذكر است كه در ميوه ها و سبزى هاى يلد 8 ماده معدنى مختلف نيز يافت مى شود و بدن ما نيز براى تأنها جع ايد

صفحه 23:
™ منبع خوب پرونئینی 1 ۲ سس مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را ,برآورده می سازد همان طور که می دانید بدن ما انسان ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه های لازم برای ساخت پروتئین های ‎iid Sie,‏ ماي نما ‎we‏ آحدریاة

صفحه 24:
ae ‏ححة007‎ *پیشگیری از سرطان ۱۸ .استکه ی کویتامینضد سرطانمیب_اشد(ن یاسیر) 83 مرغ منبع ب-سیار خویماز ویتامین* در ارتباط 8 نياز دارد و كمبود نياسيزيه اندازه ىكمبود ساير ويتامينهاوكروه 83 به ويتامين .مستقیم با بیماری‌هایژنتیکیمیب اشد .مصرف 120 گرم گوشت مرغ حدود 72 ‎oon‏ باز بدن به إبن وينامين را برآورده می سازد گوشنمرغ همچنینی ک‌منیع خوب‌سلنیوم میب اشد. سلنیوم ب رلعسلامتیانسانی کلهمینویژه و * آساشندارد. ند ‎paul‏ 2 کواز اجزلون تیار تهم ولکشهاومتاتولیکردز ب درون آشد کته عبازیند.از متاپولیسم هورمون‌هایت_یروئیدی سیستم دفاعأنتیاکسیدلنرو سیستم لیمنی مطا مان وناگون نشانداده اسيكه بيزيروز سرطانها و دريافنتسلنيوم يكارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانه التق فلات

صفحه 25:
™ :پیشگیری از آلزایمر ۲ در مطالعات معتبری که در مجلات مختلف پزشکی به چاپ رسیده است. آمده است که مانند گوشت مرغ, از بروز بیماری (نیاسین) 83 دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین آلزایمر و دیگر بیماریهای شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری به عمل می آورد. طوری که افرادی که نیاسین بیشتری از غذای شان دریافت می کردند (22 میلی گرم در روز) در مقایسه با افرادی که نیاسین کمتری (13 ميلى دن روز) در .احتمال ابتلا مسرت نه 1 5

39,000 تومان