سورتینگ
اسلاید 1: بسم الله الرحمان الرحیم1
اسلاید 2: موضوع سمینار: انواع روش های سورتینگ دستگاه هایی که وجود داردتکنولوژی های جدید سورتینگتهیه کننده :علی توکل2
اسلاید 3: :خلاصه ی سمینار درصنعت موادخام رابراساس شکل،اندازه،وزن ورنگ آن هاراغربال می کنند که .به این فرایندانجام شده دراصطلاح سورتینگ می گویند هدف استفاده ازسورتینگ درصنعت ،حذف آلاینده های احتمالی می باشد .که برای این کارازسورت های یک شکل کمک میگیرند 3
اسلاید 4: کیفیت مواداولیه مورد استفاده درفراوری محصولات کشاورزی وتولید مواد غذایی تأثیرقابل ملاحظه ای درکیفیت نهایی محصول تولیدشده دارد. یکسان بودن شکل واندازه ی مواد اولیه وهمچنین یکنواخت بودن درجه ی رسیدگی آن ها باعث می شود که حداقل آسیب درفرآیندتولید،برآن ها واردشود به همین دلیل اولین مرحله ویا اولین کار برای انجام فراوری مواد خام سورتینگ و درجه بندی است. میوه ها وصیفی جات،موادغذایی وبه طور کلی مواد خام را براساس کیفیت آن ها رتبه بندی می کنند. درصنعت هم این مواد خام را براساس: شکل،اندازه وزن ورنگ آن ها را غربال می کنند که به این فرآیندانجام شده دراصطلاح سورتینگ می گویند. 4
اسلاید 5: هدف از این فرآیند در صنعت،داشتن یک محصول باکیفیت بالا والبته قیمت مطلوب میباشد. ممکن است که برای برخی افراد، رنگ یک ماده غذایی جذاب باشد یا اینکه در نظر برخی دیگرشکل آن مهم باشد که هدف از فرآیند سورتینگ ، درنظرگرفتن این ذائقه هامی باشد. 5
اسلاید 6: درجه بندی و سورتینگ دواصطلاح پرکاربرد است که درصنایع گوناگون به کاربرده میشوند. سورتینگ به معنی جداسازی براساس یکی از ویژگی های قابل اندازه گیری مواد خام اولیه میباشد.درحالی که درجه بندی،کیفیت کلی مواد غذایی رابراساس چندین صفت مختلف موردبررسی قرارمی دهند.درجه بندی محصولات تازه نیز میتواند خودبه عنوان یک عملیات .سورتینگ براساس کیفیت نام گذاری شود.چراکه دراین فرآیندمحصول نهایی بهبودمی یابد میوه های تازه ی موجود در بازارمثل سیب باتوجه به کیفیت آن ها ازقبیل: اندازه، رنگ وشکل وعیب های موجود در آن ها دسته بندی می شوند. دومورد اول(شکل واندازه،رنگ) درصنعت مورد کاربرد قرارمیگیرد ولی مورد سوم که دسته بندی براساس نواقص است دارای کاربرد بسیارکم تر است واستقبالی از آن نمی شود. چراکه این فرآیند به صورت دستی صورت می پذیرد وهمچنین قیمت تمام شده آن نسبت به کیفیت آن بالا می باشد. 6
اسلاید 7: 7
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.