صفحه 1:
#بخش دوم: = سیر تحول مدیریت و فن آوری اطلاعات تامدیریت در طول تاریخ بشری تحولات زیادی را پشت سر گذاشته اشته است. عصر اول,عصر شکار و سبك مديريت در اين عصر را سبك جماقى ناميده اند عضر بعد عصر کشاورزی © برخی از کشورها وارد مرحله لی شدند که بعدها جامعه صنعتی نام گرا اطلاعات رو به فزونی گذاشت به طوری که دیگر میزان اطلاعات تولید شده بیش از آن بود که در ذهن یک فرد جاو و انتقال اطلاعات مستلزم آموزشهای تخصصی شده بود.در این عصر مدیریت علمی پایه گذاری شد. تابعد از عصرصنعتی, عصر اطلاعات یا عصر فراصنعتی فرارسید.یعنی عصری که در آن حاکمیت از آن فن آوری,رایانه,ارتباطات و افراد بسیار ماهری است که به جای تلاش فیزیکی از قدرت فکر استفاده می کنند.ماهواره ها و سایر شبکه های ارتباطی,کره زمین را به یک دهکده کوچک تبدیل کرده اند.کوتاه شدن زمان که از طریق لرتباطات سریع حاصل شده این امکان را به مدیران داده تا در تماس دایم و فوری با سایر سازمانها یا کشورها بوده و اطلاعات مورد نیاز خود را بسیار سریع و به موقع دریافت =

صفحه 2:
در عصر صنعتی‌سرمایه, منبع استراتژیک به شمار مي آمد.درحالیکه در عصر اطلاعاتبانش,منبع آسترأتژیک است در عصر اطلاعات ارزش افزوده از طریق تبدیل اطلاعات به دانش و همچنین سرعت انتقال آن حاصل می شود.جریان اصلی عصر اطلاعات,مبتنی بر آرتباطات است.بنابراین اگر شبکه انتقال اطلاعات سرعت کافی نداشته باشد ارزش سیستمی که طراحی می شود صفر خواهد بود. عصر بعد عصر دلنايي ست,عصر دانا ‎jaar,‏ ن بدون استفاده از آخرین دستاوردهای بشر در (> حوزه دانش چیستی,دانش چگوا نگی و دانش چرایی نمی توان راه حل متاسب ‎eae‏ که مار جر یا ی ذاردن عصر اطلاعات و مقدمه ورود به عصر خرد می ذانیم,یا به عبارتی عصر دانایی میانه عصر اطلاعات و خرد است. در هرحال تحولات حوزه فن آوری باعث پیدایش جامعه جدیدی شده که اسامی زیادی به خود گرفته مثل جامعه علمی اطلاعاتی و...کانون این تحولات در اقت راحتی می توانیم بگویيم تحولات مهمی که در حوزه اقتصاد بوجود آمده به عنوان عامل تحولات اجتماعی به حوزه های دیگر سرازیر می شود. است و به تاکنون تصور براین بوده است که فن آوری پیشرفته باعث پیکاری می شود و میزان اشتغال رد کاهش می دهد.اما آمارها نشان می دهد که اين نگرلنی, بی مورد است.

صفحه 3:
تحولات فن آوری که محرک اصلی اش در حوزه ارتباطات بوده,باعث شده که روندهایی برجهان حاکم شود که در اینجا به برخی ازین روندها اشاره می شود: 6 شد جهانى شدن معلول و طبیعی انقلاب اطلاعات وار: _ شبکه ای شدن. روند دیگری که در جهان درحال حاکم شدن است,شبکه ای شدن می باشد.یعنی حجم روزافزونی از فعالیتها در فضای شبکه ها جریان پیدا می کند که مهمترین این شبکه هار شبکه اینترنت است. 2 تاثیر تحولات بر نهاد کار. با توجه به تحولاتی که ذکر شد,ماهیت کار در حال دانشور شدن است.اتوماسیون اداری باعث شده که روز بروز تعداد کارکنان و افراد کم تخصص در سازمانها کمتر شود و کیفیت تغيير بيدا كند.

صفحه 4:
*سیر تحول سیستمهای اطلاعاتی: یستم اطلاعاتی,سیستم ۳5 می باشد که از 6 جنبه کاری و اطلاع رسانی به مدیران گسترش بافته و مرج تشکیل دو سیستم55)//او ۸۸/5 گردیده است.از سویی با وسعت عمل سیستم پشتیبانی کار انفرادی و گروهی سیستم جدیدی تحت عنوان 55یا 55| ايجاد کرد دید.از سوی دیگربا گسترش سیستم اطلاعات مدیریت آنهم در زمینه تصمیم گیری, سیستم جدیدی به نام سیستم 755]بوجود آمد.اين سیر تا بدانجا پیش رفت که تکامل یافته ترین سیستم یعنی 255پا به عرصه وجود گذاشت. ت.كرجه این سیستمها هریک از تکامل سیستمهای قبلی بوجود آمده اند ولی هریک در موقعیت خود دارای ویژگیهای خاصی نیز می باشند. 5 ابتدايى ترين 57 به طور كلى جوهر كار مديريت,تصميم كيرى است.تصميم گیری به عنوان مهمترين وظيفه مديريت در تمامى وظايف ديكر جارى است.به عبارت ديكر يك مدير در برنامه ريزى,سازماندهى,تامين نيروى انسانى,هدايت و كنترل به نوعى به و اجرای تصمیمات می پردازد.

صفحه 5:
»سير تحول در مفهوم اطلاعات و سیستمهای اطلاع رسانی : 2 تغییر در مفهوم نقش اطلاعات در سازمان موجب پیدایش و گسترش سیستم اطلاعات راهبردی یا همان استراتژیک شده است. در زیر به چند نمونه اشاره می کنیم: اطلاعات-ماشینهای حساب اطلاعات-پشتیبانی عملیات اطلاعات-کمک به مدیریت ey |) ay |e ea اطلاعات-منبعی راهبردی) استر اتژیک(

صفحه 6:
#سیستمهای هوشمند اطلاعاتی مدیریت با رویکرد زی-عصبی : 6 _ از آنجا که منطق طراحی سیستمهای اطلاعاتی منطق ‏ پا چند ارزشی می باشد و با سیستم تفکر انسانی همخوانی ندارد,نتوانست نیاززهای اطلاعاتی مدیران و کارکنان سازمانها را برای تصمیم گیری با بهره وری بالا برآورده سازد.برای غلبه براين تارساييها و گسترش دامنه عقلائیت فراگرد تصمیم گیری لاز مس" سیستمهای اطلاعاتی مدیریت هوشمندتر و با سیستم تفکر انسانی سازگارتر شوند.به عنوان گامی در اين راستا می توان سیستمهای اطلاعاتی مدیریت با رویکرد نوین بر متطق فازی و شبکه عصبی طراحی و ایجاد کرد و بدین وسیله دامته کارایی و اثربخشی سیستمهای اطلاعاتی مدیریت را گسترش داد. 1 به هر حال دانش قدرت است و آینده از آن کسانیست که به جای دستها فکرشان را به کار پیرند و درجهت توسعه و بکارگیری سیستمهای اطلاعاتی هوشمند اقدا کنند.

صفحه 7:
*سیستمهای اطلاعاتی مدیریت فازی :۴۱/۱5 2 سیستمهای اطلاعاتی مدیریت فازی بر پایه نظریه مجموعه های فازی بنا می گردد.درواقع شبیه انسان اطلاعات را پردازش می کند.اين سیستمهای اطلاعاتی فازی,دانش وتجربه خبرگان یا ترجیحات مصرف کنندگان را به زبان انسانی بررسی می کند و با استفاده از تابع عضویت کلمات تقریبی و ارزشهاى عددى درباره صفر و یک تبنیل و پردازش می تماید هدف اصلی سیستمهای اطلاعاتی مدیریت فازی,پشتیبانی از تصمیم گیریهای مدیریت می باشد. انی تصمیم گیری فازی دارای پایگاه داده فازی,پایگاه دانش فازی و 0

صفحه 8:
3 5 =— ۰ ۰ هوس مصنوعی و سیسنم خبره : ۲ _ تلاش در برخوردار نمودن رایانه از تواناییهای شناخت و تقلید جنبه های هوشی انسان,ازدهه 00 میلادی آغاز شده است. 0 ایده اصلی هوش مصنوعی از رایانه گرفته شده و مساله هوش مصنوعی یکی از زمینه های روبه پیشرفت در علم رایانه است و هرروز اخبار جدیدی در مورد آن می شنویم.در این رویکرد هدف کلی تر آنست که سیستمهایی سا شود که بتواند رفتار انسان را تقلید کند. 5 عنصر کلیدی در روش شناسی هوش مصنوعي از سیستمهای خبره توسعه پیدا کرد.تلاش گسترده ای برای ایجاد سیستمهای خبره انجام گرفته و جنبه های زیادی از هوشمندی انسان را در عمل شاهد می شود.تعریف هوشمندی در نسلهای مختلف سیستم خبره متحول شده ‎“cual‏ 57 قدرت یادگیری در هوش مصنوعی از دیرباز شناخته شده ولی با امتزاج منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی,قدرت یادگیری عنصر محوری می شود. 2 سیستم خبره یکی از مهمترین زیر مجموعه های هوش مصنوعی است که وظایفی مانند یک متخصص در زمینه خاص را انجام می دهد. مثلا سیستم خبره می تواند برخی کمکها را که يك معاون يا مشاور به مدیر ارایه می دهد ,انجام دهد.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان