کامپیوتر و IT و اینترنتعلوم مهندسی

سیستم‌های مدیریت محتوا CMS

صفحه 1:
سیستم های مدیریت محتوا COG

صفحه 2:
.. قصه از آنجا آغاز شد که * سیستم اولیه ارایه اطلاعات در اینترنت سیستم خوبی بود اما آدم باید هر بار کل یک صفحه اینترنتی را بارگذاری کند تا اطلاعات در دسترس قرار بگيرند. ۰ به این صفحات ابتدایی اصطلاحا صفحات ۶+ می گفتند که پویا (عسع()) نبودند.

صفحه 3:
۰ صفحات استاتیک یک صفحه ساده وب هستند که اغلب با برنامه ابا ساخته شده اند و آخر نام صفحه هم پسوند: .۰ دیده می شود:

صفحه 4:
* برای ارایه سریعتر و دسته بندی بهتر اطلاعات سیستم های پویا (عنممجم()) درست شدند.

صفحه 5:
= سس 5 ص در ‎eo‏ 7 امس سعد سس وه سوه لعان سس نيا يد 8 2ه مع إسوة

صفحه 6:
* كار با اين سیستم ها برای کسانی که چیزی از کامپیوتر و زبان برنامه نویسی نمی دانستند خیلی راحت است. ‎٠‏ در همین حال» می توان مقدار نامحدودی اطلاعات را در اینترنت قرار داد و اين اطلاعات را خیلی راحت مدیریت كرد.

صفحه 7:
* سیستم های جدید از دو بخش اصلی تشکیل می شوند: 0 - بانک اطلاعات 0 سیستم های ارتباط با بانک اطلاعات برای بارگذاری و نمايش اطلاعات

صفحه 8:
بانک اطلاعات * بانک اطلاعات یک سری جدول است و در این جدول ها اطلاعات ضبط شده است. ‎٠‏ مثلا جدول مربوط به دانش آموزان مرکز آموزش رسانه ها که شامل نام» سن» سمت» آدرس و تلفن دانش آموزان می زد ‎٠‏ در اين ‎Sab‏ اطلاعات یک جدول ‎Be‏ هم داریم که نام و دروس کلاس ها در آن نوشته شده

صفحه 9:
* برای این که یک بانک اطلاعات به درد به خور داشته باشیم بد نیست بدانیم کدام دانش آموز در کدام کلاس درس می خواند. ‎٠‏ برای این کار یک جدول سوم داریم که در آن نام دانش آموزان را نوشته ایم و اين را هم اضافه کرده ایم که هر دانش آموز در کدام کلاس است.

صفحه 10:
در دنیای اخبار و اطلاعات هم اوضاع به همین نحو است. مثلا یک جدول داریم که خبر‌ها را با جزییاتشان شامل تیتر» لید» متن در آن ريخته ایم. یک جدول هم داریم که مثلا موضوعات مختلف را در آن نوشته ایم مثل سیاسیء اجتماعی» ورزش» .. بعد این ها ریا در جدول دیگری به هم مرتبط کرده ایم تا بدانیم موضوع هر خبری چه چیزی است.

صفحه 11:
سیستم های ارتباط با بانک اطلاعات برای وارد کردن اطلاعات می توانیم مستقیما با بانک اطلاعات کار کنیم. اما این کار برای کسی که مثلا خبرنگار است اما برنامه ریز کامپیوتر نیست کمی سخت است. برای همین سیستم های درست شده تا خیلی راحت بشود با بانک های اطلاعات کار کرد.

صفحه 12:
یکی از سیستم های معروف مدیریت محتوا PWLPC/OYGAL نام دارد. ,66/() یکوبانک‌امپیوتر لستکه بانکلطلاعاتبا آن نوشته می‌شود. ,//) یک بانک امپیوتر لستکه با لستفادم از آن‌می توان‌با بانکلطلاعاتارتباط بر قرار کرد و لطلاعات را وارد یا لستخراج کرد.

صفحه 13:
* با استفاده از زبان های امجررب/مبلم هزارها سیستم مدیریت محتوا نؤشته كندة. Gas chal God ‏خيلى از خبركزارى ها و سايت هاى‎ ٠ ‏همين سيستم ها كار مى كنند.‎ ‎٠‏ مثل

صفحه 14:
* زبان های دیگری هم برای نوشتن سیستم های مدیریت محتوا وجود دارد. in ٠ wet iowd_Dusiv. ‎PWR Gas oe LI‏ به راحتى در دست است و زبان نسبتا راحت تری هم هست خیلی ها در ایران به سمت چ) گرایش پیدا کرده اند.

صفحه 15:
بسته های آماده مدیریت محتوا هم اکنون در بازار ایران بسته های آماده مدیریت محتوا وجود دارند. بعضی از اين بسته ها رایگان هستند. برخی دیگر پولی, یعنی شما می توانید یکی از اين بسته ها را در سرور خود نصب كنيد و شروع كنيد به ريختن اطلاعات و نمايش آن.

صفحه 16:
بسته های رایگان یکی از معروفترین آن ها بسته مدیریت محتوای عراراهرمسب است. یک کسی یا موسسه ای با زبان اووررب/م اين برنامه را نوشته و در وب گذاشته. خیلی هم خوشحال می شود شما هم از بسته استفاده کنید. بخش پشت صحنه سایت که مربوط به مدیریت اطلاعات می شود را می توانید همان طور که هست استفاده کنید. بخش مربوط به نمایش اطلاعات را (صفحاتی که در معرض دید همه هستند) می توانید به سليقه خودتان طراحی برخی از سرویس دهندگان اینترنتی آماده هستند تا برایتان یک بسته «صؤعاطعروب را راه بيندازند و صفحاتی که در معرض دید همه هستند را هم به سلیقه شما طراحی کنند. (توصیه می شود همین کار را بکنید.) حدود 0 هزار تومان یا چیزی در همین حدود خرج برمی دارد.

صفحه 17:
بسته های پولی * می توانید به سراغ شرکت های نرم افزاری بروید و بگویید این بسته های تحلیل محتوا که در بازار است کار من را راه نمی اندازد و من یک برنامه مخصوص کار خودم می خواهم. * تهیه یک سیستم مدیریت محتوا که از طراحی تا تولید به خواست شما باشد از یک تا ده میلیون تومان خرج دارد.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان