silazh-mahi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “سیلاژ ماهی”

سیلاژ ماهی

اسلاید 1: سیلاژ ماهی

اسلاید 2: مقدمه با توجه به صنعت رو به گسترش آبزی پروری در دنیا و افزایش تقاضا برای غذاهای دریایی، صنایع شیلاتی مانند صید و صنایع فرآوری آبزیان (تولید سوریمی، بسته بندی، کنسرو انواع آبزیان، پودر ماهی و غیره) نیز توسعه یافته اند نظر به اینکه در حال حاضر حدوداً نیمی از لاشه ماهی خوراکی است و توسط انسان مصرف می شود و تحت عنوان ضایعات صنایع عمل آوری دور ریخته می شوند که سرشار از پروتئین و چربی های غیر اشباع هستند این محصولات عمدتاً شامل استخوان، امعاء و احشا، پوست، فلس و ستون مهره می باشند که می توانند برای تولید فرآورده هایی با ارزش بالا مورد استفاده قرار گیرند اگر ضایعات تولید شده بطور صحیح مدیریت شده و به عنوان سوبسترا غنی از پروتئین جمع آوری و پس از آماده سازی اولیه و هضم آنزیمی به یک بیوراکتور زیستی هدایت گردد، می توان محصولات متنوعی با پایه میکروبی تولید کرده و با اهداف گوناگون مورد استفاده قرار داد این امر در نهایت از آلودگی محیط زیستی ناشی از دور ریز آنها جلوگیری می کند. سیلاژ ماهی منبعی سرشار از پروتئین می باشد و ارزش تغذیه ای آن با محصولی نظیر پودر ماهی قابل رقابت است و در ساخت و عمل آوری جیره های خشک، مرطوب و نیمه مرطوب می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

اسلاید 3: سیلاژ ماهی یک فرآورده مایع حاصل از ماهی کامل، ماهی کم مصرف، ماهی خرد شده و ضایعات ماهی در طی یکسری از فعل و انفعالات شیمیایی توسط آنزیم های ماهی و در حضور یک اسید (آلی و معدنی) و یا یک کربوهیدرات قابل تخمیر است. آنزیم باعث تجزیه پروتئین ماهی به واحدهای محلول کوچکتر شده و اسید اضافه شده به عنوان یک کاتالیزور، سرعت عمل آنزیم را افزایش داده و همچنین از رشد باکتری ها و قارچ ها در محیط جلوگیری می کند همچنین،کربوهیدرات های تخمیری تامین انرژی مورد نیاز برای رشد باکتری های اسید لاکتیک را به منظور جلوگیری از فساد باکتریایی به عهده دارند. روش های مختلف تولید سیلاژسیلاژ ماهی به سه روش مختلف اسیدی (شیمیایی)، تخمیری و آنزیمی تولید می شود:در تهیه ی سیلاژ اسیدی می توان از اسید های متفاوت (اسیدهای معدنی، اسیدهای آلی یا ترکیبی از آنها) استفاده کرد که اسیدهای آلی مانند اسید فرمیک معمول تر از اسیدهای معدنی هستند.در روش تخمیری با اضافه کردن لاکتوباسیلوس ها (Bacteria Acid Lactic) به عنوان کشت آغازگر و یک منبع کربوهیدرات به مواد خام انجام می شود.در روش آنزیمی می توان از آنزیم های مختلفی مانند پپسین،پروتئاز یا آنزیم های دیگر استفاده کرد که بسته به نوع آنزیم، فرآورده هایی با ویژگی های متفاوت از جمله (درجه ی هیدرولیز و ترکیب اسیدهای آمینه) تولید می شود.

اسلاید 4: فرآیند تولید سیلاژ ماهی در تولید سیلاژ، سیستم کار باید به گونه ای باشد که ماده خام بلافاصله پس از دریافت،خرد و با اسید مخلوط شود. بدین ترتیب با توجه به تازگی ماهی عمل تبدیل با سرعت بیشتری انجام می شود (ماندگی ماهی باعث کندی عمل خواهد شد). بسیار مهم است که عمل مخلوط شدن بطور کامل انجام پذیرد بطوریکه تمام ماهی در تماس با اسید قرار گیرد؛زیرا قسمت هایی که در تماس با اسید قرار نگیرند فاسد می شوند درجه اسیدتیه مخلوط بایدpH برابر با 4یا کمتر داشته باشد تا بتواند از عمل باکتری ها جلوگیری نماید. پس از اختلاط اسید و ماهی، روند تولید سیلاژ به طور طبیعی آغاز می شود اما بهتر است گهگاهی مخلوط هم زده شود تا یکنواختی آن حفظ شود پس از اینکه سیلاژ تهیه شد همانند سایر مایعات بسته بندی می شود و توسط محفظه ها و کانتینرهای مخصوص حمل و نقل خواهد شد گاهی اوقات سیلاژ را با غلات مخلوط می کنند تا محصولی نیمه خشک به دست آید که در عمل تولید سیلاژ مورد استفاده قرار می گیرند به شرط مقاوم بودن در برابر اسید می توانند به هر شکل و اندازه ای باشند. بعضی از ظروف استیل که در تهیه و یا حمل سیلاژ از آنها استفاده می شود باید با لایه های پلی اتیلن پوشانده شوند تا از زنگ زدگی آنها ممانعت به عمل آید. تانک هایی که با قیرهای معدنی (قیر طبیعی) پوشیده شده اند،برای نگهداری مقادیر زیاد سیلاژ مناسب هستند. اندازه و تعداد تانک های مورد استفاده نیز به مقدار و نوع مواد خام مصرفی بستگی دارند. طبق بررسی های انجام شده اثر عواملی همچون نوع ماده اولیه، مدت زمان و دمای ذخیره سازی، منبع کربوهیدرات مورد استفاده در تخمیر،هم زدن یا هم نزدن فرآورده، شرایط ذخیره سازی هوازی یا بی هوازی و غیره بر خواص این فرآورده تاثیرگذار خواهند بود.

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید