علوم انسانی و علوم اجتماعیروانشناسی و روانپزشکی

سی نکته کنکوری و کلیدی نظریه فردنگر آدلر

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۱۳ اسلاید سی نکته کلیدی و مهم نظریه روانشناسی فردنگر آلفرد آدلر

sarani.jafar

صفحه 1:

صفحه 2:
In the name of ALLA روانشناسی فردنگر الغرد أدلر

صفحه 3:
آدلر تمونه ای از فردی است که به جای اينکه سرنوشت زندگی وی را تعیین کند,خودش آن را شکل داد.پیشگام روش تدریس به متخصصان از طریق نمایش های زنده همراه با والدین و فرزندان در حضور تماشاچیان بود که اکنون گردهمایی آزاد نامیده می شود. آدلن همچلین بیاشگام رونگرد نی به زوان:طنناسی بودکه.بر غواغل تعیین فده درونی رفتار مانند ارزش ها؛ءعقاید ,نگرش هاو برداشت فرد از واقعیت تمرکز می کند. AGF ‏پیشنگام.زونگردی: بود-گل: نگر, اجقماغی و هقف گرا قراگیر و انسان‎ glad آدر اولین درمانگی تتنجتنتمیک تين نود

صفحه 4:
فز ‎ts‏ آذقره انسان: ها را ققظ مت ‎as oles‏ صورت موجوايت كتارجه ‎aSul as 2412 o,Lul.(Holistic concept) ,% JS pogto‏ ما نمی توانیم به صورت اجزاء شناخته شویم,بلکه تمام جنبه های ماباید در رابطه با یکدیگر درک شوند.در واقع شخصیت انسان از طریق تعیین کردن هدف زندگی یکپارچه می شود. در رویکرد آدلر بر روابط میان فردی بیشتر از پویش های روانی درونی فرد تاکید شده است. ماهیت هدفمند رفتار ,شاید شالوده نظریه آدلر باشد.

صفحه 5:
در آنن:دیذگاه ببس كبارجم ومسجم آسسروگرر آنلر روانشناست فردنگر است یعنق هرکسن منحصر به فرد و تقسیم نشدنن آست و وی از کاهتض كراب اعسات مق کرد ورد داقع برو سوه بتحهديت وان فده که رفتار گسیخته وجود ندارد تاکید می کرد. فرد کامل به چند طریق وحدت و انسجام نشان می دهد: 1-زبان بدن ‎organ dialect‏ عضو ناقص بدن.مسیر هدف فرد را بیان می کند.اندام های بدن از طریق زبان بدن به زبانی که معمولا بیانگرتر است و عقیده شخص را واضح تر از کلمات افشا می کندءصحبت می کنند. 2-هشیار و ناهشیار:افکار هشیار آنهایی هستند که فرد درک می کند و برای رسیدن به موفقیت مفید میداند.افکار ناهشیار آن هایی هستند که مفید نیستند.

صفحه 6:
اینکه آیا رفتارهای افراد به سبک زندگی سالم يا ناسالم منجر شوند به علاقه اجتماعی که درطول سال های کودکی پرورش داده اند بستگی دارد. علاقه اجتماعی:نگرش ارتباط داشتن با کل بشریت + همدلی با هر عضوی از جامعه انسان می باشد. علاقه اجتماعی برای تداوم بخشیدن به گونه انسان»,ضروری است.علاقه اجتماعی تنها ملاک ارزش های انسان است و تنها مقیاسی است که می توان ‎sly‏ قضاوت درباره ارزش یک نفر به کار برد. درواقع هرچه علاقه اجتماعی بیشتر باشد موجب میشود فرد از لحاظ روانی پخته تر شود. اين مفهوم مترادف خیرات و ازخودگذشتگی نیست. منشا علاقه اجتماعی: در هر کسی وجود داردءاما قبل از اينکه بتواند به سبک زندگی مفید کمک کند باید پرورش یابد و از رابطه والد-فرزند در ماه های اولیه نوباوگی سرچشمه می گیرد.

صفحه 7:
ساختار شخصیت منسجم, از سبک زندگی فرد به وجود می آید.سبک زندگی اشاره به حال و هوای زندگی فرد دارد. سبک زندگی( 5۲۷۱6 6ا) با برنامه زندگی,راهبردی برای زیستن و نقشه راه زندگی مترادف می باشد. سبک زندگی حاصل تعامل ورائت,محیط و نیروی خلاق فرد است. به صورت برداشت های ما در رابطه باخود,دیگران و دنیا توصیف می شود. سبک زندگی»همان ایگو, شخصیت ,قردیت ,وحدت شخصیت,نظر فرد درباره خودش و مسایل زندگی يا نگرش کلی او درمورد زندگی است.

صفحه 8:
سه تکلیف زندگی همگانی: 1-برقرارکردن روابط دوستی (تکلیف اجتماعی) 2برقرارکردن صمیمیت(تکلی ف عشق-ازدواج)3-مشارکت داشتن در جامعه(تکلیف شغلی). این تکالیف به قدری ضروری اند که اختلال در هریک از آنها بیانگر اختلال روانشناختی است. هر کدام از این تکالیف مستلزم پرورش دادن توانایی روانی برای دوستی و تعلق پذیری؛مشارکت و احساس ارزشمندی و همکاری هستند.

صفحه 9:
نیروی خلاق( ۳0۷/6۲ ۲۵۵۲۱۷6 ):توانایی افراد در شکل دادن آزادانه به رفتارشان و آفریدن شخصیت شان. نیروی خلاق افرادءسبک زندگی آنها را شکل می دهد.در 4 یا 5 سالگی به قدر کافی رشد کرده که بشود هدف نهایی را تعیین کرد: نیروی خلاق مفهمومی پویاست که به حرکت اشاره دارد؛این حرکت برجسته ترین ویژگی زندگی است.

صفحه 10:
رواندرمانی: آسیب روانی از نداشتن جسارت»احساس هاي اغراق آمیز برتری و رشد نکردن علاقه اجتماعی شکل میگیرد. هدف های اصلی درمانی نیز تقویت کردن جسارت,کاهش دادن احساس های حقارت و ترغیب علاقه اجتماعی

صفحه 11:
تزغیب برجسته تزین زوش آدلری اشت و به معتی دقیق کلمة جرات پیدا کردن است.ترغیب پادزهر یاس و دلسردی است و ترغیب مداخله درمانی عمومی بزاق مشاوران ادلزی است,کهابه جاف فی‌تنگرشی آهناسی ‎Saal‏ ‏فرآیند درمانی شامل برقرارکردن رابطه براساس احترام متقابل,تحقیق روانشناختی کل نگرانه يا ارزیابی سبک زندگی و آشکار کردن هدف ها اشتباه و فرض های معیوب در سبک زندگی که بازآموزی و جهت دوباره به سمت جنبه مفید زندگی را به دنبال دارد. آدلر ‎Lables,‏ را به صورت مرور ذهنی اعمال احتمالی آینده در نظر داشت.روياها برای فریب دادن خواب بیننده,تغییر شکل می یابند و تعبیر شخصی را دشوار می کند.قانون طلایی روانشناسی فردنگر درمورد عمل رویا"هر چیزی ‎ne‏ تواند متفاوت باشد."

صفحه 12:
خاطرات قدیمی هميشه با سبک زندگی کنونی بیماران هماهنگ است و گزارش ذهنی آنها از این تجربیات»اشاراتی را برای شناختن هدف نهایی و سبک زندگی کنونی در اختیار می گذارد. آدلر احساس حقارت(661:09] ۱۲۵۲۱۵۲۱۷۷ )منبع خلاقیت و وضعیت طبیعی تمام انسان ها ومنیع کلیه تلاش های بشرمی دانست. بعد از مرگ آدلر دریکورس شخصیت مهم روان شناسی آدلری بود. رویکرد آدلر از نظر فنی التقاطی ونظری یکپارچه نگر است. ماندگارترین خدمت آدلر ترتیب تولد است.

صفحه 13:
با تشکر از توجه تون Thank you for your attention

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
12,000 تومان