صفحه 1:
(کلر زنی)
ارائه:
صفحه 2:
صفحه 3:
مهد مه
* لب سالم آبی که آلوده نباشد و مصرف کننده را بیطا ۳۵
از مواد سميع لاش مواد دس ی و آلی PEA
تذاكت كوم در لير و كاملا شفاف و مقدار عا و۳ ۱۳۱۱
باشد و آزمایش میکروب شناسی عاری از میکروب بیماری زا
خارج از حد انتظار باشد و سخت نباشد
صفحه 4:
سم
*استفاده از كلر برای ضدعفونی لب آشامیدنی از متداولتژیتو
قدیمی ترین روش ها برای این منظور به شمار میرود کلر به دلیل
خاصیت اکسبد کنندگی بالا توانایی زیادی برای ترکیب با سایر مواد
از جمله ميكرو اركانيسم ها داشتهو به همين دليل ask از بين
رفتن انها ميشود.
صفحه 5:
هد ى از كلر زتى
*میکرو اركانيسم هابه صورت طبیعی ممکن است Moe)
یافت شوند و هم به دلیل مداخلات انسانی مانند ورود فاضلاب
انسانی و حيوانى به اين منابع راه یابند برخی از میکرو ارگانیسم
ها برای بدن ضرر دارند که به اینها میکرو ارگانیسم ها ی بیماریزا
ياتوزن كفته ميشود و مصرف اين آبها ونه
#جر به مشک [ 1 ايبى مانند اسهالا ١ زشو:
صفحه 6:
للج ا زا دا
صفحه 7:
بیماری زا
* ۱باکتریها اشیرشیاکلیفرم[۶۱_وبا
۶ ۲-ویروس ها؛ هياتيت 4و فلج
* ۳<انگل ها؛زیاردیا
صفحه 8:
* کلر یک ماده ضدعفونی قوی باعث از بین رفتن و غیر فعال کردن
میکرو ارگانیسم های بیماریزا میشود.
* (کلر قادر به از بین بردن تمام میکرو ارگانیسم های بیماریزا
نیست).
صفحه 9:
حاوی ۳۰۷۰درصد کلر فعال و معمولا ابتدا میبایست در آب
حل شود و محلول آن مورد استفاده قرار گیرد
ممکن است به مرور زمان کمی از قدرت آن کم شود اما
از کلر مایع پایدارتر است
سیستم تصفیه آب کوچک مثال پودر کلر ۷۰ در صد هیپو
کلریت کلستم
صفحه 10:
» ظاهر: پودر, گرانول و یا قرص سفید رنگ
*قدرت: حاوی 9۵30 تا 9۵70 کلر فعال (معمولاً ابتدا می بایست در
آب حل شده و محلول آنها مورد استفاده قرار گیرد.)
٩ ماندگاری: ممکن است به مرور زمان کمی از قدر ال کم شوده
اما از کلر مایع پایدارتر است.
*کاربرد: سیستم های تصغيه آب كوجى
* مثال: پودر کلر ۵70 (هیپوکلریت کلسیم)
صفحه 11:
صفحه 12:
0
صفحه 13:
کلر مایع
* ظاهر زرد کم رنگ قدرت:۱۵_۱درصد کلر فعال ماندگاری “به مرور
زمان کمی از قدرت أن کم میشود و از قرص و پودر کلر ناپایدار تر
است کاربرد:سیستم تصفیه آب کوچک و متوسط
۶ وال :وابتکس نگ
صفحه 14:
صفحه 15:
گاز کلر
*ظاهر گاز سبز رنگ زرد رنگ قدرت :حاوی ۱۰۰درصد کلر خالص
ار بیشترینهانشگاز ی ایو SME eels sete) Ol orale
کپسول های گاز کلر (مایع شده)
صفحه 16:
صفحه 17:
مجد ود بت استفاده از كلر زنى
كازى
*هزینه بالای تجهیزات تزریق گاز کلر نیاز به تخصص
اپراتورملاحطات ایمنی
صفحه 18:
* کلر مایع بسیار فرار است یعنی اگر در معرض هوا
سرعت از فاز مایع خارج شده و وارد هوا میشود
0
ee
صفحه 19:
اصول کلر زنی
*مقدار کلر -متظور میزان کلر اضافه شده و يا علط کار ۶
در آب است مقدا کلر موجود در آب با واحد میلی گرم بر لیتر بیان
میشود
صفحه 20:
۰ کلر اضافه شده:مقدار کلری که به آب اضافه میشود
۶ کلر مصرف شده :مقدار کلری ضمن ترکیب با مواد الى و
میکرو ارگانیسم ها مصرف شود
۶ کلر کل کلوی که پس از اتمام ترکیب تا oe
آب باقیمانده است
صفحه 21:
1 Jobs کل js
*- کلر ترکیب شده:کلر ترکیب شده با مواد آلی و نیتروژن که
ظرفیت کمی برای ضدعفونی دارد
۴ ۲- کلر آزاد:کلر آزادی که آماده ترکیب و ضدعفونی در صورت
ورود آلودگی جدید به آب است
صفحه 22:
*سفدار کلر آزاد.مجاز در لت آشامیدنی طن رورش
میزان ۰/۲تا۰/۵در نقطه مصرف است در نقطه تزریق با توجه به
مصرف کلر در مسیر انتقال و مخازن جهت ضدعفونی مقدار کلر
آزاد بالاتر از نقطه مصرف است
صفحه 23:
صفحه 24:
تا ۳
*هر چقدر آب کثیف نر و آلوده تر باشد حاوی مواد ال ۳
بیشتر و به کلر بیشتری نیاز دارد همچنین تغییر کیفیت آب تحت
تاثیر تغییرات فصلی و آب و هوایی و زیست محیطی و عملکرد
نامناسب بخشی از سیستم تصفیه کلر مورد نیاز جهت ضدعفونی
أب تغيير ميكند
صفحه 25:
مفهوم ۴ در
صد su
*کلر برای از بین بردن کامل میکرو ار گانیسم ها در فر آیند ضد
عفونی Ii ره نياز به زمان دارد که اصطلاحا به آن زمان
تماس 1۳۱6 0۳21 گفته میشود در واقع حاصلضرب غلظت کلر
به مدت زمان تماس آب
صفحه 26:
*مقدان مجاز برای ضد عفونی fl GIS
آب, ولا آب دارد
صفحه 27:
* میران کلر:هرچه میزان کلر در لب بیشن مت رما دا ۳
لازم برای اثر بخشی ضدعفونی کلر کمتر خواهد بود
* ۲-میزان دمای آب:در صورت پایین بودن دمای آب باید مقدار AS
و یا زمان تماس آفزایش میابد ۳۵۲ آب:ضدعفونی با کلر در
محیط اسیدی اثر بخشی بیشتر است برای ضد عفونی آب با کلر
مقدار 2 آب نباید بالاتر از ۸ باشد
صفحه 28:
*بهترین بازه زمانی 0ب برای ضد عفوز
۵ /۸است 5