بیماری‌ها

عناصر ضد مغذی – بازدارنده‌ها

anasere_zede_moqazi_bazdarandeha

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “عناصر ضد مغذی – بازدارنده‌ها”

عناصر ضد مغذی – بازدارنده‌ها

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحيم

اسلاید 2: عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌هافريد شريعتمداريدانشيار گروه پرورش و توليد طيوردانشکده کشاورزيدانشگاه تربيت مدرس

اسلاید 3: مقدمهاهميت بررسي عناصر ضد مغذي و بازدارنده ها درخوراک: 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک

اسلاید 4: عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها بازدارنده‌هاي پروتئيني :بازدارنده‌هاي پروتئاز لكتين‌ها تانن‌ها ساپونين‌‌ها اسيدهاي آمينه غير پروتئيني مواد ضد مغذي در منابع پروتئين حيواني بازدارنده‌هاي معدني :کيلاتها (اسيد فايتيک , اسيد اکساليک) گوسيپول گلوکوزينولات ها بازدارنده‌هاي ويتامينهبازدارنده‌ها در چربي :اسيد اروسيک اسيدهاي چرب حلقوي بازدارنده‌ها در کربوهيدراتها :پلي ساکاريدهاي غيرنشاسته اي

اسلاید 5: بازدارنده‌هاي پروتئازهامحدودكننده تريپسين و كيموتريپسين :محدود کنندهاي تريپسين به نامهاي محدود کننده سويا (اولين بار در اين منبع غذايي کشف گرديد) و يا محدود کننده کنيتز (اولين کسي اين ماده ضد مغذي را کشف کرد) خوانده مي شوند. در لگوم ها خصوصا سويا ، باقلا و لوبيا خام وجود دارند.مصرف سوياي خام باعث کاهش رشد در حيوان مي شود که علت آن وجود عناصر ضد مغذي است که موجب اختلالاتي در هضم و جذب منابع پروتئيني مي شود.عدم تعادل در الگوي اسيد هاي آمينه که جذب مي شوند بعلت کند شدن روند آزاد سازي اسيدهاي آمينه ضروري نظير متيونين و يا دفع اسيد آمينه گوگرد دار سيستئن به موجب دفع آنزيم هاي تريپسينوژن وکيموتريپسينوژن

اسلاید 6: مکانيسم اثر منفي محصول جنبي تريپسين در تحريک فعاليت پانکراسبطور كلي چگونگي ترشحات پانكراس توسط يك مكانيزم اثر منفي محصول جنبي منفي (Negative feedback mechanism) كنترل مي شود كه در آن ترشحات حاصله از پانكراس توسط سطح تريپسين در روده مشخص مي گردد. با كاهش سطح تريپسين در دئودنيوم (Dudenum) به علت تشكيل تركيبات پيچيده حاصله از تركيب تريپسين با بازدارنده ها، پانكراس مجبور به ترشح بيشتر آنزيم مي گردد. هورمون كوله سيستوكينين (Cholcystokinin)كه از موكوس روده ترشح مي شود به عنوان يك واسطه عمل مي نمايد. کوله سيستوکينين (موکوس)تريپسين (پانکراس)تريپسين (روده)بازدارنده پروتئينيمنبع پروتئينيپروتئولايسيزتريپسين- بازدارنده تريپسين

اسلاید 7: ايجاد ترکيبات پيچيده با تريپسين و بازدارندگي از فعاليت آنآهسته کردن روند رها سازي اسيد‌هاي آمينهجلوگيري از هضم منابع پروتئينيدفع مواد مغذي پروتئينيعدم تعادل در الگوي اسيد‌هاي آمينهتجزيه ناقص پروتئين هاكاهش جذب نيتروژنکاهش وزنبزرگ شدن لوزالمعدهافزايش بي رويه نسبت وزن لوزالمعده به وزن بدن

اسلاید 8: تاثير مصرف سوياي خام در مقايسه با سوياي حرارت داده شده و كازئين بر وزن نهايي بدن، وزن نسبي و وزن حقيقي پانكراس

اسلاید 9: بازدارنده‌هاي پروتئيني - لكتين‌هالكتين‌ها گروهي از تركيبات گليکوپروتئيني هستند كه در بافتهاي گياهي خصوصا لگومينه يافت مي شوند و توانائي به هم چسباندن گلبولهاي قرمز خون جانوران مختلف را دارند. نوع قند موجود در تركيبات آنها بر حسب نوع لكتين متفاوت است، براي مثال قند لكتين سويا از نوع مانوز مي‌باشد. تاثير لكتين اختصاصي بوده و قابليت مضر بودن لكتين بستگي به نوع حيوان دارد، مثلاً لكتين موجود در نخود هر چند براي خوك مضر است؛ ليكن براي موش ضرري ندارد. درجه سميت لكتين‌ها متفاوت بوده و حتي بعضي از آنها مثل لكتين موجود در گوجه فرنگي اصلا سمي نمي‌باشد.

اسلاید 10: چگونگي عمل لكتين هااثر ضد مغذي لكتين بيشتر به علت تركيب و چسبندگي آن با موكوس ديواره روده است صدمه زدن به سلول‌هاي ديواره  اثر سوء بر جذب مواد مغذي كاهش فعاليت آنزيم‌هاي ديواره وترشح زیادی پروتئين‌هاي داخلي  توليد بيش از حد موكوس  از دست رفتن پروتئين پلاسما در لومن روده  اسهال لكتين فعاليت روده را افزايش داده  باعث بزرگ شدن روده مي‌گردد.  مواد مغذي مصرفي، براي بزرگ شدن روده مي شود.

اسلاید 11: رشد غير طبيعي و برگشت ناپذير رودهوزن خشك روده كوچك (گرم در 100 گرم وزن بدن)6036180246مصرف و جذب لكتين (PHA) Phaseolus vulgaris، mg/rat/d

اسلاید 12: بازدارنده‌هاي پروتئيني - تانن هااصطلاح تانن (Tannin) براي اولين بار در سال 1796 توسط سيگوين (Seguin) در تشريح مواد استخراج شده از بعضي گياهان كه مي‌توانستند در روند تبديل پوست حيوانات به چرم (Tanning process ) نقش به سزائي داشته باشند، بكارگرفته شد.تركيبات پيچيده طبيعي با وزن مولكولي بالا (500 تا 3000 دالتون) هستند كه از مواد شيميايي پلي‌فنلي تشكيل شده‌اند.در پوست، برگ، ريشة اكثر گياهان از جمله چاي، سيب، هلو، غلات و خصوصا به وفور در سورگم يافت مي‌شوند داراي مزه تلخ و گس مي‌باشند (خاصيت گسي (Astringency) : گسي شدن حس جمع شدن و چين خوردن زبان است كه به خاطر اتصال عرضي گليكوپروتئين ها و پروتئين ها توسط تانن‌ها صورت مي‌گيرد.) خاصيت گسي موجب مقبوليت بعضي از مواد غذايي مثل چاي، آبجو، كاكائو و شكلات مي‌گردد. مزه گس بعضي ميوه‌هاي نارس چون خرما، توت، خرمالو و نارگيل نيز به دليل تانن است ليكن بر اثر رسيدن ميوه تركيب تانن منعقد گرديده (نه اينكه از بين رود)، بصورت نامحلول در آمده، در نتيجه خاصيت گسي و قابضي خود را از دست مي‌دهد.

اسلاید 13: خواص ضد تغذيه اي تانن ها تركيب با پروتئين  بازدارندگي هضممختل شدن فعاليت آنزيم ها  کاهش ارزش مغذي بودن و انرزي زايي مواد مصرفيکاهش اشتهاخشك شدن دهان  خارش  صدمه به مجراي دستگاه گوارش زخمي کردن  ساييدگي  ضخيم کردن  کاهش قابليت هضم مواد مغذي  عبور تانن از دستگاه گوارش  مسموميت اختلال در بهره وري از محتويات معدني، خصوصا كلسيم و آهن مواد خوراكياشکالات اسکلتياختلال در کميت و کيفيت تخم مرغهاي توليدي در مرغهاي تخمگذار

اسلاید 14: بازدازنده هاي پروتئيني - ساپونين‌‌هاساپونين‌ها (Saponins) گلوكوزيدهايي هستند كه در بسياري از منابع گياهي چون شبدر و يونجه به وفور يافت مي شوند. هر چند ساپونين‌ها به گروهي از مواد با ساختار شيميائي مختلف اطلاق مي گردد، ليكن به خاطر خاصيت مشابه كف زايي آنها، در اصل از لغت انگليسي Soap گرفته شده است كه همان صابون است، تماماً در يك گروه قرار گرفته اند.ساپونين‌ها خواص ويژه اي دارند، طعم تلخ، تشكيل كف در محلول هاي آبي (Aqueous) و هموليز كردن سلولهاي قرمز خون از جمله ويژگي‌هاي منحصر بفرد آنها مي باشد.

اسلاید 15: عوارض ناشي از مصرف منابع ساپونين داردر نشخواركنندگان توليد حباب‌هاي گازي حاصل از تخمير مواد غذائي  منجر به نفخ مي گردد. کاهش فعاليت آنزيمهاتوانائي تشكيل تركيبات با كلسترول داشته  كاهش بي رويه كلسترول خون مي شوند..تشكيل تركيبات پيچيده با استرول ها (منجمله استرول ها غشا سلولي پلاسما)  کاهش قابليت نفوذ پذيري سلول ها  اختلال در سلول هاي كلية بافت‌ها اختلال در موكوس هاي سلول ديواره روده كوچك  باعث جلوگيري از تحرك، تبادل و انتقال مواد مغذي از ديواره روده مي شود.تنفس، تشديد و غير منظم مي‌گردد.قابليت نفوذ پذيري سلول‌ها را تغيير داده و منجر به مسموميت زايي مي‌شود. افزايش ترشح بزاق، استفراغ و اسهال مي گردد.در عملكرد كبد و كليه اختلال ايجاد مي‌كند.تلخ بوده  کاهش اشتها  خوراک مصرفی  رشد

اسلاید 16: عوارض ناشي از مصرف منابع ساپونين دارطيور حساسيت زيادي به ساپونين ها دارند. حضور 20% يونجه در جيره طيور، مي تواند معادل 3/0% ساپونين داشته باشد  موجب كاهش شديد رشد مي‌گردد، همين مقدار در خوراك خوك تاثير بسزايي ندارد. كاهش توليد تخم مرغ در مرغ هاي تخم‌گذار

اسلاید 17: اسيدهاي آمينه غير پروتئينياسيدهاي آمينه غير پروتئيني داراي اثرات سمي يا ضد مغذي هستند.عمدتا در گياهان تيره بقولات يافت مي شوند. بيشتر تراكم در دانه است.غالبا به شكل غير تركيبي در گياهان هستند. به خاطر شباهت ساختماني به اسيدهاي آمينه اصلي در سوخت وساز اسيدهاي آمينه ضروري اختلال ايجاد مي كنند. كاناونين، كانالين و ايندوسپيسين از جمله اسيدهاي آمينه غيرپروتئيني شناخته شده‌ هستند.

اسلاید 18: كاناوانيناز لحاظ ساختاري شبيه آرژنين است  رقابت در جذب آرژنين  جايگزين آرژنين در ساختمان پروتئين  توليد پروتئين هاي غير عادي  تخريب ساختمان پروتئين  عدم كارايي پروتئين ها در انجام فعاليت ها و اعمال طبيعيبه عنوان يك سوبسترا براي آنزيم‌هاي استفاده كننده از آرژنين نظير آرژيناز مطرح است  با آرژنين رقابت نموده  از فعاليت آنزيمهاي دخيل در سوخت و ساز آرژنين ممانعت كند. به صورت غير رقابتي از فعاليت آنزيمهايي نظير دهيدروژناز, بتاگلوكوسيداز و اكسي نيتريلاز ممانعت كند.  كاهش توليد كراتين. کاهش قدرت ايمني كاناوانين در اثر سوخت و ساز به كانالاين تبديل مي شود  بازدارندگي آنزيم ارينتين كربوكسيلاز که در ساخته شدن تركيبات چندآميني (كه براي تنضيم ساخت پروتئين ضروري مي باشند) نقش دارد.

اسلاید 19: روش هاي خنثي سازي اثر بازدارنده‌هاي ضد آنزيمي پروتئازتست كردن پختن جوشاندن در آب تشعشع با گاما مادون قرمز ميكروويو تست كردن خشك قابليت اثر گذاري اين روشها به مقدار رطوبت ، اندازه اجسام ، شدت دما و مدت زمان حرارت دهي بستگي دارد. اصلاح نژاد  کانولا که واریته اصلاح شده منداب است روشهاي شيميايي  افزودن آنزيم, خيساندن در محلولهاي نمکی , اسيديروشهاي فيزيكي – مكانيكي  جدا کردن بوسته تغذیه ای  اضافه کردن ید به منابع حاوی گلوکوزینولاتهاانبارداری  نگهداری سورگوم در ........روشهای حرارتی

اسلاید 20: اثر حرارت بر فعاليت محدود کننده تريپسيني و ميزان بهره وري پروتئين موجود در کنجاله سوياي مصرف شده در موشفعاليت بازدارندگي تريپسين (TIU/mg)ميزان بهره‌وري پروتئين (PER) 100°C مدت زمان نگهداري به دقيقه در80100604020024610201.51.92.32.73.1(TIU)(PER)

اسلاید 21: مواد ضد مغذي در منابع پروتئين حيوانيحرارت دادن بودر ماهی  گیزروسین گیزروسین  فرسایش ، زخمی کردن و خونریزی سنگدان  استفراق سیاه  سوراخ شدن  تلف شدن حداکثر غلظت قابل تحمل ال-گیزروسین در جیره های عملی باید کمتر از 4/. قسمت در میلیون

اسلاید 22: قهوه اي شدنواکنش ميلارد نوعي از واکنش هاي قهوه اي شدن در مواد غذايي است.واکنشي که بين پروتئين ها ، اسيدهاي آمينه، آمين ها با قندها ، آلدئيدها و يا کتون ها به دلايلي نظير جوشاندن ، حرارت دادن و نگهداري طولاني مدت پروتئين ها بوجود مي آيد.مکانيسم واکنش :تشکيل پيوند بين گروه کربونيل قند و عامل آمين آزاد اسيد آمينه  باز شيف  N-آلدوزيل آمين  1-آمينو-1-داکسي-2-کتوز  ظهور دانه هاي قهوه اي رنگعوامل موثر بر وقوع واکنش ميلارد:رطوبتدما pHنوع قند

اسلاید 23: بازدارنده هاي چربي - اسيدهاي چرب حلقويکنجاله تخم پنبه و کنجاله تخم كابوك از مواد غذائي هستند كه داراي اسيد چرب سليكلو پروپنوئيد مي باشند. اسيد چرب سيكليوپروپنوئيد(CPEFA): CH3 – (CH2)x - C = C – (CH2)y – CO2 CH2 اسيدهاي چرب سيكلوپرپنوئيد بطور معمول شامل اسيد Sterculic و Malvalic اسيد هستند. اثر تغذيه يا جيره حاوي اسيد چرب سيكلوپيروئيد:وجود CPEFA در جيره طيور باعث فساد در تخم‌گذاري مرغها و تغييرات چشمگيري فيزيكي و شيميايي در تركيبات (اسيد چرب) تخم مرغ مي شود.از علائم ديگر اين اسيد چرب در جيره عبارتند از : تأخير رشد در تخمدان و اويدكت و سپس توقف توليد تخم مرغتغييرات کيفي در تخم مرغ و کاهش جوجه درآوري در تخم مرغهاي گله هاي مادر

اسلاید 24: توپي و سفت شدن زرده تخم مرغ درهنگام تغذيه کنجاله کاپوک

اسلاید 25: اثر تغذيه مقادير مختلف کنجاله کاپوک به مرغهاي تخم گذار

اسلاید 26: بازدارنده هاي چربي - اروسيک اسيدبعضي گياهان تمايل به ذخيره روغن هاي اختصاصي دارند که اغلب مشخصه آنها وجود يک اسيد چرب اصلي غير معمولي است براي مثال در دانه گياهان خانواده منداب اسيد اروسيک فراوان است.اسيد اروسيک از مواد زيان آور موجود در کنجاله منداب محسوب مي شود.

اسلاید 27: بازدارنده هاي چربي - فساد و اکسيداسيون چربيعمده ترين عامل بازدارنده در استفاده از چربيها فساد گسترده در آنهاست.فساد در چربي به دو صورت فساد فيزيکي و شيميايي صورت مي گيرد.در فساد فيزيکي مهمترين عامل حرارت است اگرچه به دليل غير فعال کردن آنزيم ليپاز به عنوان يک عامل ضد فساد نيز محسوب مي شود.فساد شيميايي و بخصوص اکسيداسيون چربي در مجاورت اکسيژن تشديد مي شود.Initiation RH → R* + HPropagation R* + O2 → ROO ROO + RH → ROOH + R*Termination R* + R* → R R R* + ROO* → ROOR

اسلاید 28: عوارض ناشي از فساد و اکسيداسيون چربیکاهش انرژی جیره کاهش ارزش پروتئینی جیره (قهوه ای- میلارد شدن) از بین رفتن اسیدهای چرب ضروریاز بین رفتن ویتامینها حلال در چربی

اسلاید 29: عوارض ناشي از فساد و اکسيداسيون چربی

اسلاید 30: بازدارنده‌هاي معدني - کيلات هادر گياهان موادي هستند كه با عناصر معدني به شكل كمپلكس‌هايي بسيار پايدار در آمده و از جذب آنها توسط روده و دسترسي بدن جلوگيري مي كنند. اسيد اكساليك (Oxalic acid) - با كلسيم و آهن موجود تركيب شده و آنها را از دسترس بدن خارج مي‌سازد. اسيد فايتيك = اينوزيتول هگزا فسفات (Phytic acid = Inositol hexa phosphate ) حدود دو سوم كل فسفر در منابع گياهي به شكل فيتات موجود است. کيلاتها در قابليت دسترسي مواد مغذي ( معدني، پروتئين و نشاسته ) در سطوح بالا سمي مي باشند.جذب عناصر کيلات شده ثابت تر است و کمتر تحت اثرات منفي شرايط گوارش قرار مي گيرد. البته نه تنها تمامي كيلات‌ها در روند متابوليسم مضر نمي‌باشد بلكه در بعضي مواقع در علم پزشكي از اين خاصيت براي سم‌زدايي فلزات سنگين استفاده مي‌شود.

اسلاید 31:

اسلاید 32: بازدارنده‌هاي معدني – گلوكوزينولات‌هاگلوكوزينولات‌ها (Glucosinolates مسئول طعم تندي هستند كه به هنگام مصرف گياهان جنس براسيكا (Brassica) چون كلم، خردل و منداب (كلزا) حادث مي گردد. گلوكوزينولات‌ها به همراه آنزيم‌هاي هيدروليز كننده آنها تيوگلوكوزيداز (Thioglucosidase ) در كليه بخش‌هاي گياه شامل ريشه، ساقه، برگ و دانه وجود دارند.چگونگي تاثير گلوكوزينولات‌ها :تاثير اصلي بيولوژيكي گلوكوزينولات‌ها قابليت تركيب عنصر يد با پيش سازهاي تيروكسين را كاهش داده , در روند ترشح آنها اختلال بوجود مي‌آورد, موجب بزرگ شدن غده تيروئيد مي‌گردند موجب گواتر مي‌شود. آنزيم هاي هيدروليز كننده‌اي كه به همراه گلوكوزينولات‌ها در منابع خوراكي وجود دارند پس از مصرف، موجب هيدروليز شدن گلوكوزينولات‌ها به گلوكز، سولفات اسيد، تيوسيانات (Thiocyanates ) يا ايزوتيوسيانات (Isothiocyanates ) و يا نيتريل‌ها (Nitriles ) مي‌شوند.

اسلاید 33: واکنش هيدروليز گلوکوزينولات ها

اسلاید 34: مشکلات مصرف گلوکوزينولات هادر تخم مرغ‌هاي پوست قهوه‌اي كه توسط رود آيلند رد توليد مي‌شوند، حتي اگر مرغ‌ها مقادير بسيار كمي كنجاله منداب (كلزا) مصرف نمايند، طعم ماهي مي‌گيرد. مزه ماهي به توليد تري متيل آمين (Trimethylamin ) ربط داده شده است كه در مسير متابوليكي شكسته شدن گلوكوزينولات‌ها بوجود مي‌آيد. مرغ تخمگذار تخم قهوه‌اي از نظر توليد آنزيم تري متيل آمين اكسيداز (Trimethylamin oxidase ) در جگر كمبود داشته و نمي‌تواند ماده مذكور را به تركيبات ديگر تجزيه كند.خون‌ريزي كبد (Liver haemorrhage ) طيور در مواقعي كه كنجاله منداب مصرف نموده اند مشاهده شده است و دليل اين امر را محققين به توليد نيتريل ربط مي‌دهند.

اسلاید 35: بازدارنده‌هاي معدني – گوسيپولبا گروه اپسيلون آمين آزاد ليزين (آرژنين و سيستئين) واكنش داده و سبب دناتوراسيون پروتئين مي‌گرددتركيب با يون‌هاي فلزي مثل آهن  کاهش ارزش غذايي منابع معدنيسبب بدي رنگ و طعم فرآورده‌هاي غذايي مربوطه  رنگ زرده تخم‌مرغ به سبز زيتوني تبديل مي‌شود.کاهش توليد و اندازه تخم‌مرغ ماده‌ای سمي براي حيوانات تک معده اي  جلوگيري از فسفوريلاسيون مرحله تنفس تورم شش‌ها، لاغري مفرط، عدم تحرك  تلف شدننامنظم شدن كار قلب و با اختلال در جريان خون موجب مرگ نيز خواهد شد.

اسلاید 36: عناصر ضد ويتامين :A ضد ويتامين :D ضد ويتامين :E ضد ويتامين :K ضد ويتامين : B1ضد ويتامين : B2 ضد ويتامين: B6 ضد ويتامينسويا خام حاوي آنزيم ليپوكسيداز است كه موجب اكسيداسيون و از بين رفتن كاروتن مي‌گردد. در سويا خام  نرمي استخوان (Rickets ) و يا تشديد آن در مبتلايان مصرف لوبيا ي خام موجب افزايش نكروز (Necrosis ) كبدي در موش‌ها و ديستروفي (Dystrophy ) ماهيچه در طيور گرديده است. مصرف شبدر شيرين از لخته شدن خون در مواقع خونريزي جلوگيري مي‌كند. تياميناز عنصر ضد ويتامين تيامين است كه در منابع گياهي چون سرخس ميوه درخت آکي حاوي بازدارنده متابوليسم ريبوفلاوين مي باشد.در کتان يك عامل ضد پيريدوكسين بنام 1-آمينو-دي-پرولين وجود دارد.

اسلاید 37: بازدارنده‌ها در کربوهيدراتهاپلي ساکاريدهاي غيرنشاسته اي: اين ترکيبات مانند پوششي مواد مغذي را احاطه كرده و از دسترسي آنزيمهاي هضمي به نشاسته، پروتئينها و چربيها جلوگيري مي‌كنند و باعث كاهش هضم اين مواد مغذي (بخصوص چربيها) مي‌شوند.پنتوزان ها سبب تغيير در ويسکوزيته مواد هضمي مي شوند و در نتيجه موجبات کاهش کلي در هضم خوراک و نيز ازدياد رطوبت بستر را فراهم مي نمايند.آرابينوزايلان ها اصلي ترين ترکيبات پنتوزي هستند که به مواد ديگر ديواره سلولي متصل بوده و قادرند تا 10 برابر وزن خود آب جذب کنند.بتاگلوکان ها نيز توسط پرندگان هضم نشده و در نتيجه ويسکوزيته مواد هضمي را افزايش داده و اين امر موجب کاهش سرعت مخلوط شدن آنزيم هاي هضمي شده و نهايتا جذب کاهش مي يابد.

اسلاید 38: عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌هاتشکر و قدر دانيوپاسخ به سوالات

اسلاید 39: عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌هافريد شريعتمداريدانشيار گروه پرورش و توليد طيوردانشکده کشاورزيدانشگاه تربيت مدرسshariatf@modares.ac.irShariat_madari@yahoo.com

اسلاید 40: روش هاي خنثي سازي اثر بازدارنده‌هاي ضد آنزيمي پروتئازتست كردن پختن جوشاندن در آب تشعشع با گاما مادون قرمز ميكروويو تست كردن خشك قابليت اثر گذاري اين روشها به مقدار رطوبت ، اندازه اجسام ، شدت دما و مدت زمان حرارت دهي بستگي دارد. اصلاح نژاد  کانولا که واریته اصلاح شده منداب است روشهاي شيميايي  افزودن آنزيم, خيساندن در محلولهاي نمکی , اسيديروشهاي فيزيكي – مكانيكي  جدا کردن بوسته تغذیه ای  اضافه کردن ید به منابع حاوی گلوکوزینولاتهاانبارداری  نگهداری سورگوم در ........روشهای حرارتی

اسلاید 41: اثر حرارت بر فعاليت محدود کننده تريپسيني و ميزان بهره وري پروتئين موجود در کنجاله سوياي مصرف شده در موشفعاليت بازدارندگي تريپسين (TIU/mg)ميزان بهره‌وري پروتئين (PER) 100°C مدت زمان نگهداري به دقيقه در80100604020024610201.51.92.32.73.1(TIU)(PER)

اسلاید 42: به نام آنکه هستی از اوست

9,900 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید