صفحه 1:

صفحه 2:
jae ‏فاز به حالت یک ماده گفته می‌شود.‎ 7 ‎S' ee er ae‏ كي ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 3:
فاز (ماده) به قسمتی همگن (هموژن) و مشخص از یک ماده که در آن 10م (نه كسسته) تغيير كند» فاز كفته مىشود.

صفحه 4:
هر فاز توسط مرزهاى حقيقى از فازهاى مجاور خودش جدا مىشود كه در اين مرزها خواص بصورت گسسته تغییر می‌کنند. لازم نیست که اين بخش قابل تمایز ماده یکپار چه(پیوسته) باشد. مثلاً یک مایع پخش شده در داخل یک مایع دیگر نیز يى سيستم دوفازى به وجود مىأورد.

صفحه 5:
كازهاى بطور كامل در يكديكر حل مىشوند بنابراين همواره تكفاز به حساب مىايند. همگن بودن یک فاز به معنای وجود مر سر ‎ee eee) a Se Ee Sheree‏ 00 محلول‌های مایع یا جامد ویژگی همگن بودن آنها را به هم ‎a‏

صفحه 6:
اختلاف خواص در ۳ ا الك ا 0 كك حالت ماده با يكديكر اختلاف دارند.

صفحه 7:
نمودار فازی استفده از تمودار های فازی یک روش مرول برای نیت امللاعاك مربوط به فازهای مواد و استفاده از آنهاست. یک نمودار تعادل فازی: نمایش گرافیگی داده‌هاست که اطلاعات مهمی را دز مورد ترکیبات تکی یا چند جزنی بدست می‌دهد.

صفحه 8:
اطلاعات موجود در نمودار فازی دمای ذوب هر ترکیب خالص ا 0 00 وجود و میزان حلالیت در محلول‌های جامد اثر دما بر روى ميزان حلاليت دماى استحالههاى يلىمورفيىك وجود مایعات (مذاب‌هایی) که در یکدیگر حل نمی‌شوند (ناحیه‌ی عدم امتزاج)

صفحه 9:
اين نمودارها يايدارى فازى مواد خالص را نشان می‌دهند. متغیر‌های موجود رد اين نمودار‌ها: دما» فشار ‎ko es RO mee ean)‏ 1 الاك دارد. يك نمونه از اين نمودارها در شكل ‎١‏ نشان داده شده است.

صفحه 10:

صفحه 11:
تک‌جزئی با تصویر کردن اين نمودار سه‌بعدی بر روی یکی از صفحات مختصات دکارتی می‌توان یک نمودار صفحه‌ای بدست آورد. گرچه در اين حالت مقداری از اطلاعات موجود در نمودار از دست می‌رود ولی بررسی آن بر روی ‎SEIS‏ ‏ساده‌تر می‌شود. که معمولا از نمودار (۳-6) یا 3-۴) به اين منظور استفاده می‌شود.

صفحه 12:

صفحه 13:
: تهیه کنندگان سعید کریمی - حسن حبیبی

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان