صفحه 1:

صفحه 2:
7 ' 5-3 كد

صفحه 3:
‎aT‏ نیز استفاده ‎emt 5 Ji‏ ‏: تسیت به دیگر روغن های سالم و مورد تایید/ ‎Sel‏ ‏زاتهیه روغن کره. تقدیم ‎

صفحه 4:
مقداری کره را در یک قابلمه مسی که فضای بت ‎ne ae cee‏ کره دارد ربافتم به کونه اقل چهال انگشت بالای قابلمه خالی وی از سرریز شدن کره که در افتد. می توانید دور تا قابلمه را (تا حدود چهار

صفحه 5:

صفحه 6:
قابلمه را روی گاز قرار داده و زیر آن را روشن كرده.وزمانى كه جوش آمد, 0 شعله را كم كنيد و کره آب شده را مرتب هم بزنيد تا آرام آرام دهيد تا اين سفيدى هاء كم نز صنل ‎ee‏ ‏را خاموش كرده و كمى هم فاله ای که روی روغن لت طلایی رنگ پیدا کند. . سپس روغن را صاف/ٌ کرده تا آن مقدار تفاله _ گرفته شود. (برای صاف کردن می توانید از الک و پارچه حربری که روو آن انداخته شده است

صفحه 7:

صفحه 8:
تذكر: = رَوَعْتنَ كره را به اندازه مصرف كوتاه مدت نماييد چرا که نگهداری طولانی پیر در طعم و بوی آن مى ‎I oS ogy‏ در < ف در بسته و داخل یخچال نگهداری نمایید.

صفحه 9:

صفحه 10:
5 mM

خصوص رشته ی صنایع غذایی س فراورده های دامی مقدمه امروزه اگر دنبال روغن سالم هستید در کنار روغن کنجد ،زیتون و روغن زرد محلی می توانید از روغن دنبه و یا روغن کره نیز استفاده کنید که معموًال در منازل و به صورت خانگی تهیه می شوند و نسبت به دیگر روغن های سالم و مورد تایید ،ارزان تر می باشند. در این قسمت ،طرز تهیه روغن کره ،تقدیم شما عزیزان می گردد: مقداری کره را در یک قابلمه مسی که فضای بیشتری نسبت به حجم کره دارد ریخته ،به گونه ای که حداقل چهار انگشت باالی قابلمه خالی باشد.برای جلوگیری از سرریز شدن کره که در هنگام جوش اتفاق می افتد ،می توانید دور تا دور قسمت باال و داخلی قابلمه را (تا حدود چهار انگشت ،پائین درب ظرف) با کره چرب کنید. قابلمه را روی گاز قرار داده و زیر آن را روشن کرده و زمانی که جوش آمد ،شعله را کم کنید و کره آب شده را مرتب هم بزنید تا آرام آرام بجوشد .پس از چند دقیقه ،کره ،حالت سفیدی یافته و فضای قابلمه نیز حالت مه آلود پیدا می کند .به هم زدن ادامه دهید تا این سفیدی ها ،کم کم جمع شود و روغن مثل آب دریا شفاف شود. در این حالت شعله را خاموش کرده و کمی هم می زنید تا مقدار تفاله ای که روی روغن مشاهده می شود حالت طالیی رنگ پیدا کند. سپس روغن را صاف کرده تا آن مقدار تفاله گرفته شود( .برای صاف کردن می توانید از الک و پارچه حریری که روی آن انداخته شده است تذکر: • روغن کره را به اندازه مصرف کوتاه مدت خود آماده نمایید؛ چرا که نگهداری طوالنی مدت آن باعث تغییر در طعم و بوی آن می گردد. • کره مورد استفاده باید کره محلی گاوی باشد و اگر کره دوغی باشد ،بهتر است. • هنگام استفاده از این روغن به منظور تف دادن یا سرخ کردن می بایست شعله گاز کم و حرارت مالیم باشد. • روغن کره را در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری نمایید.

51,000 تومان