کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

فرآیند باز آمیزی یا باز ترکیب شیر در کارخانه

shir-5

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “فرآیند باز آمیزی یا باز ترکیب شیر در کارخانه”

فرآیند باز آمیزی یا باز ترکیب شیر در کارخانه

اسلاید 1: فرآیند باز آمیزی یا باز ترکیب شیر در کارخانه1

اسلاید 2: تعاریفشکل فرآیند باز ترکیب شیر در کارخانهفرآیند باز ترکیب شیر در کارخانهپر کردن و بسته بندی شیر بازآمیختهنگهداری شیر بازآمیختهعوامل موثر بر حلالیت پودر شیردرجه حرارت و زمان بازآمیزی شیرافزودن چربی و اموسیفایر به شیر بازآمیختههوای موجود در شیر بازآمیخته2فهرست

اسلاید 3: تعاریف3

اسلاید 4: تعاریفشیر بازساخته: در حقیقت شیر مایعی است که با افزودن آب به شیرخشک بدون چربی یا شیرخشک کامل حاصل می شود.شیربازآمیخته: شیر مایعی است که با افزودن آب به شیرخشک بدون چربی و سپس اضافه کردن چربی شیر (به مقدار مورد نظر در محصول نهایی) به مخلوط حاصل می شود.4

اسلاید 5: شکل فرآیند باز ترکیب شیر در کارخانه5

اسلاید 6: شکل فرآیند باز ترکیب شیر در کارخانه(۱) تانک های چربی، (۱۲و۷و۵و۲) پمپ‌ها، (۳) ظرف توزین، (۴) قیف اختلاط پودر، (۶) تانک‌های اختلاط، (۸) فیلتر، (۹) هوموژنایزر، (۱۰) مبدل حرارتی، (۱۱) تانک‌ها جهت ذخیره­ی شیر بازترکیب شده، F:خوراک(پودر)،W‌ :آب،L :چربی، P :محصول6

اسلاید 7: 7

25,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید