صفحه 1:
فرصتهاء چالشها و راهکارها در خصوص زعفران

صفحه 2:
2ه | ‎cee‏ ع سا | 2 فق هميت و عع ‎UO‏ ‏- اثر اقتصادی (سرانه متوسط درآمد روزانه هر زعفرانکار 000000 رال ) لشتخام لییو چاوگیرواز مهاجرب(اشتفا ی ایدار ۲۰ ميليونن فر روز) - زعفران و کارایی آب (با توجه به خشکسالی ارزش افزوده آب به ۱۰ برابر می رسد) زعرلنو ارزآورط‌جذبارز 629600 میلیون‌دلاری) - بو هنر آرایشی» بهداشتی عطرسازی غذایی» رنگرزی, - کاربرد درصنایع دارویی - درآمدزایی نسبت به سایر محصولات کشاورزی در نظامهای کشاورزی کم نهاده 9 7 جص

صفحه 3:
سطح زیر کشت زعفران در ایران:۸۱۱/۱ هکتار(۱۳۹۳) تولید زعفران در کشور: ۲۸۰/۲ توء,(۱۳۹۳)

صفحه 4:
در حال حاضر زعفران ۲ تا ۴ درصد کل ظرفیت تجارت جهانی ادویه را منحصر به خود دارد و ظرفیت تولید و تجاری آن در محدوده ۲۰۰ تا

صفحه 5:
مقایسه ارزش زعفران با سایر محصولات استانهای خراسان سال ۱۳۹۱ 7-7 (avian oe a ake Ji) Ge) (0) كندم آبى ۲۳۷۵۵۰ ۷۷۸۷۰۸ ۴۹۶ ۳۸۸ چغندرقند ۵ ۷۹۳۹۷ ۱۳۹۹ "۱ اس ۱۳۸۰۶ ۳ ۰ ۱۷۱۶۴ 1۴۳۹۵ 1۱۶۷۹۶۰ زعغران .۰ ۶۱۷۷۵ ۰ 199/۲۵ 2۳۳۹ آمار : سازمانهای جهاد کشاورزی خراسان تهیه: بهزاد صادقی سطح زیر کشت(هکتار) ۳۷۳۷۷ ۱۸۳۴ ۱۳۴ ۱۳۳۶۲ wey yor ۷۶۴۲ ove ۳۳۶۶۷ FAR YAY? ۱۳ ۳۸/۲۰

صفحه 6:
زعفران قهرمان مبارزه با خشکسالی مقایسه کارایی مصرف آب در محصولات مختلف با زعفران سال ۱۳۹۱ دفعات آبيارى | آبيارى متر مصرفي هر هكتار ‎pele‏ مک | (ترمکت) | (تن) 1 ۳۴۴۰ Fae apy ۳۵ bees ۱۰.۰ ۵ ۳۴۳۹۲ ۱۳۹ ۵ ve ۱۸۰۰ ۱۲.۰ 3 ‏جغندر‎ ‎rary ۱۷۶۴ ۳ ۳ ۱۳-۰ Vee 1۰ ۹۳۷۵ 2۷۸ vr YY yore Ves ۱۳ ۰ ‏سیب زمینی‎ ۱۵۲۸ VOY AL ۱ yo ۱۵۰۰۰ yews Yo Be ۳۳۴۹۵ ‏(کیلوگرم) ۵ (گرم) لا‎ ۵ Faas Awe ۵ ‏زعفران‎ اتهيه: بهزاد صادقى

صفحه 7:
22 عدو نانف یی مصارف زعفران در صنايع غذايى و نوشيدنى

صفحه 8:
Uses of saffron 12010۳

صفحه 9:
aio es 1 mee Ee ۳

صفحه 10:
SAFFRON SKIN BENEFITS Safizon as skin smoothing cream. formen and women

صفحه 11:
مصارف زعفران در صنایع بهداشتی و دارویی جدید

صفحه 12:
Examples of new applications of Saffron: ~*"

صفحه 13:
۱ ce» “Se diag poendet توسعه سطح زیر کشت ز عفران در کشوربدون توجه به کشش بازارهای جهانی ورود تولید کنندگان جدید به عنوان رقبای نو ظهور همانند چین» افغانستان» مراکش ۰ آذربایجان و ترکیه عدم شناخت عمقی از بازارهای هدف بر اساس فرهنگ و ذائقه و کشف بازارهای جدید تبلیغات منفی هدفمند بویژه آلودگیهای میکروبی ‏ بقایای سموم و فلزات وتقلبات زعفران ایرانی گرانی تولید محصول بدلیل عملکرد پایین در واحد سطح وسنتی بودن تولید وعدم ورود تکنولوژی کارآمد به مزارع زعفران

صفحه 14:
ادامه * خام فروشی محصول و فقرعلوم تحقیقات کاربردی بویژه دربحث فرآوری کیاه ز عفران» دارویی» بهداشتی و آرایشی و فرمولاسیون غذاهای فراسودمندو نتیجتا عدم توسعه صنایع تبدیلی وابسته * عدم تفکیک در وظایف ارگانهای دست اندرکار» موازی کاری ونبود شورای سیاستگذار و راهبردی مقتدر. ‎٠‏ عدم وجود بازار گل استاندارد و بازار پیاز زعفران و نتیجتا عدم نظارت و مشکلات عدیده از مبدا تولیدو....

صفحه 15:
>= ‎are‏ ی ادامه 8 عدم حمايت های جدی دولت در حمایت از صندوق ل زعفران » تبليغات بين المللى جند زبانه» ييمة ل وام کم بهره به زارعین در ازاى محصول به عنوان ضمانت در فصل تولیده بسته ‎GU‏ ‏حمایتی و.... . عدم تصویب طرح جامع زعفران در مجلس محترم شورای اسلامی و ضعف چارت تشکیلاتی در كصيوسن ‎gail utes}‏ ورز ارك ححهاة کشنازرررزاچن

صفحه 16:
آلودگی ز عفران منابع آلودگی زعفران قبل از فرآوری

صفحه 17:
فعالیت رقبای ایران افغانستان

صفحه 18:
۰ لفغانستان از سال 9900 شروع ۰ 49کمپانی و ۵0 اتحادیه زعفرانکار زن و مرد در افغانستان فعال است سطح زیر کشت زعفران در سال 9 معادلم 6677© هكتار با توليد © تن در افغانستان ميباشد. ٠در‏ “06 استان نسبت به كشت اقدام و در 0 استان مزارع نمايشى ايجاد نموده و مى باشند.

صفحه 19:
3 a 24 meee ‏رصررم‎ Pies Ae IE >. VIS ghia ۳ هوتل 5 8 وزارت انکشاف بیت‌المللی برطانن, « ۲۵۴۵ 1 ۱ ‎a‏ /

صفحه 20:

صفحه 21:
5000© ‎ee‏ فران افعان) ‏ی 7 ‎

صفحه 22:
امد دد بنه راعلاست ‎Welcome‏ ‏یا 3 5 a

صفحه 23:

صفحه 24:

صفحه 25:

صفحه 26:

صفحه 27:
فعالیت رقبای ایران

صفحه 28:
دنت ۱۱ ]

صفحه 29:

صفحه 30:

صفحه 31:
فعالیت رقبای ایران مراکش

صفحه 32:

صفحه 33:
درخواست و راهکار تشکیل شورای راهبردی و سیاستگذاری برای تصمیم گیری در کلیه زمینه های مرتبط با زعفران محصولات فرآوری شده از ‎aS‏ زعفران). عدم توسعه کشت در داخل کشور تا ناخت بازارهای جدید جهانی و مصارف جدید دارویی و فرمولاسیونهای جدید تدوین استاندارد پیاز زعفران و استانداردهای لازم محصولات جانبی ایجاد بازار استاندارد گل و پیاز زعفران برای جلوگیری از تهدیدها و آلودگیها برند ساری و معرفی بیشتر و بهینه زعفران ایرانی دربازارهای جهانی

صفحه 34:
ادامه - تصویب و تعیین ردیف اعتباری برنامه ملی ارائه شده "تحت عنوان بهبود تولید» فرآوریتوزیع و صادرات زعفران" توسط مجلس محترم شورای اسلامی - تولید ارزان زعفران جهت رقابت با کشور‌های رقیب و بالابردن ارزش افزوده تولیدی و جلوگیری از خام فروشی و جلوگیری از قاچاق پیاز زعفران به کشور‌های همجوار - تقویت چارت تشکیلاتی مراکز اجرایی و تحقیقاتی قطب های تولید زعفران کشور - اعلام بسته های حمایتی ویژیه همانند وام» بیمه تشویقی» خرید توافقی و... به کشاورزان» صادرکنندگان وشرکتهای دانش بنیان مرتبط با زعفران

صفحه 35:
زيرساختة زنجيره توليد .فراوری و فرمولاسیون فراورده های نوین ازگیاه زعف ان با هدف توسحه اقتصاد دانش بنيان و ایجاد ار زش افروده فراه مگربد. در سه حوزه غذاء غذا داروها و سلامتى و بهداشت

صفحه 36:
‎or»‏ ی ‏شك عوودطغنا ‏* درجه بندى؛ سورتینگ و بسته بندی هوشمند زعفران ممتاز ‏( کلاله) با بر‌ند ملی (تامین انتظارات بازار جهانی؛ کیفیت» ایمنی» بهداشت...۰) ‏الف ) استفاده از نانو مواد جاذب اکسینرن» رطوبت» دارای خواص ضد میکرروبی؛ مقاوم دریم‌ابر شرایط استمرس زای محیطی و با ‏قابلیت ردیایی هوشمند محصول ب )بسته بندی های هوشمند و نوین فر‌آورده های زعضرانی متتاسع ها تع فصرف طبراوزرده ‏) حذف الاينده هاى ميكروبى زعفران باروش هاى نوين و غيس مخرب

صفحه 37:
*ارتقاء سطح آ گاهی و آموزش در زمینه ارزش ‎tle‏ الف ) محرفی محصول زعفران و فراورده های مشتق شده از آن از بعد ارزش غذایی و دارویی با استفاده از رسانه های معتبم ملى و بين المللى ب) تهیه کتابچه های آموزشی جهت افراد در رده های سنی مختلف به زبان های زنده دنیا ج) تهیه فیلم های مستند از زعفران د) استفاده از زعفران و محصولات زعفرانی در فیلم های ارائه شده در جشنواراه های بین المللی

صفحه 38:
- تهیه پایه های چاشنی زعضرانی متتاسب با ذائقه بازارهای داخلی و خارجی و با تاکید بى سبد خانوارو فرهنگ ملل * در تهیه این پایه ها اولویت سالامت بخشی؛ طبیعی بودن» رنگ و طحم منحصی بفرد زعفران در كنار قيمت يايين لحاظ مى كردد. يايه هاى زعفرانى در محصولات لبنى(ماسته شيسء ينيس؛ كره.. ) پایه های زعفرانی در محصولات نانوایی( کیک» کلوچه» پودر سوخاری» نان و ..۰) پایه های زعفرانی در تتقلات پرمصرف نظیر انواع اسنک و چیپس پایه زعفرانی در محصولات تهیه شده از غالات ( انواع پاستاء برنج و ....) پایه های زعفرانی در نوشیدنی های سرد (انواع نوشابه ها و آبمیوه‌ها) پایه های زعضرانی درنوشیدنی گر( چای و قهوء) پایه های زعفرانی درمحصولات پرروتئینی (انواع ادویه جهت کبابه گوشت های نیمه پخته کالباس)

صفحه 39:
پایه های زعضرانی در محصولات قنادی کپسول زعضرانی طعم دهنده انواع خورش ها متتاسب با ذائقه ملل زعضران میع فرآوری شده جهت دکور اسیون انواع غذا ها و شیررینی جات فرآوری پودر کاکائو زعفرانی جهت تولید انواع شکالات های زعضرانی - تعیین دقیق مییزران و نوع ضایعات گیاه زعفران در مراحل تولید و فرآوری و ایجاد سکو های دانش محور جهت کاهش این ضایعات و استفاده بهینه و از این ضایعات باارزش و انحصاری در صنایع تبدیلی؛ غذایی و داروبی الف) امکان سنجی و تولید محصولات غذایی ویثرء و دانش بنیان از گلبرگ و پیاز زعفران ب) تولید پودر خوراکی گلببرگ زعفران جهت استفاده در انواع محصولات غذایی

صفحه 40:
‎cm‏ حوزه غذا دارو ‎ite ‏يمعو‎ ‏* تعیین فعالیت بیولوژیکی ترکیبات ویه گیاه زعضران *امکان سنجی و استخراج ترکیبات فراسودمند با ارزش افوده از کلاله و دیگر اجزاء گیاه زعفران ( کورم, ‎“rR‏ خامه و گلبرگ) ‏*استفاده از تکنولوژی های نانو و زیست فناوری جهت تولید محصولات فراسودمند ازپیاز زعشران

صفحه 41:
حوزه بهداشت و سلامت (مطمئنا بالاترین ارزش افزوده در این حوزه محقق می گردد) * كم هاى سفید کننده و ضد آفتاب از گیاه زعضران ‎Cong SAS US sky)‏ * مطالعات بالینی هدفمند و جدید به منظور شناسایی خواص درمانی زعفران * تولید محصولات دارویی جدید از زعفران * برررسی های دقیق و گسترده ببر روی ارات ضد مسرطانی زعضران و اثبات آن * تحقیقات گستررده و بین المللی (با مشا ركت چندین کشور مطررح) جهت تولید دارویی ضد آلن‌ایمم از زعضران * بررسى و امكان سنجى استفاده از ديك ‎Val ied lS oleh‏ بيازه كل سك و مرجم ) در توليد محصولات دارويى وبهداشتى

صفحه 42:

صفحه 43:

صفحه 44:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان