صفحه 1:
پرورش زنبور عسل
1399-1400
صفحه 2:
فهرست مطالب (روى موضوعات كليك كنيد)
برورش
فروش انباردارى
بازاريابى جدول آمار
صفحه 3:
پرورش زنبور
در ابتدا بياموزيد كه جكونه زنبورها عسل درست مى كتند. ۱
زنبوردارى قبل از برورش زنبور عسل و شروع به سفارش لوازم اين كار. بياييد قدمى به عقب برداريم و دقيقاً
بفهميم که يك كندو جكونه كار می کند و زنبورها چگینه عسل تولید می کنند. زنبور عسل یکی از گونه های
زنبور است كه توانليى توليد عسل را دارد. زنبور عسل برای این کار در خارج از کندو شهد گلها را جمع آوری
کرده و سپس لن رابه داخل کندو می برد. هر کندو شامل سه نوع زنبور ملكه. زنيورخر و زنبور كاركر مى شود.
مهمترین گونه در کندو زنبور ملکه است که به نوعی رهبر کندو محسوب می شود. به طوری که اگر کندویی ملکه
نداشته باشد زنبورهای کارگر آن از جمع آوری شهد و تولید عسل دست می کشند. تنهازنبورهای کارگر ماده
هستند که وظیفه جمع آوری و تولید عسل را بر عهده دارند و زنبورهای نر به جز بارورکردن ملکه. هیچ کار
دیگری انجام نمی دهند. اصولاپرورش زنبور عسل در کندوهای دست ساز انسان ها صورت می گیرد.زنبور عسل
يك حشره اجتماعى است و به هيج عنوان نمى تواند به تنهابى در خارج از كندو زندكى كند.
صفحه 4:
انبارداری عسل
اشرليط تكهدارى و انبار كردن عسل حاصل از کندوی زنبورعسل تاثیربه سزابی روی خصوصیات و کیقیت عسل دارد.
کاهش آنزیمهای دیاستاز و
تقییرات منجر بهتبره شین زنگ و أن مزه و بو و کاهش کیقیت عسل خواهد شد. مهم ترین
hata تخمیر و ترش شبن عسل فزلیش مقدار هیدروکسی Gel
ل مى باشتد.
رطوبت بيش أز حد أنبار باعث فراهم شدن شرايط رشد قارج تخمير عسل شده وموجب ترش شدن أن مى شود عسل هاين كه رطوبت أنها
كمتر از 1/1 هرصد باشد تخمير يا ترش نمى شوند ولى وقتى رطوبت عسل بين ۱۷/۱ ت ۴۰ درصد باشد امکان تخمیر شدن آن وجوددارد
و سرعت أن رابطه مستقيم با مقدار قارج تخمير
عسل هلیی که بیش از ۲۰ درصد رطوبت داشته باشند قطما در معرض خطر تخمير شدن قرار خواهند كرفت. توصيه ميشود كه ظروف
عسل در یره کاملا در بسته و غیرقلبل نقوذ بوده که رطوبت آنبر را جذب نکنند.برای جلوگیری از تخمیر عسل راههای مختلفی مورد
مطالعه قرار كرفته است كه مهم ترين أنها باستوريزه كردن أن يعنى؛ استفاده از حرارت جهت از بین بدن قارج سل است.
برای این کار
كارخاته هاى باستوريزه و بسته بندى كردن عسل در ظروف مخصوص سريعا درجه حرارت عسل را بالا برده و بعد از مدتى
سريعا لن را سرد می کنند. بان قرج تخمیر عسل در حرارت ۶۳ درجه ساننیگرادبه مدت ۷/۵ دقیقه, در ۶٩ درجه سانتبگراد به مدث
یک دفیقه و در ۷۱ درجه سانتیگراد بلافاسله کشته شده و منجر به تخمیر عسل نخواهد شد. نگهداری عسل در حرارت زیر ۱۱ درجه
سانتيكراد نيز از تخمير عسل جلوكيرى ميكند.
gayi تركيبات شيميائى محافظت كننده مواد غذليى به عسل مثل پنزوات سدیم به نسبت ۲۵ درصد
كند. ولى .با توجه به لين كه يكى از مهم ترين خصوصيات مورد علاقه انسان به عسل خلوص لن و طبيعى بودن أن است به هيج وجه ابن
عمل توصيه نمى شود.
بز از تخمير عسل جلوكيرى مى
صفحه 5:
بازاربابی مشتریان
بازاريابى فروش عسل طبيعى يكى از مهمترين ذكلتى ست كه هم ذر بهره ورى شركت هاى عرضه كنتده عسل اثركذار است و هم تقش مهمى
در سلامتي مردم خر در قه لین تویدکندگان و عرشه کنندگان عسل طبيمي هستند که وظیفه ادا عرضه ماب و ap eli
محصیل طبیعی شود بیشتر در ine MB pape asl درلین صورت احتمل کرید عسل های تقلبی, مصنومی و بی کیلیت تومط مصرق
gl at ه حداقل می رسد
ابازاريلبى يك علم اسث؛ در نتيجه انتظارزبادی است که شما بخواهید بدون داشتن اطلاعات کافی در مورد علم بازاريابى. فروش موفقی داشته
باشید.بهثر است یک بزاریاب خبره در لین زمینه شمارا همراهی کند. با لين حال اكر قصد نداريد از بازارياب عسل طبیمی استفاده کنید. اد
به برخی نکات توجه داشته بشید تا راحت تربه مقصود خود. یعنی فروش بیشتر عسل طبیعی, دسث پیداکنید.
در این مطلب به ۵ نکته مهم بای بزاریابی فروش عسل طبیعی به مصرف کنندهنهاییپرداخته یم اگر شم برنامه ای برای خرده فروشی عسل
طبیعی تدارید. لین مطلب تمی تواند بای شما مفید باشد. با لین حال اگر در حال فروش عسل طبیعی به مصرف کنندهتهایی هستید يأ قد
داريد اين كار را اجام دهید. این ۵ نکته احتملا بای شم کاربردی خواهد بود
صفحه 6:
فروش محصولات
راه های فروش عسل که معجزه میکنند!
gale.) باشید
شليد هيج جيز بهتر از صداقت در بازاريلبى مهم نباشد. اكر صداقت داشته باشبد. از تقلب دوری کنید و اطلاعاث صحیحی در اختبار مصرف
كتنده قرار دهي ديكر نيازى به بازاريايى به معنلى تلاش يراى فروش بيشتر نخواهيد داشته بازاريابى دهان به دهان به شما كمك خواهد كرد
تاخيلى سريع به قروش هاى داخواه خود برسيد. فقط كاقى است با مشتريان خود صادق باشيد.
رفتار صادقانه به لين معناست كه محصولات خود را همائكونه كه هست معرفى كنيد. اكر احساس مى كنيد عسل ارلئه شده كيقيت لام را
اندارد. حتما با مشتری در ميان بكذاريد و علت را براى او توضيح دهيد. حتما در مورد متبلور شدن يا شكرك زهن عمصل با توجه به متشاء
كياهى أنء با مشترى صحبت كنيد. همه ينها به اعتماد بيشتر و بازریابیبهتر محصول کمک میکند.
۲ به بسته بندی توجهی ویژه کنید.
از راههای فروش عسل» توجه بهبستهبتدی است, اگر ور بشد فقط به ۳ نکنه بای بزاببی فروش عسا طبی توجه کنید آن ۳ نکنه
عبارت است زد بسته بندی بسته بندی و پستهبندی! آری؛ بستهندی مهمترین نکته در بزایبی عسل است. متاسفنه یکی از دایل اصلی
روی آوردن مصرف کنندگان بهعسلهای تقلبی و حتی مصتوعی, بسته بندیهایفریب دهتده نها است.
اكر مىخواهيد روند بازاريلبى عسل شماجه خوبى بيش رودء بهتر است به جاى اسنفاده از بستهبندىهاى مرسوم با برجسب هاى هميشكي! از
ظروف خاص با لیبل طراحی شده حرفهایاستفدهکنید. با نام لين کار خبلی زود شاهد نیح فروش بیشتر عسل خود خواهید بود بای
خريد ظرف عسل و هم براى طراحى ليبل و بستهبتدى عسل. سراغ افراد حرفهاى برويد.
ابه سايت بمفتوست برويد و از هزاران بده آن براى برجسب سازى. تزيين شيشدها و لوكو استفاده كنيد
صفحه 7:
زمستان
تملسل ۱۳۹۹
oul تايستان
wade فیوش9 Moly bow
le
صفحه 8: