پزشکی و سلامت مراقبت‌های بهداشتی

قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

ganon_eslahe_made13_mavade_ghazayi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی”

قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

اسلاید 1: 1قانون اصلاح ماده (13) قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتيدر اجراي تبصره 3 قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي مصوب آذر ماه 1379 مجلس محترم شوراي اسلامي، بدينوسيله، آئين نامه اجرائي ماده مذکور را مشتمل بر 5فصل، 95 ماده، 54 تبصره و 46 بند به شرحي که گفته خواهد شد تصويب مي نمايد :

اسلاید 2: 2فصل اولبهداشت فرديماده 1: کليه متصديان و کارگران و اشخاصي که در تهيه، توزيع و نگهداري و فروش و وسائط حامل مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و اماکن عمومي اشتغال دارند موظفند دوره ويژه بهداشت عمومي را بترتيبي که معاونت سلامت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تعيين و اعلام مي نمايد گذرانده و گواهينامه معتبر آنرا دريافت دارند.تبصره 1- مديريت و يا تصدي و اشتغال بکار در هر يک از کارگاهها و کارخانجات و مراکز و اماکن و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه بدون داشتن گواهينامه معتبر موضوع ماده 1 ممنوع است.تبصره 2- استخدام يا بکارگيري اشخاص فاقد گواهينامه معتبر مندرج در ماده 1 اين آئين نامه در هريک از کارگاهها و کارخانجات و اماکن و مراکز و وسائط نقليه مذکور ممنوع است.تبصره 3- اشخاصي مانند صندوقدار، باغبان، نگهبان، راننده و نظاير آنها که در اماکن موضوع اين آئين نامه شاغل بوده ليکن با مواد غذائي، آرايشي و بهداشتي ارتباط مستقيم ندارند از شمول ماده 1 فوق و تبصره هاي 1 و 2 آن مستثني مي باشند.

اسلاید 3: 3ماده 2 : کليه متصديان، مديران، کارگران و اشخاصي که مشمول ماده 1 آئين نامه مي باشند موظفند کارت معاينه پزشکي معتبر در محل کار خود داشته و هنگام مراجعه بازرسين بهداشت ارائه نمايند.تبصره 1 – کارفرمايان موظفند هنگام استخدام گواهينامه معتبر ماده 1 و کارت معاينه پزشکي آنان را ملاحظه نمايند و ضمن اطمينان از اعتبار آن، آن را در محل کسب نگهداري نمايند.تبصره 2 – کارت معاينه پزشکي منحصراً از طرف مراکز بهداشت شهرستان مراکز بهداشتي درماني شهري و روستائي وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي صادر خواهد شد. مدت اعتبار کارت فوق براي پزندگان، اغذيه، ساندويچ، بستني و آبميوه فروشان و قنادان و مشاغل مشابه و نيز کارگران کارگاهها و کارخانجات توليد مواد غذائي و بهداشتي فاسد شدني 6 ماه و براي ساير شاغلين موضوع اين آئين نامه حداکثر يک سال مي باشد.ماده 3 : متصديان و کارگران اماکن و مراکز و کارگاهها و کارخانجات و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه موظفند رعايت کامل بهداشت فردي و نظافت عمومي محل خود را نموده و به دستوراتيکه از طرف بازرسين بهداشت داده مي شود عمل نمايند.ماده 4 : کليه اشخاصي که در اماکن و مراکز و سائط نقليه موضوع اين آئين نامه کار مي کنند بايد ملبس به لباس کار و روپوش تميز و برنگ روشن باشند.

اسلاید 4: 4تبصره 1 – کليه تهيه کنندگان مواد غذائي نظير آشپزان، نانوايان و مشاغل مشابه و نيز کارگران کارگاهها و کارخانجات توليد مواد غذائي و بهداشتي که با اين مواد ارتباط مستقيم دارند ملزم به پوشيدن روپوش سفيد و کلاه و اشخاصي مانند شاغلين و فروشندگان اغذيه و ساندويچ، آبميوه، بستني، شيرنيجات، کله و پاچه، جگرکي و مشابه آنها علاوه بر روپوش و کلاه ملزم به استفاده از دستکش در حين کار مي باشند.تبصره 2 – در رستورانها و چايخانه هاي سنتي افراديکه در امر پذيرائي شرکت داشته و با غذا سروکار دارند ملزم به پوشيدن روپوش و کلاه سفيد بوده و ساير افراد ميتوانند از لباسهاي محلي استفاده کنند.ماده 5 : متصديان مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع اين آئين نامه موظفند براي هر يک از شاغلين خود جايگاه محفوظ و مناسبي بمنظور حفظ لباس و ساير وسايل در محل تهيه نمايند.ماده 6 : متصديان مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع اين آئين نامه موظفند از ورود و دخالت افراد متفرقه به امور توليد و تهيه و طبخ و حمل و نقل و توزيع و فروش مواد غذائي جلوگيري نمايند.ماده 7 : متصديان مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع اين آئين نامه موظفند به تناسب تعداد کارگران خود به ازاء هر کارگرحداقل 5/2 متر مربع اطاق استراحت مطابق با موازين بهداشتي تهيه نمايند.تبصره – درهرحال مساحت اطاق استراحت نبايد کمتر از 5/7 متر مربع و ارتفاع سقف آن نبايد کمتر از 8/2 متر باشد.

اسلاید 5: 5ماده 8 : متصديان کارگاهها و کارخانجات مواد غذائي و بهداشتي موضوع اين آئين نامه موظفند در صورت لزوم آشپزخانه، انبار مواد غذائي اوليه و سالن غذاخوري با فضاي کافي به تناسب تعداد کارگران و شاغلين با شرايط کاملاً بهداشتي مطابق با ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در محل کارگاه يا کارخانه ايجاد نمايند.ماده 9 : هر کارگر موظف به داشتن کليه وسائل نظافت، شستشو و استحمام اختصاصي ميباشد.ماده 10 : اشخاصي که به نحوي با طبخ و تهيه و توزيع مواد غذائي سروکار دارند در حين کار شخصاً حق دريافت بهاي کالاي فروخته شده را از مشتري نخواهند داشت.تبصره – شاغلين محلهايي مانند ميوه و سبزي فروشي ، عطاري، سقط فروشي، بقالي و فروشندگان مواد غذائي بسته بندي شده، همچنين فروشندگان آن گروه از مواد غذائي که بدون شستشو يا پخت و پز بمصرف نميرسند از شمول اين ماده مستثني مي باشند.ماده 11 : جعبه کمکهاي اوليه با مواد و وسايل مورد نياز در محل مناسب نصب گردد.ماده 12 : کارگران کارگاهها و کارخانجات و اماکني که با پخت و فرآوري مواد غذائي سروکار دارند همچنين کارگران کشتارگاهها و محلهايي مانند آنها موظفند هر روز قبل از شروع و بعد از خاتمه کار استحمام نمايند.

اسلاید 6: 6ماده 13 : استعمال دخانيات توسط متصديان و کارگران مشمول اين آئين نامه در حين کار ممنوع است.ماده 14 : فروش و عرضه سيگار در کارگاهها و کارخانجات و اماکن و مراکز و محلهاي موضوع اين آئين نامه ممنوع است.تبصره 1 – اماکن و مراکز و محلهائي که داراي مجوز و عامليت عرضه دخانيات هستند از شمول ماده 14 مستثني ميباشند.تبصره 2 – فروش سيگار به افراد کمتر از 18 سال در اماکن و مراکز موضوع اين آئين نامه ممنوع است.

اسلاید 7: 7ماده 15 : مصرف هرگونه محصولات دخانياتي در محوطه هاي عمومي کارگاهها، کارخانجات و اماکن و مراکز و محلهاي موضوع اين آئين نامه ممنوع است.تبصره 1- متصديان، مسئولين و يا کارفرمايان محلهاي موضوع اين آئين نامه مسئول اجراي مفاد ماده 15 بوده و موظفند ضمن نصب تابلوهاي هشدار دهنده در نقاط مناسب و در معرض ديد از مصرف دخانيات جلوگيري کنند.تبصره 2 – متصديان، مسئولين و يا کارفرمايان موضوع تبصره 1 مي توانند محل مشخصي را که کاملاً از محلهاي معمولي و عمومي جدا باشد جهت افراديکه مي خواهند دخانيات مصرف کنند در نظر بگيرند

اسلاید 8: 8از ماده 16 لغايت 65 به اين قسمت اختصاص دارد که ريز مواد وموارد آنها در فرمها و چک ليستهاي مربوطه منعکس گرديده و در اينجا بدليل محدوديت زماني از تکرار آنها خودداري مي شود.فصل دوم : شرايط ساختماني و بهداشتي محلهاي شمول قانونفصل سوم : وسايل و لوازم کاراز ماده 66 تا 84 به اين قسمت اختصاص دارد که ريز مواد و موارد آنها در فرمها و چک ليستها منعکس گرديده و بدليل محدوديت زماني از تکرار آنها در اينجا خودداري مي شود.

اسلاید 9: 9فصل سوموسايل و لوازم کاراز ماده 66 تا 84 به اين قسمت اختصاص دارد که ريز مواد و موارد آنها در فرمهاي و چک ليستها منعکس گرديده و بدليل محدوديت زماني از تکرار آنها در اينجا خودداري مي شود.

اسلاید 10: 10فصل چهارموظائفوظائف مسئول بهداشت محل و مامورين نظارت و تکاليف صاحب يا مدير محلهاي مشمول قانونماده 85 : ماموريني که از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي براي نظارت و بازرسي بهداشتي از محلهاي مشمول قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي تعيين مي شوند موظفند متخلفين از مقررات بهداشتي را باذکرتخلف و تنظيم گزارش به مسئول بهداشت محل معرفي نمايند.تبصره 1- مسئول بهداشت محل، رئيس مرکز بهداشت شهرستان يا رئيس مرکز بهداشتي درماني شهري يا روستائي است که با تشخيص و ابلاغ معاون امور بهداشتي دانشگاه يا دانشکده علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني محل تعيين مي شوند.تبصره 2- مامور نظارت يا بازرس بهداشت به کاردان يا کارشناسي گفته مي شود که دوره مخصوص بهداشتي را گذرانده و از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي يا دانشگاههاي علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني کشور براي امور بازرسي و نظارتي در زمينه مسائل بهداشت محيطي و بهداشت مواد غذائي بکار گمارده شده و داراي کارت بازرسي باشد.

اسلاید 11: 11تبصره 3- کارت بازرسي کارت مخصوص مدت داري است که عکس بازرس روي آن الصاق و مشخصات کامل شناسنامه اي، تحصيلاتي و شغلي وي در آن درج شده باشد. اين کارت منحصراً توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي يا دانشگاههاي علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني (با امضاء رئيس دانشگاه) براي بازرسين موضوع تبصره 2 فوق صادر و هرگونه سوءاستفاده از آن جرم محسوب مي شود.ماده 86- مسئول بهداشت محل درصورت تائيد گزارش مامور نظارت، علاوه بر معرفي صاحب يا مدير موسسه و يا صاحب و يا راننده وسيله نقليه به دادگاه، کتباً به وي اخطار مي نمايد ظرف مدت معين (15 روز تا 2 ماه حسب نوع و تعداد نواقص) نواقص بهداشتي را برطرف نمايد.ماده 87- در صورتيکه پس از انقضاء مهلت داده شده، محل داراي نواقص بهداشتي باشد، بازرس بهداشت مکلف است مراتب را به مسئول بهداشت محل گزارش نمايد و مسئول مذکور پس از رسيدگي و تائيد گزارش بازرس بهداشت مکلف است علاوه بر معرفي متخلف به دادگاه محل تعيين شده را با دستور کتبي و صدور اخطاريه 24 تا 48 ساعته موقتاً براي مدت يک هفته تعطيل و در مورد وسايط نقليه دستور توقف در پارکينگ آنرا براي مدت حداقل يک هفته به نيروي انتظامي ابلاغ نمايد.ماده 88- تعطيل موقت محل با لاک و مهر و يا مهر و موم کليه درها و راهاي نفوذي و نقاط حساس مانند شيرهاي آب و گاز و کنتور برق و امثال آنها و در مورد وسايط نقليه، توقف وسيله نقليه مربوطه توسط نيروي انتظامي در پارکينگ و تنظيم صورت مجلس انجام و با نصب اطلاعيه علت تعطيل يا توقف همراه خواهد بود.

اسلاید 12: 12تبصره 1- مسئوليت نگهداري از لاک و مهر و يا مهر و موم و اطلاعيه علت تعطيل يا توقف بعهده صاحب يا مدير موسسه تعطيل شده مي باشد.تبصره 2- شرايط توقف وسيله و صورت مجلس و ساير موارد برخورد با وسيله نقليه طبق دستورالعملي خواهد بود که توسط نيروي انتظامي و وزارت بهداشت مشترکاً تنظيم مي شود.ماده 89- شکستن لاک و مهر و يا مهرو موم و همچنين برداشتن موانع ورود به محل تعيين شده و يا داخل شدن به وسيله نقليه متوقف شده بدون کسب مجوز کتبي از مسئول بهداشت محل موجب تعقيب قانوني صاحب يا مدير موسسه تعطيل شده و يا صاحب و راننده خودرو متوقف شده خواهد بود.ماده 90- پس از انقضاء مدت تعيين شده براي تعطيل موقت محل يا توقف وسيله نقليه، صاحب يا مدير موسسه تعطيل شده و يا صاحب و راننده خودرو متوقف شده ضمن سپردن تعهد قابل قبول متضمن اجراي قانون به مسئول بهداشت محل، تقاضاي بازگشائي محل تعطيل شده يا رفع نواقص وسيله نقليه متوقف شده را مي نمايد. مسئول بهداشت محل در صورت قبول تقاضا و تعهد متقاضي، محل تعيين شده را براي رفع نواقص بهداشتي با دستور کتبي موقتاً بازگشائي و حسب مورد دستور رفع توقف خودرو متوقف شده را براي رفع نواقص صادر مي نمايد.ماده 91- بازگشائي محل و يا رفع توقف وسيله نقليه با شکستن لاک و مهر و يا مهر و موم کليه درها و راههاي نفوذي و تنظيم صورت مجلس انجام و با نصب اطلاعيه حاوي ” در حاي رفع نواقص بهداشتي است. اجازه بهره برداري ندارد.“ همراه خواهد بود.

اسلاید 13: 13ماده 92- صاحب يا مدير موسسه يا وسيله نقليه پس از رفع کليه نواقص بهداشتي، تقاضاي بهره برداري از محل يا وسيله نقليه را به مسئول بهداشت محل تسليم و مسئول مذکور موظف است مامور نظارت را ظرف مدت دو روز اداري جهت بازرسي اعزام نمايد.ماده 93- بازرس بهداشت موظف است پس از بازرسي چنانچه کليه نواقص بهداشتي برطرف شده باشد مراتب را کتباً به مسئول بهداشت محل گزارش و مسئول مذکور در صورت تائيد گزارش بازرس بهداشت اجازه بهره برداري از محل يا وسيله نقليه را کتباً صادر نمايد.ماده 94- اقدام به بهره برداري قبل از رفع کليه نواقص بهداشتي و اخذ مجوز بهره برداري از مسئول بهداشت محل، موجب تعطيل مجدد يا توقف مجدد وسيله نقليه براي حداقل مدت يکماه بدون نياز به طي مراحل مندرج در موارد 86 و 87 اين آئين نامه خواهد شد.ماده 14- کليه مواد تقلبي يا فاسد يا موادي که مدت مصرف آنها منقضي شده باشد بلافاصله پس از کشف توقيف مي شود. هرگاه وزارت بهداري يا موسسات مسئول ديگر گواهي نمايند که موارد مکشوفه براي برخي از مصارف انساني يا حيوان يا صنعتي قابل استفاده است ولي نگاهداري آنها امکان ندارد، موارد مکشوفه به دستور دادستان شهرستان با اطلاع صاحب کالا و با حضور نماينده دادستان شهرستان بفروش مي رسد و وجوه حاصل تا ختم دادرسي و صدور حکم قطعي در صندوق دادگستري توزيع خواهد شد و هرگاه گواهي شود که مواد مکشوفه قابليت مصرف انساني يا حيواني يا صنعتي ندارد فوراً به دستور دادستان معدوم مي شود.

اسلاید 14: 14در کليه موارد فوق و همچنين در مورد اسباب بازي و ابزار آلات جرم دادگاه طبق ماده 5 قانون مجازات عمومي تعيين تکليف مي نمايد و اگر قبلاً بفروش رسيده باشد در مورد وجوه حاصل از فروش نيز تعيين تکليف خواهد کرد.درآمد حاصل در اجراي اين ماده بمصرف تاسيس و توسعه و تکميل آزمايشگاههاي تحقيق و کنترل مواد غذائي خواهد رسيد.ماده 15- کسانيکه مواد مذکور در ماده 14 را خريداري مي نمايند بايد منحصراً براي مصارفي که از طرف وزارت بهداري يا موسسات مسئول ديگر تعيين گرديده معامله نمايد يا بکار برند والا برحسب مورد به مجازاتهاي مذکور در اين قانون محکوم خواهند شد.

اسلاید 15: 15قانون مجازات اسلاميقانون مجازات اسلامي مشتمل بر 729 ماده در سال 1375 و بالاخره اصلاح تبصره 1 ماده 688 آن در سال 1376 از تصويب مجلس محترم شوراي اسلامي گذشت در اين قانون نير مواد و مطالب بسيار مهم و موثري در ارتباط با رعايت اصول و موازين و مقررات بهداشت عمومي، بهداشت محيط و بهداشت مواد غذائي و هم چنين موارد و تخلفات مرتبط با امور بازرسي و شکستن مهر و پلمب و بالاخره اهانت به مقامات مسئول و مامورين دولتي وجود دارد که بدليل اهميت و ارتباط موضوع ماده 688 و تبصره هاي آن (مربوط به اقداماتيکه تهديد عليه بهداشت عمومي شناخته مي شود مانند توليد و توزيع و فروش مواد غذائي غير بهداشتي)، ماده 543 (مربوط به شکستن يا محو کردن مهر و پلمب)، ماده 608 (مربوط به توهين به افراد) و بالاخره ماده 609 (مربوط به اهانت به مقامات و مامورين دولت حين انجام وظيفه) در زير عيناً درج مي شود.ماده 688- هر اقدامي که تهديد عليه بهداشت عمومي شناخته شود از قبيل آلوده کردن آب آشاميدني يا توزيع آب آشاميدني آلوده، دفع غير بهداشتي فضولات انساني و دامي و مواد زائد، ريختن مواد مسموم کننده در رودخانه ها، زباله در خيابانها و کشتار غير مجاز دام، استفاده غير مجاز فاضلاب خام يا پساب تصفيه خانه هاي فاضلاب براي مصارف کشاورزي ممنوع مي باشد و مرتکبين چنانچه طبق قوانين خاص مشمول شديدتري نباشند به حبس تا يکسال محکوم خواهند شد.

اسلاید 16: 16قانون اصلاح تبصره (1) ماده 688 قانون مجازات اسلامي (تعزيرات)ماده واحده: تبصره (1) ماده 688 قانون مجازات اسلامي (تعزيرات) مصوب 2/3/1375 مجلس شوراي اسلامي به شرح زير اصلاح مي گردد:تبصره 1- تشخيص اينکه اقدام مزبور تهديد عليه بهداشت عمومي و آلودگي محيط زيست شناخته مي شود و نيز غير مجاز بودن کشتار دام و دفع فضولات دامي و همچنين اعلام جرم مذکور حسب مورد بعهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي- سازمان حفاظت محيط زيست و سازمان دامپزشکي خواهد بود.8/5/1376علي اکبر ناطق نوريرئيس مجلس شوراي اسلامي

اسلاید 17: 17تبصره 2- منظور از آلودگي محيط زيست عبارت است از پخش با آميختن مواد خارجي به آب، هوا، خاک يا زمين به ميزاني که کيفيت فيزيکي، شيميايي يا بيولوژيک آن را بطوري که به حال انسان يا ساير موجودات زنده يا گياهان يا آثار و ابنيه مضر باشد تغيير دهد.ماده 543- هرگاه محلي يا چيزي بر حسب امر مقامات صالح رسمي مهر يا پلمب شده باشد و کسي عالماً يا عامداً آنها را بشکند يا محو نمايد يا عملي مرتکب شود که در حکم محو يا شکستان پلمب تلقي شود، مرتکب به حبس از 3 ماه تا 2 سال محکوم خواهد شد.درصورتيکه مستحفظ آن مرتکب شده باشد به حبس از يکسال تا دوسال محکوم ميشود و اگر ارتکاب به واسطه اهمال مستحفظ واقع گردد مجازات مستحفظ يک تا شش ماه حبس يا حداکثر 74 ضربه شلاق خواهد بود.ماده 608- توهين به افراد از قبيل فحاشي و استعمال الفاظ رکيک چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا 74 ضربه و يا 50000 تا يک ميليون ريال جزاي نقدي خواهد شد.ماده 609- هرکس با توجه به سمت يکي از روساي سه قوه با معاونين رئيس جمهور يا وزراء يا يکي از نمايندگان مجلس خبرگان يا اعضاي شوراء نگهبان يا قضات يا اعضاي ديوان محاسبات يا کارکنان وزارتخانه ها و موسسات و شرکتهاي دولتي و شهرداري ها در حال انجام وظيفه يا به سبب آن توهين نمايد به سه تا شش ماه حبس و يا تا 74 ضربه شلاق و يا 50000 تا يک ميليون ريال جزاي نقدي محکوم مي شود.

اسلاید 18: 18آئين نامه بهداشت محيط مشتمل بر 12 ماده، 5 تبصره و 12 بند مصوب تير ماه سال 1371 هيات محترم وزيران به نحوه انجام اقدامات کنترلي و نظارتي بر امور مختلف بهداشت محيطي اعم از بهداشت آب جمع آوري و دفع فاضلاب و زباله، بهسازي محيط، مبارزه با حشرات و جوندگان، کنترل بهداشتي اماکن عمومي و مراکز تهيه و فروش مواد غذائي، مراکز بهداشتي درماني، محلهاي کاربرد پرتوهاي يونساز و ... مي پردازد و موارد 7 و 8 آن بيشترين ارتباط را با کنترل بهداشتي اماکن عمومي و مراکز تهيه و فروش مواد غذائي دارد که اين دو ماده در زير بيان مي شود :آئين نامه بهداشت

اسلاید 19: 19ماده 7- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي مکلف است مراکز بهداشتي- درماني آموزشي و تربيتي، اماکن عمومي و مرکز تهيه، توزيع، نگهداري و فروش مواد خوردني، آشاميدني و بهداشتي را از نظر ضوابط و مقررات بهداشت محيطي کنترل و با متخلفان از دستورالعمل ها و توصيه هاي بهداشتي وزارت برابر مقررات قانوني (قانون تعزيرات) رفتار نمايد.ماده 8- مراجع صادر کننده پروانه کسب مراکز تهيه،توزيع، نگهداري و فروش مواد خوردني، آشاميدني و بهداشتي و اماکن عمومي موظفند ضمن رعايت ضوابط مربوط به خود، مقررات و توصيه هاي اعلام شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي را نيز در اين زمينه رعايت نموده و قبل از صدور پروانه کسب نظريه بهداشتي از اين وزارتخانه کسب نمايند.

اسلاید 20: 20قانون نظام صنفيقانون نظام صنفي در سال 1359 از تصويب شوراي انقلاب و سپس با اصلاحات بعدي مشتمل بر 85 ماده در سال 1368 از تصويب مجلس محترم شوراي اسلامي گذشت.در اين قانون نيز خوشبختانه پيش بيني هاي خوبي براي رعايت موازين و مقررات بهداشتي در مراکز تهيه و توزيع و فروش مواد غذائي و اماکن عمومي بعمل آمده است بطوريکه :الف- طبق ماده 15 اين قانون اولاً تاسيس هر نوع محل کسب و واحد صنفي و اشتغال به هر نوع کسب و حرفه مستلزم داشتن صلاحيت و پروانه کسب از اتحاديه صنفي مربوطه مي باشد.ب- طبق مفاد بند 9 از تبصره 2 ماده 6 از بند 1 ماده 25 قانون مذکور تحت عنوان ”ضوابط لازم براي صدور پروانه کسب در اتحاديه هاي صنفي“ ارائه برگ سلامت شخصي و محل کسب از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي براي صنوفي که مشمول قانون مواد خوردني، آشاميدني آرايشي و بهداشتي مي باشند جهت صدور و تجديد و انتقال پروانه کسب الزامي است.بنابرايناتحاديه هاي صنفي صنوف مشمول قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي موظفند متقاضيان پروانه کسب صنوف مذکور را ابتدا به وزارت بهداشت (مرکز بهداشت محل) معرفي و تا زمانيکه متصدي مربوطه برگ صلاحيت بهداشتي (کارت معاينه پزشکي متصدي و کارگران + رفع کليه نواقص بهداشت محيطي و ابزار و لوازم کار) از مرکز بهداشت را به اتحاديه ارائه ننمايد، صلاحيت دريافت پروانه کسب را نخواهد داشت.

اسلاید 21: 21با تشکر از توجه شما

15,900 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید