صنایع غذایی

لاکتوباسیلوس

صفحه 1:

صفحه 2:
موضوع...لاکتوباسیلوس ها

صفحه 3:
مقدمه : لاکتوباسیلوس ها جز باکتری های اسید لاکتیک می باشند که در سال ۱۸۹۰توسط بیرجینگ معرفی شدند که اولین کونه شناخته شده آن دلبرو کی است. که شامل ۶۰ گونه وزبرگونه می باشند وشامل سه زیرجنس لاکتوباسیلوس ۱- بتاباکتریوم ۲- استرپتوباکتربوم ۳- ترموباکتریوم می باشند.

صفحه 4:
کتویاسیلوس ها

صفحه 5:
۱ Ls eee ‏سیلوس ها‎

صفحه 6:

صفحه 7:
برزخی گونه های مهم ‎Lactobacillus acidophilus °‏ ‎treetobacillus delbrueckii ©‏ اولین گونه شناخته شده ‎Lactobacillus brevis "‏ ‎Lactobacillus plantarum *‏ ‎Lactobacillus helveticus °‏ Lactobacillus fermentum ~*

صفحه 8:
خوآض لاکتوباسیلوس ها افزایش قابلیت هضم ‎oy‏ ‏مان دسترسی به 5 2۱۱۱ ۲۵ و6 2 افزایش مقاومت بدن در برایر عفونت وسرطان و ‎Qi‏

صفحه 9:
مسیر تخمیر(نحوه تجزبه گلوگز) هموفرمانتا تیو ‎ae nas‏ ا ۹۰ اسیذلاعیعی دارای آنزیم آلدولاز و هگزوز ایزومراز استرپتوکو کوس, پدیوکو کوس. بیشترگونه های لاکتوباسیلوس ها

صفحه 10:
مسیر تخمیر(نحوه تجزیه گلوکز) هتروفرمانتتی تجزیه گلوکز - مسیرپنتوز 6 اسیدلاکتیک. اتانول : اسید استیک. 602 دارای انزیم فسفوکتولاز لوتوتستوک و برخی گونه های لاکتوباسیلوس

صفحه 11:
" محیط کشت ۱5 آکار مواد تشکیل دهنده تون شماره (هضم شدهآنزیمی کازنین) اه کوشت عصارة مقعر ۱(خشک) كلوكز تویین ۸۰ ملوربیتنعنواولات) دی پناسیم هیدروژن فسفات (04 ۱۲2۲۹8 سديم استات با ۲ ملکول ‎(NaCH3 CO2.3H20) oi‏ تری آمونیوم سیترات 901148 ۲۱۰ منيزيم سولات با ۷ ملکول ‎(MgSO4.7H20) Ui‏ منکتر سولفات با ۴ ملکول آب 08050441420 آکار Succ مقدار 1 9 ‎gor‏ ‏9 ‎mii.‏ ‏9" ‏9 ‏۳۸۱۶۵۵۷ ‏و9 ‏و9 ‎g-18 gir‏ ‎ml‏ ale

صفحه 12:
4

صفحه 13:
روش تهیه محیط کشت قرار دادن در اتوکلاو به مدت 5 دقیقه و دمای 121 درجه ی ۲ بات مقظر به حيم دى رسانيم سيس روى شعله قرار مى دهيم تا بجوشد

صفحه 14:
به مقدار-1ع) ازشیرفاسد را در10 ع آب مقطرحل کردیم وسبس ازنمونه اولی به میزان ‎icc‏ درنمونه دومی ‎aS)‏ حاوی سرم فیزیولوژی بود) تزریق شد وازنمونه دومی به میزان 16 درنمونه سومی (که حاوی سرم فیزیولوژی بود) تزریق شدوتانمونه ششمى اين حالت ادامه یافت. ‎sol digo.‏ به دلیل اينكه حاوی کلنی های بی شماری بودودرشمارش کلنی ها مارابه خطامی آنداخت بنابرین ازنمونه چهارمی يا پنجمی براى انتقال به محیط کشت استفاده می شود.

صفحه 15:
ویژگی ظاهری کلنی لاکتوباسیل 8 گرد 7 با اطراف منظم یا غیر منظم ۰ محدب‌یا مقعر » سطح براق یا مات ‎٠»‏ کدر» سفید سبز کم رنگ » سبز تيراه ‏۰ باریک وبلند » شکل میله ای خم شده ‏»+ اندازه کلنی ها از نظر قطر بین ۲۱۰/۵ میلی متر

صفحه 16:
‎٠‏ انتقل كلنى با ابليكانور جوبى به سطع يك لام خشك و ثميز ‎ee ‏افزودن یک تطرهفدروژنپراکای نی های سح ام‎ ? oe ‎٠‏ ابجاد ‎hyn clay Slag ype cl‏ زین (کف) نشانگر مت بودن تست است,

صفحه 17:

صفحه 18:
روش رنگ آمیزی تهیه گستره : یک 1 , یک قطره آب ‎fio‏ 8 ‏آب مقطر است‎ se ‏استریل روی لام ریخته و مقدا‎ 2 ۰ ‎s‏ 3 ۱ ى لام ريخته و مقدارى كمى كلنى به دوآب مقط فیکس کردن: توسط متانول یا حرارت . - ‏با آنس برداشته و به آ ‏و به آرامی در آب مقطر مخلوط ‎ete ‎ata ‎8 ‏مى توان در مجاورت هوا روی یک اف‎ ۵ ‏قرار داد تا خشک شون خشک‎ 3 ‏سظح ور ‏سوت وس از دو یا سه ‏شدن ‏بن دو یا سه باراز ‏پاراز رو عبو ‏ای بور داد

صفحه 19:
گستره تهیه شده ۳۰ ثانیه با با کریستال ویوله پوشانده شده سپس با آب شهری شست وشو داد. شستشوی بیش از حد موجب شسته شدن کریستال ویوله می شود. سپس آب اضافی با محلول لوگول شستشو داد ۳۰ ثانیه صبر می کنیم دوباره سطح لام را شستشو می دهیم سپس با استون رنگ بری می کنیم . باز ۱۵ تا ۲۰ ثانیه لام شستشو داده می شود. سپس اسلاید را با فوشین پوشانده تا رنگ متقابل برای ۳۰ ثانیه روی گستره بماند در نهایت با آب شستشو داده مجاورت هوا خشک می کنیم و زیر میکروسکوپ بررسی می کنیم.

صفحه 20:
خوراک دام جداسازی وشناسایی گونه ای لاکتوباسیلوش. نسازمان ملی استاندارد. ‎yay‏ عدالیتان . م. حبیبی نجفی, م. مر تضوی ۰ع. نصیری .م. باسامی . م. هاشمی, م. زمستان ۱ جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن. فصلنامه علوم وصنایع غذایی. دوره 4: شماره ۳۷.

صفحه 21:

39,000 تومان