Lipid

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “لیپیدها”

لیپیدها

اسلاید 1: بيوشيمي ليپيدها

اسلاید 2: مقدمه:ليپيدها , تركيبات آلي هستند كه به طور نسبي در اب نامحلول ودر حلال هاي غير قطبي مانند اتر , كلروفرم و بنزن , محلول هستند.از انجاييكه ليپيدها نامحلول در اب هستند , استخراج و جداسازي آنها نياز به استفاده از حلال هاي الي و فن اوري هايي دارد كه معمولاً در تخليص مولكول هاي محلول در اب , نظير پروتئين ها و كربوهيدرات ها , كاربردي ندارد.ليپيد هاي بدن معمولا به دليل نامحلول بودن در آب به صورت چند بخش يافت مي شوند مانند:قطرات تري اسيل گليسرول در سلول هاي چربي , ليپيد هاي مربوط به غشا يا ليپيد هايي كه به صورت تركيب با پروتئين در خون حمل مي شوند(ذرات ليپوپروتئين)ليپيدها نه تنها به خاطر ارزش بالاي انرژي بلكه به علت وجود ويتامين هاي محلول در چربي و اسيدهاي چرب ضروري در چربي غذاهاي طبيعي , از اجزاي مهم غذايي به شمار مي ايند.ليپيدها نقش مهمي در تغذيه و سلامتي ايفا مي كنند و اگاهي از بيوشيمي ليپيد براي فهم بسياري از مباحث مانند چاقي , ديابت مليتوس وآتروسكلروز ضروري است.

اسلاید 3: اسيدهاي چرب:اسيدهاي چرب در بدن به صورت آزاد ( غيراستري نشده) هستند و در مولكول هاي پيچيده اي مانند (تري اسيل گليسرول)TAG به صورت استرهاي اسيل چرب يافت مي شوند.سطوح پاييني از اسيدهاي چرب ازاد (Free fatty acids ,FFA) در تمامي بافت ها وجود دارداما مقادير قابل توجهي مي تواند گاهي در پلاسما به ويژه در هنگام روزه داري يافت شود.FFA هاي داراي زنجيره ي بلند تر در پلاسما به آلبومين و در سلول به پروتئين متصل شونده به اسيدچرب متصل مي شوند و درواقع هرگز ازاد نيستند.اسيدهاي چرب داراي زنجيره ي كوناه تر در آب محلول تراند و به شكل اسيد غير يونيزه يا آنيون اسيد چرب وجود دارند.اسيدهاي چرب مي تواند توسط بسياري از بافت ها به ويژه كبد و ماهيچه براي تامين انرژي و همچنين در كبد براي تامين سوسبترا براي سنتز اجسام كتوني اكسيد اكسيد شوند.اسيدهاي چرب همچنين از اجزاي ساختاري ليپيدهاي غشايي ازجمله فسفو ليپيد ها و گليكو ليپيدها هستند.اسيدهاي چرب متصل شده به پروتئين هاي خاص باعث تقويت اتصال آن پروتئين هابه غشا مي شوند.اسيدهاي چرب استري شده كه به صورت TAG در بافت چربي سفيد(WAT) ذخيره مي شوند, ذيره ياصلي انرژي بدن هستند.تغيير در متابوليسم اسيدهاي چرب با بيماري هايي مانند چاقي و ديابت مرتبط است.

اسلاید 4: مسير هاي سنتز و تجزيه اسيدهاي چرب و ارتبط آن با متابوليسم كربوهيدرات:

اسلاید 5: ساختار اسيدهاي چرب : اسيدهاي چرب حاصل از منابع گياهي , حيواني و ميكروبي يه طور كلي شامل تعدادي از اتم هاي كربن در زنجيره هاي مستقيم, يك گروه كربوكسيل در يك انتهاي زنجيره كه به خاطر 2 كربنه بودن واحدهاي سازنده شان (استيل-كوآ) عموماً زوج كربن هستند. يك اسيد چرب از يك زنجيره ي هيدروفوبيك هيدروكربني با يك گروه كربوكسيلي انتهايي با Pka حدود 4.8 تشكيل شده است.در PH فيزيولوژيك (PH=7) , بخش انتهايي كربوكسيل (-COOH) يونيزه مي شود و –COO(-) حاصل مي شود (زماني كه PH>PK باشد , شكل دپروتونه غالب مي شود)فرم –COO(-) (انيوني) در PH فيزيولوژيك , تمايل به برهم كنش با آب دارد كه موجب ايجاد طبيعت امفي پاتيك (هم ابدوست هم هيدروفوب) اسيدهاي چرب مي شود.

50,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید