متابولیسم لیپید در شکمبه
اسلاید 1: 1
اسلاید 2: متابولیسم لیپید در شکمبه 2بینش های جدید در رابطه با لیپولیز و بیوهدروژناسیون با تآکید بر نقش آندوژنوس فاکتورهای گیاهی
اسلاید 3: نگاه کلیمقدمهلیپولیز و بیوهیدروژناسیونسنتز ایزومرهای اسیدهای چرب کنژوکه شده در شکمبهقسمتهای لیپیدی علوفهها، کاربرد و اثراتشون بر بیوهیدروژناسیون PUFA شکمبهایفاکتورهای اندوژنوس گیاهان که پروفیل اسید چرب را تحت تآثیر قرار میدهد، لیپولیز و بیوهیدروژناسیون PUFA شکمبهای اسیدهای چرب شاخه دار و ساده: جدیدترین یافتهها در زمینه متابولیسم میکروبی شکمبهتحقیقات مورد نیاز در آیندهنتایج نهایی3
اسلاید 4: مقدمه1010 باکتری107 پروتوزوآ106 قارچ و مخمردمای 38-39 درجه سانتیگراد، دامنه pH مناسب بین 6 تا 6.7، اختلاف پتانسیل بین 150- تا 350- میلی ولت. لینولئیک اسید کنژوکه(CLA)، واسطه های بیوهیدروژناسیونایزومرهای لینولنیک اسید کنژوکه شده(CLNA)میکروارگانیسم ها قادر به سنتز مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب de novo از پیش سازهای کربوهیدرات ها و هیدروژنه کردن اسیدهای چرب غیر اشباع هستنداین فعالیت میکروبی منجر به سنتز FA بلند زنجیر جمعیت میکروبی شکمبه و محصولات تخمیری
اسلاید 5: لیپولیز و بیوهیدروژناسیونلیپولیز یعنی آزاد شدن اسیدهای چرب آزاد(FFA) از استرهایشان برای انجام شدن بیوهیدروژناسیون، که موجب کاهش باندهای دوگانه موجود در زنجیره کربنی اسیدهای چرب میشود.مراحل بعدی زمانی رخ میدهد که گروه کربوکسیل آزاد استبنظر میرسد که تمام این واکنشها پروسههایی هستند تا بوسیله میکروارگانیسمها مورد استفاده قرار گرفته و بتونن خودشون رو از اثرات سمی UFA ها حفاظت کنند میکروارگانیسم هایی که قادر به انجام هیدرولیز لیپیدها هستند: سویه های مختلف باکتری های بوتریوفیبریو سولونس و آنرو ویبریو لیپولایتیکبوتریو فیبریو سولونسآ.لیپولایتیک فعالیت لیپازی نیز توسط پروتوزوآهای مژکدار هم انجام میشود قارچ ها فعالیت لیپازی ندارندهیدرولیزکردن پیوند استری فسفولیپید ها را هیدرولیز میکندفقط تری و دی گلیسریدهارا هیدرولیز میکندنرخ هیدرولیز اینها با یکدیگر متفاوت است
اسلاید 6: لیپولیز و بیوهیدروژناسیون6مخلوطی از قارچهای شکمبه شرایط برون تنی بررسی شد که نهایتا متوجه شدند که قارچها قادر به بیوهیدروژناسیون لینوولئیک اسید ( LA ) هستنداما بیوهیدروژناسیون آنها بسیار کمتر از باکتری های شکمبه میباشد.محصول نهایی بیوهیدروژنایسون قارچی واکسینیک اسید(C18:1ترانس 11)میباشد بیشترین فعالیت بیوهیدروژناسیون قارچ ها مربوط به اُرپینومایسسها است.جیره هایی که اقلام خوراکی نشخوارکنندگان را تکیل میدهند معمولا حاوی لینولئیکاسید(LA)، لینولنیکاسید(LNA) و اولئیکاسید(OA) هستند.
اسلاید 7: لیپولیز و بیوهیدروژناسیون7بیشتر باکتریهای دخیل در بیوهیدروژناسیون سلولایتیکها هستند که مهم ترین اونها بوتریوفیبریوسولونس میباشد که قادر به بیوهیدروژناسیون لینولئیک اسید است بوتریو ویبریو پروتئوکِلَستیکوس PUFA را به SFA تبدیل میکند پس هنگامی که فیبر جیره کم و کنسانتره آن زیاد است، باکتری های سلولایتیک در شکمبه کاهش پیدا میکنند و متعاقبا بیوهیدروژناسیون در شکمبه کاهش پیدا میکند گزینه های دیگر برای مسیرهای بیوهیدروژناسیون که با ظهور برخی از اسیدهای چرب ترانس (TFA) رخ میدهندمرحله رشد علوفهعلوفهی بسیار ریز و پودریچسبیدن ضعیف باکتری به سطح ذرات خوراک افزایش نرخ عبور از شکمبه مقدار و نوع چربی اضافه شده به جیره
اسلاید 8: 8
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.