صفحه 1:
صفحه 2:
متأبولیسم لبپید درشکمبه
Se evel a iuy rel sss en er wen Sp na ecco لت
صفحه 3:
۳
2
ایزومرهای اسیدهای چرب کنژو که شده در شکمبه
Perro orl ol 0) 9 Warren i pnve pee eer ee pel PIR SeR CO ا ee
ere SOE Sa er Ree ا
erway
Se Nl ا ا ل beg ae
تحقيقات مورد نياز در آينده *
* نتايج نهايى
صفحه 4:
۳ باکتری
۱ ©) n Bees Kir ا Oa PPS
0 Poesy CREAT Cora beer coe ceo CAG
لیتولتیک لسید کنژوکه(شان): *
میکروارگانیسم ها قادر به سنتز مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب 016
0 از پیش سازهای کربوهیدرات ها و هیدروژنه کردن اسیدهای چرب|
واسطه های بیومیدروژناسیون
See Selle ایزومرهای لینولتیک اسید کنژوکه شده
«CLNA)
صفحه 5:
FU Foxe Peete Carraroe iy peur oui weir ei frYFeyrun eel Peer ead wp) enpe caren vOer RGR re | pe
7 دوگانه موجود در زنجیره کربنی اسیدهای چرب ميشود.
مراحل بعدی زمانی رخ میدهد که گروه کربوکسیل آزلد است
1 Wy pene ecg cel Pear ca epee ey
بوسیله میکروارگانیسمها مورد استفاده قرار گرفته و
خودشون رو از اثرات سمی 1۳۸ ها حفاظت کنند
۱
سویه های مختلف باکتری های بوتریوفیبریو سولونس و آنرو ویبریو لیپولایتیک هیدرولیزکردن پیوند استری
Speen) Se ee Soe eed
آ.لييولايتيك Cte ee on ree RS Bed
فعالیت لیپازی نیز توسط پروتوزوآهای مزکدار هم انجام میشود
قارج ها فعاليت لييازى ندارند
صفحه 6:
ليبوليزو بيوهيدروزناسيون
مخلوطى از قارجهاى شكمبه شرايط برون تنى بررسى شد كه نهايتا متوجه
CS ا ل 507
ا ل 0
بیوهیدروژنایسون قارچی واکسینیک اسید(18:1)ترانس ۱۱)میباشد
رح
جيره هايى كه اقلام خوراكى نشخواركنندكان را تكيل مىدهند معمولا
UUme Fem PE ا 0 ل ا 9
هكد
Esterified lipids kee
Galactosidase
| ola
Polyunsaturated FFA
| isomerase
Polyunsaturated Conjugated FFA
Monounsaturated FF:
| retucase
Saturated FEA
ind biohydrogenation
صفحه 7:
5 01011 93 a)
Se I Ore ee eee ا
et Seem one a
بیوهیدروژناسیون لینولئیک اسید است
A ار om pa ET
Oa a ae eas
سلولایتیک در شکمبه کاهش پیدا میکنند و متعقبا بوهیدروزناسیون در
ی
گزینه های دیگر برای مسیرهای بیوهیدروژناسیون که
1
*** مرحله رشد علوقه
Sree ero ony
چسبیدن ضعیف باکتری به سطح ذرات خوراک
8 ۰ * افزایش نرخ عبور از شکمبه
مقدار و نوع چربی اضافه شده به جیره
صفحه 8:
جمعيت باكتريايى شكمبه كه آغازكر ليبوليز و بيوهيدروزناسيون
ا ا الا 0
*** باكترى هاى فاز مايع(8لها)
a Ea PE Sec ا 0 ل
با (STA Sai | leone | resi eC eo Carp
ا اا ape an eee 0
2 شام[ سبتبا ییاز ترلنس 18:1) ان نسببه 9۵81 لست
صفحه 9:
ی
الف) سنتزایزومرهای 1 کنژوکه شده در شکمبه
ايزومراسيون | اولين كام براى خنثى كردن .2! هاست.
na coer ل ل ل بوسیله
ا ل الل
ey eS aces Soe Cor لك
wes) 0(
eS ce eee eat hes earl
ی سای اد اراس
تجمع واكسينيكاسيد در شكبه و 1
یی تیب اسر بر
08
صفحه 10:
سنتزايزومرهاى 10 کنژوکه شده درشکمبه
۱
باكترى هاى كروه va Fu een ord fe PCa واكسينيكاسيد ايزومره و هيدروزنه م ىكنند (655/ا61110501. 8)
باكترى هاى كروه 8: كه واكسينيكاسيد را به استئاريكلاسيد اشباع مىكنند (11لاء3511اع0660]م .© .م5 كنا||أع50نات)
ايزومراسيون اولئيكاسيد:
ل ا ل ال
P.acnes DSM 1897
FW es foc)
۲- غلظت ۱۱۳/۸ جیره
۳- پیش ساز های پلی فتولیک جیره مثل: تانن ها
باکتری های لاکتیکاسید جزو باکتری های اصلی ای هستن که
teers 1
Jeera UWE es Few RUN Y epi [cor PU Ure UO Seow a PaRE TY
صفحه 11:
ار ۱ ۷ مس .<< سس«
ee Cee eae ree fee cree Semen eee ver Te
A.lipolytica , F. succinogenes , R. flavefaciens
Oe ee ence Seren BLN SS eck ا ا ne ne)
SN ee ee ee eed
|
|
عامل سندرم افت چربی شیر در نشخوار کنندگان. واسطههای تولیدی ترانس در مسیر 8 هستند که
11
ترانس .٠١ سيس ؟1 و ترانس /ا. سيس 1429© كه اين واسطدها سبب مهار لييوليز در يستان مى شوند
صفحه 12:
trans 9 cis 12 سس cis9 cis 12 > cis9 OH-13
\ ff |
/ با y \ 7
trans 9 cfs 12 C18 / \ OH-13
\ 1
۷ 4
cis 9 cis 11 trans 9 trans | cis 9 trans 11 0-13
7 -
ع 0 ۲9۶ 5 ورس 3
5 \ 0
3 x. 5
v 1 ۷
trans 8 ۵۴۵ ۲ cis I trans 9 7۳۵۶ ۱۱ ۱
معو 12
Fig. 2. Biohydrogenation of linoleic acid.
صفحه 13:
cis9, cist2 C18:2 6و Men سا
وقد
+" trans6, cist2 C18:2
| Linoleic tsomerase
cis9, trans11 C18:2 Reductase
fast
| Reductase transl0 C18:1
transi1 C18:1 ین
Reductase
rate determining step
C180
rate determining step
C180
Fig. 3. Shift of linoleic acid biohydrogenation.
صفحه 14:
سنتزايزومرهاى اسيدجرب كنزوكه شده د رشكمبه
0 ل serve ome] (a)
[ESC ل ا CN oes CeCe cm Pe SRR N Walt Soe SEONG PCa)
میباشد. LNA
50 0 ا ا Ib MULE iu oer ep ye] LP Wren Seg We Sor PCV Egey
لين 00001 UL LN eee See On
م7 ات
ايزوروميلينيك اسيد لينولنيكاسيد6ل!])
واکسلنیک اسید(۱1۸/ب
۱۵ oreo ay
0 ا ا ا a Bp vOe ES gOS Se RODE REE We ET
صفحه 15:
seeds and oils
Storage
lipids
ممصي
امو
یت
[0 1 6 ۳
تسس أ [ ۳
مسب
|
|]
6. Common types of storages and membrane lipids. al the lipid types shown have either glycerol or sphingosine as the backbone, to which are attached
‘one or more Jong chain alkyl groups and a polar head group. In triacylglvcerols, lycerophospholipids, galactolipids, and sulpholipids, the alkyl groups are
fatty acids in ester linkage.
From Nelson and Cox (2004), modified,
ماوق
هه
eS) 3351
صفحه 16:
ا ا ا ا ا ۱
الف) كليكوليبيدها
۱ ۳ CC اب
Wp EeUaN peu ]© ( 0 كين
فا رن ۱
* | سر كريه قطبی ی کک ربوهیدرا ناس هتح بيس ليبيد برك -ا6 مىباشد
ona] a اعد
RETO ۳۳ Wr ar Peed PCa
NCR gc Wren as eae SO ced شنا
bh co
16
صفحه 17:
۱ wep Te ا nts ven [er rw)
الف) كليكوليبيدها
ال ا ال ل 2007 00
كل ليييد موجود و نرخ فوتوسنتز دارد
فوتوسنتز در غشای تیلاکوئید انجام میشود که این غشا حاوی ۴۰۰ گرم بر کیلوگرم از لیپیدهای موجود است
درحالى كه ليييدهاى يافت شده در كلرويلاست برك حدود ٠٠١ تا ١0٠ كرم بر كيلوكرم ماده خشك بحساب
لالد
eee ieee ا ل
دىكالاكتوسيل دىآسيل كليسرول (1003)(]). همجنين به اونا كالاكتو ليبيدهم ميكويند(06)
0 ا ل vent) ot ا eee aC) ON vena
(coy Viuerlecs\ con ا ال ا
we DGDG بيشترى نسبت به 1106105 و
صفحه 18:
را
الف) كليكوليييدها
كليكواسفنكوليبيدها(55]1) داراى سطوح بالابى از اسيدهاى جرب اشباع ١
تس فقط در كياهان و قارج ها يافت مىشوند
oe ae 0 eve Sys 0 | و حیوانات رایج است
Giyeorophoepholipld
(General structure) 1, Unsaturated fatty acid
(eat, olele seid)
substituent
els linked to ead-group alcohols through a phosphodiester bond, Head group substituents
osphate oF phosphati
صفحه 19:
قسمتهای لیپیدی گیاه. نقش واثرشان بر بیوهیدروژناسیون ۳۸۸( ۳ شکمبهای
لت یی
caver cee ne eee ا ا
در مخمرها و قارچ ها یافت میشود وه
د تیه
« فرم هاىسادملىوهستن»
بطور كلىء نمونه هاى ليبيد در قسمتهاى مختلف كياه داراى بروفيلهاى مختلفى از اسيدهاى جرب مىباشد كه احتمالا
لیپولیز و بیوهیدروژناسیون شکمبه را تحت تاثیر قرار میدهند
صفحه 20:
فاکتورهای اندوژنوس گیاهی ای که پروفیل اسید چرب» لیپولیز ۳۱۱۳۸ ل 2
oad ‘
ee ete gee Nt a Re eae
* گونه گیاهی»
* مرحله رشد كياه
* موقعیت برگها بر روی گیاه
** درجه حساسیت به تشنگی(خشگی)
RT er aCe TC mae
HE ae Veni ity و ار
سطوح پایینی از 1620 و سولفولیپیدها نسبت به برگهاست
صفحه 21:
فاكتورهاى اندوزنوس كياهى اى كه يروفيل اسيد جرب» لبيوليز 8 لاط 0
تاثيرقرإرميدهد
UR IC ir epee pe eon حطس
همراه است
er sees el ا ال ل ان
دارد. ۶
ا ا ا
آنزيمهاى ليبولايتيك ويا از طريق تشكيل كميلكس بروتئين-فنول-ليبيد است
SpeCLe CCR) ات ا ا eae ب يك
21 است
صفحه 22:
1۱۳۳ Das) a Pretec) oO) Ly aan ene ا reer csr
لت
۱ ا
pho NY ا ا lune,
پس محافظت بخاطر مهار لیپاز وبا بخاطر کمپلکسهای پروتنین-فنول لیپید یا فنول میباشد
On comer Cee cee LB) ee eer Ce err 0
0 ma OMT Oye ese 7
ها cae
صفحه 23:
الف) تقابلبین محیط کشت خالص و سوبسترای خالص
Se Ree eel ا ال ا ا ا
ل ا ا ا ل
ed ل ا لك
1 ل ا CINUE ECE SE
0 5
ترکیب باکتری/پروتوزو دارای توانایی بیشتری برای بیوهیدروژناسیون است **
۱1 ed ا ا eg ee
ایزومراسیون تغییر کند.
صفحه 24:
Lod U] a7 را
2700 كياهى
:لبيبدها در علوفهها كمتر از روغنها تجزيه مىشوند ” 0مم
06
ان
۲ دیواره سلولی گیاه
ا sa 0) Wirgeor 0
که بایستی با فوکوس بر این باشه که چگووونه
aa بر قعالیت nent PE so) eee ee 0[
را