26 صفحه
305 بازدید
02 اسفند 1400

برچسب‌ها

صفحه 1:

صفحه 2:
خط توليد ناكت مرغ جرخ كردت فرمولاسيون مواد غيركو شى اختلاط آرد زنی اولیه لعاب زنی آرد زتی تهایی اتجهاد | سرخ كردن بسعه بندى ترمو فرمينتك

صفحه 3:
- نت بشت مرغ يا در قسمت قصابی واحد تولیدی ناگت مرغ تهیه میشود و یا در کارگاه های دیگر آماده سازی شده و سپس به کارخلنه تولید ناگت مرغ منتقل ميشود. مرغ هم میتولند به صورت تازه است» چون امکان عمل آوزی آن دریافت گردد. هم به صورت یخ زده. ترجیجا مرغ تازه منا آسانتر است. مراحل آماده سازی گوشت مرخ شامل: پوستگیری؛ قطعه بندی؛ استخوان گیری» شست وشی آب چکان شدن و چرخ کردن است:

صفحه 4:
ات ...سس ‎a‏ شست و شوی مقدملتی: لاشه مرغ را از سردخانه نگهداری به سالن فراوری منتقل کرده و در ظروف مناسب از جنس قابل شست و شو قرار ميدهند و به ولله دوك ‎Peo‏ ‏آشامدن شك ست و كر ا ‏8 پوست گیری: لاشه مرغ را به وسیله دستگاه وایا با دست پوستگیری میکنند. ‎c‏ قطعه بندی: لاشه مرغ پوستگیری شده را به وسیله دستگاه و یابه روش دستی قطعه بندی ‏0 انتخاب نوع قطعه: ‎ ‏ای کارخانه تولید ناگت مرغ؛ قطعه های مناسب مورد استفاده. ران و سینه ‏هت ‏©. استخوان گیری: پس از انتخاب نوع قطعه های گوشت مرغ. آنها را ببه روش دستی با کارد تیز مناسب و يا با استفاده از دستگاه» استخوان گیری نموده و سپس گوشت جدارش استخوان را در وانهای فلزی مشبک از جنس استیل قرار میدهند. ‎ ‎

صفحه 5:
— ‎a‏ شست و شوى مجدهد: قطعه هاى كوشت مرغ استخوان كيرى شده را در وان هاى استيل؛ قرار داده وا لَب آشاميدنى خنكى شست وشو ميدهند. به گونه ای که کلیه قطعات مرغ به خوبی شرد. ‎b‏ آب چکان کردن: قطعه ای گوشت مرغ شسته شده رابه مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه درون آبکش استیل. قرار داده تا لب اضافی حاصل از شست وشوی مرغ, خارج شود. لین کار به منظور کاهش رطوبت گوشت و افزایش کیفیت آنء انجام میپذیرد. ‏©. چرخ کردن: پس از آب چکان شدن قطعه های گوشت مرغ, آنها را با چرخ گوشت صنعتی به روش صحیح و بهداشتی. چرخ مینمایند. ‎

صفحه 6:
سسغح اس ‎Ne‏ ی در لين مرحله از خط تولید ناگت مرغ طبق فرمولاسیون تعیین شده مواد افزودنی غیر از مرغ؛ توزین میشوند.در این مرحله از فرایند تولید ناگت مرغ» گوشت مرغ چرخ شده با مواد پرکننده اتصال دهنده, عطر و طعم دهنده توزین و آماده سازی شده و در یک مخلوط کن به مدت زمان لازم ترکیب میشوند. تا خمیری یکنواخت به دست آید.

صفحه 7:
‎Joly‏ ترکیب کردن. به ترتیب زیر است: ا,گوشت مرغ چرخ شده دانحل مخلوط کن ريخته میشود و به آن نمک و فسفات اضافه شده و ‎Boece Suc‏ ‎ll ‏د‎ ‏۲.سپس مطابق فرمولاسیون به آن آب اضافه شده و دوباره مخلوط میشوند. ‎OLS‏ پروتئینی مثل تخم مرغ» کازیینآو:۰:. افزوده میشوند. ‎GEE‏ ترکیبات به غیر از ادویه ها هم کم کم به مخلوط اضافه میشوند.در نهلیت ادویه و روغن به مخلوط افزوده ميشود. ‎

صفحه 8:
سسح تست اس لين مرحله از خط توليد ناگت مرغ در میکسر و تحت خلاء صورت می پذیرد. مواد اولیه با گوشت چرخ شده مخلوط شده و خمیر مورد نظر برای انتقال به دستگاه قالب زن آماده میگردد. اختلاط در دستگاه مخلوط کن, باید به نحوی انجام پذیرد, که دما محصول افزایش نیابد. در کارخانه تولید ناگت مرغ, برای جلوگیری از بالا رقتن دمای محصول حین مخلوط کردن. از گوشت مرغ با دمای للد ‎2٠١‏ درجه ‎or‏ مس

صفحه 9:
قالب زنی(۲۲۲۹۹)) در این مرحله از فرایند تولید ناگت مرغ بر اساس ابعاد و اشکال مختلف. خمیر آماده شده شکل دهی میگردد. پس از اينکه خمیر ناگت آماده شد. ن را در سردخانه زیر صفر قرار میدهند تا به دمای حدود ۵ - درجه سلسیوس برسد. زیرا در لین دفااشکل پذیری خمیر بهتر انجام میشود. در این مرحله خمیر ناگت را به هر شکل و وزنی میتوان قالب زد.

صفحه 10:
ات ...سس در آرد زنی اولیه. خمیر شکل دهی شده وارد دستگاه صف -۳) شده و آرد زنی میگردد. اين آرد بر طبق فرمولاسیون میتولند شامل نشاسته گندم, نشاسته ذرت. کازئین و ایزوله سویا باشد. این مرحله از حط تولید ناگت مرغ باعث افزلیش چسبندگی طخ محصول شده و همچنین سبب بهبود طعم. رنگ و همچنین افزایش وزن محصول میگردد.

صفحه 11:
a در لین مرحله از خط تولید ناكت مرغ محصولات وارد دستگاه ‎1s Batter‏ و با لعاب مایعی که در دستگاه جریان دارد پوشانده میشود, تا در مرحله بعد که آرد زنی نهلیی میباشد آرد سوخاری بر روی محصول بچسبد. لين کار به منظور حفظ بلفت» جلوگیزی از لفت؛رطوبت افزایش ماندگاری و همچنین بهبود رنگ و طعم ناگت مرخ انجام می

صفحه 12:
- يس از اينكه محصول با لعاب مليع يوشانده شد. وارد دستگاه آرد سوخارى مى شود . قلبل توجه است که فرمولاسیون. دما و تنظیم دستگاه از عواملی است که در چسبیدن دلنه های پودر سو خارق بر روی محصول نقش اساسی دارد. پس از عبور از این/دستگاه محصول وارد د مس

صفحه 13:

صفحه 14:
a در اين مرحله از خط تولید ناگت مرخ محصولات وارد تانکری میشوند که در داخل ‎OF‏ روخن خوراکی با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد وجود دارد. در این دما به مدت ۳۰ تا ‎٩۰‏ ثانیه روی نوار نقاله داخل دستگاه به طوریکه غوطه ور نیز میباشد حرکت میکنند؛ در این حالت آرد سوخاری و لعاب بر روی محصول فیکس میشوند و از روی محصول جدا نمی شوند. پس از خروج از دستگاه محصولات میتوانند توسط دستگاه خنک کن اولیه و با در یک نوار نقلله طولانی دمایشان پایین بیاید و پنتن از,آن وارد دستگاه منجمد کننده شوند.

صفحه 15:

صفحه 16:
) i ‎CY.‏ توسط نوار نقلله وارد این دستگاه میشوند. نوار نقلله هایی که دور ستونی در حرکت ‎ ‏هستند و توسط دمنده های هوای سرد منجمد می شوند. حداقل دمایی که 6۴ ۰ ‎)٩‏ .1" میتواند ایجاد کند, ۶۰ درجه سانتیگراد زیر صفر است. به طوری که:دمای مرکز محصولات باید به ۱۸ درجه سانتیگراد زیر صفر برسد. پس از انجماد کامل, محصولات توسط نوار نقلله به قسمت بسته بندی ‏منتقل می شوند. ‎ ‎

صفحه 17:
منجمد کردن سریع انفرادی که به اختصار 1006 گفته ميشود. یک روش انجماد است که در صنایع فرآوری مواد غذایی استفاده می شود. محصولات که ۱۵ 9 های ‎er es WAP‏ شوند. به طور معمول قطعات کوچکتری از محصولات غذلیی هستند و می توانند از انواع توت هاء میوه ها و سبزیجات خرد شده با قطعه قطعه شده . غذاهای دریایی مانند میگو و ماهی های کوچک» گوشت. مرغ و حتی ماکارونی؛ پنیر و غلات باشند و نمونه ای از آنها نیز در خط توليد ناكت مرغ استفاده میشود.

صفحه 18:
ان — یکی از مزایای اصلی لین روش تهیه غذای منجمد لین است که فرایند انجماد فقط چند دقیقه طول مى كشد. زمان دقيق لن به نوع فريزر “100 و محصول بستكى دارد. انجماد كوتاه از تشكيل بلورهای یخ بزرگ در سلول های محصول جلوگیری می کند؛ كه ساختار غشا را در سطح مولكولى از ین می برد. لين امر باعث می شود محصول چس از یخ زدلیی؛ تا حد بسیار بیشتری شکل, رنگ. بو و طعم خود را حفظ کند:

صفحه 19:
یکی دیگر از مزایای قلبل توجه فناوری 136 توانایی جدا کردن تک تک محصولات در هنگام اليجماة است كه محصول با كيفيت بالائزى تست وو ا 210 01 ‎Fees ts‏ پایداری مواد غذايى نيز مهم استء زيرا مضرف كننده مي اتواند يخ ازدايى كرده و از مقدار دقیق مورد نیاز استفاده کند.

صفحه 20:
سس _— در آخرین مرحله از فرایند تولید ناگت مرغ محصولات پس از خروج از دستگاه ۴ ۰ 0 ۰۰ در داخل بسته بندی‌های ظرفی و با کیسه اى وكيوم؛ بسته بندی ميشوند. بلید توجه داشت. بسته بندی های ظرفی می توانند به طریق ترموفرمینگ تولید شده باشند و توسط فیلم های پلیمری دوخت حرارتی داده شوند.

صفحه 21:
نگهداری پس از بسته بندی, محصولات به سردخانه منتقل می شوند و در دمای ۱۸ درجه سانتیگراد زیر صفر نگهداری میشوند.

صفحه 22:
دستگاه های مورد نیاز برای خط تولید ناگت مرغ به طور کلی آنچه برای خط تولید ناگت مرغ نیاز دارید به سه بخش کلی تقسیم می شود: ماشین آلات آماده سازی مواد

صفحه 23:
wa ici ماشین آلات آماده سازی مواد لین گروه از ماشین آلات نظیر چرخ گوشت و میکسر مواد اولیه شما را آماده می کند. شما بلید با توجه به ظرفیت تولید خود این دستگاه ها را انتخاب نمایید. دستگاه های پودر پاش و کره زن لین قسمت از خط تولید برای غلتاندن محصول در کره يا روغن بوده و پس از ن پودر سوخاری روی آن.پاشیده می شود.

صفحه 24:
wa ici دستگاه تزریق مواد و فرمینگ لین بخش از کارخلنه تولید ناكت مرغ شامل دستگاه پرکن یا فیلر و دستگاه فرمینگ جهت فرم دادن به محصول می باشد. جهت تولید هر شکل باید قللب مربوط به ن روی دستگاه نصب گردد. همچنین این بخش می تولند شامل دو دستگاه یعنی پرکن و فرم دهنده به صورت مجزا باشد و یا اینکه یک دستگاه با هردو این قابلیت باشد.

صفحه 25:

صفحه 26:
—_ در لین بخش محصول از نوار نقلله دستگاه فرم زن خارج شده به قسمت بسته بندی منتقل می شود که ن نیز قسمت های مختلفی دارد می تولند به شکل های مختلفی باشد. این خط شامل دستگاه فرم دهی مرغ, پوشش ملیع و پوشش پودر سوخاری برای تولید برگر و ناگت و دستگاه شنیسل زن و همچنین دستگاه مخصوص تولید کوردن بلو می باشد. محصولات پس از فرم دهی و ایجاد پوشش های مورد نظر ابتدا به سرخ کن منتقل می شوند تا فرآیند سرخ شدن به صورت کاملا جزیی صورت گیرد. سپس به دستگاه انجماد منتقل می شوند و به سرعت منجمد می گردند.

39,000 تومان