محصولات پروبیوتیک
اسلاید 1: گروه علوم و صنایع غذاییعنوان: محصولات پروبیوتیک گردآورنده: بنفشه بردبار13981/11
اسلاید 2: Functional Foods تمام مواد غذایی که در برخی عملکردهای فیزیولوژی، تأمین مواد مغذی مؤثر در تأمین انرژی، رشد یا حفظ و نگهداری فعالیتهای حیاتی بدن نقش دارند.Functional Foods دارای حداقل یک یا چند ترکیب فراسومند نظیر پریبیوتیک ها – پروبیوتیکها – آنتی اکسیدانها – استرولهای گیاهی – کاروتنوئیدها و یا سایر ترکیبات مشابه هستند.اولین بار در سال 1980 کلمه Functional Foods در ژاپن تعریف شد که در بین کشورهای آسیایی در تولید این نوع فراورده ها سرآمد بوده، همچنین از سال 1991 بیش از 500 فراورده غذایی سلامتی بخش در ژاپن به تأیید رسیده است. این فراورده های سلامتی بخش تحت عنوان(FOSHU) Foods for Specified Health Use طبقه بندی شده اند.2/11
اسلاید 3: افزودنیهای سلامتی بخش غیر لبنی اضافه شده به فراوردههای لبنی افزودنی های سلامتی بخشکاربرد استرولهای گیاهیشیر – شیرهای تخمیری – ماست - پنیرپری بیوتیکها، فیبرها(اینولین – بتا گلوکان)شیر – ماست – پنیر – بستنی پروبیوتیک ها(لاکتوباسیلها – بیفیدوباکترها)شیر – ماست – پنیر – بستنی – نوشیدنیهای تخمیریپلی فنول ها(فلاوونوئیدها – ایزوفلاوون ها)شیر – ماست – بستنی – نوشیدنیهای تخمیریاسیدهای چرب(امگا تری - CLA)شیر – ماست – پنیر – بستنی - کرهمواد معدنی و ترکیبات جزئی(کلسیم – سلنیوم)شیر - شیرهای تخمیریویتامین ها(اسید فولیک – ویتامین (Dشیر – شیرهای تخمیری3/11
اسلاید 4: پروبیوتیک ها از کلمه یونانی پروبایوس (برای زندگی) گرفته شده و در مقابل کلمه آنتیبیوتیک(علیه زندگی) قرار دارد. ویژگیها : 1-مقاوم در برابر اسیدهای معده، آنزیم های سیستم معده-روده ای و اسیدهای صفراوی 2-قابلیت تکثیر در روده بزرگ 3-قابلیت رقابت و ستیز با میکروارگانیسم های مضر سیستم گوارشی 4-مؤثر و ایمن در مقادیر اعلام شده برای گروههای هدف4/11
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.