صفحه 1:
۱۳۹ ا pene PENS TONY.)
Agno3
40C , ll min:
POR ve PPM N11 01-19-18 OER Ree y
صفحه 2:
eevecipe Cea C er] ROVE SOD CON Or | oP SCM STEED) ل
Bese] ur-vevt] DO LE)
ai oe ریک بری با ۲۱2۵2 ویا ایبکه با ما سفید کننده سپس
eee ل eee ade
صفحه 3:
ليف نخل رنك NaOH 3M+ oad sy + ار AgNO3 10 mM
+T=40C)
نمونه شاهد:ليف نخل رنكٌ برى شده +311 013014 + عصاره برك زعفران(0.1 ام 25 + و)
5-017 ar] i] fs Prone rans PS ees Pe TT) cy Va
test antibacterial :42»
وس( ۲ قبل از اضافه كردن
لي 10 محلول نقره
صفحه 4:
۱-1۱ ari
صفحه 5:
ا ا Uy Pee er re reer Tree اه
سپس اضافه کردن 2 ۲۱۱ آب مقطر + 2 01/1 10 89703 101 به مدت 30 دقيقه ودر
نهايت دكانته كردن محلول نقره نيترات
000 ا ea ae eee)
7 لل 1)
اه هم زدن و حرارت ۳
fare
min 0.10195 (al
min 0.101g 10(2
min 0.101g 15(3
صفحه 6:
ERO sc ل eee erat ee en are
م و هر re rn
0 rte LEG ELE Stray lie tl eb Pirin ron its
0 eS
های حرا برش خورده Sup vig بشرها:
0.1259, 0.1629 5min (1
g,0.167g 10 min 0.125 (2
0.161g ,0.107g 15min (3
sta a Roe Va vaer BN Foe DEPICT Eee ererreerec ng erry
و در انتها خشك كردن در اون
نمونه شاهد فقط در آب مقطر *
antibacterial cuw sly ida» ٠
صفحه 7:
شماره های لوله را 1
919
۱0
Jos uJ min, 0.101 g 10 (2
و 0.101 , ۲۱۱0 لیف نخل 15 )3
min 5(4 ريشه حرارت
5) 10 وا حرارت
min 15(6 ريشه حرارت
7)نمونه شاهد ريشه حرارت
ge aren 2
9( ريشه حرا 5 ۲۱۱۲ بدون خشک
کردن
0) ريشه حرا 10 11ابدون خشك|
00
1) ريشه حرا 15 015 بدون خشكا
صفحه 8:
00 ليف نخل
Blank (12 فقط باكترورشد داده شده
صفحه 9:
g 10 (2 0.101 , ۲۳۱۱0 لیف نخل
2) 1
داده شده
صفحه 10:
min, 0.101 g 15 (3 لیف نخل
Blank (12 فقط باكتركىرشد
دادم شده
صفحه 11:
min (45 ريشه حرارت
Blank (12 فقطباكترى
رشد داده شده
صفحه 12:
(5 10 1 ريشه حرارت
2 فقط باکتریرشد
داده شده
صفحه 13:
0 ربشه min(6 15
|
داده شده
صفحه 14:
(7نمونه شاهد ريشه حرارت
2) فقط باکتریرشد داده
olw
صفحه 15:
Pere 2
2) ۳۷ فقط باکترعرشد
داده شده
صفحه 16:
b> aw, (9 5 101 بدون خحشى
كردن
2) 81301 فقطباكترىرشد
داده شده
صفحه 17:
0) ريشه حرا 10 أ2ابدون
خشک کردن
a gl ]0 ار |
داده شدم
صفحه 18:
1) ريشه حرا رو زور۱9
ise 3 7
2) 81301 فقط باكتركىرشد
داده شده
صفحه 19:
(7نمونه شاهد ريشه حرارت
min (45 ريشه حرارت
صفحه 20:
oP pC aretpmet lem tre ti
ريشه حرارت 1011 10 5(
صفحه 21:
(7نمونه شاهد ريشه
0
صفحه 22:
(7نمونه شاهد ريشه حرارت
90
خش؟ کردن
صفحه 23:
aigai7) ۳ ريشه حرارت
Sus ugumin 10 L> aw, (10
كردن
صفحه 24:
(7نمونه شاهد ريشه حرارت
1) ريشه حرا 15 11 بدون خشى
كردن
صفحه 25:
5206 2
ca min, 0.101 g 5(1
565
صفحه 26:
2 56
2) 10 0 0.101 , صام ليف
560
صفحه 27:
gee Viet mer evn (3)
ليف min, 0.101 g 15 (3
560
صفحه 28:
بيك عدد كاغذ صافى درون عصاره برك زعفران به مدت 12 الى 13 ساعت كذاشته شد و
أنرا درون أون خشك كرديم. 5
هذف : مقایسه تغییرات بازه ۳۱4 آن با فنل فتالیین و کاغذ تورنسل( کاغذ ۳۳ متری)
صفحه 29:
aU Carer ne ROS) 15 -3181 1/3011 سيس 2 مرتبه با اب مقطر شستيم و در محلول 8 كذاشتيم به
enews) ا ا ا ا ا ا ا ال ا ا ا
اهن
«محلول (ملثالا ) :8
۱ ان ا ال ا ا 0 ا Okey ele ar
© 65 به مدت 47 2015 , دما هم *
و
#
—