میکرو ارگانسیم های حل کننده فسفات و تبدیل کننده مواد آلی به کمپوست
اسلاید 1: Blue-stained arbuscular mycorrhizal structures in a root, magnified with a light microscope
اسلاید 2: میکرو ارگانسیم های حل کننده فسفات ها
اسلاید 3: میکرو ارگانیسم های حل کننده فسفات بصورت ساپروفیت در منطقه ریشه ( ریزوسفر) فعالیت نموده و با مصرف ترشحات ریشه ترکیبات نامحلول فسفات ( مانند تری کلسیم فسفات ) را بصورت محلول قابل جذب گیاه در می آورند . این میکروارگانیسم ها با تولید و ترشح اسید های عالی اعم از مالیک ، سوکسینیک ، پیروپیونیک ، لاکتیک ، سیتریک ، کتوگلونیک ، در حلالیت فسفاتهای معدنی و کم محلول موثر می باشند و بعلاوه بسیاری از آنها با تولید آنزیم فسفاتاز آزاد شدن فسفر از ترکیبات آلی فسفر دار را موجب می شوند.
اسلاید 4: باکتریهای ریزسفری افزاینده رشد گیاه plant Growth promoting Rhizobacteria ( PGPR )
اسلاید 5:
اسلاید 6: میکروارگانسیم های تبدیل کننده مواد آلی به کمپوست
اسلاید 7: درصد تركيبات خاك خوب35% مواد معدني5% هوموس30% آب30% هوا
اسلاید 8: تهیه کمپوست با استفاده از کاه و کلش برنج به روش تخمیر هوازی :تهیه فرمول کودی کمپوست با توجه به گیاه هدف مواد اولیه : كاه و كلش– برگ جنگل– كود مرغي - سبوس برنج - باکتریاضافه نمودن مواد آلی خام به مکان از قبل تهیه شده کنترل درجه حرارت در مدت زمان تهیه کودمخلوط نمودن توده در چند نوبت در طول 4 ماه استفاده از کود بعد از سرد شدن درجه حرارتمدت زمان
اسلاید 9: سوال از حاتم در مورد عکس تهیه کمپوست از کاه و کلش تهیه کمپوست از کاه و کلش برنج
اسلاید 10: تهیه کمپوست به روش تخمیر هوازی :تهیه فرمول کودی کمپوست با توجه به گیاه هدف مواد اولیه :سويا -استخوان پودر شده -پودر ماهي-كود مرغي - سبوس برنج- باکتریاضافه نمودن مواد آلی خام به مکان از قبل تهیه شده کنترل درجه حرارت در مدت زمان تهیه کودمخلوط نمودن توده در چند نوبت در طول 6 ماه استفاده از کود بعد از سرد شدن درجه حرارتمدت زمان70-60 درجه30-25 درجه
اسلاید 11: تهیه کمپوست هوازی از مخلوط پودر سویا- پو در ماهی- کود دامی.....
اسلاید 12: تهیه کمپوست به روش تخمیر هوازی :مواد اولیه :کود دامی- خاک- پوسته برنج- سبوس برنج- کود مرغی- باکتریاضافه نمودن مواد آلی خام به مکان از قبل تهیه شده کنترل درجه حرارت در مدت زمان تهیه کودمخلوط نمودن توده در چند نوبت در طول 6 ماه استفاده از کود بعد از سرد شدن درجه حرارتمدت زمان70-60 درجه30-25 درجه
اسلاید 13: تهیه کمپوست هوازی از مخلوط کود دامی و پوسته برنج
اسلاید 14: تهیه کود ماهی به روش تخمیر بی هوازی:تهیه فرمول کودی کمپوست با توجه به گیاه هدف فراهم نمون مواد اولیه :ضایعات ماهی – نیشکر اضافه نمودن مواد آلی خام به مکان از قبل تهیه شده کنترل درجه حرارت در مدت زمان تهیه کودمخلوط نمودن توده در چند نوبت در طول یکسالاستفاده بعد از تغییر رنگ و بو در طول یکسال( ترکیبات آروماتیک)درجه حرارتمدت زمان
اسلاید 15: کود ماهی تولید شده به روش بی هوازی
اسلاید 16: تهیه کود بوکاشی به روش تخمیر بی هوازی:- تهیه فرمول کودی کمپوست با توجه به گیاه هدف فراهم نمون مواد اولیه :کود مرغی- سویا- سبوس برنج- پودر ماهی -...... باکتریاضافه نمودن مواد آلی خام به مکان از قبل تهیه شده کنترل درجه حرارت در مدت زمان تهیه کوداستفاده بعد از تغییر رنگ و بو در طول چند ماهدرجه حرارتمدت زمان
اسلاید 17: کود میزانآهک1 کیلو مخمر کود بوکاشی چند کیلو شیره نیشکر1 لیتر آب225 لیتر ترکیبات کود بوکاشی
اسلاید 18: کود بوکاشی( دکتر کاتو)تولید 1380
اسلاید 19: تهیه پوسته نیم سوز برنج در کشت ارگانیک
اسلاید 20: كرم خاكي براي تكثير تخمگذاري كرده و بيشتر در كود دامي يافت مي شود. هر كرم برابر وزن بدن خود در طول روز مواد آلي را مي بلعد و سپس آن را دفع مي كند. در آزمايشات مختلف مشاهده شد كه با افزايش كرم خاكي در خاك سبب افزايش ويتامين ٍC در ميوه مي شود. وجود ماسه ريز در مجيط زندگي كرم سبب هضم بهتر غذا در سنگدان كرم و افزايش فعاليت ان مي شود. طول عمر كرم طولاني مدت و دو جنسي ، ولي جهت لقاح و تخم گذاري نياز به كرم ديگر دارد. تخم آن در شرايط نامناسب تا چندين سال در خاك مي تواند سالم باقي بماند. نسبت ازت/كربن براي پرورش كرم بايد در حدود 1/30 و يا 1/40 باشد. از شرايط بي هوازي در پرورش كرم بايد خودداري كرد. ميزان مصرف ورمي كمپوست 5-3 تن در هكتار مي باشد. ولي ميزان مصرف آن در گلدان 50-20% وزن خاك گلدان مي باشد.توليد كمپوست با استفاده از كرم خاكي ( ورمي كمپوست)
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.