تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۱۶ اسلاید پاور کامل نظر پیاژه در مورد هوش

mohsen

صفحه 1:

صفحه 2:
8 کنش های زیستی با فان داده است که در طول تحول. طرز عمل يا وظایف بزرگ ساختمان روانی ثابت می ماند و این ‎Gas‏ های تغییر ناپذیر در مقابل دو نوع از کلی ترین کنش های زیستی, یعنی کنش «سازش» و کنش مان قرار می گیرند. سازش ذهنی مانند هر سازش دیگر عبارت است از ایجاد تعادل تدریجی بین ۲ سازی» یا ادخال معلومات و خصوصیات ناشی از محیط در «روان بنه» و «برونسازی» يا تغییر وال (روآن بثه» ها به منظور سازش یافتن با یک موقعیت جدید. بدیهی است کنش سازمان که در جقعت معرف رابطه اجزاء با کل است از کنش سازش جدایی ناپذیر است. چه هر دو مکمل بکدیگرند ۶ ی کلیت را تشکیل می دهند. اما ساخت های ذهنی تغییر می یابند و در وادی عملیات عقلی می توان از یک سو ساخت های فکر را از نخستین مراحل به تدریج که تشکیل می یابند بررسی کرد و از سوی دیگر ناظر به انجام رسیدن این ساخت ها یعنی پله های تعادلی که در طول تحول هوش به وجود می آیند بود.

صفحه 3:
5 نظر پیازه در مورد هوش از مخالف تعریف هوش بر حسب تعداد سوالهایی که در آزمون به اصطلاح هوش درست جواب داده ‎es‏ ون بود .از نظر پیاژه . یک عمل هوشمندانه عملی است که ار گانیسم را برای رسیدن به شرایط بهینه برای پقاً کمک می کند . به سخن دیگر . هوش به ارگانیسم فرصت می دهد که با محیط خود به طور ‎PH‏ ‏6 از آتجا که محیط و ارگانیسم داثما در حال تغییرند . تعامل " هوشمندانه بین ا ۰ لذ مرتبا تقییر کند . یک عمل هوشمندانه همواره میل به آن دارد که در وضعیت موجود شرایط بهیته را رای قای ار گانیسم فراهم آورد . برای پیاژه . هوش یک صفت پویاست . زیرا آنچه به عنوان یک عمل ‎ues 3‏ قرار دارد همراه با رشد زیست شناختی ارگانیسم و همراه با کسب تجر 2 او تقییر میکند . طبق نظر پیاژه . هوش جزو جدایی ناپذیر هر موجود زنده است . زیرا همه موجودات زنده 8[ کمک میکنند می جویند . اما اینکه جگونه هوش در هر زمان معیر 1 میگردد با تغییر شرایط تغیر میکند . غالبا نظریه پیاژه را شناخت شناسی ژنتیکی " لقب داده اند زیرا 000 وی های هوشمندانه را ريشه یابی کند .

صفحه 4:
5 نظر پیازه در مورد هوش توچه پیاژه به درست یا غلط بودن پاسخ ها نبود بلکه توجهش به علت درست يا غلط بودن پاسخ ها بود. پپاژه خیلی ( یقت که الگوهای معینی از پاسخ ها مشخص کننده گروههای مختلف سنی است. او به اين نتیجه رسید که در تفکر آشخاص در سنین مختلف تفاوتهای کیفی وجود دارد. ۳ ۱ ۱۹۵ هوش را شکل خاصی از ساز گاری(203012110۳) بین شخص و محیطش می دانست. او اعتقاد ‎٩‏ که آدمها رشد می کنند ساختهایشان تغییر می کند و لین تغییر از طریق درونسازی و برونسازی بوجود می ذا باز تا کید کرده است که درون سازی و برون سازی, مستقل از سن و در همه گروههای سنی رخ می دهد. باه ضمن توجه زیاد روی پاسخ هلیی که کودکان به سوالات آزمون می دادند. کیفیت لین پاسخ ها و دلایلی که ‎Glas‏ ارائه پاسخ ها بودند ۰ به بررسی درونی آزمودنی ها پرداخت .

صفحه 5:
AAAA

صفحه 6:
‎a‏ تعریف پیاژه از هوش ‏برخلاف بسیاری از روانشناسان که هوش را به عنوان کیفیتی نسبتا ثابت و قابل اندازه گیری توصیف کرده 8 ای می داند که از شخص سر می زند و داتما در حال تغییر ا ۲ ۳۳ موجود برآی هوش را نمی پذیرد و در این باره می گوید : « من هوش را نه براساس ملاکی ایستا ‎BS GE GI‏ ایگران تعریف کرده اند , بلکه از لحاظ جهتی که هوش در تکامل خود سیر می کند تعریف می کنم من هوش را به عنوان صورتی از تعادل یابی تعریف می کنم که تمام ساخت های شناختی به سوی آن هدایت می نود 4 ‏پیاژه هوش را شکل خاصی از سازگاری شخص با محیط می دانست . به اعتقاد وی کودک بتدریج که رشد می کند همواره ساخت های روانی خود را از نو سازمان می دهد تا بتواند به گونه ای مطلوب با محیط خود تعامل برقرار کند . این فرایند از راه درون سازی و برون سازی انجام می گیرد .

صفحه 7:
ل فرایند های رشد شناختی و هوشی پیاژه باوه فرایند رشد شناختی و هوش رابه چهار دوره و هر دوره رابه چند مرحله تقسیم کرده که تعادل "وفقیت آمیز در هر دوره مستلزم رسیدن به تعادل در مرحله قبلی است . چهار دوره رشد شناختی پیاژه عبار تند از: ۲ دوره حسی - حرکتی از تولد تا ۲ سالگی ۳ دوره پیش عملیاتی از ۲ تا ۷ سالگی ۴ را عینی از ۷ تا ۱۱ سالکی ۳ دوره عملیات صوری از ۱۱ سالگی به بعد چه نظر باه رشد هوشی به طور طبیعی در ۱۵ سالگی کامل می شود و از آن‌به بعد آنچه رشد می کند ۲ گیری های اکتسایی است.

صفحه 8:
ذوره اول: دوره حسی - حرکتی - از تولد تا ۲ سالگی ۱ ۱ ولا تا یک ماهگی؛ مرحله بازتاب های کلی. ركلا وم "از یک ماهگی تا چهار و نیم ماهگی: تشکیل نخستین عادات در ‎Jab‏ پدید آیی «واکتشهای دورلی ‎‘ue‏ ۳ سوم از ۲ و نیم ماهگی تا ‎٩‏ ماهگی؛ هماهنگی بین دیدن و گرفتن. یکپارمچه شدن فضاهای مت پدیدآیی واکتش های دورانی انوی. له چهارم ‏ از ‎٩‏ ماهگی تا ۱۲ ماهگی؛ تفاوت قایل شدن بین هدف و وسیله به صورت کلی. ۶ له پنجم ‏ از ۱۲ ماهگی تا ۱۸ ماهگی: بروز واکتش های دورلنی نوع سوم. تفاوت قائل شدن بین هدق و وسیله به صورت اختصاصی تر. مرحله ششّم - از ۱۸ ماهگی تا ۲۴ ماهگی؛ مرحله درونی شدن و تجسمی شدن روان بنه های حسی - حرکتی.

صفحه 9:
دوره دوم: دوره تهیه و استقرار عملیات منطقی عینی - از ۲ تا ۱۱ سالگی تعووره ول از ۲ سالگی تا ۷ سالگی: سازش با محیط از طریق هوش پیش عملیاتی. ۰ ۶ ول از ۲ سالگی تا ۴ سالگی: مرحله هوش تصوری مستقیم یا شهودی؛ استفاده از زبان و کنش های (مرع تقلید در غیاب الگو و به وجود آمدن تصاویر ذهنی. اه دوم از ۲ سالگی تا ۶ -۵ سالگی: مرحله شکل بندی های راکد ادارکی مرحله سوم - از ۵ تا ۶-۷ سالگی؛ مرحله حدفاصل بین شکل بندی های راکد ادراکی و بروز عملیات عینی

صفحه 10:
8 دوره دوم: دوره تهیه و استقرار عملیات منطقی عینی - از ۲ تا ۱۱ سالگی تمیدوره ۵وم از ۷ سالگی تا ۱۱-۱۲ سالگی؛ استقرار منطق عینی؛ مسأله مهم اين نیمدوره تتبیت کمیت يا نگهداری ذهنی می باشد. مرحله ‎dol‏ = ۷ تا ‎٩‏ سالگی: مرحله بروز عملیات منطقی عینی. مرحله دوم - ٩تا‏ ۱۲ -۱۱ سالگی: مرحله هماهنگ شدن عملیات یا تشکیل ساخت های مجموعه ای.

صفحه 11:
8 ذوره سوم- دوره هوش انتزاعی با عملیات منطق صوری - از ۱۲۱۱ سالکی تا ۱۵ سالکی از ‎١7‏ ۳ سالگی شروع و در حدود ۵ سالگی به مرتبه تعادل خود می رسد؛ عملیات این دوره فرضی - استنتاجی هستند.. منطق در اين دوره بروژ پیدا می کند. جدا شدن شكل و محتواء به وجود امدن

صفحه 12:
اطلاعات کلیدی کودکان پایستگی و پایدار ی: ی یا خاک یه همان مقدار و انداژه باقی می‌ماند حتی هنگامیکه ظاهرش تنییر میکند. را یاد میگیرند کودکان قوانین منطقی را برای مفاهیم انتزاعی و حل عسئله یاد میگیر

صفحه 13:

صفحه 14:
‎a‏ چهار عامل رشد هوشی پیازه ‏بازه چهار عامل را در رشد هوش موثر می داند: ‎alge =!‏ بیولوژیک ‏۲-عوامل موازنه يا تنظیم کننده خود کار ‏۳" عوامل عمومی که از زندگی اجتماعی سرچشمه می گیرند ‏۲ عوامل مربوط به آموزش و پرورش و انتقال فرهنگی به نظر پیاژه دوره های رشد در همه فرهنگها رخ میدهد و توللی آنها تغییرنا پنیر است و از نظر سن ببدایش هر مرحله تفاوتهای فردی وجود دارد .

صفحه 15:
‎we‏ به طورکلی هوش را به عنوان فرایندی سازشی تصور می کند. ازنظر پیاژه بارگاری مستلزم ایجاد و تعادل بین ارگانیسم و محیط است . ‏پمپمترین ویژگی لین نظریه جهت گیری تحولی یا رشدی ن است . در مرکز ثقل شیستم او لین قضیه قراردارد که عملکرد هوش فرد در مراحل مختلف زندگی به لحاظ کمی و کیفی فرق می کند .

صفحه 16:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان