نمک طعام
اسلاید 1: استاد : دکتر اله وردیدانشجو : علی ملک زادهزمستان 971بسم الله الرحمن الرحیمموضوع : نمک طعام
اسلاید 2: فهرست مقدمه 3 تاریخچه 4 معرفی 5 خصوصیات 6 انواع نمک 7 کاربرد 13 فرآیند تولید 14 آمار تولید 17 2
اسلاید 3: 3نمک خوراکی از سدیم و کلرساخته شدهاست. در آب محلول است و از مهمترین املاحی است که در خوراک روزانه مورد انسانها به کار میرود. نمک خوراکی به شکل معدنی در تهنشینها و رسوبها همچنین چین خوردگیها وجود دارد که، به شکل سنگ نمک استخراج میشود. همچنین در آب دریاها به مقدار فراوان موجود است که قابل برداشت نیز میباشد.مقدمه
اسلاید 4: تاریخچه: نمک یکی از قدیمی ترین و فراگیر ترین ادویه مواد غذایی می باشد. نمک برای هزاران سال، بهترین و شناخته شده ترین ماده نگهدارنده مواد غذایی، کنسرو کردن مواد غذایی و سردخانه ها به خصوص گوشت بوده است. قدمت شواهد اولیه پردازش نمک به حدود 6000 سال پیش می رسد. طعم غذاها نیز با افزودن این ماده حیاتی دگرگون می شد و ذایقه خوراکی خوبی در غذا ایجاد می کرد. غلات و گوشت با مخلوط شدن با نمک خشک برای ماه ها بدون فساد ماندگار می شدند و از این رو با آغاز تجارت پایا پای بشر نمک ارزشمندترین محصول بود. تمدن ها به همین لحاظ در کنار آب و معادن نمک شکل یافته اند. نمک ارزشمندتر از غلات بوده چرا که نگهداری غلات بدون آن ممکن نبود و از این رو با غلات بصورت پایاپای تجارت می شد.4
اسلاید 5: معرفی: نمک در اصطلاح علم شیمی(نمک در شیمی) ترکیبی است که از باز و اسید حاصل می شود. در واکنش بین اسید و باز عملا عامل اسیدی هیدروژن از اسید خارج گردیده و فلز مربوط به ساختار باز جایگزین آن می شود و به این ترتیب نمک که اغلب ترکیبی از یک فلز و یک غیرفلز است حاصل می شود. هیدروژن خارج شده از اسید با عامل هیدروکسید باز ترکیب شده و آب حاصل می شود. نمک خالص حاصل پیوند دو عنصر فلز و غیر فلز است. سدیم فلز و کلر غیر فلز است. 5
اسلاید 6: 6
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.