کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

نگهدارنده ها و شیرین کننده ها

shirin-konndeh-ha

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “نگهدارنده ها و شیرین کننده ها”

نگهدارنده ها و شیرین کننده ها

اسلاید 1: نگهدارنده ها و شیرین کننده ها 1

اسلاید 2: تعریف بنزوات سدیم خوراکیسوربات هاپروپیونات کلسیمنیترات و نیتریت سدیمآنتی اکسیدان هاآنتی اکسیدان های سنتتیکاثرات نگهدارنده هاعوارض نگهدارنده هاشیرین کننده هاآسه سولفام Kآسپارتامساخارینسوکرالوزآلیتامسیکلاماتانواع شیرین کننده طبیعیفروکتوزقند افرااستویاالکلهای قندیشیرین کننده های تصفیه شدهشکر خامشکر قناديدکستروزشربت ذرت2فهرست

اسلاید 3: مواد نگهدارنده، مواد شیمیایی طبیعی یا مصنوعی هستند که آن‏ها را به مواد غذایی، رنگ، نمونه ‏های زیست محیطی، مواد دارویی و... اضافه می‏کنند تا این مواد را از فساد ناشی از رشد میکروب‏ها و یا فساد ناشی از تغییرات شیمیایی محافظت نمایند. مواد نگهدارنده غذاها، یا به تنهایی مورد استفاده قرار می‏گیرند و یا همراه با دیگر روش‏های نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی به کار می‏روند. 3

اسلاید 4: نگهدارنده ها موادی هستند که اجازه رشد میکروارگانیسم ها را در مواد غذایی مختلفی که به صورت صنعتی تولید می شوند، نمی دهند.برخی از نگهدارنده ها از رشد میکروارگانیسم ها جلوگیری می کنند و برخی از آنها هم جلوی فعالیت های آنزیمی و شیمیایی احتمالی داخل مواد غذایی را می گیرند. این نگهدارنده ها، همان آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند مانع از اکسیدشدن برخی گروه های مواد غذایی شوند که استعداد اکسید شدن در مدت زمان کوتاه را دارند.4

اسلاید 5: مواد نگهدارنده را می‏توان به دو دسته تقسیم نمود: 1. مواد نگهدارنده ه‏ای که خاصیت ضد میکروبی داشته و از رشد حشرات، باکتری و قارچ ها جلوگیری می‏کنند و آنتی اکسیدان‏ها که از اکسید شدن اجزای ماده غذایی جلوگیری به عمل می‏ آورند. 2. از مواد نگهدارنده دسته دوم می‏توان نیترات سدیم، نیتریت سدیم، سولفیت‏ها، دی اکسید گوگرد، سدیم بی‏سولفات و پتاسیم بی‏سولفات را نام برد. دیگر انواع مواد نگهدارنده دارای فرمالدئید(معمولاً به صورت محلول)، گلوتارالدئید و اتانول می‏باشند. 5

اسلاید 6: بنزوات سدیم خوراکیبنزوات سدیم با فرمول مولکولیNaC6H5CO2 حالت نمکی اسید بنزوئیک است. بنزوآت سدیم یک نگهدارنده است و عموماً در سس‏های مایونز، کچاپ و انواع سس‏ها، نوشابه‏های گازدار، مربا ، آبمیوه، ترشی و چاشنی مورد استفاده قرار می‏گیرد.بنزوآت سدیم به صورت طبیعی در برخی گیاهان مانند زغال اخته، آلو، دارچین و سیب بافت می‏شود. بنزوات ها درمواد غذایی اسیدی به طور معمول به عنوان بازدارنده کپک ها و مخمرها عمل میکنند.6

اسلاید 7: 7

25,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید