سایرورزشی

ورزش جودو

ورزش «جودو» یکی از ورزشهای قدیمی در کشور ژاپن و بنیانگذار آن استاد «جیگارو کانو» است. واژه «جودو» از ترکیب دو کلمه “جو” به معنای ملایمت ، و واژه “دو” به معنی اصل و یا روش است. لغت “جو” از ورزش «جوجیتسو» مشتق شده که توسط سامورائی ها مورد استفاده قرار می گرفت پس جودو را تحت عنوان “روش ملایمت” ترجمه کرده‌اند.

omran

20 صفحه
337 بازدید
27 آبان 1400

برچسب‌ها

صفحه 1:
بسم الله الرحمن الرحيم

صفحه 2:
رش «جودو» يكى از ورزشهاى قديمى در كشور این و بنیانگذار آن تاد «جيكارو كانو» است. ه «جودو» از تركيب دو كلمه "جو" به معناى ملايمت » و واه "دو" به نى اصل ويا روش است. تا "جو" از ورزش «جوجيتسو» مشتق شده که توسط ساموراني ها پرد استفاده قرار مى كرفت جودو را تحت عنوان "روش ملایمت" ترجمه کرده‌اند.

صفحه 3:
تاریخچه ورزش جودو نر رزمی جودو که بر خواسته از ژاین است جزء هنر های رزمی مثل راته , تکواندو و کونگ فو می باشد با این وجود بسیار متفاوت از ساير رهای رزمی می باشد ۱ ۳ را که در آن مشت زدن و لگد زدن در مسابقات ممنوع است .

صفحه 4:
جودو هنری رزمی است که اساسا گلاویز شدن در آن زیاد بوده و هدف آن زمین زدن , گیر انداختن , مهار کردن و حتی از کار انداختن بازوان حریف می باشد به گونه ای که منتهی به تسلیم شدن وی شود . تاکید اصلی جودو روی توانایی به کار بردن نیروی حریف می باشد به گونه ای که منتهی به تسلیم شدن وی شود . جودو تنها یک مبارزه فیزیکی نمی باشد بلکه یک مبارزه فکری نیز هست بدین گونه که یک جودوکار موفق باید قادر باشد حرکات حریف را از قبل پیش بینی کرده و با عکس العمل خود پاسخ مناسبی به آن بدهد .

صفحه 5:
جودو اولین هنر رزمی بود که به دلیل شهرت جهانی آن برای اولین بار در المپیک توکیو در سال 1964 وارد بازیهای المپیک شد . در حال حاضر در حدود 175 کشور در اين رقابت ورزشى حضور دارند و اين امر باعث شده تا این ورزش در بازیهای المپیک تبدیل به دومین ورزش جنجال

صفحه 6:
هدف ورزش جودو پرتاب کردن : گیر انداختن , خفه کردن و قفل مفصل حریف به منظور تسلیم کردن وی می باشد . حتی زمانی که فرد جودو را به عنوان دفاع شخصی فرا می گیرد چگونگی دفع مشت ها , لگد ها و سلاح ها را با پرتاب کردن , خفه کردن و قفل های مفاصل ‎ro‏ آموزد . این ورزش اگر به درستی تعلیم داده شود یکی از بهترین روش های دفاع شخصی می باشد

صفحه 7:
اولین مزیت جودو ایجاد آمادگی جسمانی فوق العاده در فرد است . از این طریق فرد می تواند هم انعطاف پذیری و هم قدرت بدنی خود را بالا ببرد . تمرین فنون مربوط به جودو باعث می شود بدن قوی تر شده و مقاومت دستگاه های قلبی _ عروقی بیشتر گردد. هنر آموزان جودو می توانند قدرت تمرکز خود را بالا برده و دارای حافظه قوی شوند . اين قابلیت ها نه تنها در تمرین جودو تاثیر دارند. بلکه در تحصیل و در شغل افراد نیز تاثیر مثبت دارند .

صفحه 8:
سین سی: استاد جودو دوجو: زمین جودو یوکه: کسی که فن روی او اجرا می شود توری:اجرا کننده فن شیدو: اخطار کوکا...یوکو....وازاری...ایپون:امتیاز های جودو

صفحه 9:
فلسفه جودو صل مهم جودو عبارتند از "حداکثر کارایی" و "کمک و سودرسانی فابل". گوافا حداکثر کارایی اين-انلت که یکا, ,]اا اسكفاده اتكهترين نياف یکی, حریفش را پرتاب کند. ف از استفاده ق صحیح تکنیک ها و زمان بندی متاسب بدست می آید. © و سوذرشانی متقابل این است که دکتر کانو معتقد بود که جودوا ۳ به افراد کمک کند که فردی مشیدتر برای‌جامَفه باشند. او ما گفت شخصی که جودو به هنرجویان می آموزد به زندگی روزمره میرسد و صورت است که جودو به هنرجویان کمک می کند که فردی مفیدتر برای شند.

صفحه 10:
درجات در جودو انگذار جودو اولین فردی بود که در ورزش خود از سیستم درجه بندی مدرن بر اساس استفاده کرد. دیگری مانند کاراته و تکواندو سیستم درجه بندی بر اساس کمربند را از جودو گرفته ‎wail‏ ‏ایی با درجات متفاوت از جودو در این ورزش ها دیده ميشود. و با ماهر شدن در یک سری تکنیک های مشخص و تمرین منظم به هنرجویان اعطا ميشود. اها با یک کمربند سفید کار خود را شروع می کنند, مرور زمان در صورت پیشرفت لازم, کمربند زرد. سبز, بنفش, سه درجه قهوه ای و در را ذريافت ميكنتد. ينذهاى رنكئ, كيو و به درجات كمربند مشكى دان مى كويند. در جودو 10 درجه ى دان

صفحه 11:
سبک جودو پيکي: معروف ترین سبک کودوکان جودو مي باشد که امروزه در ایران و ر گسترده آموزش داده میشود: آمريكايي: تركيبي از جودوء كشتي: بوكس, جوجيتسو و ساواته است. ‎s.‏ برزيلي مائدا در سال 1914 جودو را به برزیل برد. او ا برر میتسویو ‎a‏ چودو را برزیل برد. او این ‏کارلوس گزاسن و دیگران آموزش داد . گراسي باتوجه به اینکه در آن ‏پا نام "جوجيتسوي کانو" هم شناخته ميشد, آن را جوجيتسوي برزيلي نامید. ‏برزيلي بعدها راهي متفاوت از جودو را دنبال کرده و امروزه کاملا از آن ‏ولي میتوان آن را يكي از سبک هاي جودو دانست.

صفحه 12:
سبک جودو : در استرالیا, آقاي ژولیوس فلک و چند تن دیگر سيستمي بر اساس تکنیک ب ابداع کردند که آن را جودودو نامیدند. آنها هدفشان را از ابداع این سبک, دو اعلام کرده اند. ریو جوجیتسو: میکونوسوکه كاوايشي سبک کاوايشي ریو جوجیتسو را با برخي تکنیک هاي جودو مسابقات مدرن جودو ممنوع مي باشند, ابداع کرد. هم اکنون در فرانسه آموزش داده ميشود. ردو؛ این سبک هم که در قرن 20 محبوبیت پیدا کرد, همانند جوجيتسوي يلي بيشتر از جودوي المبيكي, شبیه به ورزشي است که کانو ابداع کرد.

صفحه 13:
سبک 9°97 ‎p> oS ll gl lS tae‏ موزها ی کگ‌حونواند گفت این اسککو تکنیک هاي این سبک, توسط فدراسیون جهاني جودو قبول شده و وارد شده اند آين تتجیک دررهسابقاتآزا :۱۳/۳۱۸ مجارزيني تظیز آیگوت فدور امیلیاننکو و کارو پاریسیان را دارا مي باشد. ‏لو؛ واسيلي اوشپکف, اولین شاگرد اروپايي کانو بود که موفق به اخد کمربند دم او با تکنیک هاي رزمي ديگري که با جودو ترکیب کرد, سامبو را ابداع ‏يكم در سال 1937 بخاطر رد دستور شاگردي نکردن زیر نظر کانو, توسط

صفحه 14:

صفحه 15:

صفحه 16:

صفحه 17:
“ته 6 7

صفحه 18:
دی اشی بارای

صفحه 19:

صفحه 20:
| پایان |

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
30,000 تومان