حسابداریکسب و کاراقتصاد و مالیسایرتحقیق و پژوهش

پاورپوینت تاثیر کرونا بر اقتصاد ایران

پاورپوینت تاثیر کرونا بر اقتصاد ایران و خارج در ۲۵ اسلاید و با فرمت قابل ویرایش برای ارائه در سمینارها در پاورپوینت حاضر به موارد زیر پرداخته می‌شود: – مقدمه – تاثیر کرونا بر اقتصاد – تاثیر کرونا بر اقتصاد ایران – نگرانی‌های بابت تاثیر کرونا بر اقتصاد – مدل آثار اقتصادی شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد جهانی – میزان اثرگذاری شیوع ویروس کرونا بر اقتصادهای مختلف – تدابیر دولت برای کنترل وضعیت اقتصادی در زمان شیوع ویروس کرونا در حوزه‌ مالیه،حوزه حمایت از کسب و کارها،حوزه تجارت خارجی و سایر حوزه‌ها – طراحی و تدوین سناریو – راهکارها – نتیجه‌گیری – منابع تهیه و تنظیم: صالح عبادی تعداد اسلاید: 30 فرمت: قابل ویرایش قابل ارائه در سمینارهای کلاسی و عمومی

lomer1989

صفحه 1:
حمن الرحیم

صفحه 2:
پاورپوینت تاثیر کرونا بر اقتصاد ایران و خار"

صفحه 3:

صفحه 4:
مقدمه بحران کرونا بعد از گذر از دوران شیوع. [ ایالات متحده آمریکا از برجام و تحریم‌های نفتی, با فشارهای بسیاری دست و پنجه نرم می‌کرد و حالا باید با رکود ناشی از کرونا هم مقابله کند. أكر قرار كرفتن در ليست سياه ۳۸۲۸ و پیش‌بینی کسری بودجه ۱۳۹۹ هم مورد توجه قرار دهیم, روزهای سخت ‎nl ee een Meiers]‏ اما با .ک مدبریت جامع و اثرگذاره می‌توان سیاست‌های صحیحی ‎Gly)‏ دیران پساکرونا انخاذ کرد تا از تهدیدهاء فرصت ساخت. ناشناخته بودن چگونگی مواجه با ویروس 585-00۷22 معروف به ویروس کرونا نه تنها بخش ب کشورهای مختلف را تحت تاثیر خود قرار داده است بلکه اقتصاد نیز از آن متاثر شده است و بسیاری از کارشذ اقا وال و ارات کسترش بماری ‎COVID-19‏ | موجب بحران‌های اقتصادی در سراسر در قلمداد می‌کنند. به نظر تیم دیلویت - یکی از چهار موسسه بزرگ حسابرسی جهلنی - تاثیر اقتصادی این ویرو وابسته به واکنش عمومی نسبت به آن است و ممکن است ضعف این واکنش, باعث شود بیماری سریع‌تر یابد یا هزینه‌های غیرضروری ایجاد شود. «هايش به بدنه اقتصادی را نمایان می‌کند. اقتصادی که بعد از خروج

صفحه 5:
بیماری کرونا تأثیر اقتصادی گسترده ای در جهان ایجاد کرده است. اقتصاددان ها از چند سال گذشته پیش‌بی کرده بودند اقتصاد جهلنی در سال ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۱ وارد رکودی دیگر خواهد شد. اما بیماری کرونا باعث تشدید و همچنین تسریع این رکود می‌شود. بیماری کرونا شوکی بزرگ به اقتصاد جهانی وارد کرده که سهم عمده‌ای ‎Coals bi 4) Spb gl jl‏ قاضا است. بسیاری از کسب وکارهای کوچک به تعطیلی کشیده شده‌لند و بخش خدمات که در اقتصادهای توسعه یا عمده‌ای از کیک اقتصادی را شامل می‌شهند. صدمات زیادی دیده‌اند. در بسیاری از کشورها صنعت توريسم كقريبا به‌طور کامل مختل شده و رستوران‌ها. کافه‌ها و سایر کسب‌وکارهای خدماتی نیز کاهش شدید مشتری را ۵ بوده‌اند.

صفحه 6:
مدل آثار اقتصادی شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد جهانی روش های مختلفی برای برآورد لین آثار وجود دارد. یکی از اين روش ها استفاده از رفتار بازارها و پلیش مستمر تغییر در سیگنالهایی است که از بازار مختلف دریافت می شود. پایش روزانه کسب و کارها و واکنش فعالیت های ۲ ی لد تا درگ از لثر اقتصادی شیوع ویروس در اقتصاد داشته بان با بررسی روندهای رکود و رونق در گذشته و تاریخ شوک های اقتصادی ناشی از شیوع بحران های قادر می سازد تا به دیذگاه درستی نسبت به آینده تغییرات اقتصاد در واکنش به شیوع ویروس کرونا داشت متخصصان حوزه مدلسازی با مطالعه لین الگوها و استخراج پارامترهای قلبل اتکا رفتار اقتصاد در واکنش به ویروس را شبیه سازی می کنند.

صفحه 7:
میزان اثرگذاری شیوع ویروس بر اقتصادهای مختلف اثرگذاری شیوع ویروس بر اقتصادهای مختلف یکسان نیست. روشن است که شیوع لین ویروس می تواند بر اقتصادهای متکی بر درآمد ناشی از گردشگری تأثیر قلبل ملاحظه ای داشته باشد. در کنار نگرانی کملی مردم و گردشگران» محدودیت های دولت به منظور کنترل شیوع ویروس کرونا بر فعالیت‌های اين بخش ها فر منفی خواهد داشت. بیشترین آسیب را در این بین شرکت‌های هواپیمایی دیده و خواهند دید. فعالیت‌های ورز/ٌ تفریحی نیز تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا با مشکلات جدید مواجه خواهد شد. با لین وجود کسب و کارهای مرتبط با حوزه بهدا » کسب و کارهای مبتنی بر نرم افزارهای کاربردی شاهد رشد خواهند بود.

صفحه 8:
مج عدم جد ع م ع ع م ع نت ع نه تع 5 ۰۳۰ OS ee ee ee ee ‏ا‎ ee ee ee ce ۰ ۷۶ 4 ee

صفحه 9:
تأثیر کرونا بر اقتصاد ایران در خصوص میزان اثرگذاری شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد ايران باید گفت که متأسفانه کشور ایران از جمله کشورهلیی به شمار می رود که نرخ انتشار بالایی را تجربه مى کند. آمار رسمی مبتلایان و فوتی های ناشی از آن» لزوم توجه به ابزارها و سیاستهای پیشگیرلنه و کنترلی را روشن می سازد. آثار اقتصادی شیوع این ویزوس بر کسب و کارها و فعالیتهای اقتصادی در کشور را می توان از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داد. نگرلنی نسبت به شیوع ویروس بر رفتار مصرفی خانوارها اثرگذار است. از سوی دیگر با کاهش تقاضاء بنگاه های اقتصادی, کسب و کارها بویقه کسب و کارهای کوچک تحت تأثیر شیوع ویروس کرنا قرار می گيرند. با این وجود تمام بخن إقشادى بد يك - دار ركود نمى شوند. هی | اقتساد که محدودیت‌های کنترلی از سوی وولت/ جهت كنترل و كاهش ابتلاء اعمال مى كردد. بخش هايى مانند كردشكرى و حمل و نقل از حمله بخش هاپی هستند که به سرعت تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا قرار می گيرند. اصناف به ویژه خرده فروشی به خا محدودیت هایی که باید توسط دولت ها برای مجموعه های تجاری و بازارها اعمال شود و یا به وا خودقرنطینه کردن که توسط شهروندان صورت می گیرد. با رکود مواجه می شوند.

صفحه 10:
| و کارهای خرد. ضمانت صندوق‌های سرمایه‌گذاری و عرضه اوراق قرضه دولتی. تمام این سياست‌ها ات اما علاوه بر هرینه‌های زیادی که به دیلت تحمیل می کند: در بلند مدت نمی‌تولند کارایی ‎D5‏ ‏کته باشد ام این سساست‌ها با لین پیش‌فرض اتخاذ شده‌لند که همه‌گیری تا چند ماه دیگر از ‎fret‏ ‏رفته و اقتصاد به حالت عادی باز خواهد گشت.

صفحه 11:
در این میان بعضی از اقتصاددان‌ها اجرای طرح درامد پایه همگلنی را مطرح کرده‌اند. این طرح که در پا ۰ ,ای سار زیادی ایجاد کرده است دولت‌ها را ملزم به پرداخت مبلغ مشخصی پول ند به تمام افراد جامعه می‌کند تا با استفاده از آن بتوانند سطح پایه‌ای از رفاه را تجربه کنند. اقتصاددان‌های طرفا ای طر تذل می‌کنند که حتی اگر تا چند ماه آینده روند اقتصاد به حركت عادص + ۰ ۱ زمان لام است تا روند کلی اقتصاد به زمان پیش از همه‌گیری کرینا بر لین برای کشورهلیی که زنگ خطر رکود برایشان به صدا درآمده نگران لین کشورها با اجرا طرح درآمد پلیه همکلنی می‌توانند سرعت گردش پول را افزلیش داده و از تشدید رکود جلوگیری کنند. ۲ ۱ رها از جمله وثینه‌ها و وام‌های بخش خصوصی توسط دولت است تا به این طریق پول تازه به بخش خصوصی تزریق شود.

صفحه 12:
000007 ۱ ۰ توسط دولت سه نگراتی عمده ابجاد.می‌کند: اول آنکه آیا تمام لین تدابیر باعث کاهش رکود خواهد شد یا خیر؟ پاسخ به لين سوال قدری بسته به واکنش مردم هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد. اگر مردم مطمتن باشند که در آینده‌ای تزدپ اوضاع اقتصادی رو به بهبود خواهد گذاشت احتمالا هزینه‌هایشان را افزلیش داده و کسب‌وکارها نبا سرعت بیشتری به شرلیط عادی باز می‌گردند اما اگر سطح اطمینان از آینده پایین باشد. احتمالا مردم + سمت ذخیره درآمدهایشان متمایل می‌شوند. لین امر شلید اوضاع را بحرانی‌تر از زملنی کند که پول جدید اقتصاد تزریق نشده بود.

صفحه 13:

صفحه 14:
دومین نگرلنی از کسری بودجه و بدهی دولت است. فروش اوراق قرضه به‌معنی وام گرفتن دولت از آینده کشور است. وامی که بالاخره بلید پرداخت شود. نرخ بهره‌ای که امروزه در بسیاری از کشورهای غربی به نزدیکی/صفر رسیده نشانگر لین نکته است که بلنک مرکزی توانسته تعادل نسبتا خوبی میان کسری بودجه و بیلیی اقتضاد ایجاد کند. اما اگر تصمیم دولت‌ها بر این باشد. که با ایجاد کسری بودجه و افزایش بدهی‌هاء پو لگجدید + اقتصاد تزریق کنند» احتمالا معضلات عدیده‌ای گریبانگیرشان خواهد شد. اینجا است که تئوری نظریه/بولی مدرن می‌تواند گره‌گشا بوده و به دولت‌ها در برطرف کردن این نگرانی کمک کند. اگرچه بسیاری/از إقنا ار عا 5د لر > بولی مدرن در واقعیت باعث افزایش تورم خواهد شد.

صفحه 15:
و تکرلی از افرلیش تورم است. هنگامی که تقاضا برای کالایی افزلیش پیدا می‌کند قیمت ن نیز متکاقبا بالا خواهد رفت. لین یک اصل ساده در اقتصاد است. تزریق پول جدید به اقتصاد در بعضی شرلیط به ایجاد تورم/دامن می ند هرچند نمی وان با قطعیت بالا گفت که در شرلیط موجود تزریق پول به اقتصاد باعث تورم بالم یا خیر اما هیچ دلیلی هم ندارد که تصور کنیم چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد در این مورد نیز همه چیز ب واکنش و نظر مردم نسبت به اوضاع اقتصادی دارد.

صفحه 16:
‎een se eee eaten TE Ie‏ هش ارزی اخبر و سیاست‌های اشتباه دولت در دو نرحی کردن ارز باعث. ل ارري ‎eum‏ .2 از ظرفی کاهش قیمت نفت و همینطور کاهش صادرات به خاطر ‎ee‏ 0000 ها نیمه جان ابران وارد آورده است. از طرف دیگر دلت برنامه‌های حمایتی ویژه‌ای برای حمایت از خانوارهای آسیب پذیر و کسب‌وکارهای آسیب دیده اجرا کرده است که از این جمله می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد: ‏توزيع بستدهاى حمايتى به خانوارها ‎ ‏تعویق يرداخت اقساط وامهاى قرض الحسنه تعویق يرداخت ماليات ‏اجراى طرح يارانه دستمزد و همجنين مشوق بيمه كارفرما از سوى وزارت تعاون؛ كار و رفاه اجتماعى ‏شاد كاك ‎٩ ‏ار ۶ كان چگ برگشتی در سه ماه اسفند 9۸ و فروردین و اردیبهشت‎ et pee ‎

صفحه 17:
1 ۱ داى كرافى به دولت تحميل مىكند: اما در عین حال از لحاظ رفاه اقتصادی و آثار کلان اجتماعی گریزنپنیر است.در چنین شرایطی که عوامل خارجی. منلبع و مصارف بودجه را تحت تأثير قرار 020000007 ا تسرى .ودجه عظيم است. اكنون ديكر مسئله اصلی کسری بودچه یا میزان/کسری بودجه نيست, بلكه مسئله اصلى بر سر روشهاى تامين مللى اين كسرى بودجه است. تجربه تاريخى اقتصاد ايران نشان مىدهد عموما دولتها براى تأمين كسرى بودجهى خود از روش‌های پرریسک و ناکار و 5 شدت و ضعف پیشتر یا کمتر. همواره دولت‌ها از رو استقراض از بانک مرکزی (يا پولی کردن کسر بودجه) یا بانک‌های تجاری. افزایش نرخ ارز و افزایش حامل‌های انریی و دیگر کالاها و خدمات دولتی استفاده کرده‌اند. چنین سیاست‌هایی علاوه بر بروز تورم ۱ ان خواعد شد. از این رو اقتصاددانان در ایران بسته‌ای-شامل, توصیه‌ها پولی-مالی به دولت ارلئهداده‌لند قاجا عمل به لین توصیه‌ه. دیلت کسری بودجه خود را جبران کرده و کشور از این بحران عبور کند.

صفحه 18:

صفحه 19:
در حوزه مالیه: SS SS ‏ص ح‎ کاهش حجم تعهدات با اولویت کمتر دولت ولو به‌صورت کوتاه مدت ‎ante ee‏ را ۲ «رصدی حقوق کارکنان دولت در سال ۱۳۹۹ تسریع در واگذاری اموال مازاد دولتی از طریق سازوکار بزار سرمایه فروش اوراق قرضه دولتی توقف موقت پروژه‌های عمرانی ‎eatery ee‏ اد های مالینی ‏رت بر در افت مالیات بر مجموع درآمد ‎

صفحه 20:
در حوزه حمایت از کسب وکارها: | افزایش اعتبار بانکی به کسب‌وکارهای آسیب دیده 0 يش رد تارگران در سال ۱۳۹۹ ل كاهش نرخ تسهيلات سرمايه در كردش براى بنكادهاى آسيب ديده 1 برداخت يك سوم حق بيمه كارفرمايى به بنكادهاى آسيب ديده در دوره سدماهه تعویق سه‌ماهه اذ © ر حوزه تجارت خارجی: ‎eee‏ ریات تضمین واردات حداقل میزان وارداث نفث از ایران ‏لا پیگیری دیپلماسی اقتصادی با کشورهای همسایه برای بازگشایی هرچه سریع‌تر مرزها با اجرای پروتکل‌های مشترک بهداشتی ‏1 استفاده از حداکثر ظرفیت پالایشگاه‌ها برای تولید فرآورده‌های نفتی

صفحه 21:
اس لا امهال سه‌مامه سود پرداختی به سپرده‌گذاران ل استفاده از ظرفیت بازار سرمایه با افزایش عرضه اولیه و سهام شناور برای جذب نقدینگی 1 کاربست طرح‌های اشتفال حمایتی 0 امد ات با انساد راهکارهای مناسب. بتوانيم از این دوران سخت نیز عبور کرده و مشکلات ناشی از این بیماری را به حداقل برسانیم.

صفحه 22:
سناریوها با وجود سخت بودن پیش‌بینی در مورد آینده کسب وکارها اما نمی‌توان بدون ترسیم سناریوهای مختلف و بدون برنامه‌ریزی برای شرایط آتی به مقابله آن رفت. سناریوهای بالقوه زیر صرفا توصیف مسیرهای ای و۰ .و ماری و وشعیت اقتصادیای است کهبا توجه به رویکردهای اتخاذشده و گر بیماری. ممکن است رخ دهند. بدترین قسمت ماجراء تمام شده: یکی از سناریوهای مطرح لین است که بدترین قسمت ماجرابه اتمام رسیده‌است. انتقال بیماری در جا ‎aly 0 ١‏ افته و اقتصاد چین در حال بازگشت به وضعیت عادی است؛ هر چند که هنوز سیر بیماری در کشورهای دیگر از جمله ايران کاهش نيافته است و لین ویروس تاثیرات متفی اقتصادی خود را بر ایران خواهد گذاشت. اما از آنجا که ایران پیش از گسترش ویروس کرونا نیز از وضعیت خوب اقتصادی برخوردار نبود و همچنین اقتصاد ایران ارتباط گسترده‌ای با اقتصاد جهانی نداشت نمی‌توان فت که افت اقتصادی این کشور و موجب افت اقتصادی جهان خواهد شد.

صفحه 23:
‎ere wee ieee eee‏ در اه اول سال ۲۰۲۰ ضربه‌ای بزرگ خورد: اما در سدماهه دوم,و سومه می‌تولند تعادل خود را حفظ کند. هرچند برخی از تولیدات از دست‌رفته. هیچ‌گاه جایگزین نخواهند* شرکت‌های خاصی که خارج از چین هستند. اختلال رابه طور کوتاه‌مدت در زنجیره تامین خود تجربه می‌کند اما تاثیر آن بر اقتصاد جهانی, اندک و موقتی است. سال ويروس: شيوع بيمارى در جين كاهش يافته. اما در مناطق دیگر جهان در حال گسترش شیوع بیماری م کاهش سرعت تولید در منطقه آلوده‌شده و در دنیایی جهانی به معنای ایج اختلال در مناطق مختلف و صنایع متفاوت است تا بتوان بیماری را کنترل کرد. فعالیت اقتصادی می‌تولند رشد جهلنی را کاهش دهد. کسب‌وکارهایی که می‌توانند تامین‌کند ر تغییر دهند و نقدینگی کافی برای نجات یافتن از دوره‌های فروش پایین و درآمد اندک دارند. از مزیت رقابتی بهره‌مند خواهند شد. ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 24:
۳ Ds 19

صفحه 25:
واکنش جهانی همه گیر: مراکز اقتصادی سراسر جهان در معرض تعطیلی به سبک ووهان قرار دارند. تصمیمات هماهنگ در کشورها ‎aie‏ ۰ ۱ د 207 حرکت کالاها تاثیر بگذارد. از آنجا که کسب و کارهایی که زتجیره‌های تامكين بین‌الملی دارند. فقط می‌توانند تحت شرلیط خاص و احتمالا با بهره‌وری کمتر کار کنند. تولي می‌یابد. گردشگری و کسب و کارهای مربوط به آن. به‌شدت افت می‌کنند و مناطق درگیر. با زیان می‌شوند. بیش از یک سال طول می‌کشد تا سازمان جهلنی بهداشت و سازمان ملل واکنش جهلتی مناس تاییدشده‌ای را برای رفع این معضل در دستور کار خود قرار دهند. از همین رو می‌توان برآورد کرد. تولید/ ۳ ۲ 2 ارت ببن‌المللی افث می‌کند و رکود جهانی, احتمالی مسلم است.

صفحه 26:
بحران مالی: تاخیر در ارسال و برنامه‌های تولید مشکلات مللی برای شرکت‌هلیی ایجاد می‌کند که بدهی‌های سنگین ذارند ‎US al eee gs a)‏ افت بازارهاى اوراق قرضه و رقتار معاملهكران. تر ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏اقتصادی جهلنی بعد از رکودی ۷ شکل, بحران اقتصادی را پشت‌سر می‌گذارند و می‌توان امیدوار بود که جها ا ‎Gale es ns‏ ود بار می‌گردد وضعیتی که شاید.با شرایط قعلی‌اش خیلی متفاوت باشد و بازیگران آن نیز تغییر کرده باشند. ‎

صفحه 27:
نتیجه گیری آتکه کروا با خود بحرا‌های بسیاری را چه در ایران و چه در جهان به همراه آورده؛ بر کسی پوشیدده نیست. اما هنر مدیریت آن است که بتوان با برنامه‌ریزی کارشناسی, تصمیم‌گیری صحیح. سریع و اقدام فوری, از خسارت‌ها کاست و فرصت‌های جدیدی برای حل بحران‌ها پدید آورد. همه این شرایط. اتخاذ سیاست‌های حمایتی از سوی دستگاه‌های حاکمیتی را ضروری می‌کند تا با تدوین بسته‌های قانینی و مللی. آزرزمین گیر شدن بنگاه‌های اقتصادی جلوگیری شود. لین بسته حمایتی باید در شورای هماهنگی اقتصادی سرانمسه ة و ۳ تا تاه ددنگاه‌ها با سرعت» عملیاتی کنند. یکبی از ابعاد مهم حوزه منابع انسانی و 7 اجتماعی است. بدون شک رکود در بنگاه ها باعث خواهد شده تا کسب و کارهای اقدام به تعدیل نیروی خود کنند که هزینه های اجتماعی بالایی رابه کشور تحمیل خواهد کرد. به نظر من دولت بلید در اين حوزه باید ورود کند و بر اساس تجربه کشورهای دیگر از جمله چین بسته جامع حمایتی طراحی و اجرا کند.

صفحه 28:
1 وبسایت زومیت ای وت لا خبرگزاری ایسنا 1 خبرگزاری تسنیم

صفحه 29:

صفحه 30:
پایان

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
15,000 تومان