کشاورزی و دامپروریباغبانی و زراعت

پاورپوینت درباره ی پرورش قارچ های خوراکی

صفحه 1:
ل ل ۲ وحده لا شريك الا هو بنام آنکه جان را حکمت آموخت

صفحه 2:
برورش قارج براى ههه ‎B9 WS Hyoy Hjgal‏ ات ‎pees Benepe eel‏ قارج كاران هلند ‏دانش آموخته زير نظر اساتید ‎0.6.٩,‏ هلند

صفحه 3:
چرا قارچ پرورش دهیم ؟ 0 Der veer ‏انواع خوراکی و کیفیت غذایی مطلوب این گیاه باعث‎ شده كه انسان از دير باز در جستجوى راهى براى .پرورش آن باشد ۱7 ae Ser Sie IHS Te eo Tw) ‏خوش طعم است‎ . دوره کشت آن بسیار کوتاه است و در سال می توان چندین .بار به کشت آن مبادرت نمود

صفحه 4:
۳ Es ۱ . غير قابل قياس با كياهان ديكر EERE ‏لل ا ا‎ SOE Rey es 0 ae ns pee Pag اعتقادات و باورهای عجیب و حتی خرافات جالبی در . ذهن بشر ایجاد نموده است 1 .... مردم چین. یونان . مصر . مکز یک و

صفحه 5:
مختصری درباره زندگی ‎oka‏ 2 هما

صفحه 6:
PEE | Leb ee tee oS) La eM ey Ne Race Re oD) TOOTS Dod ets 000 on قارچ های خوراکی گروهی از قارچ های کوشتی کلاهک دار هستند بنام Mushroom

صفحه 7:
2 ire Bet By .فاز رویشی قارچ از میسلیوم آغاز می گردد ee Sb ECS HN <<a ESC Ep over Te ory ‏بنام هیف تشکیل شده است .مسیلیوم قارچ در نتیجه نمو‎ ا ا ا ا لت نا ا ل ۱ ‎Peer Syn‏ آيد OS tt ore Re ML lS eee ated] ‏می شود و بافت پیچیده ای از میسلیوم ها را بوجود می آورد‎ Se ROSE ES TUN e EE

صفحه 8:
با Cre Site SES ny ie eke ne ee nye Lew er Re Ne ‏ال‎ RC ee ee Cea aCe Pe tre eel ieee eye) ‏سالیان دراز زنده مانده و متوالیاء قارچ‎ ‏.آورند‎

صفحه 9:
"ساختمان کلاهک 9 ree Oe ‏.شكل به بافت كوشت قارج را تشكيل مى دهد‎ .قارج شامل كلاه و ساقه مى باشد ۰ ‎CaN)‏ 1 بازيديوكارب به شكل قطعات ۱ .شعاعى محيط خارجى كلاهكد را به ساقه متصل مى كنند

صفحه 10:
: قراما ND Ie MD) eed era ‏.طویل تشکیل شده است‎ [۱ EE REE SOPSTE NN rca pear oy CIE Diets Se eS Me SE Seco Dy ‏.با یدیم ها در نزدیکی یکدیگر تشکیل می شوند‎ هر يك از بازيديم ها معمولا شامل ‎٠"‏ اسيور مى باشند كه با فشار از يايه خود جدا شده .تحت تاثير نيروى جاذبه در زیر کلاهک می افتند , وبا جریان هوا روی هم انباشته .شده و لایه رنگینی بنام اسپور پرینت بوجود می ۳

صفحه 11:
ec ‏ل‎ et ol ۱ ‎Ber‏ ا رن 000 ‎10 ‏م‎ Ey OID i ‏. دارا بودن حلقه مجزا بر روى يايه ‏.است

صفحه 12:
: تشكيل قارج از ميسليوم كره كوجكى مشتق از سلول هاى هيف رشد كرده و جسم کروی يا بیضوی بوجود می آورند که دکمه نامیده .ميشود : بس مى توان كفت ۱ ‏ا‎ CMe Se DC) .میسلیوم یا ریسه . اغلب به چشم نمی آید ۱ pee See rer eer S1Cne pee ae) Roem Cae eee Cerne CS

صفحه 13:
: طبقه بندی قارج ها .قارج ها ريا مى توان از ابعاد مختلف طبقه بندى نمود

صفحه 14:
: طیقه بندی بر اساس اندازه اندام زایشی قارج هایمیکروسکپی-) .قابل مشاهده با جشم غير مسلح نيستند ‎reece are ete Py‏ 000 كت ا ‎ee‏ ‏در مراحلی از زندگی خود با چشم غیر مسلح قابل مشاهده ‎BY)‏ ‏مانند انواع قارچ های کلاهک دار

صفحه 15:
‎pt Suciel cee‏ 317 لك روش ‏00 ‏رم ار ‏ند:] ریکولاریاء پلئوروتوس, شیتاکه قارچ هایک ودرست 0 19۹ انواع قارج هاى دكمه اى اال ل ۱ دیگر ‎02000 000 ‏ا‎ ‎000 reer re eC ‎

صفحه 16:
۱ ۲ eh e-B) ‏لا‎ قارج هاىخورلكى داروئى-21 00 ‏ا‎ eee قارچ ارگ بعلت دارا بودن نوعى بافت خاصيت خوراكى ندارند .ولى عصاره آنها خواص داروئى دارد.مانند :كنودرمالوسيديم ۱ fs canine ‏تس سر دم اس‎ i 8 قارچ هایبسمی- 4 اين قارچ ها بعلت دارا بودن مواد خاصی در بافت خود خاصیت سمی داشته و قابل ‎nie na onan Ano‏ ۱ aad glut

صفحه 17:
بر اساس اکولوژی

صفحه 18:
521 ا ا ا ل ‎Orde rune] ep reve] Ora Fe‏ 00 Peer ey ren hn b ee NET oa See red ‏از كشاورزان و باغداران هستند جون موجب وارد امدن خسارت‎ 522 0 ‏ا ال 0ل ا‎ Tee Beer : قارج هاى انكل شامل 100 Pe nee coe Ree Ye Ree

صفحه 19:
فارج هاى مايكوريز يا همز بست قارج هايى كه با يكسرى موجودات زنده ديكر زيندكى .همزيستى داريند و از اين همزيستى هر دو سود مى برند از جمله اين قارج هاء قارج هايى كه با موريانه زندكى مى 0 ‏ال ل‎ Seams ne مانند : دنبلان كوهى

صفحه 20:
۱ 1 :منابعی که می تواند نیازهای فوق را براورده کند بدین ترتیب است | On Sew ee Die SMe BCs Ree et cr) ‏.سلولز می باشد‎ منابع مناسب برای تر کیبات شامل اوره. گروهی از ترکیبات آمونیوم و ‎FE alelS yl oi lows Sula ae glass) lees,‏ .املاح کلسیم ,پتاسیم و منیزیم در حد مطلوب برای رشد مسیلیوم نیاز است مواد تحريك كتنده رشد عبارتند از:اندل استيك اسيد, نمك هاى اسيد هاى . ا ل پرومین

صفحه 21:
ارزش فدایی قارج های خوراکی ‎PB bee SENG SSS Ble ENP ae 3)‏ منابع طبیعی هستند که می توانند در مدت زمان کوتاه از مواد با ارزش غذایی کم . موادی با ارزش غذایی بالا .توليد كنند ‏بامحدود شدن زمين هاى قابل كشت وعملكرد زمين هاى ‎Nerd cae eee eC En oP od‏ 2 ل ا ا ‎Re Ey‏

صفحه 22:
ار الط ا | هکتار ‎TUE Ae te Eee aed)‏ حیوانی(گوشت قرمز) و ۶۷۸ کیلو گرم پروتئین ۳ .(ماهى و ميكو)بدست م اند ابن در حالى است كة. از هر هکتار زمین با احساب قابليت ‎LAE nC ED) IO SS DEL ee CoS)‏ ‎Pe CLS Ds pI S| ures Bee DCE CIBC)‏ ۴ ۱ هزار کیلو گرم با راندمان تولید در ایران .بدست مى ايد

صفحه 23:
جرا توليد فارج خوراكى از لحاظ ‎i ed‏ . چون اولا:اصولا تولید پروتئین بسیار گران است PERN Oe ESE NED Hew reat ke PR 1 kU Ley cat محصولی غنی از پروتئّین . کلسیم و اسید های امینه عت

صفحه 24:
ميزان مواد غذايى قارع ‎Ieee sae be Oe]‏ ا ا ل ‎eo SP ae ae‏ 7 ‏ب )میزان چربی موجود در قارچ ادرصد وزن خشک و۱/۰ تا ‎penne sui a eee ony‏ .ضروری و غیر اشباع است ‎ee meee‏ ام لخ 7071 آن می باشد. که شامل ‎Cree CDEC Ce NO LB eee eee roe}‏ ‎

صفحه 25:
ويتامين هاى موجود در فارج ويتامين هاى ارزشمندى از كروه شامل

صفحه 26:
1 en) cere es rome nr cmes prow Acree a PPPS Pre Cae ‏ا‎ ‎ewe ESS) See OR ced OU ot DC a ere ‏مخمر ها و جلبكها هم مى توان آثززا توليَاتقودة:‎ ‏.تجهیزات گرات قیمتی برای تولید پروتئین نیاز نیست‎

صفحه 27:
جچرخه زندگی قارچ .كشت قارج بهترين راه براى مشاهده جرخه زندكى آن است ‎ese‏ ا ل ا ل 1 .هاى مناسب جهت رشد شروع به رشد مى كند ‎۱ ‏ل‎ | 1 7 ee ny nee ‎

صفحه 28:
۱ en ory ‏بعد از شناسائى قارج خوراكى مورد نظر تهيه اسيورهااز‎ ل ا رس ۱ مى كيرد 000000 orp)

صفحه 29:
روش تهيه اسبور برينت و كاربره آنها بعد از جدا كردن ساقه قارجء.آنرا روى كاغذ شفاف يا ليوان بر گشته بر روی آن قرار می دهند.بعد از مدتی اسپورها .ی قارچ روی کاغذ می ریزند اولا .این اسپور پرینت را می توان سالها نگهداری کرده و .بعنوان ذخيره رُنتيكى قارج استفاده نمود انیا .امکان تهیه ریسه های اولیه و ثانویه از اين اسپور ها وجود دارد.(البته توسط یک کحقق قارچ)

صفحه 30:
منظور از اسپان چیست؟ در واقع ريسه هاى ثانويه فعال كشت شده روى دانه غلات ‎Ce er‏ ل ل نكته :اصطلاح بذر قارج اشتباه است بايد مايع قارج يا .بصورت علمی اسپان گفته شود

صفحه 31:
تاسیس واحد تولیدی .دریافت اجازه واحد تولیدی از ادارات مختلف اجباری است ‎a RS Ber‏ ا ‎en Ege‏ ۱۲ واحد توليدى ييشنهاد شده به لحاظ آلودكى زيست ‎eo‏ ل ا 0[

صفحه 32:
شرايط متقاضى براى دريافت بروانه تو لعدى دلشترهدركتحصيلىكارشناسىك شاور زيى. 21 دارا بسودنمهارنک ار(ب رلی‌تولید ک‌نند گان‌قدیمی .© دلشتر حلمناسب 9 دلشترمنابع آبی.؟) 0

صفحه 33:
انتخاب محل بهتر است واحد تولیدی را در خارج محدوده مسکونی؛ ‎eres‏ ۱ ۳ rom Bern ‏و‎

صفحه 34:
Coe) ‏ل‎ Be! در يروسه يرورش قارج خوراكى در حقيقت يكى قارج كار ‎٠”‏ موجود زنده متفاوت را در 7 فاز مختلف يرورش مى دهد تا به مقصود نهائى خود كه همان قارج است دست .يايد 60 21117 0 .باشد زيرا اين قارج به تنهائى نمى تواند كاه وكلش را تجزيه كند. . و مستقيما اين مواد را جذب نمايد

صفحه 35:
‎a)‏ اتح ‎CI leprae Sere ee etl Weeden (or |‏ ال[ ‏ب )كيك هاى تثبيت كننده ازت و كربن ‎ ‏پ )قارچ های خوراکی (قارچ دکمه ای) ‎١)‏

صفحه 36:
ee Pi) [9 ee Po TO Ie eee eon ‏م‎ Te ee See IS MOU Lee ECs) ‏کود مرغی و کلش و سایر افزودنی های مکمل را تجزیه‎ ‎i‏ نموده و ازانها كربن و ازت استخراج نمايند

صفحه 37:
متصود از فاز ۲ چیست؟ ی ا ‎SRC ns‏ ی .و كيك هاى تثبيت كنندهازت رشد كرده و تكثير شوند 63 ۱ EN SO at Ry tone eed ‏رابه يروتئين هاى ازته تبديل و تثبيت كنند‎ ١ ‏.فاز‎

صفحه 38:
مقصود از فاز ؟ جيست؟ نهايتا در اين فاز قارج دكمه اى بعلت فراهم بودن شرايط و تجزيه نسبى محيط بستر خويش مى تواند رشد كرده و .توليد محصول نمايد

صفحه 39:
هر واحد توليدى برورش قارج به جندين ‎Tee en Tse‏ ‎CIE er ye ee Ore OE Fa‏ Se Sey re en SS ee oregano eed on ee) ‏کردزیاتخمیر کرد‎ ‎meer braleets 9 sees‏ ل ال ا قارج ‏ساختمانها -62© ‎eee)‏ لت

صفحه 40:
مكان كميوست سازى محل کمپوست سازی بعنوان آلوده ترین قسمت واحد ا ا لي ل ۱ علت فاصله محل کمپوست سازی با سالن های پرورش .باید زیاد باشد 10 iter my Faye en penn) سیلو های کمپوست می 7 ‎eee‏ ‏.سريوشيده باشند ا ال ا ا ل تم 1 ‎CW yee SD On‏ ال ا لل 7

صفحه 41:
جرا عمل كمبوست سازى ضرورى ان ۱ Pe PRR CINE TY IY pt ‏رشدى كه براى ميسليوم قارج خوراكى مناسب باشد ولى‎ ‏برای انواع قارچ های دیگر نا مناسب باشد.مخصوصا‎ ‏دارای کربوهیدراتهایی باشد که براحتی قابل تجزیه‎ ۳ .یکنولختو رطوبتی‌معین

صفحه 42:
زا كلش كود مرغى. © 6 En ‏مواد‎

صفحه 43:
5 ال 1 .است قارچ ها خواستار کمپوستی هستند که علاوه بر تبادلات . گازی . رطوبت نیز در اختیارشان قرار دهد REY است . كه در طى مراحل كميوست سازى تجزيه شده و .قابل استفاده جهت تغذيه قارج خواهد بود

صفحه 44:
ویژگی های کلش الف) بهتر است کلش از مزارع با کشت آبی تهیه شود. (چرا؟) .جوندرصد كربن-يشترىنسببه كشلهيم خولهد دلشت)2 جونك اشرجاىك شن بوس فو سخن/بوده ولوك لشهاى © ک‌شهیم‌شکننده تر میب‌اشند و در حالابگیریحا لتخمیری "بدا مي‌کسنند 4 peo (es) چون کلش تازه براق بوده و نسبت به کلش سال های قبل بر تری .دارد

صفحه 45:
كلش از نظرترکیبات تشکیل دهنده ادل ‎env Soe eae)‏ ل ا ات .از سلول ها است ‎y BEBE Tes‏ ا ل ا ات (آبی‌بادیم از ۳/۰ درصد تا ۴/۰ درصد ‎fore pene‏ ‎wos 1+ wburggybls.‏ 2

صفحه 46:
Ce a eee TL) كود مرغى منبع مناسبى براى تامين ازت و ساير مواد .اركانيك مورد نياز كميوست مى باشد 0 ‏ا ا ل‎ SCID) BCBS ESC ord geet BENT CoP Eee ce eee OUR ober gene pA Sy ed ee ere gee yey ‏.دستر است‎

صفحه 47:
۳۳ ee ee ee ey. ‏داشته باشد؟‎ ۳ .ب) خشك باشد 32000

صفحه 48:
ieee حیبسم - سنكد كج < سولفات كلسيم ا ل ا ل كن گرفتریطوبسلضافی() بعلتوجود كلسيمو سولفاتحا لتبافرىليجاد (© .كردم وجهتحفظ تعلاليواج كميوستمناسسلست co) scart ‏لا‎ eed oe)

صفحه 49:
زر لد C() Fe Save eo ep Ec Pear OP Co 9 ‏ال 0 کسمپوسنچسبند گی(‎ Cee URY S| Be ‏خا ات‎ 9) eee eee el ene] ES BEY ‏ل‎ ‎0 pa a ibe ‏بر‎ ‏.پاستوریزلسیونلست‎ ‎EEA een ily seley peice .پاستوریزاسیون کاهش می یابد

صفحه 50:
Re Se ‏ل ل‎ ee .چون در ایجاد توازن روی محصول تاثیر دارد

صفحه 51:
|] 0 . جهت خیساندن کلش استفاده می گردد ‎ene) rend ol‏ 1 ۰ یعنی شور نباشد

صفحه 52:
مواد افزونی دیگر نظیر: ملاس چغندر قند وپوست تخم پنبه .نقش:باعث افزایش مواد غذائی کمپوست می شود

صفحه 53:
مراحل انجام كار ‎a See aC ECY‏ ا ا ا ل بتونى كه شيب ملاب يمى به سمت حوضجه دارد جهت جمع آورى آب اضافى حاصله ) مى ريزند و به مدت ‎١‏ الى ۵ روز ‎etsy)‏ ل | .آب اشباع شود ‏در اين مرحله بايد رطوبت كاه حدود 0 ‎ETT E Sree Folie tot ae‏ 3211 .براحتی از ان اب خارج شود

صفحه 54:
مزایا و معایب روش خیس کردن کاه و کلش 0 [۱ ‏ل‎ perry Is eo 3 3100 بالا بودن هزينه احداث يبست

صفحه 55:
میز آن آبی که کاه و کلش جذب می کند هر تن کاه وکلش در فصل تابستان ۷ متر مکعب و در فصل .زمستان * متر مكعب آب جذب مى نمايد

صفحه 56:
قالب زنی ۱ pepe eed eae eure eb Ber Pepa S eS Tee ‏.معمولا ۵ قالب زده می شود‎

صفحه 57:
روش کار قالب زنی ۱۷۳ (a EE 7.0) ae OF ne need Te Far) ‏.هم‎ ‎oe Ta‏ ا ل ل ی ار ‎ey edad‏ ل 0 ‏پساز پر شدنقالب! تاپانلک ناریرا جدا -9 كردهو به لندازه طوليانل]نرا بطرفجلو مىكشيم .و دوبايه شروع به ير كردنزقالمسىكنيم ‏.در پایانقالبینی‌شستشو و تمیز کردن-۳)

صفحه 58:
:مر حله دوم بعد از مرحله اول قالب زنى براثر فعل و انفعالات شيميائى و ‎Boer)‏ ل ا 3 ‎cL ee)‏ ا ل لل لت ‏.ایجاد پدیده شیمینی افکت می گردد

صفحه 59:
پدیده شیمینی آنکت 0 Ten Tey aPe ane) ‏م‎ eee Se wee Cee Sy meee . مکش هوای سرد اطراف به مر کز توده شود ۱

صفحه 60:
مر احل قالب زنی در یک نگاه 1 ON PN) STON Cb EO Se Rene Ret eee NLS Me CES) .شود بعد از ۲ روز قالب دوم زده می شود. که در قالب دوم 7.۷۰ ۱ Ered lob) SST ae sot ey كه به فاصله ‎١‏ روز از قالب دوم زده مى شود . اضافه مى تب نس ‎Pe‏ ۱ .در قالب ينجم استفاده مى شود 7

صفحه 61:
هدف از قالب زنی چیست؟ .مهمترین هدف . مخلوط کردن و هوادهی است مخلوط کردن باعث. یکنواخت شدن بافت کمپوست می ‎Benn‏ Ce ES ec aap pen Ca PRD) ‏ی‎ ewe) ‏.تخمیر بصورت کاملا هوازی صورت گیرد‎

صفحه 62:
مضرات بى هوازى شدن كميوست ۱ جمعيت باكترى ها مى شود.(در حالى كه هدف ما افزايش جمعيت باكترى ها حهت استخراج كربن وازت ‎el‏ م ب)از دسترس خارج 0 ل 0 ‎ee)‏ ل 0 ee nee DIN a) ECS el (cd

صفحه 63:
eS ee (eres ma) ‏نحوه‎ 32 Cocca] 0011 0ت طولو عرضو ارتفاع قاللها -60

صفحه 64:
SP ee Eee ‏فاز ۱ بطور تجربی‎ از مر کز توده یک مشت برداشته و با فشار متوسط دست .رطوبت آن را امتحان مى كنيم

صفحه 65:
۱۱۳۰۳۱ Tee ‏آخر قائب زنى ها‎ EC pee 2 ‏ا ا ا‎ eee ed arena ‏ا‎ ey er ‏.اچ قلیایی فعال است‎ ل ا ‎Peel here‏ ] راد مراحل آخر اضافه نمود. تا شرايط محيط ‎Rents‏ ‎aL‏ ا ا ‎ete eC‏ 02200000000

صفحه 66:
تفاوت فازا و فاز ۲ | ‏ا‎ eRe eB) ECL BPR). ‏رطوبتی انجام گرفته اما فاز ۲ در محیطی بسته موسوم به‎ ‏تونل پاستوریزاسیون و با کنترل دقیق دما و رطوبت‎ ‏انجام می پذیرد‎

صفحه 67:
Pe ee ene (ieyeen peomy eon) an Eee DIET Ey Eee aS el meee Rea igre oe ere) ‏عوامل بیماری‎ 0 eee enter We ‏در‎ Oates هدف از این مرحله آمونیاک گیری و انتخاب میکروفلور .دلخواه میباشد

صفحه 68:
تونل هاى باستور يزاسيون كمبوست ال تونل‌هایلسپیکنق لور -) ۱

صفحه 69:
22 re | Pa ‏ل‎ . شود كيسه هاى يلاستيكى را ‎١”‏ الى ‎١6‏ كيلو كرم از كميوست .ير مى كنند

صفحه 70:
مقدار بذر مورد نياز ا ا ا ا

صفحه 71:
انواع سيستم هاى برورش ۱ meee Me ee Neat ar Oe ‏ا‎ ‎oats ren Cr area aed

صفحه 72:
اعمال قبل از کشت SD Re BEV) ‏ل ا‎ ihn byrne ney) ‎ee‏ عدیبها: گوشه های لتاقو قسستهای- ‏. تاريكاتاقبا سمكنه ۱ ‏ا ‏0 0 ‎ ‏واشت فمونت استفا ده ال ‎

صفحه 73:
روش كشت ۱ كميوست مخلوط كرده سيس كميوست كشت شده را .داخل كيسه مى ريزيم ال ل ا ل(

صفحه 74:
ی عمل كمبوست قيرى ‎BE‏ رطس میز تلقیح . میزی است از جنس گالوانیزه یا آلومنیم با ‎Re Sire ee ene en ey Sere Tees)‏ دو قیف تعبیه شده و دارای پایه ای به ارتفاع کیسه کشت .است

صفحه 75:
سالن های پرورش قارچ ۱ .احداث ميشوند هر كدام اين سالن ها نيز به دو صورت كفى و جند طبقه

صفحه 76:
کار برد دستگاه هو اساز در سالن های پر ورس فراهم نمودن دما و رطوبت مورد نياز براى رشد قارج :دستگاه های هواساز دارای ۳ دریچه می باشند دریچه ی هولیآزاد ‎٩-‏ لك دریچه ی ‎eee‏

صفحه 77:
ار .و بخار می باشند تا در تابستان برای تامین رطوبت و کاهش دما از لوله های آب سرد و در زمستان برای تامین رطوبت و افزایش دما از لوله های .بخار استفاده شود

صفحه 78:
0 0 he ‏ا ا ا‎ EB Py ‏انتهاى سالن يى دريجه كوجك براى خروج دى اكسيد‎ ‏کربن اضافی و تبادلات گازی که هميشه باز است تعبیه‎ .شده است

صفحه 79:
بوشش كف سالن بهتر است سيمانى باشد جون يوشش سيمانى براى كنترل 1

صفحه 80:
ليست اقلام مورد استفاده در واحد های قارج YS ‏م ل‎ gs er Sere eee tT Seaweed bote ee) 0 5L3 XS. io} oe een el n Ce EY Ue Te meena es | كيرى كسنتر لوطوبت دستكاهىكه جهتكنترلاتوماتيكويطوبت( 6 .رویدستگاه رطوبننس از نصسی‌شود )| ببس .سالرهاىيرورش كاربد دارد

صفحه 81:
آذامه لیست اقلام fo) ewer elven De SOS ST Sree SCTE ere Ow مواد شسويند ف و ضسد صفوضوكسنتد ف : شاموجرمىرسايد (©” پی ف رمالیرو آجر فرمالین سسموم نفع لفاتو بسيعاووها . سمسييرمترين نزايبو (© ‎le oe‏ ODA Se uyren ey rene LB Cae peeleror eee ‏تیلقا‎

صفحه 82:
أدامه ليست لل و ا ال لا ‎Ve]‏ ۵ : ب ا ‎RIES Ser nV Te ene‏ كل ‎(US) ree Ey rens yc weap Cee me CMS BOTY‏ .مىكند ا ا 0 سستگاه هواز. دستگاهی‌که هولی‌گرم تولید شده توسط دیگل16) .بسخار و سرد شده توسطچیر را رطوبتینی‌میکند ‎or tT)‏ ‎Git yng‏ ب ل ‎UP‏

صفحه 83:
را 0 از ابتداى كشت تا شروع عمليات خاكدهى را كويند. كه در اين مرحله ميسليوم هاى قارج رشد خويش رااز روى .بذر شروع کرده و تمامی کمپوست را در بر می گیرند ‎PEE‏ ا ل ا ل يت

صفحه 84:
000 1 Mar ayer) ee ces) ee sy ‏ج) رطوبت محیط بایدبالاباشد‎ Perr Ne Der NS) cele Be oad eC EN Co ‏.ثابت نگه داشته شود‎ (الف ۳().محیط باید بالا باشد

صفحه 85:
‎er‏ ل ا للك محیط بالا برد؟ ‏۱ ‏ا ال 1 .دريجه اكزوز انتهاى سالن صورت مى كيرد ‏در این مرحله هوا بصورت سیر کوله (چرخشی) جریان می .يابد ‎0000 ‏ا‎ | ene mires ‏.در فصل تابستان و نهایتا دمای کمپوست نشویم‎

صفحه 86:
جكونه مى توان رطوبت محيط را باك اط FORT TPE ‏ب‎ ALA Teenie FARM Err merry it error ‏با آب و فرمالین آبپاشی کنیم , تا ضمن بالا رفتن رطوبت‎ ‏.عمل ضد عفونى هم صورت كيرد‎

صفحه 87:
‎we‏ انالف حتاف .تعريف : مرحله خاكدهى تا رافلينكه را كويند ‎Se ce‏ ال 00 رك .است ‎PLE REC Tere Renee ie ene Fs ‏.اثر جزئی دارد‎ ‏ل ل ل ۱ .ان برترى دارد

صفحه 88:
خاک بوششی ا ا ا لك .خاى يوششى استفاده مى شود م ا ‎Sern See ns‏ 010 اكر خاىك يوششى حالت اسيدى داشته باشد به آن مقدارى .سنگ گچ اضافه میشود |

صفحه 89:
زمان خاکدهی وقتى كه كميوست كاملا توسط مسيليوم يوشيده كرديد. توسط يك لايه ‎٠‏ سانتى مترى از خاى يوشيده مى .شود : نقش خاك يوششى .الف) براى تشكيل ميوه ها ضرورى است .ب) منبع ذخیره آب برای رشد قارچ هاست

صفحه 90:
رشد ریسه های قارج PR) pee ee ye ree ae yes oe pe ‏دارد.مسیلیومی که مرحله قبل درون کمپوست اضافه‎ ‏.شده است در اين مرحله وارد خاى يوششى مى كردد‎ ۱ ‏الح ران‎

صفحه 91:
روش کشت از خاکدهی تا رافلینک ۱ Be ap eny SEVP LEB EC fered pb حدودا از زمان خاکدهی تا رافل ۱۲ ليتر در متر مربع آب سر (.مقدار زيادواز لير بحذبخاكميشود)

صفحه 92:
تکنیک های پرورش معمولا در جند روز اول اسيرى انجام نميشود. بمحض اينكه ۱ نهايت دقت ميتوان در هر دفعه ‎2/١‏ ليتر آب در متر .مريع از سطح زير كشت را اسيرى كرد

صفحه 93:
رافلینگ با خراشدهی .رافلینگ در لغت بمعنای چنگ زدن میباشد ۱ SEE Sree Sl Ee LSE end ‏.و سطح خاك يوششى را نيز فرا مى كيرند‎ Papen erence ۸۷ ‏زمانی که حدوو:‎ 7 ۱ See ee

صفحه 94:
در نقاط مختلف عمل ر افلینگ به شبوه :های مختلفی انجام میشود م ان گردوخاکک ردن(9 ل ‎ke‏ ۱ بسته شود تا میزان دی اکسید کربن بالا نگه داشته با

صفحه 95:
مهمتر ین مز ایبای خر آشدهی عبار تند js: :ررشد ی کنولختمحصول-1) :لفزلیشمحصول- 6 ۱ oe re Vcr a eens

صفحه 96:
تکنیک های پرورش از هوادهی تا ‎SE‏ ‎cele raced‏ ا ا ل .نمودن كرد ‏: تعیین میزان اسپری آب ‏.هر كيلو قارج برداشت شده ‎١‏ ليتر آب لازم دارد حدودا ۲۱ الی ۲۵ روز بعد از خاکدهی اولین قارچها را .ميتوان برداشت كرد

صفحه 97:
تعنيك هاى برورش .كيفيت و ماندکار ی :یرداشت ee ela See eae Cees OL ‏:بهره وری برداشت‎ بین ۱۵ کبلوگرم در ساعت با قارچ ریز. تا ۳۵ کیلو گرم در .ساعت با قارج هاى درشت باز تغيير مى نمايد

صفحه 98:
سه سطح کیفیت وجود دارد : ۳ ۲ ۱ اساس این تقسیم بندی ها بر پایه شکل .رنگ و تمیزی می .باشد

صفحه 99:
ا ل ‎ree‏ دمای مناسب برای انبار کر دن قارچ ها ۲ درجه سانتیگراد رطوبت هوای سردخانه تا حد ممکن بايد بالا باشد تا از .خشكه شدن و كاهش وزن قارج ها جلو كيرى شود

صفحه 100:
بيصارى ها :بیماری دای یک ۱ .رشد ميسليوم ميشود تماس قارج ها با سطح خاك كم است . طورى كه براحتى از سطح خاك جدا .میشود قارچ ها باریک با ساقه کج و کلاهک کوچک میباشند .که اصطلاحا (درام ‎Pome rye coms‏ See 1۳ MPLS eet vec BECKS Tera rp

صفحه 101:
1 4 )( ‏:مگسرهاو پشه ها‎ co) ete an :کنه ها (9 :ک پکهایرقیب؟) بیماری‌مومیائیشدن(9

39,000 تومان