صفحه 1:
صفحه 2:
نام ونام فانواوگی رانشیو:
rai 5
زیر نظر استار لرامی:
صفحه 3:
میکر!
ولى بدون شك معلوم شده ات كه ارچ برع كه درجين تفرييا 20/000 سال
قبل با ساده ترين روش والهام از طبيعت برروى جوب درختان كشت مى شده است
و تكنولوزى روش كاشت اين قارج ها جزء هنرهاى خيلى قديمى و محرمانه ى اين
سرزمين ها بوده استء فقط تاريخ مشخص دريرورش قارج دكمه اى بدست آمده
است که طبق آن کاشت این قارچ POD asta ye سال قبل ازمیلاد درحومه ی
پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت
صفحه 4:
درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال ۳06۶ در سوند ابداع شد
وسپس به انگلستان و سایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال 0600 درایالات
متحده ی آمریکاء سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد. توسعه تجربه ی
تکنولوژی» ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود
آمدن ایزوله های خالص - درنهایت تهبه ی بذر خالص - امکان تولید صنعتی
قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه» روش های علمی
کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال
9ب صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.
صفحه 5:
سیندن:درسال1932تهیه ی بذرقارج روی غلأت را ابداع کرد
وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای
50 پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی 20 سال
ذشته به دليل ماشينى شدن تكنولوزى يرورش قارج وانجام
تحقيقات بنيادى بسيارى از مسائل ومشكلات صنعتى حل شد
ومسائل علمى مختلف مورد بررسى وتجزيه تحليل قرار كرفته
است تا حاكثر توليد محصول در واحد سطح به دست آید.
نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل بر روی نهال های جوان
درخت بلوط صورت مى كيرد کم این پستر کاشت:درخت: لوط
را قبل ازکاشت با قارج تروقل آلوده کرده و
مدّت 2 تا 3 سال در گلخانه به طورموقت
کشت می شوند.
°
صفحه 6:
میزان پروتئین قارج های خوراکی ازحداقل 1.8تا 5.9 درصد وزن
قارج گزارش شده است. بهترین عوامل موثر در میزان پروتئین قارج
عبارتند از:
گونه خوارقارج 1
شرایط زراعی اندام مورد آزمایش
مرحله ی رشدی قارج
میزان آب موجود
دریافت چرخه ی باردهی وفاصله ی زمانی بین زمان برداشت و
صفحه 7:
(یه استتناه نخود سبز و کلم) و حبویات (نخود لوبیاعس) است. اما قرج
خوراکی ازلحاظ پروتئین نسبت به منابع پر استاندارد مانند گوشت OO)
Abs (re ((19-00)درصد)» تخم مر غ(19) درصد)» پنیر([06درصد)
در درجه ی دوم اهمیت قرار دارند.قابلیت هضم پروتئین قارچ خوراکی»عامل
بسیارمهم درتعیین ارزش غذایی آن میباشد.درحدود 2096 تا 0090© پروتئین
قارچ قابل هضم است که این مقدار تا حدودی کمتراز میزان هضم پروتنین
گوشت(0090)است.
صفحه 8:
پس ازجنگ جهانی دوم میزان کل تولید قارچ خوراکی در جهان
رای eet
درسال 1986میزان کل تولید جهانی 2182000 تن گزارش
شده است. کشورهای اصلی تولید کننده درچهان عبارتند از:
چین. فرانسه, هلند. ایتالیا, ژاپن,انگلستان. آمریکا.
کشور آلعانننالافرین مصوق سالائمیجهان:وا دازا ست بانتند.
صفحه 9:
کشت و پرورش قارچ های خوراکی صدفی بسیار
ارزان وکم هزینه است,انتخاب وپرورش این قارج
درصنایع تولید غذایی برای کشاورزان, با درامد های
محدود می توانند منبع درآمد مناسبی باشد.
گونه های پلور وتوس ازجمله قارچ های خوراکی می باشند که
درمناطق گرمسیری از رشد مطلوبی برخوردارند و دارای قدرت
تولید بالا و کیفیت مناسب در شرایط حرارتی بالا می
باشند.بسیاری از گونه های پلور وتوس بر روی چوب های پوسیده
پا درحال پوسیدن و نیزدرسطح تمام چوب های سخت وبقایای
چوبی از خاک اه وضایعات کاغذ,ساقه های سبز موز, برگ نخل
رب##رى از مواد سلولزى ديكررشد مى كنند.
صفحه 10:
کشت بلور و توس در کشورهای جنوب شرق آسیاء اروپا وآمریکا بسیاررایج است
ودرطول فصول رشد می توان ازآنها برداشت کرد.ازنظرتغذیه ورفع گرسنگی
ونيز احياى اقتصاد کشاورزی درکشورهای درحال توسعه»پرورش گونه های پلور
وتوس نسبت به سایرقارچ های خوراکی ازاهمیّت وامتیازبالایی برخوردار است.
قارچهای صدفی حاوی پروتئین های اصلی وضروری بوده که براساس وزن
خشک قارچ مقدارآن برابر 46تا 06 درصد ازمنابع علمی گزارش شده است.
این قارچ ها دارای اسید آمینه ی آزاد می باشند وسرشارازویتامین های مفید
ازجمله ویتامین های 9) و) وفیاسین می باشند.
صفحه 11:
مقدارپروتئین قارچ. تحت تأثیرنوعی ماه مصرفی دربستر,تفاوت
میزان ترکیب مواد غذایی وعملکرد قارج های گونه ی پلور وتوس
بسیار محرز است. ۲
قارچهای صدفی,به رنگهای سفیدآب,خاکستری قهوه ای, رنگارنگ,
طلایی وصورتی دیده می شود.از نظرتولید محصول, قارج هاى
صدفو#رححصولات با اززشی مق باشند کهیهدثبال تکامل جوضه
GLb از کمپوست مصرف شده ی آن به عنوان غذا برای نشخوار
کنندگان, پرورش حلپور استفاده می شود. توده ی کاه که به عنوان
یک منیع غذایی برای پرورش قارج صدفی استفاده می شود, بعد
ازبرداشت محصول كميوست مصرف شده ی آن کر کیت مناسبى
برای تهیه ی کود برگ, کوابیلوژن و فاتهای جدید می باشند. قارچهای
صدفی با تولید مواد ضد نماتد به سالم سازی محیط کمک می کنند.
a
صفحه 12:
آویزان نمودن با قرار دادن توده های کشت بر روی Ol لازم
است که توده ها با کف اتاق تماس پیدا نکنند.
صفحه 13:
گونه های پلور وتوس را اغلب در محیط های سرپوشیده پرورش
می دهند,اتاق هایی برای اين کار مناسبند که:
1- ازامکان هوادهی خویی برخوردارباشند.درنواحی مرطوب.اتاق
های قدیمی مناطق روستایی که با چوب پا خشت مناسب
ساخته شده و روی بدنه, سقف , يشت بام آن ها با كاه كل
اندود داده شده بسیارمناسب است.كف جنين اتاق هايى بايد از
سيمان باشد ولوله هاى لازم براى هوادهى درسقف يا ديوارآنها
نصب شودبهتراست اتاق ها دارای ابعاد 3.5 * 3 * 3متر,وبا دو
دریچه ی کوچک ازعقب ویک در ورودی درجلو باشد.
«
6
صفحه 14:
ذرت.نیشکر تفاله ى نيشكرء برك هاى موزء شاخه هاى كاذب و بقاياى برك
سايركياهان» کاغذهای زاید» مواد ينبه و... مى توانند براى تهيه ى قارج مورد
استفاده قراركيرند.برك و ساقه ى برنج وكندم»بهترين مواد براى تهيه ى بسترقارج
می باشند.برای اين منظورساقه های برنج را به اندازه هايى حدود © تا © سانتى
متر خرد می کنند تا مواد سلولزى آن توسط آنزيم های قارچ » راحت تر شكسته
شوند وکاه حاصل رایک شب در آب می خواباننده سپس ا زآب خارج کرده و مورد
استفاده قرار می دهند.
oe
صفحه 15:
سانتيمتر خرد 0 ,شستشو می دهند تا زردی و ناخالصی آن
برطرف شودء.سيس به منظور ضد عفونى كردن وافزايش
رطوبت كاه أن را به مدت 25 دقيقه درداخل قابلمه يا بشكه
ريخته و مى جوشانند به طورى كه وزن كاه مذبور 4 برابر وزن
کاه خشک شود.محتوای بشکه را بر روی صافی می ریزند تا آب
آن خارج وخشک گردد.
صفحه 16:
برای تهیه ی بذر قارچ ابتدا دانه های گندم مرغوب را شسته ویک
شب أن را خيس مى كنند . سپس لب لن را عوض کرده ودانه
های خيس خورده را به خوبى در آب مى جوشانند تا كاملاً نرم
شود, آب اضافی را تخلیه وگندم ها را روی سطح صاف پارچه
ای یا توری پهن می کنند تا آب موجود در سطح آن ها کاملاً تبخیر
شود.
صفحه 17:
(ع ۱۹ص ارت رس 1 شيشه ها را با درپوشهای پنبه ای محکم
پوشانده و پس از قرار دادن یک لایه ورق ده روی آن؛ به مدت [)ساعت در
حرارت 00)درجه سانتیگراد و فشار0) پونه استریل می کنند. کیسه های پلاستیکی
را تا نصف ازگندم های آماده شده پرمی کننده یک حلقه ی آلومینیوم را به قطر و
ارتفاع 6 نا 4 سانتیمتر تهیه کرده ودهانه ی کیسه را از داخل آن عبورمی دهند سپس
لبه های آن را روی حلقه برگردانده و به کمک نخ روی حلقه محکم بسته می شود. پس
از استریل کیسه هاء با شيشه ی حاوی دانه ی گندم عمل تلقیح را با دقت کامل
ودرشرایط استریل انجام می شود. برای تلقیح شیشه ها يا کیسه ها را در محل مناسب با
حرارت 00 درجه ی سانتیگراد نگهداری می کنند.
«
we
صفحه 18:
در این شرایط پس از 10 تا 20 روز میسیلم در تمامی توده ی
بذر نفوذ کرده وبذر برای استفاده بر روی بسته آماده است.
مصرف سریع آن پس از آماده شدن بهتر است زیرا توده های
میسیلم قارچ با گذشت زمان و درموقع استفاده .سبب یکنواختی
درسطح بسته خواهد شد.
صفحه 19:
إرديف
2a
m2 ابعاد
500
قیمت واحد
ريال
50000
قیمت کل
هزارریال
25000
صفحه 20:
ردیف
برام بن ىد
:8
شرح
سالن تولید
انبار
ساختمان اداری
ورفاهی
تكهبانى
ae
متراژ32
1500
500
100
20
قیمت daly
ريال
1200000
1000000
1500000
1500000
قیمت کل
هزار ريال
1800000
500000
150000
30000
2480000
صفحه 21:
ردیف
برام بن فى ين به
ea
حصارکشی
زیر سازی
آسفالت
فضای سبز
روشنایی
جدول کشی
متراژ32
300
100
300
100
100
قیمت واحد
ريال
300000
400000
300000
200000
400000
قیمت کل
هزار ريال
90000
40000
90000
20000
40000
280000
صفحه 22:
ردیف
NOUBRWNPR
ff
شرح
سیستم کامل تهویه
سم پاشی
تجهیزات باغبانی
تجهیزات آزمایشگاهی
تراکتور
نیسان
تجهیزات تهیه
کمپونندت
جمع
قیمت واحد
ريال
20000000
100000000
50000000
140000000
240000000
200000000
] قیمت کل
هزار ريال
250000
40000
100000
50000
140000
240000
200000
1020000
صفحه 23:
ay | شرح قیمت هزار ريال
میزوصندلی وفایل و ققسه
1 بئدی,کامپیوتر 50000
فکس,تلفن صندلی مشتری
جمع 50000
ff
صفحه 24:
ردیف
BWN
ff
شرح
انشعاب برق وبرق کشی و روشنایی
نشعاب آب وآبرسانی
(چاه نیمه عمیق)
انشعاب گاز و گاز رسانی
قیمت کل
هزار ريال
100000
150000
30000
5000
285000
صفحه 25:
ل
رديف
OUBWNH
زمین
ساختمان
ماشین آلات
تجهیزات اداری
eae
قیمت کل
هزار ريال
20000
220000
20000
1020000
50000
285000
4365000
صفحه 26:
ردیف
BWNE
ff
ساختمان
ومحوطه
ماشين آلات
تجهيزات دفترى
تأسیسات
قیمت ريال
2760000
1020000
50000
285000
درصد
5%
10 %
10 %
10 %
قیمت کل
هزار ريال
138000
102000
5000
28500
273500
صفحه 27:
ee
ردیف
بر ی بناج
ساختمان
تجهیزات دفتری
تاسیسات
درصد
2
10 %
10 %
10 %
قیمت کل
هزار ريال
55200
102000
5000
28500
55200
صفحه 28:
ff
ردیف
كنت
قيمت كل
هزار ريال
6000
12000
6000
6000
3000
1200
34200
صفحه 29:
ل
NOUBWNE
شرح
مدیریت
مهندس فنی
کارمند اداری
کارگر ماهر
کارگر ساده
راننده
نگهبان
جمع
برايو توك بين زم بر
حقوق ماهيانه
با بيمه
3000
2500
2000
10000
12000
4000
2000
حقوق سالیانه ]
با بيمه
36000
30000
24000
120000
144000
48000
24000
426000
صفحه 30:
ft
ردیف
ررم يناكو
استهلاک
تعمیرات
سوخت وانرژی
پرسنل
قیمت کل
هزار ريال
273500
190700
34200
426000
924400
صفحه 31:
ردیف
WNR
قیمت کل
هزار ريال
20000
100000
20000
2620000
صفحه 32:
any | شرح ظرفیت قیمت | قیمت کل
ريال هزار ريال
1 قارج i200 25000 5000000
جمع 190700
2380000 = 2620000 - 945000000> افالس - فریر - ررآمر
145560 0 - 2380000سور فالس - هزین هکل - سور افالس
6ه
صفحه 33:
ff
ردیف
پر ی با جح
شرح
حقوق پرسنل برای 2 ماه
سوخت برای 2 ماه
تعمیرات ,15 روز
خرید مواد اولیه برای 3
0
جمع
قيمت كل
هزار ريال
73000
5700
7946
655000
741646
صفحه 34:
ff
ردیف
Ne
شرح
سرمایه ثابت
سرمایه در گردش
جمع
قیمت کل
هزار ريال
4365000
741646
5106646
صفحه 35:
sgl