تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 35 اسلاید

ppt.ir

صفحه 1:

صفحه 2:
نام ونام فانواوگی رانشیو: ‎rai 5‏ زیر نظر استار لرامی:

صفحه 3:
میکر! ولى بدون شك معلوم شده ات كه ارچ برع كه درجين تفرييا 20/000 سال قبل با ساده ترين روش والهام از طبيعت برروى جوب درختان كشت مى شده است و تكنولوزى روش كاشت اين قارج ها جزء هنرهاى خيلى قديمى و محرمانه ى اين سرزمين ها بوده استء فقط تاريخ مشخص دريرورش قارج دكمه اى بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ ‎POD asta ye‏ سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت

صفحه 4:
درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال ۳06۶ در سوند ابداع شد وسپس به انگلستان و سایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال 0600 درایالات متحده ی آمریکاء سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد. توسعه تجربه ی تکنولوژی» ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص - درنهایت تهبه ی بذر خالص - امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه» روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال 9ب صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.

صفحه 5:
سیندن:درسال1932تهیه ی بذرقارج روی غلأت را ابداع کرد وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای 50 پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی 20 سال ذشته به دليل ماشينى شدن تكنولوزى يرورش قارج وانجام تحقيقات بنيادى بسيارى از مسائل ومشكلات صنعتى حل شد ومسائل علمى مختلف مورد بررسى وتجزيه تحليل قرار كرفته است تا حاكثر توليد محصول در واحد سطح به دست آید. نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل بر روی نهال های جوان درخت بلوط صورت مى كيرد کم این پستر کاشت:درخت: لوط را قبل ازکاشت با قارج تروقل آلوده کرده و مدّت 2 تا 3 سال در گلخانه به طورموقت کشت می شوند. °

صفحه 6:
میزان پروتئین قارج های خوراکی ازحداقل 1.8تا 5.9 درصد وزن قارج گزارش شده است. بهترین عوامل موثر در میزان پروتئین قارج عبارتند از: گونه خوارقارج 1 شرایط زراعی اندام مورد آزمایش مرحله ی رشدی قارج میزان آب موجود دریافت چرخه ی باردهی وفاصله ی زمانی بین زمان برداشت و

صفحه 7:
(یه استتناه نخود سبز و کلم) و حبویات (نخود لوبیاعس) است. اما قرج خوراکی ازلحاظ پروتئین نسبت به منابع پر استاندارد مانند گوشت ‎OO)‏ ‎Abs (re‏ ((19-00)درصد)» تخم مر غ(19) درصد)» پنیر([06درصد) در درجه ی دوم اهمیت قرار دارند.قابلیت هضم پروتئین قارچ خوراکی»عامل بسیارمهم درتعیین ارزش غذایی آن میباشد.درحدود 2096 تا 0090© پروتئین قارچ قابل هضم است که این مقدار تا حدودی کمتراز میزان هضم پروتنین گوشت(0090)است.

صفحه 8:
پس ازجنگ جهانی دوم میزان کل تولید قارچ خوراکی در جهان رای ‎eet‏ درسال 1986میزان کل تولید جهانی 2182000 تن گزارش شده است. کشورهای اصلی تولید کننده درچهان عبارتند از: چین. فرانسه, هلند. ایتالیا, ژاپن,انگلستان. آمریکا. کشور آلعانن‌نالافرین مصوق سالائمیجهان:وا دازا ست بانتند.

صفحه 9:
کشت و پرورش قارچ های خوراکی صدفی بسیار ارزان وکم هزینه است,انتخاب وپرورش این قارج درصنایع تولید غذایی برای کشاورزان, با درامد های محدود می توانند منبع درآمد مناسبی باشد. گونه های پلور وتوس ازجمله قارچ های خوراکی می باشند که درمناطق گرمسیری از رشد مطلوبی برخوردارند و دارای قدرت تولید بالا و کیفیت مناسب در شرایط حرارتی بالا می باشند.بسیاری از گونه های پلور وتوس بر روی چوب های پوسیده پا درحال پوسیدن و نیزدرسطح تمام چوب های سخت وبقایای چوبی از خاک اه وضایعات کاغذ,ساقه های سبز موز, برگ نخل رب##رى از مواد سلولزى ديكررشد مى كنند.

صفحه 10:
کشت بلور و توس در کشورهای جنوب شرق آسیاء اروپا وآمریکا بسیاررایج است ودرطول فصول رشد می توان ازآنها برداشت کرد.ازنظرتغذیه ورفع گرسنگی ونيز احياى اقتصاد کشاورزی درکشورهای درحال توسعه»پرورش گونه های پلور وتوس نسبت به سایرقارچ های خوراکی ازاهمیّت وامتیازبالایی برخوردار است. قارچهای صدفی حاوی پروتئین های اصلی وضروری بوده که براساس وزن خشک قارچ مقدارآن برابر 46تا 06 درصد ازمنابع علمی گزارش شده است. این قارچ ها دارای اسید آمینه ی آزاد می باشند وسرشارازویتامین های مفید ازجمله ویتامین های 9) و) وفیاسین می باشند.

صفحه 11:
مقدارپروتئین قارچ. تحت تأثیرنوعی ماه مصرفی دربستر,تفاوت میزان ترکیب مواد غذایی وعملکرد قارج های گونه ی پلور وتوس بسیار محرز است. ۲ قارچهای صدفی,به رنگهای سفیدآب,خاکستری قهوه ای, رنگارنگ, طلایی وصورتی دیده می شود.از نظرتولید محصول, قارج هاى صدفو#رححصولات با اززشی مق باشند کهیهدثبال تکامل جوضه ‎GLb‏ از کمپوست مصرف شده ی آن به عنوان غذا برای نشخوار کنندگان, پرورش حلپور استفاده می شود. توده ی کاه که به عنوان یک منیع غذایی برای پرورش قارج صدفی استفاده می شود, بعد ازبرداشت محصول كميوست مصرف شده ی آن کر کیت مناسبى برای تهیه ی کود برگ, کوابیلوژن و فاتهای جدید می باشند. قارچهای صدفی با تولید مواد ضد نماتد به سالم سازی محیط کمک می کنند. a

صفحه 12:
آویزان نمودن با قرار دادن توده های کشت بر روی ‎Ol‏ لازم است که توده ها با کف اتاق تماس پیدا نکنند.

صفحه 13:
گونه های پلور وتوس را اغلب در محیط های سرپوشیده پرورش می دهند,اتاق هایی برای اين کار مناسبند که: 1- ازامکان هوادهی خویی برخوردارباشند.درنواحی مرطوب.اتاق های قدیمی مناطق روستایی که با چوب پا خشت مناسب ساخته شده و روی بدنه, سقف , يشت بام آن ها با كاه كل اندود داده شده بسیارمناسب است.كف جنين اتاق هايى بايد از سيمان باشد ولوله هاى لازم براى هوادهى درسقف يا ديوارآنها نصب شودبهتراست اتاق ها دارای ابعاد 3.5 * 3 * 3متر,وبا دو دریچه ی کوچک ازعقب ویک در ورودی درجلو باشد. « 6

صفحه 14:
ذرت.نیشکر تفاله ى نيشكرء برك هاى موزء شاخه هاى كاذب و بقاياى برك سايركياهان» کاغذهای زاید» مواد ينبه و... مى توانند براى تهيه ى قارج مورد استفاده قراركيرند.برك و ساقه ى برنج وكندم»بهترين مواد براى تهيه ى بسترقارج می باشند.برای اين منظور‌ساقه های برنج را به اندازه هايى حدود © تا © سانتى متر خرد می کنند تا مواد سلولزى آن توسط آنزيم های قارچ » راحت تر شكسته شوند وکاه حاصل رایک شب در آب می خواباننده سپس ا زآب خارج کرده و مورد استفاده قرار می دهند. oe

صفحه 15:
سانتيمتر خرد 0 ,شستشو می دهند تا زردی و ناخالصی آن برطرف شودء.سيس به منظور ضد عفونى كردن وافزايش رطوبت كاه أن را به مدت 25 دقيقه درداخل قابلمه يا بشكه ريخته و مى جوشانند به طورى كه وزن كاه مذبور 4 برابر وزن کاه خشک شود.محتوای بشکه را بر روی صافی می ریزند تا آب آن خارج وخشک گردد.

صفحه 16:
برای تهیه ی بذر قارچ ابتدا دانه های گندم مرغوب را شسته ویک شب أن را خيس مى كنند . سپس لب لن را عوض کرده ودانه های خيس خورده را به خوبى در آب مى جوشانند تا كاملاً نرم شود, آب اضافی را تخلیه وگندم ها را روی سطح صاف پارچه ای یا توری پهن می کنند تا آب موجود در سطح آن ها کاملاً تبخیر شود.

صفحه 17:
(ع ۱۹ص ارت رس 1 شيشه ها را با درپوشهای پنبه ای محکم پوشانده و پس از قرار دادن یک لایه ورق ده روی آن؛ به مدت [)ساعت در حرارت 00)درجه سانتیگراد و فشار0) پونه استریل می کنند. کیسه های پلاستیکی را تا نصف ازگندم های آماده شده پرمی کننده یک حلقه ی آلومینیوم را به قطر و ارتفاع 6 نا 4 سانتیمتر تهیه کرده ودهانه ی کیسه را از داخل آن عبورمی دهند سپس لبه های آن را روی حلقه برگردانده و به کمک نخ روی حلقه محکم بسته می شود. پس از استریل کیسه هاء با شيشه ی حاوی دانه ی گندم عمل تلقیح را با دقت کامل ودرشرایط استریل انجام می شود. برای تلقیح شیشه ها يا کیسه ها را در محل مناسب با حرارت 00 درجه ی سانتیگراد نگهداری می کنند. « we

صفحه 18:
در این شرایط پس از 10 تا 20 روز میسیلم در تمامی توده ی بذر نفوذ کرده وبذر برای استفاده بر روی بسته آماده است. مصرف سریع آن پس از آماده شدن بهتر است زیرا توده های میسیلم قارچ با گذشت زمان و درموقع استفاده .سبب یکنواختی درسطح بسته خواهد شد.

صفحه 19:
إرديف 2a m2 ‏ابعاد‎ 500 قیمت واحد ريال 50000 قیمت کل هزارریال 25000

صفحه 20:
ردیف برام بن ىد :8 شرح سالن تولید انبار ساختمان اداری ورفاهی تكهبانى ae متراژ32 1500 500 100 20 قیمت ‎daly‏ ‏ريال ‏1200000 ‏1000000 ‏1500000 ‏1500000 قیمت کل هزار ريال 1800000 500000 150000 30000 2480000

صفحه 21:
ردیف برام بن فى ين به ea حصارکشی زیر سازی آسفالت فضای سبز روشنایی جدول کشی متراژ32 300 100 300 100 100 قیمت واحد ريال 300000 400000 300000 200000 400000 قیمت کل هزار ريال 90000 40000 90000 20000 40000 280000

صفحه 22:
ردیف NOUBRWNPR ff شرح سیستم کامل تهویه سم پاشی تجهیزات باغبانی تجهیزات آزمایشگاهی تراکتور نیسان تجهیزات تهیه کمپونندت جمع قیمت واحد ريال 20000000 100000000 50000000 140000000 240000000 200000000 ] قیمت کل هزار ريال 250000 40000 100000 50000 140000 240000 200000 1020000

صفحه 23:
‎ay‏ | شرح قیمت هزار ريال ‏میزوصندلی وفایل و ققسه 1 بئدی,کامپیوتر 50000 فکس,تلفن صندلی مشتری ‏جمع 50000 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ff ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 24:
ردیف BWN ff شرح انشعاب برق وبرق کشی و روشنایی نشعاب آب وآبرسانی (چاه نیمه عمیق) انشعاب گاز و گاز رسانی قیمت کل هزار ريال 100000 150000 30000 5000 285000

صفحه 25:
ل رديف OUBWNH زمین ساختمان ماشین آلات تجهیزات اداری ‎eae‏ قیمت کل هزار ريال 20000 220000 20000 1020000 50000 285000 4365000

صفحه 26:
ردیف BWNE ff ساختمان ومحوطه ماشين آلات تجهيزات دفترى تأسیسات قیمت ريال 2760000 1020000 50000 285000 درصد 5% 10 % 10 % 10 % قیمت کل هزار ريال 138000 102000 5000 28500 273500

صفحه 27:
ee ردیف بر ی بناج ساختمان تجهیزات دفتری تاسیسات درصد 2 10 % 10 % 10 % قیمت کل هزار ريال 55200 102000 5000 28500 55200

صفحه 28:
ff ردیف كنت قيمت كل هزار ريال 6000 12000 6000 6000 3000 1200 34200

صفحه 29:
ل NOUBWNE شرح مدیریت مهندس فنی کارمند اداری کارگر ماهر کارگر ساده راننده نگهبان جمع برايو توك بين زم بر حقوق ماهيانه با بيمه 3000 2500 2000 10000 12000 4000 2000 حقوق سالیانه ] با بيمه 36000 30000 24000 120000 144000 48000 24000 426000

صفحه 30:
ft ردیف ررم يناكو استهلاک تعمیرات سوخت وانرژی پرسنل قیمت کل هزار ريال 273500 190700 34200 426000 924400

صفحه 31:
ردیف WNR قیمت کل هزار ريال 20000 100000 20000 2620000

صفحه 32:
‎any‏ | شرح ظرفیت قیمت | قیمت کل ريال هزار ريال ‏1 قارج ‎i200‏ 25000 5000000 جمع 190700 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏2380000 = 2620000 - 945000000> افالس - فریر - ررآمر 145560 0 - 2380000سور فالس - هزین هکل - سور افالس ‏6ه ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 33:
ff ردیف پر ی با جح شرح حقوق پرسنل برای 2 ماه سوخت برای 2 ماه تعمیرات ,15 روز خرید مواد اولیه برای 3 0 جمع قيمت كل هزار ريال 73000 5700 7946 655000 741646

صفحه 34:
ff ردیف Ne شرح سرمایه ثابت سرمایه در گردش جمع قیمت کل هزار ريال 4365000 741646 5106646

صفحه 35:
sgl

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
15,000 تومان