کشاورزی و دامپروریصنایع غذایی

پوشش های سوسیس و کالباس

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 15 اسلاید

موسوی

صفحه 1:

صفحه 2:
سوسیس ها به عنوان قدیمی ترین ومقاومترین شکل ازگو هستند. در تعدادزیادی از مرج این محصول بعنوان اولین "غذای آماده" دردنب - خواراستفاده می کرد احیه گوارشی حیوانات گوشتی استفاده می شد و موارد استفاده دیگری از لین قسمت ذکرنشده است. درطی ال کر , سازندگان سوسیس به عنوان فردی مقدس بوده لند سوسیس را بعنوان یک هنربللغ منتقل کردند. البته لین هنرتحت تاثیربازاروقابلیت دسترسی‌به اجزای متفاوتی که درون سوسیسی ها بکار می رفت قرارداشته است. قرن بیستم انقلابی صنعتی را ایجاد نمود که همراه با انفجار تکنولوژی جدیدی بود. درابتدا هدف ازتولید انبوه معادل "کیفیست" و" سرعت" بود اما بتدریج * ت" بطرف تکنولوژی جدید قدم برداشت. صنعت فرایند گوشت با رقابتهای منسجم وگسترده ای درمورد کشتار. فرایند وایمنی غذایی مواجه شد. " کارایی " و " کیفیت " برای فرایندکنندگان بصورت طبیعی ونرمال در آمد ورقابتهلیی را ایجاد نمود ولین محصولات توانستند آزمایشات زملنی را نیز تحمل کنند وازمقاومت کافی برخورداربودند.

صفحه 3:
ساخت سوسیس اکنون.به عنوان یک تجارت بسیارخاص و وییه در آمده است و ساخت لین ‎gi CRD eeerreypenrn poresy‏ ۱ 05116 ‎aan Se SIC Tee Lod‏ لا ا ‎Pere‏ ‎eer cerns Ne a) eee Seed ear eer See Sts‏ ‎Cree eel ce hel cel aS gall ol aoe BS eae alte]‏ اطلاعات كمى و كيفى كمى براى فرايندكنندكان اين محصول قابل دسترس است 010-0000 fir 5 POP CHAN eR goer errs een B Ret pe Oued Pays HVOen On ‏ا‎ ‏توليد براساس دلايل اشتباه مثل‎ pea Sep ey Ree ar Fea OUT eee ‏فقدان اطلاعات نبايد به لن خدشه وارد شود. تكنولويى اخيرداراى همه مزاياى مربوطه‎ ‏است ومشكلات آن كم شده وافزليش قلبل ملاحظه اى در سود رسانى مربوط جه سوسيس‎ ‏های‌با پوشش طبیعی دیده می شود. چللش های گسترده ای درمورد دسترسی آزادلنه به‎ ‏اطلاعات برای سازندگان وشرکت های گوشت فرایند شده وجود دارد. بروشور اطلاعاتی‎ Roun peer et yrery ie yond ewe ni reyyenr ‏وهمه موارد آموزشی‎ 1 ‏ا‎ ‏روش هاى سوداور است.‎ سر 0

صفحه 4:
سوسیس های با پوشش طبیعی دارای قابلست خاص برای گاززدن ۱ ‎ake ree Oat Ome a‏ ا ل ‎

صفحه 5:

صفحه 6:
سا دا ‎aN eed‏ سر الف - قابليت بالاى كشش سبب ايجاد راندمان حداكثرمى شود. Sue Ropar Ae genera) ‏خوبى درزمان يرشدن دارد.‎ گس | هه ۳۳ 1 4 = خوبى درزمان يرشدن دارد. ۳ ll 1 ‏ث-انواع مختلف اندازه ها سبب اتتجاد ظاهزى 'جذاب”‎ 1 0 ‏ادا ۱ سر اي يي ال‎ 0 | | ۲

صفحه 7:
Collagen Casing .33y5 cb 5 eer yee ir ‏ل‎ ae een PUY eee WN ested ee > Os) ۱ Sy a el es Mae SB er oe ee Ra TCC IC re eater oad 022 ‏ی‎ ‏سس بر‎ IK ae dee ‏لالص ا عد‎ eller aa oat ‏مم 2 وتریا رت‎ A ‏کی > ت 5 قرار‎ يد آمينه غم ‎a‏ ارزش غذلیی کمی‌به عنوان 00 غذ فوق‌العاده ضعیف می‌باشد. ~ ‎need)‏ ل ل ‎Ct‏ ال ا كه ‎er ad OS Pe a is ano‏ ا ‎Ce cee‏ ‎Need a cal ek cette‏

صفحه 8:

صفحه 9:

صفحه 10:
بعد از تمیز کردن روده ها را بازرسی و درجه بندی می نمایند. یعنی‌با وارد کردن آب توسط لوله های مخصوص در صورت سوراخ شدگی و پارگی روده‌به آسانی معلوم خواهد شد. با اندازه گیری های مخصوص قطر لن را تعیین و درجه بندی می کنند و بعد روده را نمک می زنند. برای این کار روده را از بین مقداری نمک دنه دلنه آگرانول] عبور می دهند تا تمام قسمت های آن به نمک آغشته شود. ۵ روز قبل از حمل روده را در تغارهای آلب نمک می خوابانند و سپس بیرون آورده و با فشار آسب زيادى كن راعى كيرند. أبهتر است كه روده را يرس نكنند ولى برخى عقيده دايند كه اكر كب زيادى كن خارج شود فضای خالسی برای جایگزین شدن هوا باقی نمی ماند] و سپس روده های آماده شده را بازرسی می کنند. یعنی نباید بد بو بوده و زیاد مرطوب باشند. رنگ آن ارغولنی با انعکاس بوده و دانه های سفتی در آین لمس نشود. از اين به بعد روده آماده مصرف اسست. آسن را در چلیک های مخصوص قرار داده و به کارخانه حمل می کنند.

صفحه 11:
8 از مثلنه نیزبه عنوان نوعی پوشش استفاده می نمایند. طرز عصل آورده ّن ساده می باشد. ترتیب که آّن را خللی کرده وبا لب ۱ ۱ مصرف در جای خشک نگهداری نمود. روده گوسفندبه منظور تهیه پوشئی بسیار مورد توجه بوده است و ‎ee ean Sad‏ ا ال ۱ ظرافت و اندازه مناسب برای تهیه بعضی از انواع سوسیس است. ‎es)‏ سس سس تسیر تب تس كاو مى باشد و قطر كن از 1-؟ سانتى متر می کند. به طور كلى روده حيوانات مذكور از نظر قطر داخلى متفاوت بوده و هر قسمت از روده برای نوع خاصی از فرآورده هابه کار می رفته است. تس اف ۱ مثلا قسمتهای قلبل استفاده از قطر ۲۶ میلی متر شروع در طرف ‏من ‏بده و در اندازه های مناسب استفاده کر ‎

صفحه 12:
پوشش های مصنوعی پوشش های مصنوعی اغلب از جنس فیبر سلولز است که بستهبه کارخلنه تهیه کننده و ابا توجه به نوع محصولی که بایستی در ٌن پر شود فرمول های مختلفیبه کار برده می شود.به عنوان مثال. ترکیبات پوشش مصنوعی کالباس خشک. لیونر و معمولی کارخانه پوششی مصنوعی سازی ۱5 ‎Kal‏ آلمان عبارت است از : تقریباً 1۴۰ سلولز احیا کننده, ] ۳۰ سلولز بیمی آفیبرهای رشته ای ]. تقریباً 1۲۲ کلیسرید 10۸۷ و تقريباً 4/ آب. لين پوشش هابه ضخامت تقریبی ۸ میکرون می باشند. هر چند که لین پوشش ها شباهت زیادی‌به پوشش طبیعی ندارند و در موقع مصرف سوسیس و کالباس قلبل خوردن نیستند. ولی در عوض تمیزتر تهیه شده و از نظر بهداشتی پسندیده تیند و همچنین ممکن است آنها رابا قطر دلخواه بسته‌به سفارش مصرف کننده تهیه نمود وبه راحتی می توان ینگ نمود. که ینگ ایجادشده یکنواخت و [ زیبا بوده و می توان علامت اختصاصی کارخلنه را از نظر تجارنتی روی آن ثبت کرد و يا مشخصات دیگری که لازم باشد. بر روی آن نوشت . علاوه بر پوشش های سلو لزى اخيراً انواع پلاستیکی ّن از جنس پلی اتیلن ۳0161111710106 ساخته شده وبه کار می رود موقعی که فرآورده در داغل لین پوشش ها قرار می گیرد. در حين پخت يا دود دادن پوسته ای که عبارت از پروتئین های منعقد شده است. در زیر لین پوشش تشکیل می گرددبه طوری که حی توان پوشش سلولزی را برداشته و محصول رابدون پوسته ارائه نمود.

صفحه 13:
حواص فیز شیشه ای و قابل. نفوذ يذيرى در مقابل ‏ سلولز تبدیل شده به 1 ی کاملاً رطوبت .تا حدودیرطوبت هیدرات سلولز اسلوفان [ سفت و محكم يذير در مقابل كازها . داراى قابليت ارتجاع لياف قابل رؤيت بودهء نفود يديرى در مقابل جد يدام آلیاف سئولزی معمولاً رنك زده مى رطوبت. تا حدودى نفوذ شوند. يذيرى در مقابل كازها. قابل ارتجاع. محكمتر از پوشش سلوفان معمولاً رتگی می باشد. حدودی تقود پذیر هیدرات سئولز همراه‌با 30011 211 لد لا بخش خارجى مات و درمقابل رطوبت و کازها." الیاف و یک طبقه بخش ‎“ep‏ صاف ‎g‏ نفوذ پذیر در مقابل دود. ‎PVC;‏ Re

صفحه 14:
بیشتر به مصرف تهیه قابل نفوذ پذ؛ سوسيس مى رسد و رطوبت ؛ گازدود و خوراكى مى باشد. جربى به صورت دو لایه طبیعی . ای سطح داخلی و خارجی تا حدودی قابل نفوذ در آن صاف بوده و اغلب ال ‎FG peel‏ رنگ زده می باشد. ‏ قابل نفوذ در برابر دود. قابل ریت و بسیار مقاوم در برابر حرارت لا لطیف بوده, برای بهیه پخت. قاب سوسيس بكار مى رود و استریلیزاسیون. خوراکی است.

صفحه 15:
‘a لین پوشش را معمولا در محیط سرد و خشک نگهداری نموده و در موارد لزوم بسته به احتیاج روزلنه ‎Siete atlas eh phe‏ ۳ قه باشد و در اين مدت کاملا نرم شده سیس یک انتهای آن را کره زده وبه بر کننده وصل می نمایند: درالين موقع باسدى دكت لمود كه به قدو كاقى بوسته اكشيده شده و اكمى بر طولشن افزوده كردد و انتهاى لمن را مجددا كره مى زنند. بس از جر نمودن محصول را در محلى آويزان كرده كه ا اندازه اى خشك شود ألين عمل بايستى .به آرامى انجام كيرد. زيرا در لين حللت فرآورده هنوز نرم است و درلثربی احتیاطی ممکن است جدار آن ناهموار گردد] سپس به اتاق پخت یا به دود خانه منتقل می شود. پوشش های مصنوعی به اندازه های مختلف ساخته شده و رنگ آنها معمولاً قرمز.صورتی. نارنجی, زردکم رنگ .سفید صدفی و ۰..می باشد. مواد استفاده شده درلین بسته بندی بلید ضد رطوبت و تبخیر باشند, با دوام بوده و چکه نکنند. در دمای پایین چروک نشده و شکننده نشوند. در برابر روفن, چربی غذا ویا لب مقاومت نمایند از جذب طعم وا بوی غذاهای دیگر جلوگیری نماید. به سادگی بسته و سفت شود و به راحتی علامت گذاری گردد. از دیگر مزابلیی که می توانبه لین نوع بسته بندی نسبت داد تولید انبوه و مقرون به صرفه بودن استفاده از این نوع بسته بندی را می توان نام برد که نتیجه آن کاهش قیمت تمام شده محصولات می شود؛ بیشتر تولید کنندگان محصولات گوشتی مايلند از اين نوع بسته بندی استفاده کنند.

39,000 تومان