تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 36 اسلاید

ppt.ir

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
ژیمناستیک نخستین بار و بطور غیر رسمي در سال 1352 توسط 22 - اه امان اله بادكرني که یک روسی و ۳۳۳۱۳ شد . پادگرني در ورزشهاي دبستاني , با حرکات ریتمیک و ژیمناستیک , کار خود را در شهر تبریز آغاز نمود . وي از همان ابتداي کار با مقاومت و كارشكني برخي از اهالي مجبور به ترك محل و حضور در تهران شد . در تهران نیز افرادي چون محمود اسحاقي , میر احمد صفوي و عده اي دیگر براي نخستین بار ایک راآغاز کردند . فعاليتهاي اولیه زیمناستها ۱۳۰ غورخانه . پارک شهر فعلي انجام مي‌شد . بعدها در استان خراسان استاد علي یزاداد دکتر بنايي و منوچهر مهران در آن ‎abs‏ ‏ژیمناستیک را پي گرفتند . آقاي سپاس پور اولین سرپرست 1د سناستيك بود که در سال 1321 ها ۲۳۱۰۱۰ 2 زاین مستولیت شد . پس از وي تصرت اله ۱۳۰۳۱۰ عنوان نخستین رئیس فدراسیون آغاز به کار کرد . روساي بعدي فدراسیون تا به امروز در مسئوليتهاي محوله تا حد توان به تلاش و ‎uns‏ ۱

صفحه 4:
* ورزش ژیمناستیک تبلوري از حرکات بسیار زيباي انسان است ‎soles‏ استقامت , اتعطاف و زيبابي اتدام رادر اكات 27 وجود مي‌آورد . تحرک و زيبايي اين ورزش نه تنها موجب گرایش تعداد بیشتر ورزشکاران گردیده , بلکه تماشاچیان زيادي را نیز به خود جذب نموده است . ورزش ژیمناستیک در دو بخش انجام ميشود : بخش حركات زميني يا حركاتي كه روي تشک مخصوص صورت ميكيرد و بخش حركاتي كه بر روي وسايل انجام ميشود. در حركات بر روي وسايل ميتوان از دارحلقه, بارفیکس ,پارالل.چوب موازي. خرک حلقه و خرک پرش نام برد. متا اسيك در طي دو مرحله انام 5 ۱۳۳ اول شامل حرکات اجباري برروي وسایل مي‌باشد و در مرحله دوم برنامه ژیمناستیک اختياري بوده و هر ورزشکار مي‌تواند برنامه ابداعي خود را ارائه دهد. ع

صفحه 5:
: ‏فضاي مورد نیاز براي رقابتهاي ژیمناستیک به قرار زیر است‎ ٠ ‏اندازه رسمي تشک براي حرکات زميني 12 *<12 متر , در یک‎ ۶ ‏محوطه 14 «14 متر مي‌باشد . دیگر وسایل ژیمناستیک هر‎ ‏یک نیاز به سطحي برابر 36 متر مربع دارد و براي پرش از‎ 25 ‏روي خرک نیز یک مسیر يه عرض 1 متر و طول حداقل‎ ‏متر مورد نیاز است . قسمتهاي مختلف این ورزش در مجموع‎ سطحي برابر 5/47 <23 متر را اشغال مي‌کند. * در سالنهاي ژیمناستیک با توجه به قرارگيري وسایل در فسستهاي مختلف . تماشاچیان ممکن است از اطراف سالن شاهد هر یک از رشته هاي این ورزش باشند . با توجه به افزايش قابل ملاحظه تعداد تماشاچي این ورزش در سالهاي اخیر , گنجایش تقريبي 10000 نفر براي سالن اصلي مسابقات توصیه مي‌شود.

صفحه 6:
تجهیزات مورد نیاز ورزش ژیمناستیک : - خرک حلقه - خرک پرش - میله بارفیکس - پارالل - دارحلقه - میله موازي - ترامپولین - لباس و کفش

صفحه 7:
ترامپولین : ترامپولین يكي از وسایل تمريني ورزش ژیمناستیک مي‌باشد که شامل پارچه ضخیم و محکمي است که بوسیله تعدادي فنر از چهارطرف بر یک چهارچوب فلزي بسته شده است . لباس و کفش : مردان ژیمناست باید در تمام رقابتها پیراهن ورزشي ركابي بپوشند و در قسمتهاي خرک حلقه, پارالل و بارفیکس از شلوار ورزشي بلند و سفید با کفش ژیمناستیک با جوراب فاد تعايند . در جرکات زميني مي‌توان از همین لاس وا شورت ورزشي و بدون استفاده از کفش ‎ob‏ شده استفاده کرد . زنان ژیمناست , مایو مخصوص ژیمناست مي‌پوشند و اجازه استفاده از تنسويلاست را دارند وليكن مجاز به استفاده از باندييجي نيستند . بوشيدن کفش و جوراب ژیمناستیک براي ۲ تاه اخباري است :

صفحه 8:
ژیمناستیک ریتمیک : ژیمناستیک ریتمیک یکی از زیباترین و پر ریزه کاری ترين ورزشها است. که ترکیب کاملی از علوم ورزش و زیبایی ای ات ودر میان ورزشهای مسایقات لت ۲۱ دارد. این ورزش ترکیبی از تحرک و انعطاف پذیری ۷ انش تکنیکی باله و ربنم و برانگ ۰۳۰ ۱۲ 0 که حرکات موزون: كوياء مخت ۱۲۱ ۳۱۳۳ تقریبا" بی رقیب می باشد. ژیمناستیک ریتمیک با حرکاتی به زیبایی و متائت باله اجرا میشود و در کل بسیاری از فرمهای قرارگیری و پرشها را از آ رفن است. هنگامی که زیمتاستیک رن قدراسیون بین المللی المپیک (۴۱6) را در قرن بیستم جلب کرد, علاقمندان آنرا ژیمناستیک مدرن نام گذاری کردند. اما با پی گیری تاریخ نسبتا مبهم آن, میتوان قدمت این ورزش را تا قرن گذشته دنبال کرد.

صفحه 9:
* در سالهای 1800 ژیمناستیک ریتمیک به شکل ژیمناستیک گروهی وجود داشته است و میتوان در آن نشانه هایی از طراحی رقص سای رانیدا کرد بيشرفت اين وررش نا سالهاى 1930 5 در اولين دوره مسابقات ورزش تجربى در اروياى شرقى معرفى شد, بسیار کند بود. زمانی که ۲۱۵ به اين ورزش علاقمند شدء مدتها بود كه حركات بيجيده زمينى زيمناستيك ریتمیک, توجه و علاقه تعداد زیادی از ژیمناستهای زن را جلب کرده بود. ۶ در سال 1962 این ورزش توسط کمیته جهانی المپیک به عنوان یک رشته رسمی پذیرفته شد و یک سال بعد. مسئولان ورزش وک برنامه سابقه جهانی برای اين رشته ۰۳ ۳۳۰ ا[ 1904 آبن مسابقات:؛ بعتوان اولين دور مسالا ۳۱۱ قهرمانى ژیمناستیک ریتمیک, نام گذاری شد. لودمیلا ساوینکووا (5۵۷۱۳۲۵۷۵ ۱۸:0۳0[18) از شوروی اولین قهرمان جهان در اين 01> إن مسابفات در سرى اول بنها شامل 06258 اک ار رن كشور اروبايى يود. اين ارقام به سر عت 1711131 كرد و اين رشته در تمام جهان علاقمندان فراوانى بيدا كرد.

صفحه 10:
. اولین حضور ورزشکاران ژیمناستیک ریتمیکدر مسابقات المپیک در سال 1984 بود و به سرعت توجه عموم را به خود جلب نمود و تماشاگران و دست اندرکاران به سرعت به امکانات آن پی بردند. این رشته که با کمک وسایل خاص انجام میشد یک رشته ورزشی مختص بانوان بود. دختران جوان و زنان در هر سنی میتوانستند به این ورزش بپردازند و آنرا به صورت تفریحی یا حرفه ای دنبال کنند. ژیمناستها همراه با موسیقی برنامه خود را در زمینی به وسعت 13 متر مربع اجرا میکنند و از وسایلی چون طناب, حلقه, توپ و روبان استفاده میکنند.

صفحه 11:
* در مسابقات انفرادی شرکت کنندگان با 4 یا 5 وسیله چند برنامه اجرا میکنند و در مسابقات تیمی, تیمهای 5 نفره یک بار با میل الا برنامه اجرا میکنند و یک بار به این صورت که دو نفر از آنها به حلقه و سه نفر به روبان مجهز هستند. در برنامه های گروهی, کار بر اساس قابلیتهای ورزشکاران در انجام حرکات هماهنگ و هم گام و توانایی آنها در به کار بردن ابزارها ارزش گذاری ميشود. هرقدر بده بستان بین ورزشکاران بیشتر باشد, تماشاگران بیشتر محو زیبایی, هیجان و مهارت وه میشوند.

صفحه 12:
۶ یکی از محسنات این رشته ورزشی به دست آوردن تواناییهای اولیه در شناخت ریتم و اجرای حرکات موزون مانند: انعطاف 7 نط ادل عدرت بدنی, چالاکی و ای ۱۳۳ حرکات دست و چشم است که میتواند در ورزشهای دیگر نیز 1 تا باشد. با تعليم صحیح, قابليتهاء 6207 0 77 07 1 اك سیر زیمناستیک ریتمیک شرکت ‎PIES‏ ‏ار ما

صفحه 13:
هماهنگی : با آموختن مهارتهای اولیه ژیمناستیک ریتمیک, کودک به حس دقیقتری از تعادل, خودآگاهی و هماهنگی حرکات دست مییابد. اعتماد به نفس : ژیمناستیک ریتمیک بر پایه آموزش تدریجی حرکات از ساده به چیده قرار دارد. هنگامی که کودک می آموزد حرکات پیچیده را انجام دهد این بیشرقت به او اعتماد به نفسی میدهد که در تمام رفتارهای او موثر خواهد بود.

صفحه 14:
انضباط : کودک در حین آموزش یاد میگیرد که اگر کاری را با قانون و آداب خاصی انجام دهد. موفق خواهد شد و رسیدن به این برنامه به انضباط نیاز دارد. مفرح بودن این ورزش, خود بهترین مشوق برای ادامه دادن منظم آن خواهد بود. زیمناستیک به کودکان امکان میدهد تا به روشهای خاص خودشان ابراز وجود کنند. قسمت مهمی از ژیمناستیک به کشف حرکات وفرمهای تازه اختصاص دارد. کودکان مدام به فکر تجربه حرکات جدید و رسیدن به شیوه های ابداعی برای انجام آنها هستند.

صفحه 15:
۰ ابزارها در ژیمناستیک رینمیک : ۰ رنگ ابزارهای ژیمناستیک ریتمیک مناسب با رنگ لباس ورزشکاران انتخاب میشود و از سال 1997 استفاده از رنگهای طلایی و نقره ای هم آزاد اعلام شده است.

صفحه 16:
۰ طناب : ۶ طناب از جنس کنف یا مواد مصنوعی ساخته شده است و اندازه آن متناسب با قد ورزشکار انتخاب میشود و دو سر آن گره زده شده است. فرمها و فیگورهای تکنیکی که با طناب اجرا میشود با یک پا دو دست اجرا میشود و طناب میتواند به حالتهای کشیده يا آزاد قرار بگیرد. طناب غالبا به شکل یک موجود مار مانند حمله کننده به نظر میرسد و به دور ژیمناست میپبچد. اما نرمی و انعطاف بدن ورزشکار ظرافت از چنبره آن خارج میشود.

صفحه 17:
حلقه : حلقه از چوب يا پلاستیک ساخته میشود و محکم و غیر قابل انعطاف است. قطر داخلی آن بین 80 تا 90 سانتیمتر و وزنش حداقل 300 گرم است. مقطع حلقه میتواند به اشکال مختلف باشد, از جمله دایره. مربع, لوزی و... حلقه. معرف یک فضا است و اين فضا بايد تا حد امکان توسط ژیمناست, که در درون آن حرکت میکند, به کار گرفته شود. به کار بردن حلقه بايد همراه با تغيير مکان مداوم جای دست بر روی آن باشد و شکل حلقه اجرای حرکاتی چون غلطیدن. معلق و وارو زدن و حرکاتی چون طناب زدن را میطلبد. اصل مهم دراین حرکات, هماهنگی صحیح و دقیق حرکات است.

صفحه 18:
توب : ۰ توب از جنس پلاستیک ساخته ميشود. قطر آن بین 18 نا 20 سانتیمتر بوده و حداقل 0 گرم وزن دارد. توپ تنها ابزاری 51 محكم كرفته شود. به آين مط ‎as‏ 2011 020 ابزار و بدن ورزشكار بايد بسيار وابسته حس لامسه و حركات نرم ومماس بدن باشد.توب با هماهنكى كامل با بدن حركت میکند. پرتابهای ناگهانی با کنترل زمان و گرفتن به وقع توپ. از عوامل ایجاد کننده هیجان برنامه هستند.

صفحه 19:
© هبل : ‎٠‏ میل ها از چوب یا پلاستیک ساخته ميشوند و طول آنها بين 0 تا 50 سانتیمتر و وزن هرکدام حداقل 150 گرم است. میل از سه قسمت تشکیل شده است : بدنه(قسمت پیازی شکل), گردن( قسمت باریک) و سر( قسمت کروی کوچک). قطر قسمت سر نباید از 3 سانتمتر بیشتر باشد. ژیمناست از ميل ها برای انجام حرکات نامتقارن چون چرخاندن. پرتاب کردن و گرفتن و تمام حرکات تردستانه ممکن استفاده و آنها را با فیگورهای ژیمناستیک ترکیب میکند. تمرین و اجرای برنامه با میل احتیاج به حس بسیار تقویت شده ریتم. زمان بندی, هماهنگی حواس و دقت فراوان دارد. کار با میل بیشتر برای ورزشکارانی که دست چپ و راستشان از قدرت یکسان برخوردار است (ذوالیمینین هستند) توصیه ميشود.

صفحه 20:
دسته ۶ دسته از چوب, پلاستیک یا فایبرگلس ساخته میشود. قطر آن حداکثر 1 سانتیمتر و طول آن همراه با حلقه بین 50 تا 60 سانتیمتر است. روبان : روبان از پارچه ساتن یا هرنوع پارچه آهار نخورده و لغزان ساخته میشود. عرض آن بین 4 تا 6 سانتیمتر و طول آن حداقل 6 متر است. اين بخش آرک کر ان و قسمت انتهابى أن براى اتصال به جلفه 0775-0 نا جورد.يك لبه محكم كننده حداكثر 5 سانتيمترى, ميتوائد ‎BV Job‏ سر آژاد روبان قرار بگیرد تا انجام حرکات را ساده تر کند. وزن آن حداقل 5 اش روبان ابزاری بلند و سيك است و مينوان ]نر] © 0000 2 شركات رات أن با ساختن فرمها واش| ‎05١‏ 007 مى آيد. يرواز آن در هوا اشكال و تصاويرى از هر نوع ممكن و هر اندازه وجود مبآورد و میتواند تداعی کننده ريتم هاى مختلف 2100 فا حرکت ورزشکار باشد. حرکات حلزونی. ماری و پرتابها از جمله حرکات اصلی این بخش هستند.

صفحه 21:
* داشته باشد . ارزشيابي برنامه هاي پارالل : الل ‎Gees cee) ee‏ كف دناشد ) به طول 6/8 متر است که فاصله آنهازار یک دیگر 6۲ تا 6۸ سانتیمتر تغییرپذیر میباشد و در ارتفاع ۱۷۵ سانتيمتري زمین روي یک صفحه آهنین مطابق شکل زیر بطور موازي قرار گرفته است طبق مقررات بین المللي ژیمناستیک براي شروع برنامه ژیمناست میتواند از یک پیش تخته استفاده نماید اين پیش تخته باید در قسمت پاييني تکیه گاه پارالل یا بر روي تشک با همان ارتفاع قرار گیرد . و ارالل متشكل از حركات تابي و رها كر ۳ انتخاب آنها بايستي از خوانواده هاي مختلف همچنین با ارتباط 2 جركات باشد. ضمناً زیمناست ایس ‎BS‏ ‏ادي كدارد كه قدرت اجراي زييا و عالى وا كيك آر]

صفحه 22:
گروههای حرکتی در پارالل: ۱-حرکات تابی روی پارالل باهردو چوب كات تابی زیر بغلی كات تابی زیر پارالل با دوچوب (آویزانی) ۳ حرکات تابی پا . قدرنی . مکثی ها و حرکات اجرایی از عرض پارالل روی یک چوب ۵-پرشهای آخر برنامه ضمناً نيازهاي ضروري عبارتند از بایستی از هر گروه حرکتی یک حرکت به ارزش حداقل 8 اجرا دد به جز پرش آخر که حداقل ارزش ۵ داشته باشد

صفحه 23:
کا زر تمونه هايي از جرائم که ممکن ۳۱۲۱۱ ۴ در هنگام اجراي برنامه پارالا ۱۳۱۲ ۱- براي باز بودن پاها از هم امتیاز کسر میگردد 1 رای ترکات مکنی بیش از ار اما ۳۳۰ 2 ۳- راه رفتن روي بالانس براي هر دفعه امتیاز کسر میگردد و امه اختياري درست مشابه برنامه ۲۱ ۱۳۴ زيمناست هيج امتيازي دريافت نخواهد كرد

صفحه 24:
ارزشيابي برنامه هاي پرش خرک : طول خرک ۱7۱۳ سانتیمتر و ارتفاع آن ۱۳۵ سانتیمتر میباشد که به وسیله مهار فلزي مطابق شکل زیر به زمین بسته شده است در هنگام اجراي پرش از پیش تخته اي که طول آن ۱۲۰ سانتیمتر است و در جلوي خرک گذارده اند استفاده میگردد

صفحه 25:
ارزشيابي در يرش خرک بستگي به پنج فاکتور مجزا دارد که عبارتند از : ۱-مرحله قبل ازپرواز وفرودروی خرک بادستها (پروازاول) ۲-مرحله پرواز دوم شامل :فشاردادن به خرک بادستها تا مرحله فرود باوضعیت ایستاده روی زمین می باشد(ژیمناست بايد دراین مرحله پس ازفشار به خرک یک ارتفاع بالای بدنی و سس خر را به نمایش بگذارد) ۳-وضعیت بدنی در کل مراحل پرش ای در راابطه با انحرافات پدنی نس ۱9۳۳۱۰ خرک ۵-فرود

صفحه 26:
پرش با دویدن از فاصله حداکثر ۲۵ متری و یک ضربه جفت پا روي پیش تخته و یک توقف کوتاه جهت فشار آوردن به روي خرک با یک یا دو دست انجام میشود که میتواند همراه تا چرخشهاي ساده و یا چرخشهايي در حول محور بدن باشد ضمناً نيازهاي ضروري عبارتند از: ژیمناست بایستی یک حرکت را در مراحل مختلف مقدماتی اعمال تيمى و فينال فيناليستها اجزا نماید ولی در ‎GES‏ یواست بایستی دو پرش اجرا نماید ها ۱۳۳ مختلف حرکتی تشکیل شده باشد ۱-پرشهای مستقیم ۲-پرشهایی باچرخش کامل در مرحله اول پرواز ۳-پرشهایی با شکل بالانسی و یاماشیتا ۴-پرشهایی با ۴/۱ چرخش در مرحله اول پرواز(سوکاهارا . کاساماتسو)۵-پرشهایی با پیج کامل

صفحه 27:
0 ری توت هايي از جرائم میباسد که سم ۳۱۱ ژیمناست در هنگام اجراي پرش خرک کسر نمایند ۱- چنانچه پرش اجباري در مسابقه اختياري اجرا شود امتیاز آن پرش صفر خواهد بود ۲- چنانچه حرکت یک ژیمناست در میان راه متوقف شود وي فقط میئواند از همان نقطه به ادامه کار بپردازد زیرا تکرار آن مجاز نمیباشد ۳- چنانچه مسیر دویدن بیش از ۲۵ متر باشد کسر امتیاز تا ۰ امتیاز میباشد اج اهاي ژیمناست در پرواز اول خم یا باز بان توجه به نوع راشتباه ار ۱/۰ تا ٠/6,امتياى‏ کسر خواهد شد اند ۱

صفحه 28:
ارزشيابي برنامه هاي دار حلقه وا کلف شامل دو جلقه سخت به قطر ۱۸ سانتیمتر که در ارت و ری از تشک به وسیله دو سیم به فاصله -۵ سای ۱۳۱۱۶۰۵ ميباشد كه أنها به يك دستكاه بهبندي 4/۵ متر وصل شده است و آ كانه وسیله جهار الي هشت مهار فلز + 2115 009915 به همین منظور در روي زمین به فواصل ع متر و ۵/۵ متر کار گذارده ال ای شکل زیر متصل میگردد. (مهار ها درشکل ۳2۰۲۰ ات ۶ مهار به بالاترين.نقطه وسيله در نقات | 0 79 01 میگردد و در صورت نیاز در بعضي موارد 6 مهار هم به نقاط سي و دي متصل میگردد باه روی دار حلقه مرکب از اجرای حرکات تاس ۶ ۱ 222 دان ودر حالات مختلف آویران رف - 1 كا بالانس ويا در بالانس انجام ميشود كه دستها و ياهاي كشيده و راست از اصول كلي ميباشد

صفحه 29:
گروههای حرکتی دارحلقه: ۱-حرکات تابی و بالا رفتن روی حلقه ها (شامل)زاویه ها ۲-تابهای منتهی به بالانس۲ثانیه) ۳-تابهای منتهی به حرکات مکثی قدرتی(۲ثانیه)بدون زاویه نگهداشتن ۴-حرکات قدرتی وحرکات مکثی(۲ثانیه)

صفحه 30:
پرشها : ضمناً نيازهاي ضروري عبارتند از در برنامه دارحلقه باید حداقل یک حرکت به ارزش8 از گروههای مختلف اجرا گردد به جز پرش قسمت انتهای برنامه که حداقل ارزش 6 داشته باشد موارد زیر نمونه هايي از جرائم میباشد که ممکن است از یک ژیمناست در هنگام اجراي برنامه حلقه کسر نمایند ۱- تماس پاها و یا هر قسمتي از بدن با تناب از ۱/۰ تا ۳/۰ امتیاز کسر میگردد ۲- اگر هنكام اجراي برنامه حلقه ها تاب داشته باشد کسر امتیاز از ۱/۰ تا ۳/۰ امتیاز میباشد ۳-اجرای حرکاتی با کابلهای ضربدری()مجاز نمی باشد

صفحه 31:
۰ ارزشيابي برنامه هاي خرک حلقه : ‎٠‏ خرک حلقه معمولاً بوسیله یک مهار فلزي به زمین به طور کت ویشود اجرای حرکات مختلق جرحت 0017 0 در وضعيتهاي مختلف روي یک دسته خرک و در تمامي سطح کرک از اجراي تشکیل دهنده یک برنامه در این وسال ۳۰۳ حرکات خرک حلقه بايستي دقیقا تابي بوده و بدون کوچکترین وقفه اجرا شود

صفحه 32:
گروههای حرکتی خرک حلقه شامل: ۱-تابهای یک پا و لنگی ها ۳-وغتی یا توماسها باویا بدون اسپنیدل و بالاتس ۳-انتقال ازیک سرخرک حلقه به سر دیگر خرک حلقه بطور ری یا طولی kehr .wende swing ‏۴-تابهای‎ 5برشی ضمناً نیازهاط ضروري عبارتند از در یک برنامه بایستی حداقل یک حرکت از هر یک گروهها به ارزش 8 اجرا شود به جز پرشهای آخرکه حداقل باید ارزش 6 داشته باشد

صفحه 33:
موارد زیر نمونه هايي از جرائم میباشند که ممکن است از یک ژیمناست در هنگام اجراي برنامه خرک حلقه کسر نمایند اگر حرکتها به صورت ناهمگون وناجور برروی خرک اجراگردد از ۱/۰ تا ۳/۰ کسر امتیاز دارد ۲- شروع برنامه به صورت پاهای جدا ازهم از۱/۰ تا ۳/۰ کسر امتیاز دارد ۳-اگر ژیمناستی دامنه حرکتی ضعیف ونامناسب جفتی يا توماسها در طول کل برنامه داشته باشداز ۱/۰تا ۳/۰ جریمه دارد =— -1 163 em = ۹ Bf 0

صفحه 34:
: ‏ارزشيابي برنامه هاي حرکات زميني‎ ٠ برنامه حرکات زميني در یک کادر ۱۲*۱۲ متر انجام میشود 1 2 اجراي مسابقات حركات زمينی داش ۲۱۱۱ ميباشد حركات زميني بايد كاملاً موزون بوده و به صورت متناوب در برنامه جايكزين شده باشند. برنامه بايد شامل واي جون حركات ‎«Sat‏ تعادلي نگهداشتن الا قدرتي, جهش, اسکبکا سر, نیم پشتک,نیم وارو و پشتک و گر باس شرکت کننده باید از تمام سطح یی و ۳ مختلف به روش زیز استفاده نماید

صفحه 35:
گروه های حرکتی زمینی شامل: ۱-حرکات انعطافی قدرتی وتعادلی ۲-حرکات مربوط به جفتی بطرها چرخشها پریدنهاوجهشها ۳-حرکات آکروباتیک رو به جلو 5 كال اكروباتيك رو به عقب ۵ات آکرویاتیک روبه پهلویاحرکات روبه عقب وک ۳۰ وبلند شدن با۲/۱ چرخش جانبی بدن

صفحه 36:
ضمناً نيازهاي ضروري عبارتند از : از هر یک از گروههای فوق می توان حداقل یک حرکت ‎a‏ ‏ارزش حداقل 8 اجرانمودبه جز قسمت انتهایی برنامه(فرود)که حداقل باید ارزش ‏ داشته باشد ۳ تدونه هاین از جرائم که ممکن است از ۳ اب فنگام اجرای پرنامه حرکات زمر > ۲۳۱۳ ‎-١‏ اگر ژبمناست قبل از حرکات آكرباتيكي بیش از ۳ قدم بردارد یا بعد از انجام حرکت قدم اضافي بردارد کسر امتیاز از 07 2۱ امتیاز خواهد بود ۲- اگر مدت زمان برنامه بیشتر از زمان مقرر باشد از ۱/۰ تا ۰ امتیاز کسر میگردد ۳- نگهداري بدن پیرون از کادر زميني با یک یا دو دست و پاها امتیاز کسر میگردد

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان