صفحه 1:
تنظیم: سیاوش رضازاده
«60
صفحه 2:
۱ بخش 1:
2 20
صفحه 3:
كارآفرينى شركتى در عمل:
کارآفرینی در سازمانهای
صفحه 4:
زمینه کارآفرینی
"بررسی آکادمیک فرصتها که چگونه , توسط چه کسی و با چه
آثراتی برای ایجاد کالا و خدمات آتی کشف و ارزیابی و بهره
برداری می شوند.
در نتیجه اين زمینه شامل مطالعه
منابع فرصتها
فرآیند کشف و ارزیابی و بهره برداری از فرصتها
و مجموعه افرادی که آنها را کشف و ارزیابی و بهره برداری
iS ino
(6000 سمل( له )|
صفحه 5:
تجدید استراتژیک : تلاشهای کارآفرینانه شرکتی که
منجر به تغییرات اساسی در استراتژی و ساختار
سازمانها می شود
کسب و کار مخاطره امیز شرکتی: تلاشهای
کارآفرینانه شرکتی که منجر به ایجاد سازمانهای
کسب و کاری درون سازمان شرکت می شود.
هر دو اين مفاهيم تغییرات در استراتژی و ساختار
یک شرکت حاضر را پيشنهاد می دهند, که ممکن
است شامل نواوری برای صنعت باشد.
صفحه 6:
دید استرانژیک کارآفرینی مستفل
تازه
در
بازار
کسب و کار
مخاطره آمين! 1 ابتكار عمل
راه اندازی
قديم
دز
بازار
4
1 داخلى ©
داخل هر خارج هر
سازيان موود ذمینه سازمان موجود
1
کارآفرینی شرکتی كارآفرينى مستفل
صفحه 7:
*
طرحهایی برای کسب و کار مخاطره آمیز
زایشی کامل
واحد کسب و کا
قرارداد بستن إواماره امير جد
پرورش دادن و
قرارداد بستن
لخش کسب و کا
لاطره آمیز کو:
و جدید
اهمیت استراتژیک
دا
واحد کسب و کاراحد کسب و کا
a
ویژه
واحد جدید
(Burgelman,
19082)
صفحه 8:
9
انواع تجدید استراتژیک
نوآوری
رهبری
کایزن
نوآوری
جوان کننده
تغييرات
بروز کننده
درجه تغییر داخلی
ِا
(Baden-Fuller,
سح مه
صفحه 9:
ظرفیت برای تغییر
ظرة
رهبری برای
جوان کننده
بروز آوردنده
(Baden-Fuller,
سح مه
صفحه 10:
*
كارآفرينى شركتى به عنوان
RE ee ee eee Le)
صفحه 11:
a
کارآفرینی
شرکتی به
عنوان
رویکرد
ee
Lis
کارآفرین
مديريت
استراتژیک
صفحه 12:
*
Te
معدى جديد
ی دارد
3 رقاب 5 9 ج >
“teh اسن
رقابت شد
۱ به عنوان مسلط €
سب vo شدن (
دا<
خل
٠ رقابت
به عنوان عامل نوا
نواورى
ae
صفحه 13:
(Miller, 1983)
گرایش کارآفرینانه
صفحه 14:
age
(Stevenson & Gumpert,
منابع
تک مرحله ای
مالکیت یا بکارگي
سلسله هرآتبی
3
فرصت
آنقلابی
چند مرحله آی
استفاده اتفاقى يآ
اجاره اى
۳
گرایش آستراتزیک
تعهد به فرصت
تعهد به منأیع
كنترل منابع
ساحتان مدیریت
1985)
صفحه 15:
*
مبلغ دربرابر متولی در جهت گیری
استراتژیک
* چه منابعی را کنترل
می کنم؟
۶ چه ساختاری رابطه
ما را با بازار مشخص
می TUS
۶ چه فرصتی مناسب
as
* فرصت کجاست؟
٠ جه منابعی برای
سرمايه كذارى روى
آن نیاز دارم؟
* چه ساختاری مناسب
است؟
صفحه 16:
مفهود
لمتواتؤيك
(Burgelman, tn toe
19082)
6
صفحه 17:
*
یک ايده نوين كسب و كار
صفحه 18:
در يس ايده كسر و کار
BA
صفحه 19:
*
2 استراتزيى 0
قلسفه مديريتى و
سازمانی
06
صفحه 20:
بخش 2:
موارد
صفحه 21:
صفحه 22:
بحث درباره مورد
مهمترین وقایع در تاریخچه 70()چه بوده اند؟
.Ontieys Orrde 1 را قبلو بعد از مااکیت
0 ۷. چیست؟
کشش تعیین کننده رشد /۵0:() چیست؟
دانش چه نقشی در فرآیند کارآفرینانه بازی می
کند؟
صفحه 23:
SUT GL Omran ar eas.
كه در فروش بستي وسايل أرأيشي
که از شرکتهایدیگر خريده مبشون
0996 وبا( و a5,
ركتنده وسابارليشوواً جريدارعميكتد
صولاسوا آز ماخ لش ركفا
OOP. Denki شروع بت
0اسیس لفط
بعنوان ريستدة
65 فروش
at
يرك فروش
محصولات يشمي براق
تمرکر روی فروش.
wats ac
شرع 0۸۸ ۵00
هروش باسهای
سحن سفيد در
ated
ماس ,1907-60
به يك شركت بين المللى
“خارجى فروحته شد
مه جوصو
شرکتیبا فرش
بستیدارایکانا وگن
ار محصولاتمتوع
محصولت آرایشی
مت dash peg
Ona!
0
(1906-00. iron
HULLS pat Ov Orr
فروخته شلد
فراردادغررفاتیغبر از
محصولات آرایشی
صفحه 24:
© سیستم رقابتی
افزايش حجم فروش
پرتری کانال توزیع مرسوم
گرایش عمومی به لوازم رم زاس : "پیچیده"
غیبت رقبا در فروش
ila aSe5 Ssla, براعمنا لباز
Rovbedtasl— Lubes! 220d ae. سم(
تولید برون سپاری شده معمول
© ساختار
توليد يرون سيارى تامين كننده محدود
توسعه فرمول توليد توسط تامين كننده
کاتالوگ داخلی
ذخیره درس
3 کارمند برای بسته بندی و 1 فروشنده با 2
کمک غیر اصلی
ee
dst ®.1.
(۳)
© سیستم تولید
کیفیت متوسط در مقایشه با رقبا
محصولات طبيعي مانند گیاه طبّی
Cam متوبط چم بالا درمعایسته ly ;5
ريسك سقوط سهام
غيبت ترفيع و تخفيف
کانالوگ های قدیمی
صفحه 25:
* ف ان
نزدیکان ( 1 پسر و 1 دختر )
SL
) ۰ aa
(©)
ساختار
(9مهوو))
دورنمای
پیشنهادی
همكار كلام /
.دورنمای رشد و توسعه مهدود به
دليل ايده تجاری ناشی از نیاز به
ماندن و تفریج
.همکاری نا معلوم مورد نیاز
انعطاف پذیری به دلیل فعالیت بی
عاپ کست و کارزو:ستازمای بت
نظم
وه
صفحه 26:
*
له
)0(
ساختار GS
کاتالوگ داخلی
آزمایشگاه تحقیق و توسعه
کارمندان متخصص در فروش پستی
برند او(
مرکز تماس در با 50 کارمند پاره وقت درد
مشاوران ( توسعه محصول , مواد اولیه , کنترل
کیفیت , سیستم اطلاعاتی )
مشاور نست پوستی روی ۳۰۸۰ دانشگاه
موجودأت زنده
منایع مالی قابل توجه
پس از 1994
آزمایشگاه های شیمی و میکروبیو لوژی
کارگاه تولید
کاهش میزان فروش ۹
دموکراتیزه کردن مهسولات آرایشی
ایش به محصولات
افزایش در سهم بازار توزیع مدرن
کاهش بعضی کانال های توزی معمول
افزايش تقاضا برای کنترل کیفیت در تولید
غیبت رقبا در فروش پستی
قبایک وچکضعیف لیتا ای( ب رلعمثا لا با
چند رقیبمحدود اروپایی(ب رلعمنا ل۳۳) سل(
تولید برون سپاری شده معمول
تم رقابتی
© سيسم
کیفیت متوسط ”
تست شیمیایی و پوستی محصولار
قیمت oul
ترفیعات مشتری مدارانه
تحویل قابل اتکا
سرویس آن لاين
صفحه 27:
۷ *
دیکان( همسر , 2 پسر , 1 دختر , بستگان همسر)
دورتمای پیشنهادی کارمندان الممريجي ee
همكاركلا-زم / بالگ
جامعه محلى ( استان»© )
بنگاه متفاوت و در حال رشد با بکارگری ابزار پیشرفته
مدیریتی
پاسخدهی در بنگاه های از لحاظ مدیریتی ساختاری در حال
توسعه(برای اعضای خانواده)
شغل مطمئن (برای کارمندان و جامعه محلی)
فعالیتهای کاری همسان با بینش کار آفرین
ميل به كار در حالت تا حدی غير رسمى و بى ساختار
ميل با ياد كيرى( هم از wlio داخلى و خارجى مثلاً لحجه
مشاوران) ot
تجربه کاری در کسب و کار سفارش پستی )©(
صفحه 28:
8 0.6.0. *
كيفيت * سفارش يستى
سطح متوسط ثابتٍ سس wo 9
كيفيت (مناسب برای ۳ eset ti
Asked ۲ تصویر تفویت مکانی
نت *اهداف بلند مدت برای اس دا
خانواده 3
-سرمایه گزاری سیستمانیک
مجدد سود کوتاه مدت
افلسفه مديريتى
*ابزارهایبیچیده مدیریتی
“مشاورن خارجيٍ
*ساختار نزارتى "بسته"
*روش مديرينى "اتوكراتيك"
*ساختار سازمنى غير رسمب
eee cael
“كرليش بالا به استفاده ار"
خارجی
*كرايش بالابه ريسك "حساب
ذی نفعان
*نامين أينده برای چانشینان
ee مطمتن برای cla att
جسوزانه در تاحیه های shee
eee *استخدام کارمندان از جوامع
۷ يز *توسعه کار آفرینی
مثال hye هرف بلئد مدتة
هج وليه نسل هاى بعدى
جانشینان
صفحه 29:
5527
oust a ل 7
0ك lean لحكل قاد ميد Eg
ee
ees
ea
به رشد در بخش
فروش پستی لوازم آرایش
صفحه 30:
عه نقش دانش
زمينه / محيط خارجى ا 00
زمیته سازمانی
منابع / شایستگی خارجی
2 ساختار سازمانی و
نظارت
وضع از لحاظ ترکیبات منبع/دانش|
تعقیب قرصنهای كار أفرينانه بدون توجة
منايع داخلى در كنترل
جهتكيرى رشد
منابع داحلی/شایستگی زمینه استراتژیک
90 زمینه رفتاری/تجربه فبلی
صفحه 31:
صفحه 32:
*
rik
* بزرگترین تولید کننده پاستا در ایتالیاست. دارنده یکی از
جذابترین برند ها در بین مصرف کنندگان ایتالیاییست.
* این غول تحت مالکیت خانوادگی دارای درآمد سالیانه 2
میلیارد پورو. دارای 8500 کارمند, دارای 25 واحد
تولیدی(5 واحد در خارج کشور) و صادر کننده به بیش از
0 کشور است:
* سهم بازارش در ایتالیا 9۵25 (از پاستا) است.
صفحه 33:
*
Ouico موم
جسمه:) cal Barks SV gare jl les Duta
چتری بیسکویت. کیک, سناک شیرین ,کراکر و نان
یافت می شود(محصولات نانوایی).
در تمام اين محصولات Duta Bic در ایتالیا
دارای جایگاه پیشرو است.
اين بخش به سرعتى در حال رشد O® oS cul
به تنهایی 9۵50 گردش مالی 0۷ را شامل مى
شود.
صفحه 34:
og یف شرفت در حال رشد و نو
or
| وری
(1)
در 1877 Piero Baris یک مغازه پاستا و نان در پارما می
شاید.
در 1910 اولین واحد صنعتی را تاسیس میکند. 80 کارمند
روزانه 8000 کیلو پاستا تولید می کنند.
در 1911 لوگوی مشهور شرکت بوجود می آید.
در 1936 تعداد کارکنان به 700 می رسد.
در 1950 6-105 ها از آمريكا ديدار ميكنند. آنها با ايده های جدید
sly بهبود کارایی و ارضا مشتریان به ایتالیا باز گشتند.
در 1955 «انه) اولین کارخانه اي بود که پاستا را در بسته بندی
فروخت.
صفحه 35:
ملیف شرنت در حال رشد و نو
اوری
(2)
۶ در 1960 شرکت یک شرکت عمومی با مسئولیت محدود
شد که 1300 نفر را در استخدام داشت.
۶ در 1970 یک واحد صنعتی را در 7< اج") تاسيس كرد.
(که هنوز بزرگترین واحد تولید پاستا در جهان است)
70 در 1971 اه سم شرکت را با بیش از ٠
میلیون دلار خرید و شروع به گوناگون سازی مهسول کرد.
۶ در 1975 سس Qauwl Oulu شد.
۰ در 1979 .۵ شرکت را با 65 میلیون دلار به
تج ها فروخت. آنها واحد فرانسه را که اولین شرکت
تابعه خارجی بود تاسیس کردند.
صفحه 36:
لد یف شرت در حال رشد و تو
86
| وری
(3)
در 1987 آنها پروسه جهانی سازی را شکل دادند و ستاد تبلیغاتی متمرکز را
در چندین کشور خارجی شروع کردند.
در 1991 شركت يونانق برتر halon aides مار اسب گردیه:
در 1992 شرکت مشهور بیمه۳ در تولید بیسکویت را تصاحب کردند.
در 1996 برای مواجهه با رقابت با تخفیفهای سنگین و محصولات با برچسپ
خود متوسط قیمت را 9615 کاهش دادند. تولید پاستای »ام شروع شد.
در 1999 آنها ص از عصع را خریدند.
در 2000 ۰ محصول پاستای اب لا را روانه بازار کرد.
در 2002 ۰۰) محصول پاستای سس" را روانه بازار کرد.
صفحه 37:
کیش ay کار آقریتی, نقتر کتی
* بازار بالغ پاستا
* کاهش نتایج مالی
۶ شرکت تک کسب و کاری (ریسک بالا)
صفحه 38:
*
گوناگون سازی در چه صنعتی؟
۰ بازار در حال رشد
* رقابت کم
۶ سود دهی بالا
* امکان نو آوری
* وابستگی و ارتباط به پا
3
بیسکوٍ
صفحه 39:
معرفی قدم با قدم محصولات نانوایی تحت همان برند چتری:
در 1976 قطعه های Wei Darks Lawes posted bread 9 sick brew 9
به برند 08 انتقال داده شد.
بر 1977 تبسن و ینیم
در 1883 بیسکویت گرم داز
در 1985 کراکر
در 1986 کیک تازه
درون همان بخش, دامنه محصولات را توسعه دادند.
اين سیاست پیاده سازی شد چرا که مطالعه رفتار مصرف کنندگان نیاز به
تغییر را نشان داد. بعد از چند ماه نیاز به تغییر نوع بیسکویت دارند.
صفحه 40:
* ايده كسب و کار
۲ برند جدید "سا سل ۲
۷سرمایه گذاری در تحقیق و y
تصوير 7 سنتی, ساده و اصل
توسعه
“از توليد خارجی تا داخلی ۷ اشکال اصل
انتخاب صحیح تامين کنندگان بسته بندی نو آورنه
سینرژی در توزیع ۲ ترفیع و تبلیغات قوی
”سيستم اطلاعاتى بيشرفته ” قیمت الا
۷ دامنه وشیع
eo
صفحه 41:
wb ٠
° سازمانی
٠ قدرت معاملاتی
٠ شهرت برند
فرهنگ کارایی
* ازدیکی و حرکت به سمت مشتری
eq
صفحه 42:
* رقابت امروزی به معنای تشخیص فرصتهای کار آفرینانه
استت:
* نو آوری به شکلهای مختلف قابل تعقیب است.
(96) در مقابل ((10 که نیازمند اهرمهای مختلف
سازمانی است.
۰ کار آفرینی سازمانی بدون توجه به اندازه سازمان اتفاق
می افتد.
* گرایش کار آفرینانه را توسعه دهید.
۰ موفقیت توسعه کار آفرینی بیشتربه عوامل غیر مادی
بستگی دارد.