کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

کاهش اندازه و مخلوط کردن

kahsh-andazeh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “کاهش اندازه و مخلوط کردن”

کاهش اندازه و مخلوط کردن

اسلاید 1: به نام خدای مهربان   موضوع کاهش اندازه و مخلوط کردن     1

اسلاید 2: مخلوط کردن (اختلاط) مخلوط کردن یک عمليات معمول در صنایع غذایی است. از هم زن زمانی استفاده می شود که جزء یا اجزایی به ماده غذایی اضافه شده باشند. نوع هم زن مـورد استفاده معمولا با توجه خصوصیات ماده غذایی تحت اختلاط تعیین می گردد. چون کیفیت محصول مخلوط شده با توجهبه توزیع یکنواخت اجزای آن ارزیابی می شود لذا انتخاب نوع هم زن و عمل آن باید به دقت انجام شود تا نتایج مطلوبی به دست آید.2

اسلاید 3: مخلوط کردن (اختلاط)هم زدن از ایجاد حرکت و آشفتگی در مایع یا جامد است. یکی از اهداف هم زدن، اختلاط دو یا چند ماده است.اختلاط می تواند به منظور انجام یک تغییر فیزیکی یا شیمیایی انجام شود.در اکثر صنایع شیمیایی و در بسیاری از صنایع دیگر از عملیات اختلاط استفاده می شود. در صنایع غذایی، دارویی، کاغذ، لاستیک ، پلاستیک و حتی گاز و پتروشیمی این عملیات کاربرد دارد. در اغلب واکنش های چند فازی، نحوه، شدت و مدت زمان اختلاط مواد در بازده واکنش تأثیر چشمگیر دارد. اگر اختلاط به شکل مطلوب انجام نشود،برخورد میان مولکول های مواد واکنش دهنده به نحو مطلوب انجام نمی شود و در نتیجه یا واکنش انجام نخواهد شد یا بازده آن کم تر از حد انتظار خواهد بود.3

اسلاید 4: مخلوط کردن (اختلاط)نکتۀ مهم آن است که در بسیاری از موارد هم زدن شدید یا طولانی، علاوه بر اتلاف انرژی بر کیفیت محصول نیزاثر نامطلوب می گذارد؛ برای مثال در فرایند تشکیل کریستال یا بعضی فرایندهای زیست شناسی، افزایش توان هم زن باعث شکسته شدن دانه های کریستال یا صدمه دیدن میکروارگانیسم ها و در نهایت کاهش کیفیت محصول می شود، همچنین در بسیاری از واکنش های شیمیایی اگر زمان اختلاط بیش از حد طولانی شود، محصول شروع به تجزیه شدن می نماید و به مواد ناخواسته تبدیل می گردد. بدین ترتیب بازده واکنش کاهش می یابد.4

اسلاید 5: مخلوط کردن (اختلاط)در کاربردهای صنعتی برای اختلاط از هم زدن استفاده می گردد. منظور از هم زدن استفاده ازنیروی مکانیکی جهت به حرکت درآوردن مواد در یک محفظه یا ظرف به صورت گردشی یا به روشی مشابه آن است. مخلوط کردن می تواند شامل اختلاط دو یا تعداد بیشتری از مواد در یک فاز مشابه یا غیرمشابه باشد. نیروی مکانیکی مورد استفاده در عمليات اختلاط سبب می گردد تا یک ماده به صورت تصادفی و بدون نظم در ماده دیگر پخش گردد. 5

اسلاید 6: انواع اختلاط 6

اسلاید 7: انواع مخلوط کن ها 7

اسلاید 8: 8

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید