کشاورزی و دامپروری

کشاورزی ارگانیک

keshavarzi_organik

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “کشاورزی ارگانیک”

کشاورزی ارگانیک

اسلاید 1: 1

اسلاید 2: کشاورزي ارگانیک یکی از راهبردهاي کشاورزي پایدار است که متکی بر روشهاي طبیعی کنترل آفات و بیماريها بوده و استفاده و کاربرد آفت کشها و علف کشهاي مصنوعی، کودهاي شیمیایی، هورمونها و آنتی بیوتیک ها تا حد امکان منع شده است.2تعریف کشاورزی ارگانیک

اسلاید 3: طبق آخرین آمار ، در سال 2009:بیش از یک سوم از زمین‌های کشاورزی ارگانیک جهان که شامل 13.4  میلیون هکتار می‌شود در کشورهای در حال توسعه قرار گرفته است3کشور ترکیه که به دلایل مشابهت ها معمولا در بررسی ها با ایران مقایسه می شود، با 0.33  میلیون هکتار مقام هفتم را دارد. نمودار زیر این مقایسه ها را نشان می دهد:

اسلاید 4: در سال 2009 کل سطح زیر کشت ارگانیک کمی بیش از 37 میلیون هکتار بوده است. سهم هر قاره در جدول زیر نشان داده شده است: 4

اسلاید 5: روند توسعه کشاورزی ارگانیک از سال 1999 تا سال 2009 در نمودار زیر نشان داده شده است: 5

اسلاید 6: دلایل کاربرد کم کشاورزی ارگانیک در جهان:استفاده از مواد شیمیایی به دلیل آسان و ارزان بودنفوری و آنی بودن سود استفاده از مواد شیمیایینیاز به مقادیر زیاد مواد آلینبود بازارهای سازمان یافته و مناسبنبود بازارهای سازمان یافته و مناسبعدم رغبت به استفاده از مواد غذایی تهیه شده از این روشضررهای اقتصادی ناشی از دوره گذر(تغییر سیستم از متداول به پایدار)نبود شواهد تجربی، مبنی بر سود اقتصادی محصولات کشاورزی ارگانیک6

اسلاید 7: پژوهش های میدانی انجام شده در این زمینه 7

اسلاید 8: عنوان مقاله: بررسی موانع و مشکلات توسعه کشاورزي ارگانیکمحل انجام کار: شهرستان دره شهر (استان ایلام)تعداد افراد: 24 نفر از کشاورزان ارگانیک کارتجزیه و تحلیل اطلاعات حاصل: بحث و مصاحبه در گروه هاي مورد مطالعه با استفاده از فنون خاص روش تحقیق کیفی و از طریق دسته بندي، طبقه بندي و رسیدن به مفاهیم کلی و مشخص انجام پذیرفت.یافته های حاصل: مسائل زیرساختی، مسائل اقتصادي، ضعف دانش وآگاهی کشاورزان، مسائل فنی و مدیریتی، مسائل حمایتی و موانع انگیزشی و نگرشی در راه توسعه کشاورزي ارگانیک وجود دارد.8

اسلاید 9: عنوان مقاله: سنجش نگرش و میزان بکارگیری فناوری کشاورزی ارگانیک توسط سیب زمینی کاران شهرستان فریدون محل انجام کار: شهرستان فریدون اصفهانتعداد افراد: کلیه سیب زمینی کاران شهرستان فریدونN=14000 نفر بودند که بر اساس فرمول کوکرال 200 نفر به روش نمونه گیری متناسب انتخاب شدندنحوه جمع آوری اطلاعات: ازطریق پرسشنامه گردآوری گردیدتجزیه وتحلیل: نرم افزار آماری SPSS انجام گردیدنتیجه گیری: نگرش سیب زمینی کاران به کشاورزی پایدار مثبت بود، ولی به کارگیری آن اندک بود، منطقه مورد مطالعه با کشاورزی ارگانیک تطابق نداشت، درصد سیب زمینی کاران از نظر سطح ناپایداری 19/5 درصد و سطح پایداری 68 درصد قرار دارد.9

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید