صفحه 1:
صفحه 2:
تعریف کشاورزی ارگانیک
ee كشاورزى بيار لست كه متكى sya JS SAE aie
ستفده و کاربر آفت کشها و علف کشهای مصنوعی» yoo lan کنترلآفات و
کودهای شیمیایی, هورمونها و آنتیبیوتیک ها تا حد امکان منع شده است.
صفحه 3:
طبق آخرین آمار » در سال ۰۰٩ از یک سوم از زمینهای کشاورزی
ارگانیک جهان که شامل ۱۳.۴ میلیون هکتار میشود در کشورهای در حال
فرار کف
کشور ترکیه که به دلایل
مشابهت ها معمولا در بررسی ها
با ايران مقايسه فى شود: با
۳ میلیون هکتار مقام هفتم
را دارد. نمودار زیر این مقایسه
ها را نشان می دهد:
صفحه 4:
در سل ۱۰۱ تا سس رت ارتانیی تم بیش از ۳۷
میلیون هکتار بوده است. سهم هر قاره در جدول nS داده
شده است:
سهم آن نسبتببه كل زمين سطح كشت اركانيسك ور
كشاورزى (هكتار)
۰ درصد ۱۳۲ آفريقا
۰.۲۵ درصد ی آسیا
۷ درصد ٩-۴ اروپا
۷ درصد ۱۳ آمريكاى لاتين
۲ درصد ۱۳۵۸ اقیانوسیه
۸ درصد YOY PTE آمریکای شمالی
۰.۵ درصد ۱۳۷۷ جمع
صفحه 5:
روند توسعه کشاورزی ارگانیک از سال ۹۹۹ تا سال ۲۰۰۹ در نمودار
زیر نشان داده شده است:
j
وو #2
£
g 30
2 2s
20
15
10
5
صفحه 6:
دلابل کاربرد کم کشاورزی ارگانیک در جهان:
استفاده از مواد شیمیایی به دلیل آسان و ارزان بودن
۲ فوری و آنی بودن سود استفاده از مواد شیمیایی
۲ نياز به مقادير زياد مواد آلى 2
26 نبود بازارهاى سازمان يافته و مناسب ۷ 1
@ نبود بزارهای سازمان یافته و مناسب
ed ۹ ۰ Ge ol flee ee روش
Vv
0
ی ای مار UE pa
نبود شواهد تجربی» مبنی بر سود اقتصادی محصولات کشاور
صفحه 7:
صفحه 8:
عنوان مقاله: بررسی موانع و مشکلات توسعه ک:
ارگانیک
محل انجام کار: شهرستان دره شهر (استان ایلام)
2
نگرشی در راه توسعه کشاورزی ارگ
و
صفحه 9:
سس و SO ۳۳
ل ول شیب زمیتی" کاران شهرستان .
فریدون
محل انجام کار: شهرستان فریدون اصفهان
تعداد افراد: کلیه سیب زمینی کاران شهرستان فریدون
a بر اساس فرمول کوکرال ۲۰۰ نفربه روش نمونه
نحوه جمع آوری اطلاعات: ازطریق پرسشنامه گردآوری گردید.
تجزیه وتحلیل: نرمافزار آماری 060608 انجام گردید
نتیجه گیری: نگرش سیب زمینی کارانبه کشاورزی.
کارگیری آن اندک بود. منطقه مورد مطالعبا
درصد سیب زمینی کاران از نظر سطح ناپایدار
۶۸ درصد قرار دارد.
صفحه 10:
سشنامه از پیش آزمون و محاسبه
eels ۳
صفحه 11:
موانع تولید محصولات اركانيى از سيدكاه كارشنا شناسان به
پنج دسته موانع ترویجی شامل:
¥ فقدان حمایت کافی دولتی,
۶ مواع دای و پژوهشی در جهاد کشاورزی:
% پیچیدگی و موانع ترغیبی و راندمان پایین
محصولات ارگانیک طبقه بندی شدند ST]
7 در مجموع ۶۳/۹۲ درصد از وربانس کل موانع تولید. |
محصولات ارگانیک را تبیین کردند. 1
00
صفحه 12:
تعداد"
قاری بای fad fle asa alae
cia تکمیل و برگشت دادند .
نحوه جمع آوری: پرسشنامه
تجزیه و تحلیل: با استفاده از نظرات متخصصان و
رام
صفحه 13:
صفحه 14:
عنوان مقاله: عوامل موّثر بر نگرش مصرف محصولات
کشاورزی ارگانیک در تهران
¥ محل انجام: تهران
تعداد افراد: جامعه آماری شامل آن دسته از افرادی است که از بین
محصولات باغی, صیفی. دامی. لبنی ارگانیک حداقل یک گروه را از میدان
میوه و تره بار جلال آل احمد شهر تهران. خریداری و مصرف می کنند. با
توجه به اين امر که حجم کل جامعه آماری مورد مطالعه تابعی از زمان است
برای تعیین حجم نمونه ابتدا یک مدل آماری برای حجم آماری ارائه شد و بر
اساس فرمول کوکران ۱۲۴ نفر ب هعنوان نمونه به کمک روش نمونه گیری
تصادفی ساده انتخاب شدند.
۲ تجزیه و تحلیل: این تحقیق از نوع کاربردی, روش آن همبستگی می باشد.
ضریب آلفای کرونباخ پرسشنامه بین ۱۸-۱۷ محاسبه گردید.
ae
صفحه 15:
نتیجه گیری:
۲ یافته های حاصل از تحلیل رگرسیون نشان داد.
۲ متغیرهای آگاهی بهداشتی.
۲ دانش محصولات ارگانیک»
کیره وسن مصرف کتندگان ۲۲ درسد از 2۶
رات متغیر نگرش محصولات ار گانیک
صفحه 16:
تحلیل سازه های پیش برنده و بازدارنده پذیرش کشاور
اركانيك از ديدكاه كارشناسان جهاد كشاورزى زنجان -
” محل انجام: شهرستان زنجان
” تعداد افراد: بؤوهش 18 نفر از كارشناسان ستادى سازمان جهاد كشاورزى زنجان
٠١ Mca نفر به عنوان نمونه آمارى انتخاب Bab
۶ زار زومش: پرسشنامه
Y تجزیه وتیل با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ مورد سنجش قرار گرفت که مقدار..
ا > يي 5
عوامل ييش برنده پذیرش ۸۵/ بدست آمد.
صفحه 17:
اما از دیدگاه کارشناسان اين پژوهش:
” مواردى همچون بی توجهی به سلامت جامعه و محیط زیست, 5
¥ عدم شناخت از لازمه ها و فناوری کشاورزی ارگانیک.
6 درد ات تست
۳ عدم توليد و عرضه ى نهاده هاى مورد نيان
can Se atlas
مهم ترین عوامل بازدارنده ی پذیرش کشاورزی ارگانیک را تشكيل داه | .8
صفحه 18:
بررسی مولفه های پذیرش محصولات کشاورزی ارگا
دیدگاه
تصرف کیان مطالعه دور دی بر کرع)
% محل انجام: کرج
” تعدادافرد: جامعه آماری تحقیق را سرپرستان خانوارهای ساکن در مناطق دهگانه.
شهر کرج تشکیل دادند که براساس فرمول کوکران ۶ اك 4
گیری طبقه ای با انتساب متناسب انتخاب شدند.
ال سم
” تجزيه و تحليل: از ضريب آلفاى كرونباخ استفاده كرديد كه بيائكر مناسب بو
تحقیق بود (بیشتر از ۷) تحليل داده ها با استفاده از برنامه نرم افزار
جام شد ص
: 2
د
صفحه 19:
" که میزان دانش و آگاهی افراد نسبت به محصولات ارگانیک در حد متوسط می با
” علاوه بر آن» نگرش افراد نسبت به محصولات ارگانیک در حد متوسط و رو به مساعد
بوده است..
در نهایت با استفاده از تحلیل عاملی چهار عامل به عنوان عوامل موثر بر پذیرش
محصولات ار گانیک شناسایی شدند.این عوامل عبارند از | هچ
% اطلاع رسانی x irl
بهبود ویژگی های محصول,
7 ارایه تسهیلات حمایتی
که به ترتیب ۰۲۶/۶۰ ۰۲۲/۶۱ 9/۴۱و ۸۷۸۰درصد واریلنس :
6
a
صفحه 20:
بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان نسبت به
¥ محل انجام: شهرستان فریدون =
4 و ل وار ان
كوكران تعداد ٠٠١ نفر از آن ها به عنوان نمونه انتخاب
” تجزيه و تحليل: به وسيله نرم افزار © 680508 eo re ل
كرونباخ /1/ محاسبه شد.
صفحه 21:
نتیجه کلی:
eee کشاورزان مورد مطالعه نگرش مثبتی نسبت به کشاورزی ارگانیک
نتایج مقایسه میانگین ها نشان داد که بین نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی
ارگانیک بر اساس متغیرهای مستقل؛ تحصیلات شرکت در كلاس هاى ترویجی
مرتبط با کشاورزی ارگانیک و شیوه کشت در سطح یک و پنج درصد اختلاف معنی
داری وجود دارد.
همچنین نتایج کرسیون جندکانهبه شوه کلم به ام نشان داد > از بو |
yao پیامدهای م
۷4
صفحه 22:
منابع:
۲ کتاب دنیای کشاورزی ارگنیک سال ۲۰۱۱
لها یط موی | بط(
