صفحه 1:
ae PotBank@
https://telegram.me/joinchat/CrBIZT1leCOx3IRhxgL_5q
صفحه 2:
مبلغ(توما
isd
lo | oe هت چرس سوزی دپ شك كاش لشتاء عتم برعا وتيت و طراات يونت “MOD
a دنه رن ی هر i مب ی تا ( ۵
a Ee) دنر نع هرن api | POD
POO
8 شمه ۰.۸ 5
“POD تب دص مر در دمن با کي فد رب .تن ند خن 290 ۳
ae يت رفع استرس» فاراحتي هاي عصبي؛ سردردهاي مزمن امعجون اعصاب | le
رت تج هرمز تم ای لت پوت و Sane ۳3
POO هت رف ریز مشک ری ای ری ای منک له سک مه مان سر a ee
— ميت رق مشكلات a kanes nib joes eT ea pn satel ogy HbA Fess on
رم و اه مر وی دصر ون ند تلع توت كد له كنب ستو 5
عوط ونع رن جدنع بت ۳3
هوضه عرقيجات كباهي اصيل تمصر كاشان (seu
تيلبغات :مایم تن ماس8116 553 0933 ۰ 691 567 0913 |
انرمان بيخوابى و اختلالات عصبى: رفع افسردكى: رقع .
صفحه 3:
صفحه 4:
تعریف کشاورزی ار گانیک کشاورزی ار گانیک
کشاورزی ار گانیک (کشاورزی آلی. طبیعی یا زیستی). نوعی
کشاورزی است که در تولید و فرآوری محصولات آن از کودهای
شیمیایی. سموم. هورمونها و دگر گونیها و دستکاریهای ژنیتیکی
استفاده نشود و همه مراحل تقویت زمین, کاشت و برداشت با
استفاده از نهادههای طبیعی (همچون کود زیستی< کمپوستها-
حشرات سودمند) باشد.
کشاورزی ار گانیک سیستمی تولیدی است که سلامت خاک
اکوسیستم ها و انسان را پایدار می سازد و بر فرایند بوم شناسانه.
تنوع زیستی و چرخه های سازگار با شرایط محلی تکیه داردا
صفحه 5:
کشاورزی ار گانیک. یک سیستم مدیریتی جامعی است که
* کمیت و کیفیت محصولات از تولید تا فرآوری و انتقال به مصرف
کننده
* سلامت خاک. گیاه حیوان. انسان. میکروار گانیسمها,
محيط سیاره زمین بعنوان یک موجود زندةّ واحد.
* اصول اکولوژیکی.
۴ محیط زیست؛
* اصول عدالت و روابط اجتماعی, احترام به مخلوقات
اصول پایداری زیستی
در آن مد نظر است
صفحه 6:
کشاورزی ار گانیک بهعنوان کشاورزی بدون کاربرد مواد
شیمیایی معرفی شده است.
این نوع کشاورزی با مصرف کودهای شیمیایی و همچنین
مصرف هر گونه مادهی ضد حیات. حتی با منشاً طبیعی
مخالف بوده و درمواردی که مصرف این مواد ضروری باشد
کاربرد موادی که آثار وعواقب جانبی کمتری دارند را
توصیه میکند.
صفحه 7:
کارهای ممنوع
7 * ۳ 3 ee |
ستفادهاز علف كشهاء افت کشها و کودهای شیمیا
معلا رار تر[ ورصههة سر در هر شكل (از 9
یه بذری, غذای دام و غیره( eee
استفاده از فاضلاب شهری
دگر گونیهای ژنتیکی
هورمون ها
صفحه 8:
0 محصولاتی که تولید , فرآوری . بسته بتدی , نگهداری . حمل
و نقل و عرضه ان ها در بازار تحت كنترل و يايش يكد
استاندارد معتبر بین المللی .منطقه ای و با ملی ار گانیک:
صورت می گیرد.
* در تولید محصولات ار گانیک شاخص های محیط زیستی .
بهداشتی . اجتماعی و ایمنی رعایت شده است .
* این محصولات دارای کیفیت . طعم طبیعی و خوب و فاقد هر
گونه مواد شیمیایی مصنوعی و باقیمانده عناصر و فلزات و
مواد مضر هستند .
صفحه 9:
فواید مصرف مواد غذایی ار گانیک:
۱- ارزش غذایی بالاتری دارند. میزان ویتامین کلسیم.
منیزیوم. آهن و فسفر در مواد غذایی ار گانیک بیشتر است.
-Y - مواد غذاپی ار گانیک حاوی آنتی اکسیدان بیشتری
میباشند. (۵۰ درصد بیشتر از محصولات غیر ار گانیک).
چراکه آفت کشهای مصنوعی تولید این مواد را در گیاهان
کاهش داده اما کودهای حیوانی و آلی بكار رفته در
کشاورزی ارگانیک تولیدآنها را افزایش میدهد.
صفحه 10:
۳- کمتر سمی هستند. محصولات ار گانیک سالم تر بوده و به بقایای
cal کشهای آلی کمتر آلوده میباشند. همچنین اين محصولات
فاقد افزدنیهای غذایی بوده و طبعا سالمتر میباشند.
۴- خوشمزه و خوش طعم تر هستند. یکی از دلایل آن این است
که محصولات ار گانیک پس از برداشت در مدت زمان کمتری
بدست مصرف کننده رسیده و تازه تر میباشند. و همچنین در
محصولات تهیه شده به روش رایج. با فرآوریها و دستکاریهایی که
بروی آنها صورت میگیرد تنها به گاهر, رنگ. بالا بردن ماندگاری.
افزایش تولید و مقاوم کردن آنها در برابر صدمات ناشی از حمل و
انبار داری توجه میشود و نه کیفیت و ارزش تغذیه ای آن.
۵- تولید کنندگان محصولات ارگانیک از استانداردها و
دستورالعمل های بسیار سخت گیرانه ای ت
آلوده شدن اینگونه محصولات به هر گونه مواد
منتفی میباشد.
صفحه 11:
1 محصولا ت سالم ٠
محصولات فاقد يا داراى حدمجاز باقيمانده آفت کش. عناصر.
» فلزات وسموم ماحصل اعمال مديريت هاى خوب كشاورزى
46۳0 استاندارد ها و برنامه هاى مدیریتی مانند.
. هستند ۱) 5
بااجرای این برنامه ها ضمن حفظ محیط زیست شاخص ها و حد
مجاز باقیمانده مواد شیمیایی رعایت میشود
صفحه 12:
* به صورت خلاصه می توان سلامت محصولات را در دو
مفهوم ذیل تعریف کرد :
* محصولات کشاورزی از جهت حداکثر بقایای سموم .فلزات و
نیترات .
* فرآورده های پروتینی و لبنی از حیث بقایای توکسین
ها .هورمون ها و آنتی بیوتیک.
صفحه 13:
محصولات طبیعی :
* این محصولات عاری از بقایای مواد شیمیایی مصنوعی و
حاصل تولید درمناطق طبیعی و دست نخورده (از نظر ورود
تکنولوژی بیرونی ) مانند مرانع ,جنگل ها . دیمزار ها و یا
مزارع مشخصی هستند که به دلیل شرایط خاص اقلیم و
اکولوژی منطقه در طول سال ها ی مدید و به صورت سنتی ۰
در تولید آنها از هیچ گونه نهاده های شیمیایی استفاده نشده
است .
صفحه 14:
۰ غذاهاي ارگانيك
غذاهاي ارگانيك به غذاهايي اطلاق مي گردد که بدون استفاده از آفت کش ها و علف کش
هاي مصنوعي و ارگانيسمهاي اصلاح شده ژنتيك تولید شده باشند.
معیار سبزیجات» میوه ها و حبوبات ارگانيك:
1 خاك ايمن: حداقل از © سال قبل از برداشت محصول» زمین زراعي نبايستي با آب فاضلاب
آبياري شده باشد. خاک نیز باید عاري ازاملاح سرب و کلرا باشد.
0 عدم اصلاح سازي:هیچگونه مواد افزودني (مثل شیرین
مصنوعي)» پرتو دهي با پرتوهاي یونیزه کننده و اصلاح ژنتيك نبايستي در روند تولید محصول
بکار رفته باشد.
خخیره سازي و انبار مجزا: محصولات ارگانيك باید از محصولات غیر | ASE ASE شده و
بطور جداگانه نگه داري شوند.
<- عدم استفاده از مواد شيميايي مصنوعي: عدم استفاده از ترکیبات شيميايي مصنوعي نظیر
كودهاي شيميايي» آفت كشهاء حشره کشها و علف کشها. (از 5 سال قبل از برداشت محصول)
صفحه 15:
ی گوشت» شيرء تخم مرغ و دیگر فرآورده هاي حيواني
0- حیوانات ميبايستي حداکثر از روز دوم تولد به روش ارگانيك پرورش یافته باشند.
۳ أركانيك بوده اشد.
6 خوراك ارگانبا دام و طیور باید DD درصد از خورأك اره
lass 8 و هورمونٍ نباید استفاده oe ۲ ۲
حیوانات چرنده بايستي از مرتع مناسب برخوردار باشند. هر حیوان باید از سرپناه» أب
سالمه رژیم غذايي متعادل» هواي تاژه» نور مستقيم أفتاب و فضاي كافي براي حركث
برخوردار باشد.
6 ذخیره ۳ انبار مجزا: فرآورده هاي اركانيك بايستي از محصولات غير اركانيك
تفکيك شده و جدأگانه نگه داري شوند.
نکته:در کشاورزي سنتي از كودهاي مصنوعي و در كشاورزي ارگانيك از كودهاي طبيعي
بر ۲ Apts کشا Ags
نکتهبدر كشاورزي سنتي از آفت كشهاي مصنوعي و در كشاورزي ارگانيك از حشرات و
برندكان نافع محنود کردن جفتگيري لته کندن طفهاي هرز در صورت نیاز از حشره
اي مجاز كشاورزي اركانيك برآي كنترل و ريشه كن كردن آفات استفاده ميشود.
صفحه 16:
ده علت برای لزوم حرکت به سوی کشاورزی ار گانیک
۱- محصولات ار گانیک استانداردهای بیشتری دارند: گواهی نامه
های محصولات ار گانیک به عنوان بیمه هایی است که در تولید این
محصولات از مواد شیمیایی و سمی آستفاده نشده است.
۲- طعم غذاهای ار گانیک بهتر است: گیاهان تولید شده به روش
ار گانیک سالم تر بوده و به عنوان غذاهای خوشمزه تر برای تغذیه
انسان و حیوانات می تواند به کار رود.
۳- محصولات ار گانیک خطر پیماری ها را کم می کند: خیلی از
مراکز حفاظت محیط زیست دریافته اند که مواد شيمپایی موجود در
آفت کش ها اثرات سرطان زایی و بیماری stl دارند. کشاورزی
ار گانیک یکی از راه های کاهش مصرف سموم شیمیایی و کم کردن
این مواد در منابع اب. زمین و هوا است.
صفحه 17:
۴- کشاورزی ار گانیک به منابع آبی احترام می گذارد: برای
حذف مواد شیمیایی آلوده کننده و دفع نیتروژن در آب باید
به منابع آبی و خاکی احترام گذاشت و آنها را درست مصرف
کرد. در کشاورزی ار گانیک این موارد به درستی رعایت می
شود.
۵- کشاورزی ار گانیک باعث ایجاد خاک سالم می شود:
خاک یکی از منابع اصلی زنجیره غذایی بوده و یکی از اصول
کشاورزی ار گانیک. ایجاد خاک سالم است.
صفحه 18:
۶- کشاورزی ار گانیک الگوبرداری از طبیعت است: کشاورزی ار گانیک
برای اکوسیستم متعادل ارزش قایل است.
۷- کشاورزی ار گانیک هدایت کننده تحقیقات تازه است:
تولید کنند گان ار گانیک به عنوان پیشرو در تحقیق عدم استفاده از
آفت کش ها و اثرات مضر آن بر محیط زیست هستند.
۸- تولید کنند گان ار گانیک در جهت تنوع زیستی تلاش می کنند: .
صفحه 19:
-٩ کشاورزی ار گانیک به حفظ سلامت جوامع روستایی کمک
می MS
۰ ۱- تنوع غذاهای ار گانیکد.
صفحه 20:
* اهداف کشاورزی ار گانیک
* ۱- تولید مواد غذایی با کیفیت عالی و مطلوب
۲- کنش متقابل میان بهبود سطح سلامت مردم همسو
با چرخههای زیست طبیعی.
۳- گسترش اثرسامانههای تولید فرآوری ار گانیک بر توسعهی
اجتماعی و بوم شناختی.
۴- توسعهی سودآوری و ماند گاری زیست بوم آبزیان.
۵- نگهداری و توسعهی بلندمدت حاصلخیزی خاک.
صفحه 21:
۰ ۶- نگهداری و تنوع ژنتیکی درسامانهی تولید و پیرامون آن.
مشتمل برحفاظت گیاهان و زیستگاههای وحش.
۷- توسعهی کاربرد درست و مواظبت شایسته از منابع آب و
همهی موجودات زندهی درون آنها.
۸- کاربرد هرچه بیشتر منابع تجدید شونده درسامانههای
تولید سامان یافتهی محلی.
-٩ تعادل موزون میان کشاورزی و دامپروری.
۰- برقراری شرایط زیست مطلوب دامهاء باتوجه به جنبههای
اساسی رفتارغریزی آنها.
صفحه 22:
۶ ۱۱- کاهش و به حداقل رساندن هر گونه آلودگی
درسامانهی تولید و پیرامون آن.
۲- فرآوری تولیدات ار گانیک با استفاده از منابع
تجدید شونده.
۳- تولید فر آوردههای ار گانیک زوالپذیر زیستی.
۴- تولید یافتههای بادوام و مرغوب.
۵- برآوری نیازهای اساسی یک زندگی با کیفیت.
همراه با احساس رضایت ازیک محیط کارسالم برای
همه افراد در گیر در کارتولید و فرآوری ار گانیک.
صفحه 23:
۶- پیشرفت در راستای یک زنجیره کامل از تولید.
فرآوری و توزیع که بر آورندهی عدالت اجتماعی و نیز
پاسخ گوی بوم شناختی باشد.
۷- استفادهی بهینه ازنیروی انسانی شاغل در بخش
کشاورزی.
۸- برقراری امنیت غذایی متناسب با رشد جمعیت.
- ایجاد و افزايش درآمد و اشتغال بهویژه درمناطق
روستائی.
۰ - حفاظت و حمایت ازمنابع کشاورزی و طبیعی و محیط
زیست.
صفحه 24:
باورهای غلط درباره کشاورزی ار گانیک.
اشتباه اول :
یکی از تصورات اشتباه در مورد کشاورزی ار گانیک, آن است که اين
شیوه کشاورزی بینیاز از کاربرد مواد شیمیایی است.
ازآنجایی که ساختمان تمام موجودات زنده و غیرزنده از ترکیبات
شیمیایی تشکیل شده است لذا کاربرد آن دسته از مواد شیمیایی که
به صورت طبیعی به دست آمدهاند (مثلا سنگ فسفات که از معادن
طبیعی استخراج میشود) در کشاورزی ار گانیک بلامانع است.
صفحه 25:
اشتباه دوم :
نباید تصور کرد که کشاورزی ار گانیک صرفا بر جايكزينى
نهادههای آلی با مواد شیمیایی بحث میکند چراکه کاربرد
غلط مواد آلى نیز, چه به صورت مصرف بیش از حد و چه
به صورت pre کاربرد آنها در زمان مناسب و یا ترکیبی از
هر دوی این موارد به نحو قابل ملاحظه ای سبب اختلال در
عمل چرخههای زیستی یا طبیعی میشود.
صفحه 26:
اشتباه سوم :
تصور اشتباه دیگر از کشاورزی ار گانیک آن است که برخی
کشاورزی ار گانیک را نوعی بر گشت به عقب و استفاده از
شیوههای مرسوم سالهای قبل از انقلاب صنعتی میدانند. بلکه
بلعکس کشاورزی ار گانیک نمیتوانند خود را از دستاوردهای
علمی ۵۰ ساله اخیر بینیاز بدانند.
صفحه 27:
در کشاورزی ارگانیک بیشتر بدنبال یافتن علل مشکلات
بوجود آمده توسط آفات و بیماریها هستند تا اينکه علائم
ظاهری را درمان کنند . بنابراین مدیریت پیشگیری بر درمان
و کنترل عوامل تقدم دارد.
» گیاهان سالم موثرترین راه غلبه بر آفات و بیماریها هستند.
۰ کارهای مدیریتی برای پیشگیری از آفات و بیماریها بسیار
موثر است.
» کارهای درمانی و معالجه را باید بعنوان گزینه آخر انجام
داد
صفحه 28:
نظر بهداشتی:
- زیانهایی چون مسمومیت
حاد با مزمن برای موجودات
غیرهدف از جمله انسان.
- خاصیت تجمعی در بدن
موجودات زنده و یا خاصیت
سرطانزایی.
مقاومت آفات. بیمارگرها و علفهای
هرز به سموم یکی دیگر از خطرهای
ناشی از مصرف بیرویه سموم
صفحه 29:
سلامت انسان وابسته به
سلامت گیاهان است
صفحه 30:
لذا سعی میشود در کشاورزی ار گانیک مکانیسم تولید
محصولات در فر آیند کنترل آفات. بیماریها و علفهای هرز با
تكيه بر روشهای مجاز غیر شیمیایی انجام گیرد
صفحه 31:
یکی از مهمترين اهداف کشاورزی ارگانیک تولید
محصولات و گیاهان سالم است. و همین کار
باعث جلوگیری از شیوع بسیاری از آفات و
بیماریها می گردد.
صفحه 32:
عواملی که بر سلامت گیاهان اثر دارد؟
گیاهان سالم کمتر در معرض هجوم آفات و بیماریها قرار می
گیرند. بنابراین هدف اصلی کشاورز باید سالم نگهداشتن
گیاهان باشد.
برای سلامت نگاه داشتن گياهان عکس العمل متقابل بین
موجودات زنده و محیط زیست گیاهان بسیار مهم است.
در شرایط مناسب مکانیزمهای خود گیاه بر علیه آفات و
بیماریها کافی است.
گونه هایی که دارای مکانیزمهای موثر تری هستند خطر
آلوده شدن کمتری دارند.
صفحه 33:
* شرایط سلامت بودن گیاهان ب شدیدی به میزان باروری خاک
دارد. هنگامی که تغذیه گیاه کاملا متعادل است . گیاهان قوی تر شده
و کمتر به آلودگی دچار خواهند شد .
شرایط OT و هوایی مانند دمای مناسب و ذخیره آب کافی .
فاکتورهای دیگری هستند که بر سلامتی گیاه اثر دارد. اگر یکی از
این شرایط منا سب نباشند. گیاهان دچار تتش می شوند. این تنش ها
باعث ضعیف شدن مکانیزم دفاعی گیاهان شده و آنها را در برابر
حمله آفات و بیماریها آسیب پذیر می کند.
صفحه 34:
روشهای کنترل آفات که میتوان به عنوان محورهای کاربردی
در کشاورزی ار گانیک به آنها پرداخت. بنا بر استانداردهای
کشاورزی ار گانیک به ترتیب اولویت عبارتند از:
روش مکانیکی: werkwicd wetod
در اين شيوه به روش دستى يا با استفاده از ابزارهای ابتدایی به طور
مستقيم به حذف جمعيت آفت در اكوسيستم زراعى اقدام مى شود.
نصب توریهای حشرات» آغشته نمودن تنه درختان به مواد
چسبناک. کندن گودال, جمع آوری مستقیم حشرات. استفاده از
تلههای تصافی و جاذب از متداولترین روشهای کنترل کننده حشرات
در مبارزه مکانیکی است.
صفحه 35:
این روش دارای معایبی نیز میباشد که عبارتند از:
۱- هزینه بسیار بالا نیروی کار
۲- عدم قطعیت
۳- این روش در سطوح وسیع و تجاری قابل توصیه نمیباشد.
صفحه 36:
روش فیزیکی: 4 سوام
عمدهترین روشهای مورد استفاده در حال حاضر عبارتند از
۰ سرما که به صورت یخ آب زمستانه در سطح گسترده توصیه
میشود؛
۰ گرما یا حرارت زیاد که اغلب د رمورد آفات انباری کاربرد دارد؛
۰ نور که با خاصیت فتوتروپیستم مثبت حشرات اقدام به جمعآوری
آنها تحت تلههای نوری میکند. امواج رادیوتی با فرکانسها یبسیار
بالا که در مورد آفات انباری و بهداشتی توصیه میشود؛
* پرتوهای یونساز با هدف عقیم سازی افراد نر در جمعیت حشرات
که در شرایط انباری با کارآیی بسیار بالا کاربرد دارد.
صفحه 37:
روشهای مبارزه فیزیکی علیرغم عدم تکیه بر مواد شیمیایی
مصنوعی به دلیل برخی محدودیتها در قالب کشاورزی
ار گانیک در تمام موارد قابل توصیه نمیباشد.
* در این سیستم سرما به دلیل خونسرد بودن حشرات در اغلب
موارد روشی چندان قابل اعتماد نمیباشد.
* تولید محصول سالم تحت کشاورزی ار گانیک با استفاده از
پرتوهای یونساز و امواج راديوثى تناقض دارد و دقيقاً با
استانداردهای ار گانیک. مخالف است.
* لذا از میان کلبه روشهای فیزیکی تنها استفاده از گرما به
صورت کاربرد | فتابدهی و تولید تلههای نوری با عدف
حمع آوری حشرات تنها روشهای قابل توصیه هستند.
صفحه 38:
روش رفتاری bekuviord wetkod
*._ اساس این روش ایجاد تداخل در رفتارهای بیولوژیک و
طبیعی حشره در مراحل حساس است.
در این روش سعی میشود با استفاده از مواد بیولوژیک.
مشتق از هر گونه حشره در مراحل خاص زندگی او اقدام به
اختلال در رفتارهای بیولوژیکه شود.
صفحه 39:
قابل تشخیصترین رفتار در حشرات فرآیند جفتیابی است که در
حال حاضر با استفاده از فرومونهای جنسی و تولید تلههای فرمونی
اقدامات خوب اما محدودی در جهت کنترل برخی آفات کلیدی انجام
میشود. ِ
اين روش عمدتاً در ارتباط با حشرات متعلق به راستههای
بالپولکداران و قاببالان که دارای نسلهای گسسته و دوره رشد
طولانی و نیز مرحله جفتیابی قابل تشخیص دارند. قابل استفاده
است.
كلاً مواد مورد استفاده در مبارزه رفتاری در دو گروه جلب کنندهها و
بازدارندهها قرار گرفته که همگی ترکیبات مشتق شده از فرومونها و
هورمونهای حشرات هستند
صفحه 40:
روش بيولوزيك اسب باس
مبارزه بیولوژیک عبارتست از استفاده از انگلهاء شکارگرهاء
پارازیتوئیدها و عوامل بیماریزا در شرایط اگرواکوسیستم با
هدف کاهش جمعیت آفت به زیر سطح زیان اقتصادی.
صفحه 41:
روشهای متداول کنتربل بیولوژیک عبارتند از
0) وارد نمودن دشمنان طبیعی غیر بومی و استقرار و تداوم یافتن
آنها
) تکثیر و ازدیاد دشمنان طبیعی آفت طی جمعآوری» پرورش
و رهاسازی عوامل کنترل بیولوژیک
9) محافظت از حشرات مفید محلی با استفاده معقولانه از سایر
روشهای کنترل آفات و حفاظت از میزبان واسط به طوریی که
حشرات مفید به تولید مثل خود ادامه داده و در زمان مقتضی
قابل دسترس باشند.
صفحه 42:
کاربرد آفت کش ها chewed wetod
* مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی ار گانیک به دلیل
منع استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی به سمت کاربرد مواد
سمی دریافت شده از گياهان گرایش داشته و لذا سعی
مى شود در اين زمينه رویکرد به سمت کاربرد اسانسهای
آفت کش گیاهان باشد.
صفحه 43:
در این ارتباط گیاهان دارای اسانسهای سمی در سه گره قرار داده
میشوند؛
۱) گیاهانی که در سطح جهانی دارای استاندارد تولید و کاربرد در
کشاورزی ار گانیک را داشته و قابلیت توصیه به کشارزان و در سطح
تولید انبوه را داشته باشند.
۲) گیاهانی که احتمال خاصیت آفتکشی در UST داده شده
ولی در چرخه کاربرد به عنوان مولد سموم گیاهی قرار نگرفتهاند
۳ گیاهانی که احتمالاً دارای خاصیت آفت کشی هستند ولی همچنان
به عنوان علفهای هرز با آنها برخورد شده و شدیدا طی مبارزه
زراعی قلع و قمع میشوند.
متأسفانه با توجه به غنای فلور ایران از نظر وجود گیاهان داران
ترکیبات آنتی اکسیدانی که میتوانند نقش آفت کشی داشته باشند.
دادههای کافی و جامعی در ارتباط با این سرمایهها در دست نمیباشد
صفحه 44:
. فهرستی از مواد پیولوژیک مجاز تاکنون در قالب کشاورزی
edie) آمده آست که در مواردی کاربرد آنها در جهت
کاهش جمعیت آفات و بازدارندگی آنها آزمون شده حتی در
شرایط زراعی نیز استفاده و در سطح تجاری تولید میشوند.
* إين مواد که اغلب تحت نامهای آفتکشهای بیولوژیک.
آفت کشهای گیاهی و آفت کشهای ار گانیک معرفی ميشوند. دارای
مزایای قابل توجهی جهت استفاده تحت کشاورزی ار گانیک
میباشند:
۱- اغلب این مواد دارای دامنه عملکرد گسترده بوده و بروز مقاومت
در برابر این تر کیبات اغلب در بازده زمانی بسیار طولانی رخ
میدهد
۲- بسیاری از مواد شناخته شده در اين گروه دارای انعطاف پذیری
بوده و هیچگونه محدودیتی در استفاده همراه با سایر روشهای
کنترل غیر شیمیایی ندارند.
صفحه 45:
۳ به علت منشاً زیستی این ترکیبات. دوره کارنس تعریف شده
برای آنها بسیار کوتاه بوده و گاهی حتی هیچگونه دوره کارنسی
تعریف نمیشود. 1
۴- این مواد فاقد هر گونه بقایا در محیط بوده و به علت منشاً زیستی
خود سریعا تجزیه میشوند.
۵- هنوز بسیاری آفات وجود دارند که هیچگونه روش تعریف شده
کنترل کننده با منشاً شیمیایی و غیر شیمیایی نداشته و لذا استفاده از
آفت کشهای گیاهی با دامنه عملکرد وسیع میتواند راهکاری مناسب
بر علیه آنها باشد.
با اين وجود متأسفانه خلاً استفاده از مواد مجاز طبیعی بر علیه آفات»
بیماریها و علفهای هرز کاملا احساس میشود. تاکنون تحقیقات بسیار
محدودی در جهت شناسایی گیاهان دارای اسانسهای آفت کش انجام
شده است.
صفحه 46:
برچسب ار گانیک:
عبارت است از متن نوشتاری, چاپی با گرافیکی که با هدف
شناساندن محصول به آن الصاق می شود یا در مجاورت
محصول به نمایش گذارده می شود.
صفحه 47:
* بر چسبگذاری محصولات ار گانیک باید توسط یک سازمان
سوم و اثبات اين امر صورت بگیرد که محصول, مطابق
استانداردهایی که در سراسر جهان توسط صدها سازمان
گواهیکننده. کشاورزان مختلف, شر کتهای تجاری؛
سازمانهای غیردولتی و اخیرا دولتی شکل گرفتهاند. تولید
شده است.
* گواهی محصولات ار گانیک. فرایندی پیچیده است. اما
تلاشهایی در راستای هماهنگ کردن استانداردهای گوناگون
به منظور توسعه بازار محصولات ار گانیک در جریان است.
صفحه 48:
بر چسب های ارگانیک و علانم گواهی
۹0
of 4
&
a 4 4
٠ برجسب ها و علائم گواهی تشخیص آسان SS
محصولات ارگانیک را ممکن می کنند. تسیل
آنها حفاظت شده هستند و تنها توسط تولیدکنندگان
و فراوران مجاز می توانند استفاده شوند.
آنها می توانند به کسب قیمت بالاتر
برای محصولات آلی کمک کنند.
صفحه 49:
بر چسب ار گانیک
صفحه 50:
محصولاتي که از عرصههاي طبيعي و حیات وحش برداشت
ميشوند تنها در صورتي به عنوان محصول ارگانیک گواهي
میشوند که از محیط رشدي پایدار و باثبات برداشت شده باشند.
مقدار برداشت این محصولات نباید از عملکرد پایدار بومسامانه
تجاوز کند و يا حیات گونههاي گياهي» قارچي و یا جانورياي را
كه به طور مستقیم یا غیر مستقیم بهرهبرداري میشوند تهدید کند.
بهرهبرداران باید تولیدات را تنها از مناطقي برداشت و
أوري کنند که مشخص شده باشد که هیچ ماده ممنوعي در
اين مناطق به كار نرفته است.
منطقه جمعآوري بايد فاصله مناسبي با كشتبومهاى رايج و منابع
آلاينده و آلوده داشته باشد.
بهرهبرداراني كه منابع طبيعي را برداشت ميكنند بايد به خوبي با
منطقه أشنايي داشته بأشند. 2
صفحه 51:
تال
The products of hunting and fishing of wild animaly shall not bg
considered as omanic production,
محصولات حاصل از صید و شکار
ارگانیک محسوب نمیگردند
صفحه 52:
بر چسب ارگانیک
صفحه 53:
(۱
55520375 75/21
بر چسب ارگانیک
صفحه 54:
صفحه 55:
۶ 7۱ ۶۱2 7۱۵5
fob! a:
صفحه 56:
صفحه 57:
Hygienic Fresh Fruit and Vegetable
Production Pilot Project
Department of Agriculture Thailand
بر چسب ارگانیک
صفحه 58:
صفحه 59:
صفحه 60: