گرده شناسی
اسلاید 1: 1
اسلاید 2: موضوع: گردهدانشجو : استاد : درس :
اسلاید 3: مقدمه گرده زنبور عسل (به انگلیسی: Bee pollen) به صورت تکه ها یا دانههایی کروی پر از گردههای گل است که توسط زنبور عسل کارگر بستهبندی شده و به عنوان منبع غذایی اولیه ی کندو نگهداری و استفاده میشود. ترکیب این دانه ها شامل قند های ساده ، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها ، اسیدهای چرب و درصد کمی از اجزای دیگر است. گرده زنبور عسل آمبروزیا ؛ (نان ایزدان)، نیز خوانده شده ، پس از مخلوط شدن با بزاق ، با یک قطره عسل مهر و موم شده و در سلولهای کندو نگهداری میشود. گرده ی زنبور عسل به عنوان یک خوراکی برای انسان گردآوری میشود ؛ که این با ادعاهای مختلفی در مورد خاصیت های استفاده از آن همراه است. یکی از آنها این است که فرایند تخمیر آن را از گرده ی گل ساده بسیار قویتر میکند.3
اسلاید 4: مواد تشکیل دهنده گرده کربوهیدرات :کربوهیدرات ها گروه اصلی مواد تشکیل دهنده هستند و حدود ۴۰ تا ۸۵ درصد گرده گل خشک را تشکیل میدهند . فراوانترین کربوهیدرات نسبت به سایر کربوهیدرات های گرده گل، فروکتوز، و سپس گلوکز و ساکارز هستند.الیگو ساکارید و پلی ساکارید :اولیگوساکاریدها و پلیساکاریدها نیز اجزای تشکیل دهنده بسیار مهمی درون گرده گل هستند که به تنظیم عملکرد های بیولوژیک مختلف کمک میکنند. بعلاوه، این مواد تشکیل دهنده، به عنوان شاخصهای مشخصه ای برای تشخیص منشأ گیاهی گرده گل هستند. 4
اسلاید 5: نحوه جمع آوری گرده گل زنبور عسل، گرده گل و ماده چسبناک اگلوتینات را برای پر کردن سبد گرده با استفاده از پاهای عقب خود جمعآوری میکند تا گرده گل زنبور عسل بسازد. این فرآیند شامل مرطوبسازی گل ها بوسیله ترشحات دهانی زبان است و شکلگیری حبه گرده گل و چسبیدن آن به سبد های ویژه را میسر میسازد.زنبورداران از تلههای گرده گل در ورودی کندوها، جهت جمعآوری گرده گل خام استفاده میکنند، که جمعآوری گرده زنبور برای کاربردهای تجاری احتمالی را آسانتر میکند.5
اسلاید 6: 6
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.