بیماری‌هاپزشکی و سلامت

اختلالات روانی مرتبط با غذا خوردن

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 18 اسلاید موضوع اختلالات روانی مرتبط با غذا خوردن 18 اسلاید و مطالب معتبر و زیبا دارای مقدمه و عنوان های بی اشتهایی عصبی و علایم و عوارض و علل ان و نکات و درمان و پرخوری عصبی و علایم و عوارض و علل ان و نکات و درمان

ppt.ir

صفحه 1:

صفحه 2:
موضوع: اختلالات روانی مرتبط با غذا خوردن 20

صفحه 3:
اختلالات غذا خوردن. شامل طیف وسیعی از مشکلات چسمی روانی و ویژگی های اجتماعی است. اختلالات عوارض جسمانی بلند مدت به جا میگذارند. اير اين عوارض و ناتوللی های اجتماعی حاصل از این مشکلات نیز عبارتند از: اثرات منفی بر اشتغال فرد. باروری» برقرارى روابط با خانواده و اجتماع و ناتوانى در نكهدارى فرزندان.

صفحه 4:
را اسآ اس یل ۱

صفحه 5:
7 aN Dice ROTO ene ene جاقى واهمه دارد و از غذا خوردن اجتناب ميكند جنين فردى به رغم اينكه لاغر و كاهى بسيار لاغر است خود را چاق و گاهی بسیار چاق میپندارد از این رو رژیم غذایی خود را روز به روز محدود تر میکند.

صفحه 6:
غلاب ب اشتهاء ی را ی تا بر اک اين اختلالات نقش اصلى را دارند: اسن رسب 2 عوامل زیستی 3. عوامل محيطى 4 عوامل روان شناختی

صفحه 7:
* كاهش وزن و لاغرى 2 ‏ا ل‎ OCC * عقب افتادن يا قطع شدن دوره هاى عادت ماهيانه در دختران و زنان ا ا ‎Sere‏ ا ال ا ا ا لل اك ‎c‏ را ‎went ©‏ ای را ‏و ار ار را ار را ی ی را ‎

صفحه 8:
BE Fey EU IE POPP ONS Fed JOC era Je ‏ا‎ ‏رن‎ ln ose ba eee in gen ‏ا کی ی‎ edue yltyl yesh 52 Jie! Ges wise obj 9 ailinle eole glad . Rees Fr oI PSC PPS En rave a Pei PEP PE eo مربوط به آن خواهد شد. . افسردگی از عوارض بی اشتهایی عصبی است که خود میتواند منجر به بروز عوارض متعدد شود.

صفحه 9:
در مورد ظاهر خود بیش از حد وسواس به خرج ندهید. از غذا نخوردن براى رياضت كشيدن و تسلط بر نفس خود استفاده نكنيد. در صورتى كه كسى از اطرافيان شما به بى اشتهايى عصبى مبتلاست. سعى كنيد او را براى مراجعه بع یک روان پزشک راهنمایی کنید.

صفحه 10:
برای درمان بی اشنهایی عصبی, مراجعه به روان پزشی و روان شناس صرورت دارد. سا

صفحه 11:
0 0 Use ne cen OSS coc a SoM SRD ces Nn nS oe De lee MRCS Se Cy al Dy eae NCS as ROD ae Co as زیادی غذا میخورده پس از آن احساس پشیملنی از لین پرخوری به وی دست میدهد و وارد فاز دوم ا ل

صفحه 12:
ا ا ا برخوردار نیستند. بروز این اختلال معمولا پس از یک بحران عاطفی مانند بهم خوردن نامزدی یا زملنی که فرد از شکل بدن خود احساس نارضایتی دارد آغاز ميشود. ۱ ۱ /

صفحه 13:
ار le eo ere Renee tee ES Ser rere cee eee خلق افسرده در افراد و مشاهده رفتارهایی مانند برخواستن ناگهلنی از سر میز غذا و رفتن به دستشویی» 1 5 ‏ا‎ Heres Py per PALF)

صفحه 14:
القای استفراغ مکرر و مصرف مواد مسهل موجب بهم خوردن تعادل اسید و باز بدن و بروز مشکلات متعدد ميشود. PEERS CEN ‏اد لا تا‎ OS ها ميشود. نظم عادت ماهیانه در زنان و دختران مبتلا به پرخوری عصبی بر هم می خورد. اقسردگی عارضه شایمی در این افراد محسوب میشود. در موارد شدید؛ در پی استفراغ های مکرر احتمال پاره شدن معده وجود دارد.

صفحه 15:
۹ SPOR Ear es ‏اا‎ sree در صورتی که فردی از اطرافیانتان دچار پر خوری عصبی است. او را به مراجعه به روان پزشک تشویق از كرسنه نكه داشتن بيش از حد خود بيرهيزيد. زيرا در برخى مواقع اين كرسنكى از كنترل خارج شده و منجر به يرخورى عصبى ميشود.

صفحه 16:
۱ iel ‏ا‎ eS ets eres eis ه. تلاش كنيد در فعالیت های اجتماعی شرکت کنید تا ذهن تان درگیر مسایل و موضوعات دیگری جز غذا شود.

صفحه 17:
را 2521300000 اختلال, به حضور روان پزشک و روان شناس نیاز است.

صفحه 18:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان