پزشکی و سلامت تغذیه

اسیدهای آمینه

aminoacid-protein

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اسیدهای آمینه”

اسیدهای آمینه

اسلاید 1: بنام خدا اسید های آمینه و پروتئین ها

اسلاید 2: بنام خدا اسید های آمینه

اسلاید 3: اهدافپس از مطالعه این بخش مطالب زیر را باید یاد بگیرید:1- نقش بیولوژیکی اسید های آمینه2- ساختمان اسید های آمینه3- انواع اسیدهای آمینه4- خواص فیزیکو شیمیایی اسید های آمینه5- تعیین pH ایزوالکتریک اسید های آمینه

اسلاید 4: اسید آمینه( Amino acid)(AA )اسید های آمینه : ترکیبات آلی هستند دارای حد اقل یک گروه عامل کربوکسیل( اسید) ویک گروه عامل آمین( آمین) متصل به کربن α و یک زنجیره جانبی ( R (می باشند واحد سازنده پروتئین ها می باشند و کمتر بصورت آزاد دیده می شوندبرخی از آنها بعنوان واسطه های بیوشیمیایی عمل می کنندتعداد، توالی، نوع و ارتباط فضایی بین آنها تعیین کننده ساختمان سه بعدی و خواص بیولوژیک پروتئین ها می باشد

اسلاید 5: انواع اسید های آمینه AA))تفاوت اسید های آ مینه درزنجیره جانبی (R) آنهاست 20 اسیدهای آمینه که در ساختمان پروتئنها شرکت دارند به اشکال مختلف دسته بندی می شوند که عبارتند از:1-براساس محل گروه های عامل کربوکسیل و آمینالف- اسید های آمینه نوع آلفا( α)،درساختمان پروتئینها قرار دارندب-اسیدهای امینه نوع بتا، گاماو دلتا، واسطه های شیمیایی محسوب می شوندودر ساختمان پروتیئن ها وجود ندارند2- براساس ساختمانالف- اسیدهای آمینه منو آمین منوکربوکسیل مانند گلایسین یا گلیکوکول(Gly)، آلانین(Ala)، لوسین(Lu)، ایزولوسین(Ilu)، والین(Val)ب- اسیدهای آمینه دی اسید منو آمین (دی اسید ی) مانند گلوتامیک اسید (Glu) و آسپارتیک اسید(Asp)ج- اسید های آمینه دی آمین منو اسید ( دی بازیک) مانند آرژنین (Arg ) و لیزین(Lys)د-اسید های آمینه الکلی مانند سرین (Ser) و تراونین (Thr)αکربن

اسلاید 6: ح- اسیدهای آمینه گوگرد دار مانند سیستئین(Cys) و متیونین(Met)خ- اسید های آمینه حلقوی شامل:حلقوی آروماتیک مانند فنیل آلانین(Phe)، تیروزین(Tyr) حلقوی ایندولی مانند تریتپوفان(Trp)حلقوی ایمیدازول (His) هیستیدیند- اسید های آمینه آمیدی مانند گلوتامین(Gln)، آسپارژین(Asn) ذ-ایمینو اسید مانند پرولین( (Proبراساس ضروری بودن :ضروری شامل: His, Arg, lu, Lys, Ilu, Met, Trp, Thr, Phe, Val غیر ضروری شامل: Ala, Pro, Gly, Ser, Tyr, Ast, Glu, Asn, Cys, Gln

اسلاید 7: 4 بر اساس قطبیت (پولاریته):اسید های آمینه قطبی بدون بار: سرین، ترئونین،تیروزین، سیستئین آ سپارژین، گلوتامین، گلایسین؟؟ اسید های آمینه قطبی بابارمثبت: لیزین ، هیستیدین ،آرژنیناسید های آمینه قطبی با بارمنفی: اسپارتیک اسید، گلوتامیک اسیداسید های آمینه غیر قطبی : لوسین، ایزو لوسین، والین، آلانین، متیونین، فنیل آلانین، تریپتوفان، پرولین

اسلاید 8: خواص شیمیایی آمینو اسیدها1-ایزومر L , D2- خواص الکترلیتی یا یونیزاسیون: تاثیر pH محیط بر بار اسید های آمینهpI (pH ایزو الکتریک)4- واکنش با نین هیدرین5- جذب نوری6- خواص عامل کربوکسیل(-COOH)دکربوکسیلاسیونایجاد نمک با بازهاایجاد استر با الکل هاایجاد آمید با آمین ها7- خواص عامل آمین (-NH2 )7)

اسلاید 9: 8-تیتراسیون اسید های آمینه: الف- تیتراسیون اسید های آمینه خنثی ب -تیتراسیون اسید های آمینه اسیدیج- تیتراسیون اسید های آمینه بازی

اسلاید 10: آمینو اسید های غیر پروتئینی1- اورنی تین 2- سیترولین3- بتا آلانین4- همو سیستئین5- sآدنوزیل متیونین

اسلاید 11: پروتئینپس از مطالعه این بخش باید مطالب زیر را بدانید :تعریف پروتئینخواص بیولوژیک پروتئین هاانواع ساختمان پروتئینروشهای جداسازی و تخلیص پروتئین هاساختمان و خواص همو گلوبین مکانیسم اتصال همو گلوبین و میو گلوبین به اکسیژن

اسلاید 12: پپتید و پروتئینپپتید ها و پروتئین هااز مهمترین ماکرو مولکولهی بیولو ژیکی واطلاعاتی هستند که دارای اعمال بیولوژیکی مهمی هستندکه در بافتها و خون وجود دارند ودر حالت پاتولوژیکی مقدار، فعالیت، و محتویات آنها نسبت به شایط نرمال تغییر می کندپپتید های مهم:الف- تری پپتید گلو تاتیون Gln-Cys-Gly)) یک آنتی اکسیدان در گلبول قرمز استب- دی پپتید کارنوزین که در بافت ماهیچه پستانداران وجود دارد

اسلاید 13: طبقه بندی پروتئین ها: براساس عملکرد( خواص بیولوژیکی)نقش ساختمانی: کلاژن، الاستین” کاتالیتیکی : آنزیم ” ذخیره ای: حبوبات،..” هورمونی: هورمونهای پروتئینی نظیر انسولین” حمل و نقل : همو گلوبین،البومین ” در سیستم ایمنی : انتی بادی ها و برخی از آنتی ژن ها 2 برحسب ساختمان پروتئین های ساد ه (همو پروتئین) پروتئین های مرکب ( هترو پروتئین) 1

اسلاید 14: تشکیل پپتید و پروتئین:با اتصال اسید های آمینه از طریق تشکیل پیوند پپتیدی بین گروه های عامل کربوکسیل و آمین آنها انواع مختلف پپتید ها (دی، تری، تترا ، پنتا و هگزا) الیگو پپتید هاو پلی پپتید ها (6- 30 AA ) پروتئین ها ( 40AA< با وزن مولکولی 5000 دالتون) تشکیل می شودمشخصات پپتید ( پلی پپتید) پیوند پپتیدی( کووالان، آمیدی،طول پیوند)صفحه پپتیدیچرخش حول پیوند هادر زنجیرتعداد و انواع آمینو اسیدآمین انتهایی( C- terminal )کربوکسل انتهایی (N -terminal)>

اسلاید 15: ساختمان پروتئینها: 1- ساختمان اول2- ساختمان دوم 3- ساختمان سوم4- ساختمان چهارم1- ساختمان اول دارای:تعداد و انواع معینی ازانواع اسید آمینه های نظم و ترتیب خاص (توالی یا سکانس) بین اسیدهای آمینه که مشخصه ضروری برای شکل مولکولی هر پروتئین است

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید