صفحه 1:
eg oe
۲ جح 7
7
صفحه 2:
اصول بهداشت در کافه قنادیها(۴)
(ویژه متصدیانو شاغی وکلفه قنادیها)
تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپور
دکترای تخصصی ( ۲۱۵) مهندسی محیط زیست
دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه
Email : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir
صفحه 3:
ماده۴ : کلیه اشخاصی که در اماکن و مراکز و وسائط نقلیه موضوع این آثین نامه کار می کنند باید ملبس
به لباس کار و روپوش تمیز و به رنگ روشن باشند .
تبصره ١ - كليه تهيه کنندگان مواد غذلیی نظیر آشپزان ء نانوایان و مشاغل مشابه و نیز کارگران کارگاهها و
کارخانجات تولید مواد غذلیی و بهداشتی که با لین مواد ارتباط مستقیم دارند ملزم به پوشیدن روپوش
سفيد و كلاه و اشخاصی مانند شاغلین و فروشندگان اغذیه و ساندویج ۰ آبمیوه . بستنی ۰ شیرینی
جات كله و ياجه . جگرکی و مشلبه آنها علاوه بر روپوش و کلاه ملزم به استفاده از دستکش در حین
کار مى باشند .
تبصره ۲- در رستورانها و چایخانه های سنتی افرادیکه در امر پذیرایی شرکت داشته و با غذا سر و کار دارند
ملزم به پوشیدن روپوش و کلاه سفید بوده و سایر افراد می توانند از لباس های محلی استفاده کنند .
صفحه 4:
eae
صفحه 5:
صفحه 6:
صفحه 7:
ماده ۵: متصدیان اماکن و مراکز و کارکاهها و کارخانجات موضوغع این آثین نامه موظفند برای هر یک از
شاغلین خود جایگاه محفوظ و مناسبی به منظور حفظ لباس و سایر وسایل در محل تهیه نمایند .
ماده۶: متصدیان مراکز و اماکن و کارکاهها و کارخانجات و وساثط نقلیه موضوع لین آئین نامه موظفند از
ورود و دخللت افراد متفیقه به امور تولید وطبخ و حمل ونقل و توزیع و فروش مواد غذایی جلوگیری
نمایند .
صفحه 8:
صفحه 9:
صفحه 10:
ماده ۷ : متصدیان مراکز و اماکن و کارکاهها و کارخانجات و وسائط نقلیه موضوع لين آئین نامه موظفند
به تناسب تعداد کارگران خود به ازاء هر کارگر حداقل ۵/۲ متر مربع اطانق استراحت مطلبق با موازین
بهداشتی تهیه نمایند .
تصوه ۱- در هر حال مساحت اناق استراحت کارگران نبلید کمتر از ۵/۷ متر مربع و ارتفاع سقف ان ايد
کمتر از ۸۷۲ متر باشد .
صفحه 11:
صفحه 12:
با تشکر از توجه سبزتان