مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامت

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (4)

صفحه 1:
eg oe ۲ ‏جح‎ 7 7

صفحه 2:
اصول بهداشت در کافه قنادیها(۴) (ویژه متصدیانو شاغی وکلفه قنادیها) تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپور دکترای تخصصی ( ۲۱۵) مهندسی محیط زیست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ‎Email : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir‏

صفحه 3:
ماده۴ : کلیه اشخاصی که در اماکن و مراکز و وسائط نقلیه موضوع این آثین نامه کار می کنند باید ملبس به لباس کار و روپوش تمیز و به رنگ روشن باشند . تبصره ‎١‏ - كليه تهيه کنندگان مواد غذلیی نظیر آشپزان ء نانوایان و مشاغل مشابه و نیز کارگران کارگاهها و کارخانجات تولید مواد غذلیی و بهداشتی که با لین مواد ارتباط مستقیم دارند ملزم به پوشیدن روپوش سفيد و كلاه و اشخاصی مانند شاغلین و فروشندگان اغذیه و ساندویج ۰ آبمیوه . بستنی ۰ شیرینی جات كله و ياجه . جگرکی و مشلبه آنها علاوه بر روپوش و کلاه ملزم به استفاده از دستکش در حین کار مى باشند . تبصره ۲- در رستورانها و چایخانه های سنتی افرادیکه در امر پذیرایی شرکت داشته و با غذا سر و کار دارند ملزم به پوشیدن روپوش و کلاه سفید بوده و سایر افراد می توانند از لباس های محلی استفاده کنند .

صفحه 4:
eae

صفحه 5:

صفحه 6:

صفحه 7:
ماده ۵: متصدیان اماکن و مراکز و کارکاهها و کارخانجات موضوغع این آثین نامه موظفند برای هر یک از شاغلین خود جایگاه محفوظ و مناسبی به منظور حفظ لباس و سایر وسایل در محل تهیه نمایند . ماده۶: متصدیان مراکز و اماکن و کارکاهها و کارخانجات و وساثط نقلیه موضوع لین آئین نامه موظفند از ورود و دخللت افراد متفیقه به امور تولید وطبخ و حمل ونقل و توزیع و فروش مواد غذایی جلوگیری نمایند .

صفحه 8:

صفحه 9:

صفحه 10:
ماده ۷ : متصدیان مراکز و اماکن و کارکاهها و کارخانجات و وسائط نقلیه موضوع لين آئین نامه موظفند به تناسب تعداد کارگران خود به ازاء هر کارگر حداقل ۵/۲ متر مربع اطانق استراحت مطلبق با موازین بهداشتی تهیه نمایند . تصوه ۱- در هر حال مساحت اناق استراحت کارگران نبلید کمتر از ۵/۷ متر مربع و ارتفاع سقف ان ايد کمتر از ۸۷۲ متر باشد .

صفحه 11:

صفحه 12:
با تشکر از توجه سبزتان

39,000 تومان