اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۴)
اسلاید 1: به نام خدا
اسلاید 2: اصول بهداشت درکافه قنادیها(4)(ویژه متصدیان و شاغلین درکافه قنادیها)تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپوردکترای تخصصی ( PHD) مهندسی محیط زیستدانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغهEmail : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir
اسلاید 3: ماده4 : كليه اشخاصي كه در اماكن و مراكز و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه كار مي كنند بايد ملبس به لباس كار و روپوش تميز و به رنگ روشن باشند .تبصره 1 - كليه تهيه كنندگان مواد غذايي نظير آشپزان ، نانوايان و مشاغل مشابه و نيز كارگران كارگاهها و كارخانجات توليد مواد غذايي و بهداشتي كه با اين مواد ارتباط مستقيم دارند ملزم به پوشيدن روپوش سفيد و كلاه و اشخاصي مانند شاغلين و فروشندگان اغذيه و ساندويچ ، آبميوه ، بستني ، شيريني جات، كله و پاچه ، جگركي و مشابه آنها علاوه بر روپوش و كلاه ملزم به استفاده از دستكش در حين كار مي باشند .تبصره 2 - در رستورانها و چايخانه هاي سنتي افراديكه در امر پذيرايي شركت داشته و با غذا سر و كار دارند ملزم به پوشيدن روپوش و كلاه سفيد بوده و ساير افراد مي توانند از لباس هاي محلي استفاده كنند .
اسلاید 4:
اسلاید 5:
اسلاید 6:
اسلاید 7: ماده 5 : متصديان اماكن و مراكز و كاركاهها و كارخانجات موضوغع اين آئين نامه موظفند براي هر يك از شاغلين خود جايگاه محفوظ و مناسبي به منظور حفظ لباس و ساير وسايل در محل تهيه نمايند .ماده6 : متصديان مراكز و اماكن و كاركاهها و كارخانجات و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه موظفند از ورود و دخالت افراد متفرقه به امور توليد وطبخ و حمل ونقل و توزيع و فروش مواد غذايي جلوگيري نمايند .
اسلاید 8:
اسلاید 9:
اسلاید 10: ماده7 : متصديان مراكز و اماكن و كاركاهها و كارخانجات و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه موظفند به تناسب تعداد كارگران خود به ازاء هر كارگر حداقل5/2 متر مربع اطاق استراحت مطابق با موازين بهداشتي تهيه نمايند .تبصره 1- در هر حال مساحت اتاق استراحت كارگران نبايد كمتر از 5/7 متر مربع و ارتفاع سقف آن نبايد كمتر از 8/2 متر باشد .
اسلاید 11:
اسلاید 12: با تشکر از توجه سبزتان
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.