مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامت

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (6)

صفحه 1:
eg oe ۲ ‏جح‎ 7 7

صفحه 2:
اصول بهداشت در کافه قنادیها(۶) (ویزه متصدیانو شاغلینشرکلفه قنادیها) تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپور دکترای تخصصی ( ۲۱۵) مهندسی محیط زیست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ‎Email : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir‏

صفحه 3:
در

صفحه 4:
ماده۱۶ کف ساختمان باید دارای شرایط زیر باشد: الف) از جنس مقاوم . صاف , بدون درز و شکاف و قابل شستشو باشد . ب) دارای کف شور به تعداد مورد نیاز » مجهز به شتر گلو و نصب توری ریز روی آن الزامی است . ج) دارای شیب مناسب بطرف کف شوی فاضلاب رو باشد

صفحه 5:
ماده ۱۷ * ساختمان دیور از کف تا سقف از مصالح مقاوم بوده و طوری باشد که از ورود حشرات و چوندگان جلوگیری به عمل آورد . تبصره ۱: سطح دیوارها ‎Ble ub‏ بدون درز و شكاف و به رنگ روشن باشد

صفحه 6:

صفحه 7:

صفحه 8:
ماده ۱۸: پوشش دیوارها بايد متناسب با احتیاجات و لوازم مربوط به نوع کار و بر حسب مشاغل مختلف : بشرح تبصره های ذیل باشد . تبصره ۱- يوشش بدنه ديوار كاركاههاى تهيه مواد غذليى ‎٠‏ آشيزخلنه «آبدارخلنه » انبار مواد غذايى » میوه و سبزی فروشی ۰ حمام » مستراح » دستشویی » رختشویخلنه باید از کف تا زیر سقف و در مورد کارگاهها و کارخانجات تولیدی مواد غذلیی تا ارتفاع حداقل چهار متر کاشی » سنگ ‏ یا سرامیک و دیوار کارخانجات از ارتفاع چهار متر به بالا مى تواند از سیمان صاف و صیقلی به رنگ روشن باشد .

صفحه 9:

صفحه 10:
1٩ ‏ماده‎

صفحه 11:

صفحه 12:
ماده ۲۰: وضع درها و پنجره ها باید دارای شرایط زیر باشد . للف) درها و پنجره ها از جنس مقاوم » سالم و بدون ترک خوردگی و شکستگی و زنگ زدگی و قابل شستشو بوده و هميشه تمیز باشد . رشو بايد مجهز به توری سالم و مناسب باشد به نحوی که از ورود حشرات به داخل اماکن ع) درهای مشرف به فضای باز باید مجهز به توری سالم و مناسب و همچنین فنردار باشد بطوریکه از ورود حشرات و جوندگان و سایر حیوانات جلوگیری نماید.

صفحه 13:
— مر — ی ‎teil eS He‏ ‎ee‏ ۱ ‎ee‏ 22 pa 1 Tare eit

صفحه 14:
ماده ۲۱: آب مصرفی باید مورد تائید مقامات بهداشتی آب آلوده میتواند عامل انتقال میکرو از فراورده های غذلیی و محیط شود

صفحه 15:

صفحه 16:
ماده ۲۳: وضع و تعداد دستشوئی بهداشتی و متناسب باشد . ماده ۲۴: وضع و تعداد توالت و دستشوئی بهداشتی و متناسب باشد تبصره - دستشوئی ها باید مجهز به صابون (ترحیحا صابون ملیع) و خشک کن مناسب و بهداشتی بوده و وجود زبانه دان در کنار «سشوی الزامی است

صفحه 17:

صفحه 18:
ماده ۲۵ برای کارگران بلید دستوئی و توللت مجزا و مجهز به شیر آب گرم و سرد وبا شرايط لازم بهداشتی در محل مناسب و به تعداد مورد نیاز به شرح جدول ذیل وجود داشته باشد . ( ۱-۵ نف رکارگر یک توالت و دستشوئی ) تبصره - وجود توللت و دستشوئی بشرح مفاد ماده ۲۵ و بندهای ۱ تا ۶ ان برای کارگران مرد و کارگران زن بصورت کاملا مستقل و جدا از هم اجباری است.

صفحه 19:

صفحه 20:
‎ple.‏ مذکور در ماده ۱۳ بلید دارای شرایط سن در مواد ۱۵ لغلیت ۰۲۰ ۰۳۰۰۲۷ ۳۱ ۳۷ و ۳۸ لين آثين نامه بوده و داد لن نیز متاسب با داد کارگرای بشرح جدول ذیل بوده و باید مشابه توللت و دستشوئی برای کارگران مرد و کارگران زن بطور جداگانه محاسبه و اعمال و بصورت کاملا جدا و مستقل از هم در محل های مناسب وجود داشته باشد . ۱-۵۰ نفر کارگر یک دستگاه ‎

صفحه 21:

صفحه 22:

صفحه 23:
با تشکر از توجه سبزتان

39,000 تومان