صفحه 1:
eg oe
۲ جح 7
7
صفحه 2:
اصول بهداشت در کافه قنادیها(۶)
(ویزه متصدیانو شاغلینشرکلفه قنادیها)
تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپور
دکترای تخصصی ( ۲۱۵) مهندسی محیط زیست
دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه
Email : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir
صفحه 3:
در
صفحه 4:
ماده۱۶
کف ساختمان باید دارای شرایط زیر باشد:
الف) از جنس مقاوم . صاف , بدون درز و شکاف و قابل شستشو باشد .
ب) دارای کف شور به تعداد مورد نیاز » مجهز به شتر گلو و نصب توری ریز روی آن الزامی است .
ج) دارای شیب مناسب بطرف کف شوی فاضلاب رو باشد
صفحه 5:
ماده ۱۷
* ساختمان دیور از کف تا سقف از مصالح مقاوم بوده و طوری باشد که از ورود حشرات و چوندگان
جلوگیری به عمل آورد .
تبصره ۱: سطح دیوارها Ble ub بدون درز و شكاف و به رنگ روشن باشد
صفحه 6:
صفحه 7:
صفحه 8:
ماده ۱۸: پوشش دیوارها بايد متناسب با احتیاجات و لوازم مربوط به نوع کار و بر
حسب مشاغل مختلف : بشرح تبصره های ذیل باشد .
تبصره ۱- يوشش بدنه ديوار كاركاههاى تهيه مواد غذليى ٠ آشيزخلنه «آبدارخلنه » انبار مواد غذايى »
میوه و سبزی فروشی ۰ حمام » مستراح » دستشویی » رختشویخلنه باید از کف تا زیر سقف و در مورد
کارگاهها و کارخانجات تولیدی مواد غذلیی تا ارتفاع حداقل چهار متر کاشی » سنگ یا سرامیک و
دیوار کارخانجات از ارتفاع چهار متر به بالا مى تواند از سیمان صاف و صیقلی به رنگ روشن باشد .
صفحه 9:
صفحه 10:
1٩ ماده
صفحه 11:
صفحه 12:
ماده ۲۰: وضع درها و پنجره ها باید دارای شرایط زیر باشد .
للف) درها و پنجره ها از جنس مقاوم » سالم و بدون ترک خوردگی و شکستگی و زنگ زدگی و قابل
شستشو بوده و هميشه تمیز باشد .
رشو بايد مجهز به توری سالم و مناسب باشد به نحوی که از ورود حشرات به داخل اماکن
ع) درهای مشرف به فضای باز باید مجهز به توری سالم و مناسب و همچنین فنردار باشد بطوریکه از ورود
حشرات و جوندگان و سایر حیوانات جلوگیری نماید.
صفحه 13:
— مر
— ی
teil eS He
ee ۱
ee
22
pa
1
Tare
eit
صفحه 14:
ماده ۲۱: آب مصرفی باید مورد تائید مقامات بهداشتی
آب آلوده میتواند عامل انتقال میکرو از
فراورده های غذلیی و محیط شود
صفحه 15:
صفحه 16:
ماده ۲۳: وضع و تعداد دستشوئی بهداشتی و متناسب باشد .
ماده ۲۴: وضع و تعداد توالت و دستشوئی بهداشتی و متناسب باشد
تبصره - دستشوئی ها باید مجهز به صابون (ترحیحا صابون ملیع) و خشک کن مناسب و بهداشتی بوده و
وجود زبانه دان در کنار «سشوی الزامی است
صفحه 17:
صفحه 18:
ماده ۲۵
برای کارگران بلید دستوئی و توللت مجزا و مجهز به شیر آب گرم و سرد وبا شرايط لازم
بهداشتی در محل مناسب و به تعداد مورد نیاز به شرح جدول ذیل وجود داشته باشد .
( ۱-۵ نف رکارگر یک توالت و دستشوئی )
تبصره - وجود توللت و دستشوئی بشرح مفاد ماده ۲۵ و بندهای ۱ تا ۶ ان برای کارگران
مرد و کارگران زن بصورت کاملا مستقل و جدا از هم اجباری است.
صفحه 19:
صفحه 20:
ple. مذکور در ماده ۱۳ بلید دارای شرایط سن در
مواد ۱۵ لغلیت ۰۲۰ ۰۳۰۰۲۷ ۳۱ ۳۷ و ۳۸ لين آثين
نامه بوده و داد لن نیز متاسب با داد کارگرای
بشرح جدول ذیل بوده و باید مشابه توللت و دستشوئی
برای کارگران مرد و کارگران زن بطور جداگانه
محاسبه و اعمال و بصورت کاملا جدا و مستقل از هم
در محل های مناسب وجود داشته باشد .
۱-۵۰ نفر کارگر یک دستگاه
صفحه 21:
صفحه 22:
صفحه 23:
با تشکر از توجه سبزتان