مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامت

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (8)

صفحه 1:
eg oe ۲ ‏جح‎ 7 7

صفحه 2:
اصول بهداشت در کافه قنادیها(۸) (ویژه متصدیانو شاغی وکلفه قنادیها) تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپور دکترای تخصصی ( ۲۱۵) مهندسی محیط زیست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ‎Email : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir‏

صفحه 3:
بهداشت لوازم و ابزار کار

صفحه 4:
‎ene aay‏ تشاد ظروفشکستنیباید تسمیز» بسلون‌ترکخوردگیو لسمپسریدگی‌باشد * . ‏لیلو ظروفف ازیکه برا ی تسهیه و نگهداییو مصرفمواد غذلییبکار می‌رند باید ساسلم» * .صافو ب دورزنگزدگی اشد وسلیلو ظرغغنا بايد پساز هر بار مصرفشسته » تميز و بر حسبضرورتضدعفونى* .گردیده ودر ویتریزبا گنجه مخصوصک ه محفوظ باشد » نگهداریشود ‎ ‎

صفحه 5:

صفحه 6:

صفحه 7:

صفحه 8:
:استفاده از ظروف و وسایل مشروحه زیر ممنوع می باشد دیکو ظروفمسیعم ازلینکه سفید کاووشده با نشده بساشد * کسوشکویو قاشوچوبی سوبیٌ قنك امس ظروف فاقد در ثابت و مخ ص براى عرضه موادى از قبيل نمک فلفلء سماق» شکر و امثال أنها هر نوع قرو وی که ‎ea‏ ع عاستا دراه و ‎ee j‏ .آموزش غير مجاز

صفحه 9:

صفحه 10:

صفحه 11:

صفحه 12:

صفحه 13:
سس وشات طروف وسایل و دستاهيایی که رای براحل مجتات ولو بسته بندى مواد خوردنی » آشامیدنی » آرایشی و بهداشتی در کارگاهها و کارخانجات تولید لین مواد بکار می روند باید مورد تائید وزارت بهداشت » درمان و آموزش پزشکی ال

صفحه 14:
مواد غذائی مانند بستنی » آبمیوه ‏ انواع ‎OLED‏ امثال آنها باید در ظروف بسته بندی یکبار مصرف مورد تائید وزارت بهداشت » درمان و آموزش پزشکی و ساخته شده از مواد اولیه نو (غیر بازیافتی) و مرغوب و حتی الامکان تجزیه پذیر و همواره سالم » تمیز و بهداشتی عرضه گردد.

صفحه 15:

صفحه 16:
ماده ۷۰ سطح میزها باید صاف » تمیز » سالم 6 بدون درز و روکش آنها از جنس قابل شستشو و به رنگ روشن باشد .

صفحه 17:

صفحه 18:
صندلی ها و نیمکتها 3. 3 1 nN 3 3 3

صفحه 19:
استفاده از مواد غیر استاندارد از جمله کاغذهای بازیافتی و کاغذ هلتی که تمیز نبا روزنامه و همچنین کیسه های پلاستیکی جهت پیچیدن و بسته بندی مواد غذائى ممنوع است.

صفحه 20:
جعبه های مقواتی و پاکت های کاغذی که برای بسته بندی مواد غذایی یاستفاده می شوند بايد از جنس سالم و استاندارد و کاملا تمیز بوده و از نوع بازیافتی نباشد.

صفحه 21:

صفحه 22:
VY ‏ماده‎ ظرف خمیر گيري باید صاف و تمیز و بدون درز باشد . نصب شیر آب بالاي ظرف خمیر گيري لازم است. تبصره: کوشش شود از دستگاههاي خودکار براي تهیه خمیر و سایر مواد مخلوط كردني استفاده شود .

صفحه 23:
برای حمل و نقل و جابجائی مواد غذائی فاسد شدنی مانندانواع گوشت دام و طیور و آبزیان . مواد پروتئینی » فراورده های خام و پخته غذاتی دام و طیور و آبزیان » كله و پاچه و آلایش خوراکی دام + شير و محصولات لبنی و امنال آنها باید منحصرا از وسایط نقلیه مخصوص و مجهز به سردخانه سل و مناسب استفاده شود. یی و

صفحه 24:
براي حمل و نقل و جابجائي » هر نوع ماده غذائي که بدون شستشو و پخت و پز مجدد به مصرف مي رسد » همچنین انواع نان » شيريني جات و خشكبار و امثال انها باید از وسائط نقلیه مخصوص و مجهز به اطاقك محفوظ و مناسب تمیز و بهداشتي استفاده شود

صفحه 25:
ماده ۸۰ برای حمل و نقل مواد اولیه مصرفی و محصولات نهلئی کارگاهها و کارخانجات تولید مواد غذلئی » بات + غلات » میوه جات و سبزیجات باید صرفا از وسایط تقلا صل عر سن که ورد ناد وزارت بهداشت . درعان و آموزش پزشکی باشد « استفاده شود

صفحه 26:
کلیه افرادی که در وسایط نقلیه موضوع مواد ۷۸ لغایت ۸۰ فوق الذکر یا جابجانی مواد غذائی سر و کار دارند مشمول ماده ۲ این آئین نامه در خصوص اخذ کارت معاینه پزشکی و تبصره های ذیل آن می باشند. خرایسد صدور کارت معایسات پزشکی

صفحه 27:
صاحبان وسائط نقلیه موضوع این این نامه موظفند قبل از بهره برداری از انها مجوز حمل و نقل مواد غذایی توسط وسیله نقلیه مربوطه از وزارت بهداشت اخذ نمایند.

صفحه 28:
حمل و نقل هرنوع کالای غیر از مواد غذائی توسط وسایط نقلیه مجاز حمل این مواد ممنوع و علاوه بر اخذ جریمه موجب توقف وسیله نقلیه متخلف به مدت حداقل

صفحه 29:
ماده ۸۳

صفحه 30:
ماده ۸۴ ; 5 ز جنس استنلس استیل برای برداشتن دانه استفاده از انبر ک مخصوص از جنس ی استیل برای + ۱ های شیرینی جات » ‎cla‏ خیار شور » قطعات بنير » حلوا و امثال 0 آنها الزاميست.

صفحه 31:

صفحه 32:
با تشکر از توجه سبزتان

39,000 تومان