پزشکی و سلامتتغذیه

اصول تغذیه سالم و ایمنی مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
= ماه مبار ک رمضان

صفحه 4:

صفحه 5:
اق از lll Ee een — 5 aly uD لا , در ماه مپارک رمضان من تواقد سلامتن چسمن را ‎J‏ پارک رمحان مر ترا هن بب را تا سور مارا ی

صفحه 6:

صفحه 7:

صفحه 8:
iS gall, he Le ‏اشتلال در سر رن جدب 1 خدلیت‎ J ۱۳ ‏سار‎ Fay ی رای برای بوشیدن لب کافی, یک ساعت بعد ار الا را ‎eal‏ ازا رل ات ‎Pe‏ 4 پردزه با کیت کردنن عطنش بشید بر لین داب ار 7 ات) در قعدة سكر ل ‎Pei, iti‏ ils eo ee bac Toro alae

صفحه 9:
مصرف سیز ت بصورت د كافى از حبوبات (eels آلو شور سبزت ند خر تركس مین مار کافی ‎peels ise) elles‏ بت یرگ

صفحه 10:
a ‏ارت در وعدة‎ HE ee pla 59 ‏إقطارى‎ ‎ole‏ لود ‎

صفحه 11:
داو اا ی را ار ار - براك جلوكيرت از زرك دن ساعت ببد از افعار شام ربا 7 ‎U4) 22)‏ را ینک و کم ا عدارراا بارهم سرت عد ۱ ‏در ‎ ‏بپرسيزید. ‏۵-در وعده ار از ز ‏اد وی سای ‏دار تردیدن درخ ‎ores oly‏ ارط ب 1 3 ‎bale‏ رت ‎a‏ ردير ‎ ‏رسای یمود

صفحه 12:
؟ ‎DO) oI‏

صفحه 13:
اراس ای سس ان ان ای ترس با علات ر رات ور وم را هت رات یر ررز آزاد مب کنر و تذب شده ر انرژت سزرد را در Be 52 از مصرف سرارخداین سرع ترده ن برجرب برميز شرد. ا رو 00 ند

صفحه 14:
ی زیاد در وعده سحری خورداری قد اورف داریا ماین آن اماب 559

صفحه 15:
wal ears ‏ایمنی‎ yd Se Na Sakae ‏نات در‎ J ۱ ۱ كد 5 رمضان

صفحه 16:

صفحه 17:
۵ وب حتما از صبزل ظروک 7 ع) را همراه دا عذا در خارح از معزل ر صورت تبایل به دا در ظارج ااز یرل 5 ‎er‏

صفحه 18:
ele ee eee Belin) والتماس دعا» پایان

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان