پزشکی و سلامتتغذیه

اصول تغذیه پایه دوازدهم

صفحه 1:

صفحه 2:
قاطمه قره ‎BGs‏ — ,8 ره میرم (7727992 oS Peer a: معنم مرگیمم

صفحه 3:

صفحه 4:
سر فصل _عادت هاى غذايى - تاریخچه ی کشف وی - ویتامین ها - انواع ویتامین ها ‎bor‏ ۱ 2 - مقدار مصرف وینامین ها - بیماری های ناشی از کمبود ویتامین ها ۰ ۳

صفحه 5:
عادت هاى غذايى يكى از مهم ترين عوامل موثر در شكا ‎beats |‏ ا ل ‎TE‏ ‎wl sulat sl walk. 23,9500 lat 99> lat sla‏ ا ا ‎En] SS‏ ۲ جكونه تهيه اماده سارى و طبخ كد ‎US‏ ‏چگونه مصرف يا نگهداری کنیم. 1 ‎oes iy ARERR Ress TS eae rae‏ اجتماعی اقصادی فرنگی جغرافیایی مذهبی کشاورزی 43 ‎SES) SS ene‏ ‎eran ony‏ ال ۳

صفحه 6:
علاوه بر عادت هاى نادرست غذايى اختلالات ذا حورن ‎BPR er‏ 21001 1 ون ل ey oe (TR ee ee a ‏مطلوب متناسب با نیاز های خود مانند پرهیر از‎ ‏ا ی‎ ‏الا ري‎ 0 eee ‏ا ا ا‎ ‏عوارض جسمانى جبران نايذيزى را در‎ ‏ی‎ ‏كودكان و نوجوانان ميشود به كوتاهى قد و تاخير در بلوع م‎ ‏میشود‎

صفحه 7:
۱ er ‏هاي آنها باد كرد و جنان دردناك مي شد‎ | ‏تحمل نبود. نام اين بيماري اسكوربوت‎ ‏ا ا ا رت از‎ pe ar ver ey ‏ها‎ ۱ ۱ ey ‏ا و‎ ppt er metre Be oe ‏موجب بروز بيمارى شده است.‎

صفحه 8:
بدن را ميسر مسا 0 ذه مى بود وذ 2 مجموع ‎ee‏ اكه بروز ب له ‎spell sera‏ ۳ در اعمال د 5 ‎San‏ ‏3

صفحه 9:
انواع ویتامین ۱( اب : (اسید آسکوربیک) - ویتامین 8 انواع ويتامين- (تيامين) 81- (ريبو فلاوين) 82- (نیاسین)583- ( يبريدوكسين) 86- 812):

صفحه 10:
EN Were - سبزی ‎ere‏ ۱" ‎SRS‏ ‏پنیر- سبزی ویتامین > : پرتقال - لیمو - گوجه فرنگی 00 ‎at De Cet i SSCS ee ROTI CT‏ ی ‎٩ 1 CIee] Ip tretTe 2‏ ساخته ميشود. ۱.

صفحه 11:

صفحه 12:
A 0 00 0 ay ‏ساس‎ reer ‎Rey‏ أين است كه بسيا ‎eo aren ‏ار ار 8 ‏به ای بای ‎ae‏ ‏كميوديتنا ‎۳9 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏۳ ‎nary 0‏ با شرت سس وا ا ‏برای سل مت ‎spats‏ پوست, ‎RS‏ ‎eh (sy | ‏ان‎ ‏1 و برئدارء ترهبار زرد ‎ce‏ دست او وتان 00 بدایش برتی بیماری‌ها في شو ۱ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 13:
بیماری های ناشی ‎jl‏ 0- بیماری اسکوروی ‎AU‏ ‏از كمبود ويتامين ث

صفحه 14:

صفحه 15:
فواید و, سالم نگه داشتن پوست و استخوان ها - مبا با پیماری و عفونت لك بن رين در آزاد کردن انرژی غذ و سالم نگه داشتن پر ۱۲۱۰ کمک به ترمیم زخم ها -سا 2 لثه ها ودندان ها- محافظک ی پرابر سرا خوردگی ‎PEELE)‏ ل ۱ ا ا ‎Bete CoP eRe‏ لخته شدن خون :! ویتامین

صفحه 16:
ii vil تأمین سلامت بافتهاي ویژه اي از قبیل شبکیه چشم ا 1 ار پوست و غشاهاي مخاطي بهبود رشد ‎os‏ ‏دندانها , بافتهاي نرم و اسكلت بدن ailjgy 8 j100 jlrs uljso 1000 : ‏براي بزركسالان‎ ‏ميك روكرم‎ 00

صفحه 17:
وينامين له آر ۷ حيواني از قبيل تخم 0 : و محصولات لبني تأمين مي شود. ‎od‏ 0 0 00ت ‎ol 1 Sve ee‏ ‎yeer)‏ ل ميوه ها و سبزي هاي حاوي رنكق (شديدا ‏ا ل 133958 ‎0 ‎

صفحه 18:
۱ براي رشد سالم استخوان ها و دندان ها ضروري است. ميزان مجاز ۱ Pa Pes coe eee)

صفحه 19:
منابع غذايي ویتامین 0

صفحه 20:
ززم محافظت از غشاء 01 سلول ها و بافت ها از ۱ ‎pares‏ ا ‎Tels (Ey‏ محافظت از غشاء سلولها اکسیدکننده کمك به تشکیل گلبول هاي قرمز خون و استفاده از ويتامين ‎٠>‏ 1 گردش خون ميزان مجاز مصرف ‎cere)‏ براي بزرگسالان :10 ميلي A

صفحه 21:

صفحه 22:
Jitarmnir ویتامین محلول در چربی ویتامین ۶ 27 میزان مجاز مصرف روزانه براي ۳

صفحه 23:
7 ۲۰۳ ات 7 ی د .0ك منابع غذايى ويتامين

صفحه 24:
۳ 3- سایت گوگل . . 9059

صفحه 25:
ممنون از اینکه وت خودتون رو دراختیار ما گذاشتید. بات تشکر اززحمات خانم رشیدی

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان