مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامت

اصول غذای سالم و ایمنی

تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 9 اسلايد جهت استفاده عموم مردم و کارشناسان بهداشتی

دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

صفحه 1:

صفحه 2:
8 | ل و 0 به نام خدا اصول تهیه غذای سالم و ايمن مقصود اميربور دکترای تخصصی (۶۸۱0) مهندسی محیط زیست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ‎m,amirpourl128@mrgums.ec.ir‏

صفحه 3:
۲. غذای خام را از غذای پخته شده جدا کنید. ۳. غذاها را خوب بیزید. ۴ غذاها را در دمای مناسب نگهداری کنید.

صفحه 4:
۰ دستهای خود را قبل از تهيه غذا و در طول تهيه آن به تناوب با * بعد از هر بار استفاده از توالت دستهاى خود را با آب و صابون يا ‎٠‏ تمامى سطوحى كه براى تهيه غذا و آشبزى استفاده مى كنيد قبل از هر كونه بخت و بز ‎

صفحه 5:
[ از ظروف متفاوت و مجزا برای نگهداری گوشت؛ ماکیان و ماهی استفاده کنید. از کارد و تخته آشیزی مجزا برای ظروف خام استفاده کنبد و بعد از هر بار استفاده آنها را بخوبی بشویید. از ظروف مجزا برای نگهداری غذاهای خام و پخته استفاده کنید.

صفحه 6:
تمامی غذاها را به ویژه گوشت ماکیان » ماهی و تخم مرغ را بطور کامل بپزید. (دمای ۷۰ درجه سانتی گراد) اهایی مانند سوپ و خورش را بخوبی بجوشانید و مطمئن شوید دمای آن به ۷۰ درجه رسیده است. از صورتی نبودن و شاف بودن آب گوشت اطمینان حاصل کنید. اهایی را که می خواهید دوباره استفاده کنید مجددا" بطور کامل گرم کنید.

صفحه 7:
بیس سس | غذاهای پخته را در درجه حرارت اتاق بیش از ۲ ساعت نگهداری نکنید. [] هرگونه مواد پخته شده و فاسد شدنی را در نگهداری نمایید. | غذاهای پخته شده را برای استفاده مجددبه باللتر از دمای ۶۰ درجه و ترجیعا" به برسانید. [ مواد غذایی را برای مدت طولانی حتی در

صفحه 8:
ey هميشه از كب سالم استفاده كنيد وبا روشهليى ملنند جوشانيدنيا استفاده از كن را سالم كنيد. همواره از مواد غذايى سالم و تازه استفاده كنيد و از مصرف مواد غذايى اجتناب كنيد. [] ازغذاهاى فراورى شده بهداشتى مانند استفاده كنيد. 1 ميوه و سبزيجات را خوب بشوييد و ضد عفوفى كنيد به ويزه اكر آنها را مى كنيد. تا مواد غذایی را بعد از مصرف نکنید.

صفحه 9:

39,000 تومان