پزشکی و سلامت مراقبت‌های بهداشتی

اصول غذای سالم و ایمنی

osoole_tahye_salem_va_imrni

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اصول غذای سالم و ایمنی”

اصول غذای سالم و ایمنی

اسلاید 1: 5 اصل تهیه غذای سالم وایمن همیشه نظافت را رعایت کنید. غذای خام را از غذای پخته شده جدا کنید. غذاها را خوب بپزید. غذاها را در دمای مناسب نگهداری کنید. همیشه از آب سالم و موادخام سالم برای تهیه غذا استفاده کنید.

اسلاید 2: 1- همیشه نظافت را رعایت کنیددستهای خود را قبل از تهیه غذا و در طول تهیه آن به تناوب با آب و صابون بشویید.بعد از هر بار استفاده از توالت دستهای خود را با آب و صابون یا مواد ضد عفونی کننده بشویید.تمامی سطوحی که برای تهیه غذا و آشپزی استفاده می کنید قبل از هر گونه پخت و پز شسته و پاکیزه نمایید.

اسلاید 3:  از ظروف متفاوت و مجزا برای نگهداری گوشت، ماکیان و ماهی استفاده کنید. از کارد و تخته آشپزی مجزا برای ظروف خام استفاده کنید و بعد از هر بار استفاده آنها را بخوبی بشویید. از ظروف مجزا برای نگهداری غذاهای خام و پخته استفاده کنید.2- غذای خام را از غذای پخته شده جدا کنید

اسلاید 4: 3- غذا ها را خوب بپزید* تمامی غذاها را به ویژه گوشت، ماکیان ، ماهی و تخم مرغ را بطور کامل بپزید. (دمای 70 درجه سانتی گراد)* غذاهایی مانند سوپ و خورش را بخوبی بجوشانید و مطمئن شوید دمای آن به 70 درجه رسیده است. از صورتی نبودن و شفاف بودن آب گوشت اطمینان حاصل کنید.* غذاهایی را که می خواهید دوباره استفاده کنید مجددا“ بطور کامل گرم کنید.

1,500 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید