بیماری‌هامراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامت

الزامات سلامت محیط و کار در فروشگاه‌های مواد غذایی و سوپر مارکت‌ها (مقابله با کووید - 19)

صفحه 1:

صفحه 2:
راهنمای ام دوم مبارزه با کووید - ‎۱٩‏ (کروناویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار تهیه و تنظیم از : فریبا شکری کارشناس بهداشت محیط

صفحه 3:

صفحه 4:
دست ها را به طور مرتب با آب و صابون بشویید و یا از مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل ( الکل ۷۰ درصد) استفاده نمایید

صفحه 5:
استفاده ازوسایل حفاظت شخصی از جمله ماسک و دستکش توسط پرسنل شاغل در فرو شگاه الزامی است.

صفحه 6:
داشتن کارت بهداشت برای کلیه دست اندر کاران مواد غذایی الزامی است. See

صفحه 7:
در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی از حضور در محل کار خودداری نموده و در صورت تشدبد علائم به .مرا کز بهداشتی و درمانی مراجعه نمایند

صفحه 8:
نیروهای خدماتی در هنگام نظافت باید از لباس حفاظتی» ماسک و دستکش استفاده نمایند.

صفحه 9:
براى ثبت حضور و غياب» ترجیحا از سیستم تشخیص چهره استفاده شود.

صفحه 10:
تاكيد براستفاده از دستمال کاغذی هنگام عطسه با سرفه کردن (در صورتی که دستمال در دسترس نبود از .قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنید)

صفحه 11:

صفحه 12:

صفحه 13:
به دلیل تاثیر آن بر تضعیف سیستم ایمنی بدن ‎١‏ مسقل نعود ن افراد ۵ در ابتلا به ویروس

صفحه 14:
دربافت وجه به صورت الکترونیکی با استفاده از دستگاه پوز و توسط خود مشتریان و يا یک فرد مجزا ازشاغلین انجام گردد.

صفحه 15:
متصدی /مدیر /مالک موظف است یک ‎٠‏ بيد به منظور استفاده شاغلین و مشتربان در کنار دستگاه کارت خوان محل صنفی قرار دهد.

صفحه 16:
از محافظ يا شیلد های محافظتی برای میز صندوق دار و نوار نقاله متحرک با پیشخوان فروش استفاده شود. ie 9 ۱ 1 ۲ ۱۱۱۳

صفحه 17:
تب سنجی مشتریان قبل از ورود انجام و از ورود افراد با تب بالای ۳۷۰۸ جلو گیری شود.

صفحه 18:
رعایت فاصله با متصدیان و شاغلین مراکز حداقل یک متر .در هنكام دادن سفارش و با تحویل کالا ضروری می باشد

صفحه 19:
کلیه مسولین چیدمان مواد غذایی در قنسه ها و بخچال ها موظفند از دستکش یکبار مصرف با دستکش متناسب با کار استفاده نمایند. وک

صفحه 20:
برای جلوگیری ا زآلوده شدن موادغذایی بسته بندی داخل قفسه هاويخجال ها متصدی موظف است به کلیه خریداران ارائه نماید.

صفحه 21:
عرضه موادغذلیی آماده مصرف روباز در تملمی مراکز فعال ممنوع یبا شد و کلیه مواد فلقد بسته بندی آماده مصرف بایددارای پوشش بهداشتی باشند.)استفاده از ظروف در دار یاویترین شيشه ای دردار می باشد)

صفحه 22:
تهیه و خرید مواد غذایی به صورت بسته بندی در اولویت می باشد. مواد غذایی فاقد بسته بندی و فله حتما باید نتی دا شته و در ظروف منا سب نگهداری و عرضه گردد. بت جع oes Als

صفحه 23:

صفحه 24:
در صورت سرو غذای گرم توسط شاغلینمیز غذاخوری بایستی ازپو شش یکبارمصرف استفاده شودو بعد از هر بار مصرف تعویض گردد.

صفحه 25:
عدم استفاده از دستمال مشترک برای تمیز کردن قفسه» ویترین» یخچل هاو سایر وسایل و یا استفاده از دستمال نظافت یکبار مصرف

صفحه 26:
دفع پسماند ها بلیسبه شیوه بهدا شتی در سطل های دردار بدالى صورت پذیرد و کلیه نیروهای خدماتی در خصوص جمع آوری و دفع پسماند رعلیت تملمی ملاحظات بهداشتی در آخر هر شیفت در دستور کار قرار دهند. عاطق 2و

صفحه 27:
در طول مدت نظافت مراقب باشید لباس » دستکش و ماسک آسیب نبیند و در صورت صدمه آن را تعویض نمایید.

صفحه 28:
نظافت باید از یک نقطه آغاز و در نقطه متابل به پایان برسد.(تى را به صورت ماربيج حرکت دهند)

صفحه 29:
استفاده ازسیستم تهویه مناسب ( هواکش )و بازگذاشتن درها و ينجرهى فروشكاه به منظور ايجاد جريان هوا ضرورت دارد. (Li

صفحه 30:
قبل از كشيدن سیفون توالت فرنکی » در آن را ببندید تا میکروب ها در هوا پخش نشوند. ‎v‏ 2 2

صفحه 31:
سرویس های بهداشتی ( حمام و توالت ) به صورت مجزا گندزدایی و نی شوند.

صفحه 32:
آبخوری ها و آب سرد کن ها به صورت موقت حذف شوند.

صفحه 33:
سطوح دارای تماس مشتر ک با دستمال : گردد.

صفحه 34:
مواد ضدعفینی کننده دستها و سطوح مورد تایید وزارت بهداشت»صابون و مواد شوینده‌به میزان متناسب وجود داشته باشدتا در صورت نیاز» ضدعفینی لازم صورت

صفحه 35:
تابلوهای آموزشی و بنربه تعداد کافی در محلهای مناسب از جمله سرویس های بهداشتی با موضوع نکات بهداشتی مرتبط با همه گیری کووید - ‎۱٩‏ و راههای پیشگیری از آن نصب گردد.

صفحه 36:
وسایل نظافت پس از هر بار استفاده کندزدایی شود.

صفحه 37:
شاغلین موظف هستند در بدو ورود به محل کار فرم خود اظهاری را مبنی بر عدم وجود علائم تنفسی مرتبط با کووید- ‎۱٩‏ با وجود تماس نزدیک با بیمار را در سامانه 07:.77,۰:-تکمیل نمایند.

صفحه 38:
نحوه شستشوی دست ها » استفاده از مواد ضدعفونی کننده برای دست‌ها و سطوح » نحوه استفاده از وسایل ( ماسک » دستکش » شبلد و....) و لباس محافظتی مطلیق با دستورالعمل های صادر از سوی وزارت بهداشت علی الخصوص " راهنمای کام دوم مبارزمبا کووید - ‎۱٩‏ فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در عمده فروشی ها می باشد.

صفحه 39:
Life is like a mirror we get the best results when we smile at it زندگی مانند یک آینه است زمانی که به آن لبخند بزنی بهترین نتایج را به دست خواهی آورد

صفحه 40:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان