مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامت

الزامات سلامت محیط و کار در کیوسک مواد غذایی( مقابله با کووید 19)

صفحه 1:

صفحه 2:
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید- ۱۹ (کروفا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار ۲ تهیه و تنظیم از: فریبا شکری-کارشناس بهداشت محیط

صفحه 3:
لازم است کلیه متصدیان کیوسک‌ ها در سامانه وزارت بهداشت خوداظهاری نموده و در صورتیکه عالثم بیماری را ندا شتند» فرم مربوطه را پرینت نموده و در محل کارخود نگه داری نمایند و در هنگام بازرسی بهداشتی» به بازرس ارائه نمایند.

صفحه 4:
نمایش روزنامه ها و مجلات در محوطه اطراف کیوسک ها(چون موجب تجمع افراد می گردد) ممنوع می باشد.

صفحه 5:

صفحه 6:
درصورتی که مواجهه چهره به چهره ناگزیر باشد حداقل زمان ممکن و حداکثر فاصله ( ۲ متر)رعایت گردد. ‎١‏ هم ‎

صفحه 7:

صفحه 8:
گندزدایی و ضد عفونی مکرر سطوح و محلهای پر تماس الزامی می باشد.

صفحه 9:
شاغلین موظف هستند در بدو ورود به محل کار فرم خود اظهاری را مبنی بر عدم وجود علائم تنفسی مرتبط با كويد -- 19 يا وجود تماس نزديك با ‎Bets sted‏ سامانه عرص. دددا- تكميل نمايند.

صفحه 10:
دست ها را به طور مرتب با آب و صابون(۲۰ثانیه) بشویید و يا از مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل ( الکل ۷۰ .درصد) استفاده نمایید

صفحه 11:
استفاده ازوسایل حفاظت شخصی از جمله ماسک و دستکش توسط پرسئل شاغل در کیوسک الزامی است. وت مر

صفحه 12:
داشتن کارت بهداشت برای کلیه دست اندر کاران مواد غذایی الزامی است. See

صفحه 13:
در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی از حضور در محل کار خودداری نموده و در صورت تشدبد علائم به .مرا کز بهداشتی و درمانی مراجعه نمایند

صفحه 14:
در هنكام نظافت بايد از لباس حفاظتى» ماسک و دستکش استفاده نمايند.

صفحه 15:
تاکید براستفاده از دستمال کاغذی هنگام عطسه با سرفه کردن (در صورتی که دستمال در دسترس نبود از قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنید).

صفحه 16:

صفحه 17:
مسئول چیدمان (مجله» کناب روزنامه».مواد غذایی و نظایر آن) موظفند از دستکش بیکبار مصرف با دستکش متناسب استفاده نمایند.

صفحه 18:
دریافت وجه و تحویل اجناس مورد تقاضا توسط متصدی و .با دستکش انحام گردد

صفحه 19:
سرو نمک» فلفل» سماق» قند» شکر و آب آشامیدنی تنها به شکل بسته بندی مجاز است.

صفحه 20:
عرضه و فروش مواد غذایی فاقد بسته بندی و روباز ممنوع می باشد.

صفحه 21:
روزانه حداقل دو بار گندزدایی ابزار» تجهیزات و محوطه کیوسک انجام گردد.

صفحه 22:
تعبیه ظروف حاوی مواد ضدعفونی کننده دستها به تعداد مناسب در کیوسک ها الزامی می باشد.

صفحه 23:
عدم استفاده از دستمال مشترک برای تمیز کردن قفسه» ویترین» یخچل هاو سایر وسایل و یا استفاده از دستمال نظافت یکبار مصرف

صفحه 24:
وسایل نظافت پس از هر بار استفاده کندزدایی شود.

صفحه 25:
سطوح دارای تماس مشتر ک با دستمال : ‎slo 5 5 a‏ گردد.

صفحه 26:
دفع پسماند ها بلیدبه شیوه بهدا شتی در سطل های دردار پدللی صورت پذیرد و درخصوص جمع آوری و دفع پسماند رعايت تمامی ملاحظات بهداشتی در دستور کار قرار گیرد. عانق ب۱۳

صفحه 27:
تابلوهای آموزشی و بنربه تعداد کافی در محلهای مناسب از جمله سرویس های بهداشتی با موضوع نکات بهداشتی مرتبط با همه گیری کووید - ‎۱٩‏ و راههای پیشگیری از آن .نصب گردد

صفحه 28:
نحوه شستشوی دست ها » استفاده از مواد ضدعفونی کننده برای دست‌ها و سطوح » نحوه استفاده از وسایل ( ماسک » دستکش » شبلد و....) و لباس محافظتی مطلیق با دستورالعمل های صادر از سوی وزارت بهداشت علی الخصوص " راهنمای کام دوم مبارزمبا کووید - ‎۱٩‏ فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در عمده فروشی ها می باشد.

صفحه 29:
THINK Ny Success _ [EA ( KEEP ON DOING 2 AND ۵0 GRIN © AGAIN

صفحه 30:
11۳۱ ۳0

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان