صفحه 1:
صفحه 2:
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید- ۱۹ (کروفا ویروس)
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار
۲ تهیه و تنظیم از:
فریبا شکری-کارشناس بهداشت محیط
صفحه 3:
لازم است کلیه متصدیان کیوسک ها در سامانه وزارت بهداشت
خوداظهاری نموده و در صورتیکه عالثم بیماری را ندا شتند»
فرم مربوطه را پرینت نموده و در محل کارخود نگه داری
نمایند و در هنگام بازرسی بهداشتی» به بازرس ارائه نمایند.
صفحه 4:
نمایش روزنامه ها و مجلات در محوطه اطراف کیوسک
ها(چون موجب تجمع افراد می گردد)
ممنوع می باشد.
صفحه 5:
صفحه 6:
درصورتی که مواجهه چهره به چهره ناگزیر باشد حداقل
زمان ممکن و حداکثر فاصله ( ۲ متر)رعایت
گردد.
١ هم
صفحه 7:
صفحه 8:
گندزدایی و ضد عفونی مکرر سطوح و محلهای
پر تماس الزامی می باشد.
صفحه 9:
شاغلین موظف هستند در بدو ورود به محل کار فرم خود
اظهاری را مبنی بر عدم وجود علائم تنفسی
مرتبط با كويد -- 19 يا وجود تماس نزديك با Bets sted
سامانه عرص. دددا- تكميل نمايند.
صفحه 10:
دست ها را به طور مرتب با آب و صابون(۲۰ثانیه) بشویید
و يا از مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل ( الکل ۷۰
.درصد) استفاده نمایید
صفحه 11:
استفاده ازوسایل حفاظت شخصی از جمله ماسک و
دستکش توسط پرسئل شاغل در کیوسک الزامی است.
وت مر
صفحه 12:
داشتن کارت بهداشت برای کلیه دست اندر کاران مواد
غذایی الزامی است.
See
صفحه 13:
در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی از حضور در
محل کار خودداری نموده و در صورت تشدبد علائم به
.مرا کز بهداشتی و درمانی مراجعه نمایند
صفحه 14:
در هنكام نظافت بايد از لباس حفاظتى» ماسک و دستکش
استفاده نمايند.
صفحه 15:
تاکید براستفاده از دستمال کاغذی هنگام عطسه با
سرفه کردن (در صورتی که دستمال در دسترس نبود از
قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنید).
صفحه 16:
صفحه 17:
مسئول چیدمان (مجله» کناب روزنامه».مواد غذایی و
نظایر آن) موظفند از دستکش بیکبار مصرف با دستکش
متناسب استفاده نمایند.
صفحه 18:
دریافت وجه و تحویل اجناس مورد تقاضا توسط متصدی و
.با دستکش انحام گردد
صفحه 19:
سرو نمک» فلفل» سماق» قند» شکر و آب آشامیدنی تنها به
شکل بسته بندی مجاز است.
صفحه 20:
عرضه و فروش مواد غذایی فاقد بسته بندی و روباز ممنوع
می باشد.
صفحه 21:
روزانه حداقل دو بار گندزدایی ابزار» تجهیزات و
محوطه کیوسک انجام گردد.
صفحه 22:
تعبیه ظروف حاوی مواد ضدعفونی کننده دستها به تعداد
مناسب در کیوسک ها الزامی می باشد.
صفحه 23:
عدم استفاده از دستمال مشترک برای تمیز کردن
قفسه» ویترین» یخچل هاو سایر وسایل و یا استفاده از
دستمال نظافت یکبار مصرف
صفحه 24:
وسایل نظافت پس از هر بار استفاده کندزدایی شود.
صفحه 25:
سطوح دارای تماس مشتر ک با دستمال :
slo 5 5 a گردد.
صفحه 26:
دفع پسماند ها بلیدبه شیوه بهدا شتی در سطل های دردار
پدللی صورت پذیرد و درخصوص جمع آوری و دفع پسماند
رعايت تمامی ملاحظات بهداشتی در دستور کار قرار گیرد.
عانق
ب۱۳
صفحه 27:
تابلوهای آموزشی و بنربه تعداد کافی در محلهای مناسب
از جمله سرویس های بهداشتی با موضوع نکات بهداشتی
مرتبط با همه گیری کووید - ۱٩ و راههای پیشگیری از آن
.نصب گردد
صفحه 28:
نحوه شستشوی دست ها » استفاده از مواد ضدعفونی کننده
برای دستها و سطوح » نحوه استفاده از وسایل ( ماسک »
دستکش » شبلد و....) و لباس محافظتی مطلیق با
دستورالعمل های صادر از سوی وزارت بهداشت علی
الخصوص " راهنمای کام دوم مبارزمبا کووید - ۱٩ فاصله گذاری اجتماعی
و الزامات سلامت محیط و کار در عمده فروشی ها می باشد.
صفحه 29:
THINK
Ny
Success _ [EA
(
KEEP ON DOING
2
AND
۵0
GRIN © AGAIN
صفحه 30:
11۳۱ ۳0