صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
١
بخشد و موى را مى روياند و درد را از بين
صفحه 4:
ویژگی های انجیر برای دوران بارداری:
۲ انجیر تازه از میههایی است که غذاییت بسیار زیادی دارد. اين به اين
مفهوم است که از خوردن آن خون خوب با کیفیت پدید میآید.
انجیر مخصوصاً انجیر خشک مقوی و چاق کننده است و از این نظر برای
8 7
تقوبت مادر و جنین مفید است.
صفحه 5:
نیز مقوی معده و پاک کننده معده و روده است. همچنین در
پیشگیری از تهوع بارداری مفید است.
همچنین یکی از ویژگیهای مثبت این میوه نداشتن منع مصرف در
دوران بارداری یا شیردهی و قابلاستفاده بودن برای تمام سنین است.
صفحه 6:
انجیز کین دمیده,حرازتقلب ایتت و برای: دزمان مشکلاتقلیی
نظیر تپش قلب ( از مشکلات نسبتاً شایع دوران بارداری) مفید است.
انجیر تقویت کننده قلب مادر و جنین است.
صفحه 7:
"۲ انجیر؛ برای درمان بیماری های سرد و جلوگیری از ضعف و سستی بدن
مفید است.
با توجه به شایع بودن پبوست در دوران بارداری» میتوان از انجیر در
درمان پبوست استفاده کرد و از عوارض جانبی مسهلها در امان بود.
انجیر تازه يا خشک یبوست را برطرف میکند و یکی از بهترین میوهها برای
تميز كردن روده بزرك و رفع يبوست است.
صفحه 8:
۲ خوردن انجیر خشک همراه پسته. بادام و گردو موجب تقویت حافظه و
قدرت تعقل و تفکر شده و گنجاندن آن در برنامه غذایی زنان باردار باعث
تقویت مغز و حافظه جنین میشود.
انجیر؛ یکی از مفیدترین غذاها در دوران بارداری است که به افزایش
شیردهی کمک می
صفحه 9:
نکاتی درباره انجیر:
* انجیر تازه برای افرادی با معده ضعیف ( مانند کسانی که زیاد دچار ترش
و نفخ میشوند) خوب نیست.
خیساندن انجیر در آب عسل و سپس خوردن این ترکیب سبب راحت
تر شدن هضم و لینت مزاج می شود.
* مصلح انجیر؛ انیسون؛ ریواس و شربت بالنگ است.
صفحه 10:
* انجیر خشک کمتر از انجیر تازه ملین است اما ارزش غذایی بیشتری دارد
و برای کودکان و افرادی که در دوره نقاهت بیماری قرار دارند بسیار قوی
است.
* چون انجیر برای کبدهای ضعیف مضر است لذا اشخاص با کبدهای
ضعیف باید انجیر را با گردو بخورند.
* خوردن انجیر در وعده صبحانه مناسب تر است.