پزشکی و سلامتتغذیهطب سنتی

انجیر (میوه های دوران بارداری)

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
١ بخشد و موى را مى روياند و درد را از بين

صفحه 4:
ویژگی های انجیر برای دوران بارداری: ۲ انجیر تازه از میه‌هایی است که غذاییت بسیار زیادی دارد. اين به اين مفهوم است که از خوردن آن خون خوب با کیفیت پدید می‌آید. انجیر مخصوصاً انجیر خشک مقوی و چاق کننده است و از این نظر برای 8 7 تقوبت مادر و جنین مفید است.

صفحه 5:
نیز مقوی معده و پاک کننده معده و روده است. همچنین در پیشگیری از تهوع بارداری مفید است. همچنین یکی از ویژگی‌های مثبت این میوه نداشتن منع مصرف در دوران بارداری یا شیردهی و قابلاستفاده بودن برای تمام سنین است.

صفحه 6:
انجیز کین دمیده,حرازتقلب ایتت و برای: دزمان مشکلاتقلیی نظیر تپش قلب ( از مشکلات نسبتاً شایع دوران بارداری) مفید است. انجیر تقویت کننده قلب مادر و جنین است.

صفحه 7:
"۲ انجیر؛ برای درمان بیماری های سرد و جلوگیری از ضعف و سستی بدن مفید است. با توجه به شایع بودن پبوست در دوران بارداری» می‌توان از انجیر در درمان پبوست استفاده کرد و از عوارض جانبی مسهل‌ها در امان بود. انجیر تازه يا خشک یبوست را برطرف می‌کند و یکی از بهترین میوه‌ها برای تميز كردن روده بزرك و رفع يبوست است.

صفحه 8:
۲ خوردن انجیر خشک همراه پسته. بادام و گردو موجب تقویت حافظه و قدرت تعقل و تفکر شده و گنجاندن آن در برنامه غذایی زنان باردار باعث تقویت مغز و حافظه جنین می‌شود. انجیر؛ یکی از مفیدترین غذاها در دوران بارداری است که به افزایش شیردهی کمک می

صفحه 9:
نکاتی درباره انجیر: * انجیر تازه برای افرادی با معده ضعیف ( مانند کسانی که زیاد دچار ترش و نفخ میشوند) خوب نیست. خیساندن انجیر در آب عسل و سپس خوردن این ترکیب سبب راحت تر شدن هضم و لینت مزاج می شود. * مصلح انجیر؛ انیسون؛ ریواس و شربت بالنگ است.

صفحه 10:
* انجیر خشک کمتر از انجیر تازه ملین است اما ارزش غذایی بیشتری دارد و برای کودکان و افرادی که در دوره نقاهت بیماری قرار دارند بسیار قوی است. * چون انجیر برای کبدهای ضعیف مضر است لذا اشخاص با کبدهای ضعیف باید انجیر را با گردو بخورند. * خوردن انجیر در وعده صبحانه مناسب تر است.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
20,000 تومان