صفحه 1:
صفحه 2:
انواع ویتامین ها و منبع آن
صفحه 3:
۱, ۲۳۴۳۲71] .
وبتامین 81 (تیامین) در تبدیل غذا
به انرژی کمک می کند.
نقش این ویتامین در عملکرد قلب و
میزان مجاز مصرف روزانه: ۱/۵ میلی
گرم
صفحه 4:
وبتامین ,8 (تیامین) در
نان ها و غلات غنی شده .
همچنین در ماهی . گوشت
كم جرب و شير يافت مى
شود.
B
Vitrarnir
صفحه 5:
ریبوفلاوین (ویتامین و8 ) به همراه
دیگر وبتامین های گروه ۴ در ارتقاء
رشد و ترمیم بلفت ها . همچنین کمک
به آزاد شدن انریٍی کربوهیدرات ها
حائز اهمیت است.
ميزان مجاز مصرف روز :۷ ملی
59
صفحه 6:
Mirarni ۳
ناتولنی در جذب نیاسین (وبنامین و8 ) ۳
یا اسیدآمینه تریپتوفان ممکن است بیماری
موجب ابتلا به بیماری پلاگر شود.
لین بیماری با پیدلیش زخم های زبر و پلا گر
ناهموار . همچنین تغییرات مخاط دهان و
نشلنه های روحی و رولنی پدیدار می
شود.
صفحه 7:
Virsa Bs
* منابع غذایسی ویتامین 832
(نیاسین) شامل لبنیات . گوشت
طیور . ماهی . گوشت کم چربی .
تخم مرغ و مغزها (آجيل) مى
باشند.
منابع غذایی وبتامین
®ADAM.
صفحه 8:
ویتامین 3 (پیریدو کسین) برای
حفظ سلامت و عملکرد منز
تجزیه بروتئین ها و سنتز آنتی
بادی برای حملیت سیستم ایمنی
دارای اهمیت است.
میزان مصرف مجاز روزانه برای
بزرگسالان : ۲ میلی گرم
)
Mitrarmnirnp,
م
y
ویتامین محلول
در آب
صفحه 9:
فولات به تولید سلول های قرمز
خون کمک می کند.
۰ فولات به سنتز 0۸1۸ کمک می
کند.
۰ فولاتبه همراه ویتامین موق و >
به عمل هضم غذا و استفاده بدن از
پروتئین کمک می کند.
صفحه 10:
20
منلبع غذليى ويتامين و8 يا فولات
شامل حبوبات . مرکبات وب آن
ها . OME سبوس دار . سبزی
های برگی شکل سبز ۰ گوشت
طیور . صدف خوراکی و جگر می
باشند.
MVMitami
منابع غذایی فولات
صفحه 11:
ویتامین و8 برای سوخت و ساز
مهم است.
همچنین برای تولید گلبول قرمز و
حفظ سلامت سیستم اعصاب
مرکزی شامل مفز و طناب نخاعی
مورد نیاز می باشد.
صفحه 12:
منابع غذايي ويتامين B,,
۱۱0 2 مد
is DI
eo 500 2
۰ منابع غذایی ویتامین «رظ bg
شامل: 2
تخم مرغ . گوشت طیور
گوشت . صدف . شیر و
فرآورده های لبنی
صفحه 13:
میزان مجاز مصرف روزلنه :۶۰ میلی
گرم
رو
صفحه 14:
اسن ۲ 1
مرکبات . فلفل سبز . منابع غذايى ويتامين
توت فرنگی . گوجه فرنگی
. کلم بروکلی و سیب
زمینی . منلبع سرشار از
ويتامين © (اسید
اسکوربیک) هستند.
صفحه 15:
http://his.ut.ac.ir
Reference:www.A.D.A.M.com